Дневникът на Ина

Прескочи до:

15ти

Бях в офиса, после на силова тренировка с пудовки за пръв път. Работих с лека 4 кг пудовка, но ме коригираха само за едно упражнение и съм доволна, че явно имам една стабилна основа, натрупана с времето - на техника и издръжливост 🙂

Вчера около 1700 калории

Днес си направих малко разтягане, медитация, антистрес йога, дишане

2 оризовки с кайма, айран, оризова вафла - 400
“спагети” с кайма и майонеза, ред шоколад, 3 ореха, портокал - 450
салам, хумус, кисели краставички - 200

Довечера съм на гости на приятелка - ще взема маслинки, моркови, царевичочки, вино 🙂

Утре стягам багаж, защото заминавам за 5 дни да карам борд и ще мисля план как мога да се храня възможно най-здравословно там. Ще пазарувам... иии нямам търпение вече!

Здравейте 🙂

Вчера вечерта се върнах от планината. Карах сноуборд 4 дни. Храната не съм я броила, мерила, пийвах си алкохол 🙂

От днес продължавам по-стегнато. Няма да има време за тренировка, защото има много задачи.

закуска - 70 гр. бонус, 30гр. свиско филе, 20 гр. кашкавал, 10 гр. шоколад - 320
обяд - пилешка роладина с шарена салата - 300
следобедна - кисело мляко, малко бадемово парфе, морков 300
вечеря - салата с малко бекон и ябълка, кюфте, пилешко със сирене, сладко, 150 вино - 900
Към 1800-900

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 24.02.18 16:35.

Днес тренировка един час - дупе, корем, крака. ДОволна съм. Пих Л-карнитин час преди това.

пилешко със сирена - 200
100гр. пилешко с чери домати и чл майонеза - 250
тортила със 20 гр. кашкавал и 20 гр. свинско филе, 5 гр. шоколад - 300

Остават ми достатъчно калории, за да не прекаля днес. Чувствам се сита 🙂

п.п. Калории около 1600

25.2

11:00 закуска - тортила с яйце и сирене, бананов шейк, 20 гр. шоколад - 600 кал.
14:00 l-карнитин + час тренировка - цяло тяло + кардио
протеин 1/2 или 2/3 доза - 60
16:30 на вън - антипаста с моцарела, 6 разядки с хлебче, малка жива бира - нямам идея колко калории, но да кажем - 1000

Ако огладнея по-късно, ще ям моркови 🙂

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 25.02.18 20:24.

Днес не си послушах тялото на тренировка.
Знам си, че още съм уморена след каране на борд и имам много голяма мускулна треска на гърба и трицепсите. Трябваше да правя доста лицеви и усетих дискомфорт още в началото. Въпреки това, опитах да направя максималното и хоп, нещо си разтегнах около врата-гърба 🙂
Другият вариант е да стана, защото бях отворила прозореца и да ме е надухало за 5 минути. Вкъщи си тренирам по бюстие и кръстът ми е гол. След тренировката кръстът ми беше студен. Може би е добре да се тренира с потник/фанелка.

Утре няма да тренирам. Дано да мине бързичко и да не трябва да мажа с мехлеми.

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 25.02.18 20:34.

Днес още ми е схванат врата и пазя дивана, работейки 🙂

филия бонус, чл майонеза, яйце и 2 белтъка, 5 чери домата, 10 гр. черен шоколад - 300 кал.
портокал, ябълка, оризовки - 200
пилешко филе 160гр., филия, лютеница, броколи, 50гр. сирене - 400
свинско филе 100гр., моркови - 100
после салата, пица с пълнозърнеста тортила, бира, ябълка - 600
Тотал: 1600

Днешната тренировка е 30 минути, лекичка - кардио и корем.

закуска- яйце, 2 белтъка, 20 гр. сирене, 40 гр. вита хляб - 250
обяд - 130гр. пилешко филе, салата моркови и зехтин, сусамов тахан - 350
кафе с бейлис - 150
следобедна - яйце и белтъци, майонеза, сирене - 300
вечеря - мъфини със сирене 250, вино - 200, оризов чипс - 100, ябълка - 100, филе - 150
Тотал - към 1800-900…

пп + още 30 минути тренировка, цяло тяло и кардио

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 27.02.18 22:32.

🙂

Днес направих тази тренировка три пъти + 10 минути кардио - л-карнитин преди това и протеин половин доза след това.

200 гр. пилешко, 150гр. грахово пюре, мъфин - 350
протеин, млечен десерт - 200
домати със сирене и кашкавал - 200
пилешки дробчета по селски, салата, бира - 600
домашен сладолед с банан и фъстъчен тахан - 200
Тотал 1550

Чувствам се супер сита и доволна 😄

Здрасти!

Тези клипове като идея за упражнения в домашни условия ли ги ползваш или и техниката гледаш да копираш?
Защото има забележки по нея и то мисля на всички движения, които видях (прехвърлях напред, но се постарах да цъкна на всяко едно).

казано от Вероника Налбатска на 28.02.18, 21:17:

Здрасти!

Тези клипове като идея за упражнения в домашни условия ли ги ползваш или и техниката гледаш да копираш?
Защото има забележки по нея и то мисля на всички движения, които видях (прехвърлях напред, но се постарах да цъкна на всяко едно).

Привет, Вероника 🙂

Генерално, използвам упражненията, но за някои, които не съм правила преди, ползвам и техниката... Кои упражнения в клипа са с неправилна техника?
Повдигането на ръце в страни го правя с изпънати ръце 🙂 Останалите сега ги прегледах пак и не съм сигурна кои не са окей.
Иначе, скоро ходих на една тренировка с пудовки и жената, която я водеше ми обясни само едно упражнение с тяга, останалото го правех добре. Смисъл, не съм започнала току що да тренирам и съм си понатрупала някакъв опит 🙂

Искам да имам добра техника, но сигурно трябва да отида в някой фитнес при някой доказал се инструктор за малко консултации. Това е, което ми хрумва.

Иначе, тези дни реших да търся курс по табата тренировки, за да мога да разнообразя моите и да започна да си правя сама комплекси, но за момента единственото, което открих са някакви еднодневни курсове, които те сертифицират и си “готов” за инструктор...
Това не ми се струва много адекватно. Значи разликата между мен и инструктора е 150лв. за сертификат.

Ще се радвам, ако някой може да ми препоръча някакъв курс за тренировки, който е по-сериозен, продължителен и при професионалисти. Може и е хубаво да включва и лекции за хранене, хормони, метаболизъм. Направи ми впечатление, че курсовете за фитнес инструктори са по-дълги и сериозни от тези за инструктори като табата, хиит, аеробика, зумба...

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 01.03.18 13:42.

01.03.18
12:14

Общо взето в България нивото все още не е високо и няма толкова стандарти, което е минус за хората които искат да научат някакви неща и да правят каквото трябва. Нито фитнес инструктурите са читави, нито кондиционните трениори. Има такива но те се занимават основно със спортисти, но дори и там не е ясно, защото всеки дърпа към своето.
Като цяло има книги на английски които пишат за тренировките и стуктурирането им, но това са неща които се четат и пробват много време. Самата материя за структуриране на тренировки спрямо цели, възможности, изисква познания.

Като цяло се започва с кръгови тренировки и базови упражнения, това развива цялото тяло. Тази тренировка на клипчето е несериозна, защото не показва нито цели, нито прогресии, не ти дава начало и край и тн ...
Ако искаш да се раздвижваш, по добре прави бърпите или клек отскоци, много по сериозен ефект ще има 🙂

казано от kaloyan на 01.03.18, 12:14:

Общо взето в България нивото все още не е високо и няма толкова стандарти, което е минус за хората които искат да научат някакви неща и да правят каквото трябва. Нито фитнес инструктурите са читави, нито кондиционните трениори. Има такива но те се занимават основно със спортисти, но дори и там не е ясно, защото всеки дърпа към своето.
Като цяло има книги на английски които пишат за тренировките и стуктурирането им, но това са неща които се четат и пробват много време. Самата материя за структуриране на тренировки спрямо цели, възможности, изисква познания.

Като цяло се започва с кръгови тренировки и базови упражнения, това развива цялото тяло. Тази тренировка на клипчето е несериозна, защото не показва нито цели, нито прогресии, не ти дава начало и край и тн ...
Ако искаш да се раздвижваш, по добре прави бърпите или клек отскоци, много по сериозен ефект ще има 🙂

С книги на английски ми се вижда сложно. Не заради английския, а заради това, че са книги. Трябва да са доста богати на картинки, за да разбереш точната техника.

Иначе тренировката е част от месечен тренировъчен календар, а аз си прогресирам като променям тежеста с времето.

Привет 🙂
от петък до неделя бях на хижа Плевен. Мнооого красиво място с 360 градуса брутална гледка. Времето беше всякакво - снежно, дъждовно, мъгливо, слънчево.
В петък и събота бедствах на влека 🙂 Покарах малко. Иначе изкачването беше час и половина.

Калориите не ги следих много петък и събота. Неделя съм около 1600
Понеделник 1700 + strong йога 40 минути

Вторник - няма време за тренка
Храна:
30 гр. хляб, лютеница, саламче - 300
банан - 100
яйце+2белтъка, оризовка, 10 гр. майонеза - 200
пилешка пържола от бут + домат, 80 гр. круша - 400
Вечерта имах гости гости - една бира, парче кекс, малко печени картофи, шоколад, салата, мъфини -700-800
Тотал - около 1800

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 07.03.18 08:39.

06.03.18
12:45

казано от Ина Илиева на 06.03.18, 12:36:

Привет 🙂
от петък до неделя бях на хижа Плевен. Мнооого красиво място с 360 градуса брутална гледка. Времето беше всякакво - снежно, дъждовно, мъгливо, слънчево.
В петък и събота бедствах на влека 🙂 Покарах малко. Иначе изкачването беше час и половина.

Много е добро 🙂 как са новите хижари пооправили  са нещата ? Съоръженията в какво състояния са ? Там си е класика .  Цените как са ?
Аз ходих там точно когато се сменяха собствениците и беше затворено.

казано от kaloyan на 06.03.18, 12:45:

казано от Ина Илиева на 06.03.18, 12:36:

Привет 🙂

Много е добро 🙂 как са новите хижари пооправили  са нещата ? Съоръженията в какво състояния са ? Там си е класика .  Цените как са ?
Аз ходих там точно когато се сменяха собствениците и беше затворено.

Хижарите бяха много готини! Бяхме на тиймбилдинг и шефчето ги познава от преди 🙂
Не мога да кажа нищо за базата на хижата, понеже бях за пръв път там.
Иначе, беше ни топличко, има си условия и вкусна храна. Нощувката е 15лв.
Работеше и паничка и бейби влек. Разцъкахме само на паничка. Не знам колко струва карта за деня.
За да караш, трябва да уцелиш условията, защото в петък снегът беше толкова тежък, че ако не си в следа, не се движиш изобщо 😄 В събота беше по-добре и стана забава.
Определено, бих отишла пак!

Хоп, хоп 🙂

Днес направих много гаден десерт 😄 Импровизирах.
Трябваше да е нещо като брауни с протеин и тиква, но протеинът има много специфичен вкус и нещата отиват към кофата за боклук...

Тренировка - час - 10 минути гръб, 10 кардио, 30 дупе, крака, 10 корем. Час по-рано Л карнитин

2 кафета с мляко
закуска - 4 оризовки, 30гр. кашкавал, домат - 200
обяд - пилешко филе, 20гр. хляб, сирене, краставица, шоколад - 300
следобедна - филе, “брауни”, 2 моркова - 250
ранна вечеря 😄 200 гр. китайско и 2 домата - 500
късна вечеря - салата, зелен фасул, малка бира, шоколад
Към 1700

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 08.03.18 08:28.

Честит празник, дами! Бъдете здрави, обичани, уважавани и си знайте цената!

Довечера ще се събираме с приятелки и затова цял ден ще го карам нискокалорично 🙂

бонбон рафаело за закуска 😄 - 50
салата с пилешко филе, малко зелен фасул - 200
следобедно - домати и краставици с 50гр сирене и 50 гр. извара - 150

Вчера беше силна вечер 🙂 но днес станах по план.
Калориите към 2000 общо
лягане в 3 сутринта
имаше тренировка час  през деня
и вечерта 2 часа танци

Днес съм много гладна. Четох, че от недостатъчно сън се изостря апетита

закуска - 1 портокал, 2 бисквити - 200
обяд - 3 пълн. сухара, 200 гр. котидж сирене, 100 гр. шунка, домати, маслини - 500
следобедна - месо от пилешки бут с гъби, лук, чери домати; маслини - 400
“вечеря” - 2 бонбони, парче Агнес сладкиш, голяма водка, 2 малки бири - 700-800
към 1900 калории

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 10.03.18 21:16.

Чувствам се уморена след две парти вечери и нямах сили за тренировка, ноо две вечери танци, мисля, че е добре 🙂

закуска в 5 сутринта - среден телешки дюнер без картофи 🙂 - 600, примерно
обяд - пилешко с гъби; бананов шейк, бисквита - 500
следобедно - протеинова вафла - 150
вечеря - 3 сухара, шунка, кашкавал, майонеза, крема сирене, маслини, краставица, 40гр. баклава, бисквитка - 500
Тотал: 1750

Вчера не успях да спортувам.

Калориите са ми около 1800

Днес направих една кратка тренировка за крака и дупе.

Ще се радвам, ако ми кажете добра ли е техниката на мацката в клипа 😄

2 сухара с 40 гр крема сирене, яйце и 2 белтъка, портокал - 300
пиле с гъби и сирене - 400
пиле с гъби и сирене - 500
шоколадово кремче, мъфин с извара - 300
Калории към 1600

Иухуу 🙂

Имам чудесна мускулна треска от вчерашната тренировка за дупе и крака. Ще я правя пак. Тя е с тежести, 12-15-20 повторения и всяко упражнение беше по два сета. Така, че мисля да я направя другата седмица, отново и като привикна да дигна на три сета. Искам готини задни части да оформя.

Иначе, опит за целувки се пече във фурната. Два белтъка и лъжица захаросан мед.

Закуска - 3 протеинови мъфина, 50 гр. шунка, шоколадово кремче - 350
обяд - салата, 40 гр. сирене, чл майонеза, яйце, 50 гр. шунка, 30 гр. шоколад - 350

мариновала съм за после едни свинщини да пека за вечеря.

Пак ще успея да съм в калориен дефицит. Няма да излизам, нещо ми потече носа и трябва да пресека нещата.

След малко почвам да тренирам. Мисля гръб, кръст, корем и кардио. + л карнитин час преди тренировката

п.п. - домашни целувки и два белтъка - 200
пържола, малко хляб, салта, майонеза - 400
парче баклава - 200

Тотал - 1500

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 13.03.18 19:57.

13.03.18
16:24

Ами сумо клека не ми харесва постановката на краката, виж как играят коленете, но едвА ли е болка за умиране. Другите неща не им обърнах голямо внимание

Тренировката днес:

30 минути 5 пирамиди - изпотително

- 16 минути хиит

Все повече се навивам за тренировки с тежести.
Дали ще е ок някакво такова разпределение и въртене на тренировките
Примерно:

1.крака и дупе + хиит
2.ръце и хиит
почивка
3.гръб + корем
1.крака и дупе + хиит
почивка
2.ръце и хиит
3.гръб + корем
почивка

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 14.03.18 12:57.

Вчера калориите ми бяха 1600

“Плочките” ми се бяха скрили. Тръгнаха да се показват 🙂 Не знам от какво точно, но може да е от интензивното кардио и от това, че си постигам дефицита, който искам.

Гледах видеа с една мацка, която е доста изчистена, не е с големи мускули, но прави resistance тренировки 3-4 пъти седмично и си позволява да яде, май, към 2400 калории на ден. Тя препоръчва да се ядат +100 калории от необходимите за поддържане на ден. Ако си в дефицит, трябва да вдигаш с по 100 калории на две седмици докато достигнеш калориите за поддръжка. Звучи интересно.
За да качвам някаква мускулна маса, трябва да вдигна калориите и да правя тежки упражнения. Същото важи и за покачване на силата.
Моята сила се изчерпва до 3-4 истински лицеви опори.

Планът ми за момента е съвсем различен - да сваля за 1 седмица на 1500, после да върна на 1600… после не знам 🙂 Искам да съм силна, но повече искам да изчистя още мазнини и по-фини крака.

Предстои ми почивка 10 дни и каране на борд, затова ще му мисля след Великден как да продължа с храненето и тренирането.

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 15.03.18 12:00.

Вчера ходих да скачам на батут с приятеля ми. Не е моето нещо. Мислех да не тренирам, но си направих някаква импровизирана тренировка с подскоци там. Имам мускулна на гръб, плешки 🙂
После правих упражнения за гъвкавост, защото съм гъвкава като дърво, ахаха.

Калориите бяха до 1800. Не можах вечерта да ги проследя, защото имах гости и тогава става трудно.

закуска спагети - сготвих огромн тенджера и за да не изхвърлям всичко... спагети за закуска + десерт от портокал, чиа, ягоди - 350 калории
салата и сос за спагети, кексче пътешественик - 250
следобед - сирене, сухо мезе, 2 мъфина, шоколад, бонбон - 800
вечеря - спагети - 300
Тотал - 1700

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 16.03.18 21:31.

Уикенда бях в Гърция.

Храната беше горе долу в събота +  дълга разходка из Кавала + алкохол + концерт и лягане в 6 сутринта.

Неделя ставане в 12 - пилешко бутче, кебапче, 3 оризовки, салати, портокал - 500
16 - крем карамел, чай - 200
18 - бира, солети - 500
20 - домати със сирене и шунка, оризовка, сладко - 500
Тотал - към 1700

Днес тренирах крака и дупе с тежести и ластици

закуска - оризовки, кашкавал, шунка, 2 белтъка, ябълка - 400
обяд - руло стефани, малка бира - 600
следобедна - баклава - 200
вечеря - яйце, белтък, краставица, ч.л. майонеза, една бира, крънч пълнозърнест, половин банан, фурма, няколко ядки - около 700

Тотал - 1900

Еми, планът ми не върви точно както исках за тая седмица, но пак бях на гости вечерта и за обяда не си бях вкъщи.

Слаби са ми ангелите още 🙂

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 20.03.18 09:05.

Привет 🙂

Днес ще ходя на йога стречинг и комбинирана гимнастика. След това на гости

Храна:
закуска - оризовки с айвар и шунка, салата - 200
предиобедна - 10 гр. трици, банан, кис. мляко, кокосови стърготини, 10 гр. шоколад - 300
обяд - супа коприва с кисело мляко и настъргано яйце - 100
следобедна - салата, пилешко филе, майонеза, филия бонус, рафаело - 300

Л-карнитин
17:30 - 19:30 Тренировка

вечеря - салата, пилешко роле с топено сирене, чаша вино, портокал - около 600-700
Тотал 1600

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 21.03.18 14:12.

🙂
Вчера тренирах ръце и правих хиит.
Имам някаква болка в петата на левия крак. Една боцкаща и се появява отвреме на време, но като я усетих за пръв път се притесних. Трябваше да излизам, а не знаех дали няма да се усили и да започна да куцукам по пътя. За щастие, мина и чак сега я усещам пак. Нещо съм стъпила криво по време на кардиото онзи ден със степер. Беше голямо скачане насам-натам.

Днес ще тренирам дупе, корем, гръб. Утре може йога за сила и разтягане да си направя.

Храната вчера - около 1700 калории. Бях и на гости. Вече успявам да не се уливам до 2000.

Междувременно на следенето на калориите, гледам различни влогърки в ютюб, които тренират в зала и имат релефни и изчистени тела. Доста е интересно.
Искам да тренирам усилено(с тежести или собствено тегло) 4 пъти в седмицата, но ако продължа с този дефицит, няма да стана по-силна и да кача мускул...

Малко отчет 🙂

Вчера тренирах 30 минути корем и кардио смесено.
Калории около 1650

Днес направих тренировка с дъмбели за гърди и гръб

имам две гири по 2кг и 2 по 3кг. + 10кг. дискове. Та, правя каквото мога с каквото имам 🙂 понякога хващам по две гири в ръка, за да ми стане 4 или 5 кг. тежестта.

Иначе, гони ме глада от рано сутринта
закуска - оризовки с филаделфия, риба тон и броколи, 2 белтъка - 200
втора закуска - парче линд, бисквита, портокал - 150
обяд - палачинки от оризово брашно, белтък и прясно мляко. една с риба тон, една с филе и кьополу, една сладка 🙂 - 300
следобедна - оризовка с риба тон, копривена супа, моркови и портокал - 200

Бързам да споделя палачинките, защото станаха мега вкусни протеинови-безглутенови!
Записвам си рецептата и за себе си, че после ги забравям 🙂
30гр. оризово брашно
белтък
50мл. прясно мляко
20гр. извара
бакпулвер
щипка сол
щипка захар
Калории 150

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 24.03.18 16:44.

🙂 Привет

Да се похваля с 2 два месеца свобода от цигари 🙂 Питат ме дали съм напълняла. Не съм.

Днес се мерих и кантара показа 60кг.  Все едно и също. Мерки мисля да си взема утре.

Вчера реших да закуся баница, защото много ми се беше прияла. Намирам една пекарна на Дондуков. Потривам ръце... студена баница, на подметка. Такъв ми бил късметът 😄 хвърлих половината след като поизчопках сиренето.

Целият ми ден мина на вън, а станах 10мин. преди да изляза.
закуска - баница - 400, примерно
обяд - сурово барче и корни - 350
вечеря - лазаня болонезе + малка бира - 800 (в менюто бяха написани калориите на ястията 🙂 и макронутриентите на 100 гр.. Мъка ми стана като видях, че една пица е към 1300, примерно)
вкъщи - 50гр. шунка, 10 гр. шоколад - 150

Тотал - към 1800

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 26.03.18 09:11.

Иухуу 🙂

Вчера тренирах цяло тяло с акцент дупе 25 минути и 15 хиит
Калории към 1600

Днес мисля бицепс, трицепс, корем, йога. Нещо такова

закуска - яйце и два белтъка, 1фпх, 35гр сирене, кьополо - 300
междинна - пълнозърнеста бисквита с черен шоколад, круша, парче шоколад - 200
обяд - зелена салата със спанак, червен боб и сл майонеза - 300

Две снимки на “прогреса” 😄
Малко самоирония, но все пак имам прогрес
1 в това, че успявам вече да контролирам по-добре калориите в моменти, в които не съм вкъщи или имам гости
2 въпреки, че не се вижда някаква голяма разлика на снимка, като скачам и тн виждам, че коремът ми е различен - по-оформен

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 27.03.18 13:45.

вчера около 1600 калории
Тренировка за стягане на дупето и бицепс, трицепс

Днес ще ходя на кардио тренировка със степер и упражнения за цяло тяло.

закуска 🙂 домат, сирене, дробчета от вечерята; шоколад, ябълка - 350
междинна закуска - оризовка с шоколад и ягоди - 80
обяд - скумрия със зелена салата -400
следобедна - 30 гр. ябълков чипс, протеинова вафла - 260
1100

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 28.03.18 17:29.

Значи, човек като се похвали и после омазва картината 🙂

Вчера ми се обади приятел, че се е прибрал от чужбина и ще празнуваме рожден ден...
Беше много весело 🙂 Прибиране сутринта. В София в сряда през нощта няма какво да се прави. Пуста. Дори Мимас не работи 😄

Не тренирах и много надвиших калориите. Иначе съм ходила 20 км.

Вчера към 1800-1900 калории 🙂
оризовка с лютеница и кашкавал, 2 бисквити - 250
пилешко филе, краставица, сирене - 200
шишче, салата, малка бира - 500
половин протеинова вафла, бонбон - 150
пържола, маслини, краставица, торта - 30 гр. - 700

Днес ще си направя една по-дълга тренировка, заради почивката 2 дни 🙂 а и довечера пътувам за Австрия с бус. Утре няма да тренирам, а неделя, живот и здраве, ще карам борд.

Стягам се за път. Приготвила съм зарзават за из път, варени яйца, протеинови вафли.

Закуска - яйце, 2 белтъка, 40 гр. сирене, половин протеинова вафла - 300
Обяд - пържола, краставица, маслини + 2 бонбона - 450
следобед - 1 пфх, 100гр пилешко филе, майонеза, морков, краставица, пълнозърнеста бисквита - 350
вечеря - пица с филе и блат карфьол

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 30.03.18 17:12.

Привет 🙂

Малко отчет. 4ти ден почивка 🙂 Събота и неделя по 1700 калории някъде. Вчера 1900-2000
Два дни каране на борд - неделя и понеделник, което не знам на колко активност трябва да се равнява.

Днес и утре възстановяване на силите + разходки, малко работа.
Взела съм си шалтето за малко стягащи и иразтягащи упражнения.

Чудя се, ако си в дефицит, има ли значение бързи или бавни захари ядеш?
Според мен, не трябва да има, защото съм гледала експерименти на хора, които отслабват с дефицит на храна от Макдоналдс, а тя определено не е с бавен въглехидрат 🙂

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 03.04.18 11:12.

Ако гледаш само свалянето на тегло, то няма значение, стига да си в дефицит.
Ще има значение обаче за други неща, ако под “бърз въглехидрат” визираш “храни” като тези от МакДоналдс.

В крайна сметка, храните не са само белтъчини, мазнини и въглехидрати, а и микронутриенти, които не носят калории, но имат принос за здравето и различни процеси в организма. 🙂

казано от Вероника Налбатска на 03.04.18, 21:20:

Ако гледаш само свалянето на тегло, то няма значение, стига да си в дефицит.
Ще има значение обаче за други неща, ако под “бърз въглехидрат” визираш “храни” като тези от МакДоналдс.

В крайна сметка, храните не са само белтъчини, мазнини и въглехидрати, а и микронутриенти, които не носят калории, но имат принос за здравето и различни процеси в организма. 🙂

Разбирам, да. Благодаря, Вероника 🙂

Но ако не повече от 10% от храната ти е бързи въглехидрати и си в лек дефицит и тренираш мускулите си, за да не се изгарят, надявам се, не би трябвало да загубиш много мускулна маса...

Привет 🙂
Обобщено от последните 10 дни.

8 дни в Австрия - 3 дни каране, 3 дни разхдки по около 12000 крачки. Калориите първите дни ги следих, после не, но не съм прекалявала много.

5ти ден съм долна от ангина. Опитвам се да я лекувам без антибиотик,, но много безуспешно. Утре ще ходя до личната за рецепта за антибиотик :(, защото болката не спира и е голяма мъка.

Вчера и днес съм си в бг и не броя пак калории, защото смуча хапчета, пия чай с мед и други. По-важно ми е сега да оздравея. От утре минавам на антибиотик... и почвам да следя нещата и се връщам към тренировките.

Здравейте 🙂

Днес беше много приятен ден с това време 🙂

Лесно ми беше да работя, въпреки дългата почивка.
Направих една кратка тренировка - упражнения за дупе с ластик и лост 26кг. в по две серии
три упражнения за рамо пак в 2 серии
10 мин. корем

Вчера бях с приятели в едно училище и аз леко так се опитах да се набирам(не мога да се набирам; качвах се на пейката, за да тръгна от позиция все едно съм се набрала и после бавно отпускам надолу), правих кофички и лицеви на пейката. Днес имам приятна муслулкна треска.

Закуска - от салатата за вечеря - морков, сирене, филе, яйце; шоколад линд с шамфъстък - 300
обяд - протеинови палачинки - една солена и една сладка - 400
следобедна - пилешко бутче, зелена салата, майонеза, 3 царевичочки;  1/3 протеинова вафла - 500
вечеря - салата, крем супа от карфьол и спанак; сладък крем с извара, банан, какао и разни плодове и семена за декорация и бонус 🙂 500
Тотал 1700

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 10.04.18 19:37.

Тренировката за корем днес

Тренировката за дупе

Снимката е на втората ми закуска - плодова супа 😄 - кисело мляко, ябълка, банан, портокал, ягоди, парче шоколад, сусамов тахан, фърстъчен тахан, мед, какао, конопени семена, орех, 3 бадема - към 500 калории

Храната беше в норма, но изпих 4 коктейла мохито...

Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 12.04.18 09:29.

12.04
Подобрявам се от ангината без антибиотик 🙂

Тренировката: бицепс - трицепс, по две упражнения за мускулна група, 3 сета по 15 повторения @3
Тренировка корем - 10 минути

Закуска - 1яйце и два белтъка, оризовка, лютеничка, маслинки - 300
междинна - шоколад - 200
обяд - малка скумрия със зелена салата, лъжица лютеница, 3 маслини, зехтин, чай от мащерка с мед и лимон - 400
следобедна закуска ще е - котидж с домати и салата - 200
вечеря - печени картофи със заквасена сметана и филе - 400 + някакъв десерт с плодове и кисело мляко 200
Тотал - 1700
Днес без алкохол 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1