17.03.18
16:40
Йо. 🙂
Пак слабо със спането и без тренировка. Довечера двойна доза мелатонин мисля да взема, не съм пробвала.
Цял ден задачи, занимавка с Мяу-Мяу, който днес надигна глава <3, но все още е с крак и половина отатък... Докторът каза, че ако човек отнесе такъв удар в главата, ще умре на място.. После при бабини и после работа, работа, работа... Ще си поработя до към 22, но преди това ще се наплющя с манджа. 🙂
Налетях днес пак на веселото Веси, докато разхождах рошавото. Вече два пъти ме засича във вид, от който човек ще предположи, че току-що съм изпълзяла от канализацията. 😄 Е, днес поне се бях сресала на изпълзяване. 😄
Храната:
- изключително подозрителен сандвич
- глътка кока-кола
- 15г кокосов чипс с какао
- порция бобена яхния
- я пилешка супа, я пиле фрикасе за вечеря - каквото мама наготви (тук сме малко като във “Всички обичат Реймънд” 😄, но с по-симпатична майка, на която преди се ядосвах, че ми предлага разни неща, а сега намирам тази помощ за изключително полезна.. и приятна <3)
МЦ се мъчи да пристигне и рязко се почувствах много кофти физически. Още малко като ме позаболи и ще изпия някое хапче/прахче. И съм гладна, колкото и невероятно да ви звучи. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.03.18 18:40.
18.03.18
00:49
Отиде ми котенцето. Дано е вече на по-добро от това мизерно и жестоко място, и ако си спомня нещо - да е само вкусната коткоманджа, която омиташе като прахосмукачка.
Жал ми е, че не го приспахме веднага, а му удължихме мъките, колкото и грозно да звучи. Но се успокоявам, че му беше даден шанс. То какво да правя... Дано са действали до последно медикаментите и наистина не е разбрал нищо. Така обеща докторът.
Елена Миланова... ето това е тъжно. Дано почива в мир и спокойствие тази светла, позитивна душа. Днес за втори път четох дневника й, за съжаление по този тъжен повод - респект към момичето за борбеността и позитивността в поднесената й от живота ситуация.
И понеже пътят към лудницата е къс, пожелавам си да разбера, че има неща, които не можем да променим и ситуации, в които не можем да бъдем полезни... Да е светъл пътят на отпътувалите души и да са кратки мъките на живите. Не знам какво да кажа повече.
—————-
Не вечерях, пих малко вино.
Утре пак без тренировка, защото ще съм ангажирана цял ден (неделя, все пак 🙂), храната ще е ок - мамините манджи и вероятно пак малко вино.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.03.18 00:59.
18.03.18
01:22
В момента пирува във Валхала с уискас с хмел с другите котки биткаджии.
19.03.18
10:37
Нищо особено, без трениране и днес. Вчера омазах храната много здраво. Пусти настроения...
Днес се събудих болна и ядох някакви пурички с какаов крем.. за укрепване на имунитета, налЕ...
Ще мина да напазарувам нормална храна и започвам да унищожавам лимони, джинджифил, чесън и т.н., че не мога да си позволя да се окажа повалена.
Тренира ми се яко и ми се ходи на СПА. Каних се през Сашовата зала да мина, да се изложа пред мъжете 😂, ама явно няма да ме огрее скоро.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.03.18 10:39.
20.03.18
21:05
Добра вечер 🙂
Днес за пореден път се опитах да изям света. Накрая ще взема да успея сигурно. И даже не ми е тежко нещо.. Достатъчно e, но не и тежко. Страшна ламя.
Прибрах се на обяд, опитах да спя - пръснаха ми телефона, Борьо реши, че ще лае по всичко що се движи, Лара ми се катери по главата и ме гъделичка с мустаци... фейл. Накрая ми звънна някакъв нахалник от еди кой си маркет - интересувала ли съм се от търговия с пари онлайн. 😄 Изумен бил, защото за пъъърви път попадал на човек, който не иска да подобри финансовото си състояние. 😂 Шок.
Супер нахални са тия и агресивни - като ония олигофрени от топ шоп. Ясно, че така ги обучават, ама грам уважение не проявяват. Поръчах си нож за булета и след два дни ме държаха 55!!! минути на телефона, защото реших да съм учтива и да проявя уважение към работата им, дрън-дрън-пляс... Много съм категорична в незаинтересоваността си от тогава. 😂
Сега си изпих третия фервекс, мелатонина и магнезия, и отпътувам към страната на сънищата. 💕
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.03.18 21:07.
Поръчах си нож за булета и след два дни ме държаха 55!!! минути на телефона
А защо не отиде до магазина им за да си вземеш на място? Там обикновено не са никак приказливи, поне моят опит е такъв.
20.03.18
22:28
Накрая ми звънна някакъв нахалник от еди кой си маркет - интересувала ли съм се от търговия с пари онлайн. 😄 Изумен бил, защото за пъъърви път попадал на човек, който не иска да подобри финансовото си състояние. 😂 Шок.
Хах, аз такива много бързо ги лекувам според това, като какви се представят. Но и баш подобни съм имал. В случая казвам: “Аз самият съм судружник в една от водещите фирми за инвестиционно посредничество. Развеселихте ме, но благодаря-успех”......и затварям😉
Мнението беше редактирано от Деян на 20.03.18 22:43.
21.03.18
08:28
Марго,
да - скоро купувах едни нефункциониращи неща от магазин и ме очароваха с отношение - мили и тихи. 😂
Но когато купувах ножа, изобщо не ми хрумна, че имат физически магазини. А и как да предположа, че съществуват такива откачалки? 🙂
Дидо,
хехе. 🙂
——————-
След като цял следобед се мъчих да спя вчера, през нощта постигнах 11 часа... без да се събудя нито веднъж. Кръстът ме боли от лежането, но главата ми е много, много доволна. 💕
21.03.18
14:09
Движение:
- 5-6к обикаляне, носене на голямо, страхливо куче + без сядане целия ден, освен сега за някоя минута
Храна:
- две кафета и половина
- две филии с домашен бабек и лютеница 😄
- няколко лъжици тахан с мед
- ако вечерям - лаваш с много зелено и варено яйце
————————————————————————————————————-
Рошавият трол си е наказал разрезите от кастрацията от близане и сега е ей така:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.03.18 14:09.
22.03.18
14:11
Днес пак без тренировка, егати. Започвам да нервнича. 🙂
МЦ го няма, само ме тормози, а сега си партнира с вирус, който чувам, че пак е натръшкал половината град. С друго не, но със сън се опитвам да им противодействам. 🙂 Снощи уж щях да работя, в 22 и малко ме стегна шапката, легнах си и спах до 7:00. И днес ще е така, харесва ми да си спя.
Храната днес:
- домашен дюнер от лаваш, задушени картофи, тиквички с млечен сос и мръвка
- цял шоколад
- ако вечерям: салата от цвекло, морков, орехи и каквато допълнителна флора намеря в хладилника
Кафе много пия, вода почти никаква. Сутринта се постреснах малко и ще нанасям корекции.
Движението:
- 4к с песО
———————————————————-
Жили, кокали и мускули нямам, собаки обаче - бол! 🐶 И всичките са символ на айляка.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.03.18 14:13.
23.03.18
23:21
Ден като всеки друг, “малко” повече неприятни емоции. Тая “Селена” продължавам да не разбирам защо е толкова велика болница. Ясно, че осъден некадърник тук няма да видим, дано поне знаят какво и как са/не са направили. Към този час и ден мога да кажа само: Пу!!! и да съм благодарна, че има други специалисти, на други места, без излъскани манти, но с опит, които може би (дано) успяха да спасят живота на едно младо, добро момиче. А можеше и да са два живота.
—————————-
Храната -кофти, тренировка - без. Мисля, че ще изключа брашното от менюто си. И купешките сладкотии. Днес за пореден път установих какво всъщност ми причиняват и дори да изключим момента със здравето, толкова ми бутат ефективността и тонуса, че си струват по-малко и от две бири с пет цигари. Няколко кифлички от бутер тесто, които майка ми беше направила следобед и в 16:30 се чувствах като все едно не съм спала една седмица.
——————-
И нещо забавно. Откакто Бари е с яка, една досадница всеки ден ме спира и ме пита защо това хубаво кученце има такова лошо нещо на врата. Аз обяснявам търпеливо, че е кастриран и има сериозен проблем в последствие, заради който не трябва да се хапе и ближе, и днес за 183746482 път получих същия въпрос, от същата персона, и както не бях в настроение - ей тоя разговор:
Тя: Аууу, колко е хубавввв! Ама защо има това нещо на вратаааа...?
Аз, супер сериозна: Абе, напоследък чете едни мотивационни статии и научил, че може да е каквото поиска, та много иска да е лампион...
Как се опули тая жена, хаха. 😂 Подминах я с poker face, щото наистина не бях в настроение, но на съседната улица умрях от смях - сама, в тъмното. 😂
Уф, едитвам, че като ми се спи, пиша с дясното копито (щот’ съм левичарка.. дясното..)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.03.18 08:46.
27.03.18
13:52
Здравейте, птичове и птички 😄
Минавам да запиша, че храната е окей, само дето изкъртвам тахана с мед (и вече ми личи), болна съм от няколко дни, а от днес и на Клацид и Бромхексин. Изключително неприятен бронхит, все едно ме е блъснала кола в гърба и дробовете ми са на пихтия. Ще оцелея, де.
Изкарах два дни в кревата, гледайки The Mentalist - уж приятно, ама ми писна да лежа. 🙂 Днес се опитвам да си изрина гардероба и каквото ненужно има из вкъщи, но се изморявам на всеки две минути и май ще заспя скоро... за пореден път. То с тая постоянна температура все около 38 градуса (през повечето време над тях, вече 3 дни) само ми се спи. И да съм кукуряк, като се отпусна, заспивам си. 🙂
Тед,ако планираш да изхвърляш дрехи може да ги дариш на БЧК - имат мисля контейнери до Кауфланд 🙂
Бързо оздравяване ☀
Мнението беше редактирано от Веси на 27.03.18 15:09.
Т. оправяй се бързо!
Това май не е първият респираторен проблем този сезон? Ако джипито е в час, какво му е мнението?
Или просто си в таитянско настроение целогодишно, и ходиш по венец и усмивка цяла зима? 🍍💗
27.03.18
15:48
Веси,
винаги там ги давам. Тези, които са в добър вид, де, към другите нямам жал. 🙂 Преди известно време и на нашите на работничките давах, но после установих, че циганите рядко ценят нещо, тъй като знаят, че свърши ли им, получават ново... по право. Сега само на контейнерите на БЧК и на хора в истинска нужда, ако попадна на такива.
Силве,
такива настроения ме обземаха като ученичка. На тия години си нося вълнените чорапи и ушанката, и хич не ми дреме... здравето е най-важно. 😄
Говорих иначе с джипито - масово боледуват хората, повтаря ги и ги потретва. Такова било тая година - упорити вируси и бързоидващи усложнения, чести хоспитализации...
Щом К., който за 11 години съм виждала болен (и то не сериозно) 2 пъти и който никога, ама никога не мрънка за такива неща (думичка не казва, сериозно), беше в безпомощно състояние цяла седмица по Коледа и мислеше, че няма да го преживее - смятай. Събуди ме в 6:30 и каза да направя нещо, щото май умирал. 😄 Ужасно.
А аз наистина поддавам по-лесно от преди. Измори ме много тази въртележка напоследък и дава отражение върху всичко. Ще мине и тоя зор. 🙂)
Благодарско и на двенките 💕🐶
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.03.18 17:00.
28.03.18
22:49
28/03/2018 (01)
Храна:
- направих си принцески с шунка и кашкавал, и останах много доволна
- пилешка супа
Сутринта се събудих с мисълта, че може би ще мра и е добре да се приведа в приличен вид, да не ми се смеят по болниците. 😄
Много зле. Закъснелият ми цикъл, разбира се, реши днес да се появи и да ме досъсипе. Климатик на 29 градуса, термо бельо (клин и блуза), с което за гз ми беше пролет при минус десет градуса, ватирано горнище, пижама, две одеала - умрЕх от студ, просто цялата бях лед. Все съм боледувала, бронхити, пневмонии - карала съм като малка, ама такова чудо наистина не помня. Много се надявам утре вече да усетя действието на антибиотика, щото ако няма такова, доброволно ще отида в болница.
———————-
The Mentalist една серия и заспивкам. Много готин тоя Simon Baker. 👹
Бързо и пълно оздравяване ти пожелавам!
Антибиотикът е за бактериалните усложнения. Срещу вируса на този етап нямаш кой знае какви варианти, освен да чакаш имунната ти система да се пребори.
28.03.18
23:04
Благодаря, Боби 🍺
Прав си напълно, но много бързо нещата преминават от едното в другото... явно. С остър бронхит (модерен някакъв) съм и без антибиотик няма да го бъде, сериозна е работата.
Който се тутка по една седмица и се прави на герой.. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.03.18 23:06.
29.03.18
18:10
29/03/2018 (02)
- малка порция мусака
- 5 оризовки, 2 яйца, песто
- тахан с мед
- имам подозрения за шоколад после, но ще го обмисля 🙂
Днес по-добре. (whew)
31.03.18
09:19
30/03/2018 (03)
- два портокала
- 10!!! сусамови бисквити (много тънки, с диаметър около 8-10см 😁)
Вечерта не издържах и се разревах, щот’ ми писна да ми е лошо и да не мога нищо. Тая сутрин кашлям, но съм пушка. 😎 Ако знаех, че ще проработи, щях да зацивря по-рано. 😂 Искам вече да тренирам, но не виждам как ще стане в близките дни - добре се чувствам, но като се кача до първия етаж, нямам ни крака, ни въздух. Когато, тогава.
————————-
Весела събота ☀
01.04.18
12:28
Честит празник! 😍 🍀 😍
Много обичам Цветница!
31.03 - 01.04 (04 - 05)
Добре. Бухам като бухал 🙂, нооооооо съм скок-подскок отвсякъде! 🦄
Утре ще се пробвам с пудовките, а днес ще правя пица на К., че го лъготя от един месец вече.
Тренира ми се многоооо... и навън! Пекна слънце и социалното чудовище се събуди. 😂 Залата не знам дали няма да се наложи да я прекратим, че много пари гълта, особено за броя посещения, които правим. Лошото е, че няма кьорава зала в махалата - само една читава и тя е толкова малка, че е невъзможно да тренираш за 30 минути и да бягаш. Най-яко би било да успеем да си направим къщата и да опънем щангите в двора. Тогава съвсем ще ни намразят комшиите - и сега разправят, че сме богаташи и “голямата работа”, щото сме прибрали кучето... 😂
———————————-
ю ар он май майнд лайк ъ сонг дат ай кент ескеееееееййпппп, ай донт ноу хау мени да-ра-рамс ай кен теееейккк ... туп-цъ-туп-цъ-туп-цъ-туп-цъ 💃🏻😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.04.18 15:14.
02.04.18
21:46
02/04/2018 (06)
- жито, мед
- жито, ябълка
- оризовки с авокадо и магданоз
- литър шипков чай, който беше причината (предполагам) за аферата Драйфус одеве
———-
Неуспешен опит с пудовките.
Заиграх се с кучето вечерта - една минута и яко пот и задух. Ще пия 10 дни антибиотик, вместо 7, то няма оправяне. А заради тоя Клацид спокойно мога да се нарека лицегъз. 😂
Затова и орязвам храната така, току-виж се позачистя малко.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.04.18 21:48.
03.04.18
08:07
Яко! Живот и здраве, там съм. 😎
03.04.18
17:09
03/04/2018 (07)
- една оризовка преди антибиотика
- домат, краставица, лук, магданоз, един изпечен без нищо картоф - ей сега, докато пиша
- портокали за вечеря (откачих с тия портокали, никога не съм имала такъв мерак за тях... даже си ги беля сама 😄)
От вчера следобед до днес следобед бях като отровена, може и да не е било от чая, не знам вече. Днес много странно се олюлявах цял ден, позиви за повръщане, едно гюле правеше търкул-търкул из главата ми и на една среща ми предложиха кафе - изпих го и ми мина всичко, даже навъртях няколко к, вършейки работа пеш. Възможно ли е така да ми рухва кръвното чак? Що да не е...
И понеже няма как без куче... 😍
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.04.18 17:10.
04.04.18
14:28
04/04/2018 (08)
Още съм си болна. Задъхвам се и кашлям ужасно.
- 50г кашкавал, 3 камбички, пълнени със сирене - от ония маринованите, една голяма салата, неовкусена
- вода, чай, прополис, витамини
- портокал, грейпфрут
Движение - стандартното.
————————————————————————————-
Всички приятни залички са на майната си - една в Смирненски сега гледах, суперска, но далече. Искам зала с няколко щанги, няколко чифта пудовки и въздух, толкоз ли никой не търси да му е уютно и готино, че никой не предлага уютно и готино? Ако имаше с кого да си партнирам, щях аз да направя една зала в центъра, ako ще да ми вади колкото да си плаща наема. Тюх.
————————————————————————————-
Спирам с отчитането, че нещо ме изнервя всеки ден да докладвам как съм болна, не ям и не тренирам. Днес и кучешка снимка нямам. 😂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.04.18 14:34.
04.04.18
15:46
Неври Спорт. Точно такава бих искала да имам наблизо.
07.04.18
15:09
05/04/2018 (09) - 07/04/2018 (11)
Как сте, зайчета. 😂
Аз съжалявам много, но не мога да ви лиша от суууупер полезната информация, че... съм болна и не тренирам 😄... новото е, че започнах да ям (рязко) и не знам дали е добре или зле тая работа. 😄 Ако продължавам така, ще ми донабухне опашльокът... Великден ще го отърва, ама на Гергьовден може и да ме положат в легло от картофки. 😄
Започнах чистак нов антибиотик... не ми било то бронхит, пневмонийка станало и джипка ми изписа празнична рецепта с инструкцията да я изпълня, ако случайно вдигна температура, въпреки че вече съвсем не съм ходещ труп.
Програмата ми е все същата, като сега трябва да търся хора да изпразнят двора. Къде да ги намеря? Не искам да пускам мангали там... да ми заглеждат от къде и как се влиза и къде какво има, особено като не живея там.
Вече наистина много ми се тренира. Искам да издърпам и избутам, и измятам всичко възможно. 😄 Демек, една тяга с дръжка от метла, една раменна със същата и половин суинг с празно пвц 😄
Изпатквам. 🐽
—————————-
💕 Весели ви празници! Да сте здрави и добри 💕, както винаги пожелавам. Нищо по-важно няма.
И по-малко да се лаете за глупости, особено по незначителни за истинския живот поводи... иф ю ноу уот ай мийн. 🌈 С непознати и по форуми, демек.. за който не е разбрал.
И кучешка снимка имам. Без това не може. 🐶
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.18 15:45.
07.04.18
15:11
Ами точно магнали за тая работа мога да ти намеря, но съвестни и работливи. Ако решиш, след празниците мога да съдействам.
07.04.18
15:19
Саше, благодаря. Вероятно ще се възползвам от помощта ти - не се намират лесно съвестни хора. Ще звънна другата седмица.
🍺
п.с. само да отбележа, че “мангали” не използвам за съвестни и работливи хора, но нямам опит с такъв тип роми, за съжаление.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.18 15:31.
09.04.18
15:45
09/04/2018 (13)
Пролет пукна, аз - не! Оцелях и вече съм си супер. Ще си довърша хаповете, все пак и се надявам в следващите години да не пия антибиотик по никакъв повод.
Днес много обикаляне, малко мъкнене на разни неща и леко раздвижване в нас с - клекове със СТ и пулоувъри с 12-ката. Висях и на един лост в двора - гръбнакът прави ККККРРРРРРРРРРР 🙂
Утре в джима. 💃🏻
Днес минах покрай стадиона с влажен поглед - група хора си тренираха и изглеждаше много приятно. Никаква зала не може да се мери с комбинацията от въздух, слънце и зеленина. 😍
Храна:
- 2 кафета с течна сметана
- 1/2 пилешка пържола с новия хап - “левокса”
- 1 безалкохолен радлер
- вечеря - дроб сарма, пролетна салатка, козунак, грух
——————————————————————————-
Поръчах си разни домашни меса в различни вариации, малко масло, яйца... чакам си ги с нетърпение, че хич не ми харесват магазинските и следващата стъпка ще е да си купим фризер, за да можем да се зареждаме с прилични продукти за по-дълго.
Отивам на терасата да се изпъна на слънце със споменатия радлер. 😎
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.18 15:47.
10.04.18
17:34
10/04/2018 (14)
Движение:
Стандартното с малко екстри + отпади, клекове, тяга на един крак, раменни преси - всичко със СТ и розовите гири първите 2 кръга, вторите два с 12-ката. Не я докарах до залата, щото реших да не си насилвам късмета, ама добре ми дойде и мисля, че съм готова за 20кг лост поне 😂
Храна:
- кафе и 3 бисквити
- малко прасе с ориз
- 1 бира на припек
- пролетна салата с всички екстри, гърди на фурна... сладолед 🐽
————————
Да не мажа в дневника на Барт и без да захващам дискусия - много се радвам, че има хора, които искат да се върнат в България. Вярно е, че почти нищо тук не работи за хората, но на тази страна са й нужни граждани, които да настояват за нещо по-добро и да възпитават бъдещето. 🍺
11.04.18
18:52
11/04/2018 (15)
Днес без упражнения, стандартното движение. Спах един час следобед, сега ще готвя и ще творя бизнес. 😂
Храна:
- кафе, върху което шибнах един антибиотик и горчиво съжалих...
- закуска от прославската баничарница, че щях да съжаля още по-горчиво, ако не бях вкарала нещо
- 2-3 глътки бира... с цигара
- за вечеря ще направя едни картофки на фурна + копър и чесън, пролетна салата, която си включва и варено яйце, иии... ако “някой” се надъха да направи таратор, ще е прекрасно 🙂
———————————————
Никога не съм правила агнешко, но утре мисля да се пробвам. Има ли нещо специфично или ти го печеш, то си става..?
———————————————
Никога не съм правила агнешко, но утре мисля да се пробвам. Има ли нещо специфично или ти го печеш, то си става..?
Зависи много от “агнешкото” - от колко възрастно животно е, от коя част, колко време е било замразено, колко е мазно...
———————————————
Зависи много от “агнешкото” - от колко възрастно животно е, от коя част, колко време е било замразено, колко е мазно...
11.04.18
20:43
Примерно плешка, прясна, от младо агне.
🙂
11.04.18
20:47
За това месо - печеш го и то си става 😄
11.04.18
20:52
Ще го видим утре. Аз принципно всичките меса ги пека бавно и методично 😄, но съм хранила псите с предвидено за мен телешко и пуешко, та трябваше да се допитам 🙂