Храната вчера след около 25 часа фаст:
1. Пъстърва със зеленчуци, постен сладкиш със стафиди и орехи.
2.Веган пица.
3.Фъстъчено малко.
Докарах ги до около 3500-3600кк. Би трябвало да съм с 700-800кк. в излишък. Щеше ми се малко повечеко, но ми беше необичайно тежко.
Днес нищо за отбелязване,освен липсата на движение.
Сутринта - десет тройки широка тяга. Непосредствено преди тренировката направих час и половина балканско. При тягата усещах умората в краката, но вървеше по-добре от на свежо. Можеше и още серии да направя, но още към 7 взе да ми става скучно.
Храната вчера след около 20 часа фаст:
1. Фасул на фурна с домати, лук и лютиво, филия домашен хляб, фастъчено масло и банан.
Около 1700-1800кк. Днес изключително голям енергоразход направих. Както споменах, по-горе , рано сутринта час и половина планинско и тяга. После обикаляне пеша по работа. Прибрах се около 15:30 часа ударих един банан с малко фъстъчено масло. Сложих удобни дрехи и забих пак в планината. Още час и половина. За втората разходка избрах доста по-тежък маршрут и накрая видях зор. Утре и другиден съм ангажиран цял ден, даже и ще пътувам, та най -вероятно ще съм или седнал в офиса или седнал в колата.
Малко снимки от разходката. На моменти се налагаше да практикувам лека форма на алпиницъм по каманаците.
Мнението беше редактирано от I`M на 03.04.18 18:35.
Храната вчера след около 19 часа фаст:
1. Фъстъчено масло с банан.
2. Фъстъчено масло с банан.
3. Фасул на фурна, две филии домашен хляб.
4. Соево мляко със семена от чия, мюсли и мед, освен мюслито и около 600 мл соево мляко.
Около 2800-2900кк. В хубав дефицит. От многото ходене вчера и много огладнях. Жената ми бе направила страхотен фасул, та бая люто сложих и бая хляб отиде.
Като стана въпрос за люто - аз не съм фен на горчицата и не съм ял горчица от над десетилетие, но миналия ден взех някаква френска дижонска(май така беше) горчица. Гребнах една серизона лъжица и мазнах на хляб. Насълзиха ми се очите, а аз ям люто. И горчи и люти, ама горчи...и люти, мамата си ....
Днес се наложи да ходя в София и целия ден ми отиде.Утре отново съм в София и отново ще си загубя целия ден. Аз два пъти в годината да ми се наложи да ходя и се мръщя, а сега два последователни дни ...Работа какво да го правиш. Та и утре никво движение.Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 04.04.18 19:06.
04.04.18
19:55
казано от Иван Марков на 04.04.18, 19:04:
Днес се наложи да ходя в София и целия ден ми отиде.Утре отново съм в София и отново ще си загубя целия ден.
От къде си...........и ти ли от Филибето 😀
казано от Deyan на 04.04.18, 19:55:
казано от Иван Марков на 04.04.18, 19:04:
Днес се наложи да ходя в София и целия ден ми отиде.Утре отново съм в София и отново ще си загубя целия ден.
От къде си...........и ти ли от Филибето 😀
На 10 километа юго-изток съм аз. Обаче, почти всеки ден прекарвам по -някой и друг час в Пловдив по работа.
Сутринта лег и полулег. Супер беше.ю
Храната вчера след около 21 часа фаст:
1. Ориз с гъби и спанак, соево мляко с мюсли, мед и чия.
2. Соево мляко.
Около 2100-2200кк. Може би в лек дефицит.
Днес се наложи да ям на вън. Ядох някакъв фасул, който не беше зле, но изобщо не се доближаше до този на жена ми или майка ми. Ядох на обяд, а още ми е супер тежко и имам киселини, а до сега не съм имал проблеми с киселини от фасул. Даже няма и да вечерям, още ми е супер тежко, а изядох порция на половина по-малка от тази дето ям вкъщи.
Иначе се прибрах преди малко и съм уморен. Целия ден ми замина в София. Общо взето така.
Храната вчера след около 16 часа фаст:
1. Соево мляко с мюсли, чиа и мед.
2. Фасул и салата от кореноплодни.
Около 1500- 1600кк.
Днес принципно не трябва да се яде, но последното ми хранене е от вчера на обяд и не знам дали ще изкарам без да ям. Още повече, че сутринта направих два часа сериозно планинско катерене и съм адски гладен. Ще се опитам да не ям пък ако изкарам- изкарам.Не съм имал време да прочета новините кво точно стана с уфс223 и ще го има ли или не.
Вчера в крайна сметка успях да не ям. Докарах го до 44-45 часа фаст. Днес както върви, въпреки по- дългия фаст, ще съм в дефицит щото хапнах малко удеве и още ми е тежко.
Утре ми свършва постът и по традиция ще се яде агнешко, яйца и домашни козунаци и курабии. Понеже много мислих дали да продължавам без да консумирам нищо от животински произход, реших за сега да продължа без месо( като изключим Великден) , но да включа в менюто яйца и млечни. Когато ударя плато и спра да свалям най- вероятно ще мина пак на веган режим. Отново отбелязвам, че целта е сваляне , а при липсата на месо в менюто свалям по- бързо отколкото с месо. Други мотиви нямам за спирането на месото. Е до сега бях веган заради поста.
В крайна сметка Акуинта замести Петис, който замести Халуей, който замести Фергюсън. Харесвам го Акуинта, но не виждам как ще го бие на Хабиб, още повече на един ден известие. Единствено ако го засече докато му влиза.
Колкото до Конър - лично аз си мисля,че тези изпълнения са чист пиар за скорошното му завръщане.
Иначе точно за Великден ми дойдоха кецовете. В крайна сметка си поръчах позната марка и съм супер доволен. Супер свежарски са, даже обмислям да си поръчам и едни в черно. Иначе това е моделът- прост и без излишни шарении и кич:
Храната вчера след около 45 часа фаст:
1. Ориз с гъби, банан, бадеми.
2. Соево мляко, ориз с гъби, банан.
Около 1700-1800кк. След толкова дълъг фаст , трябваше да направя едно 3000кк, ама просто не ми се ядеше. Сутринта теглене - 1,200кг. по-малко от миналата седмица. Предполагам, че идната седмица ще си ги кача и от по-другата ще почна да свалям отново.Бяхме забегнали от вкъщи тези дни и сутринта започнах с купен козунак( скъп и италиански), ама само ми развали нагласата. Като всеки купен козунак и този ми миришеше на сапун. Следобед като се прибрахме и опитах от на майка козунака -вече беше друга работа. Днес следобед упсях да врътна едно планинско. Утре ще си позволя може би още малко козунак и от другиден продължавам с режима.
Иначе сложих летните гуми и се забих в снега:
Мнението беше редактирано от I`M на 08.04.18 19:48.
Сутринта - полулег и гребане с щанга. Средна работа.
1. Варени яйца, козунак.
2. Агнешко с картофи, яйца, козунак.
3. Козунак. прясно мляко.
Калории не съм броял, но не съм толкова много в излишък колкото предполагах. Днес обаче съм си бая в излишък. Първо майка ми бе направила уникална баница с масло , яйца и картофи. Второ бяха ми донесли шоколадови бонбони/шоколади от Гърция, Сърбия, Германия и Белгия, които не опитвах заради поста. Днес обаче реших да опитам от всички и не се разминах само с опитването. Белгийксите шоколадови бонбони са уникални и ми хареса най-много. И вчера и днес по една двучасова разходка в планината, но и двете по-леки от едночасова моя. Единият път със сестра ми и щерката, другият път с жена ми, теост и двата пъти се влачихме.
От днес започва седмицата, която аз наричам яйчната седмица. Имам да изям около 100 яйца 🙂
Снимка след четвъртия месец режим при свалени около 12 килограма. Коремът все още е доста издут и изобщо имам доста излишни мазнини около него, но горната част на гърдите , трапецът и рамената са взели да се пооформят и да добиват някакъв вид. Определено имам промяна от преди. Снимката е от вчера сутринта на гладно. Днес коремът е по-голям, а гърдите по-малки. Задържах доста вода явно , но ще се нормализирам до няколко дни предполагам.
Мнението беше редактирано от I`M на 09.04.18 16:53.
Храната вчера беше доста като количество и разновидност и ме мързи да я описвам. Около 3500-600кк.
Днес много работа, като се прибрах преди малко.Не съм ял нищо цял ден, както почти всеки ден между другото. Утре отново ме очаква динамичен ден. Сутринта смятам да отскоча до един фитнес дето ходи моя човек и да направя една тяга, тъкмо да видя как са условията във фитнеса. Идеята е да ходя от време на време и отделно да си правя лега вкъщи.Не смятам да си взимам карта, въпреки че без карта тренировката е 4 лева, което за мен е скъпо.Ще се опитам да си организирам така нещата, че да може следобед да съм свободен за едно планинско. Общо взето е това!
Сутринта - два часа планинско + тяга. На тягата по няколко тройки и петици. Изобщо не съм следял сериите. Много добре ми беше. Краката бяха много изморени и добре се получи като натоварване.
Храната вчера след около 22 часа фаст:
1. Зелена салата с шест варени яйца, два малки земела с биволско сирене.
Около 1200-1300кк.
Днес събудих около 5. Още по-тъмно отпраших към планината. Като се прибрах от планината, вече бях изгубил желание за фитнеса и си направих тягата вкъщи. Като се замислих вадене на колата от гаража, 10 минути до фитнеса, 30 минути тренировка, още 15 минути прибиране и то отиде час. Пък аз тренирах няколко минути в избата.
Всяка година по-това време яко ме тресе пролетната умора. Някои учени казват, че е чиста измислица, ама аз винаги съм я усещал. Сънлив, уморен и изтощен. Кво е това чудо обаче напоследък не знам. Заспивам между 11 и 12, а около 4-5 се събуждам и то не от тревоги, превъзбуда или нещо от сорта. Събуждам се наспан, свеж и енергичен. Почти всеки ден правя по минимум час планинско, като напоследък постоянно увеличавам времето и избирам супер стръмнии и каменисти маршрути. Отделно се стремя да не ходя никъде с колата, освен ако не е наложително. Работя в повечето случай до вечерта. На постоянен дефицит съм от месеци. Всяка вечер се стремя да отделям време за игра с децата и всеки ден си изпълнявам и съпружеските задължения. Тоест всички предпоставки да съм уморен и да спя до късно са налице. От къде ми идва тази енергия напоследък не знам.Побърква ме това събуждане толкова рано. Въртя се в леглото и се чудя какво да правя. Не искам да пускам компютъра толкова рано. Гледам да не събудя жената и сина. Много е рано и за излизане . Предполагам, че ще премине до някой ден, ама да се наспива с 4-5 часа сън не е работа.Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 11.04.18 16:17.
12.04.18
10:15
казано от Иван Марков на 11.04.18, 16:15:
От къде ми идва тази енергия напоследък не знам.
Щот стана веган, Ванка, за това е така 😄 Ей сега като надуши оня зъл_капитан_веган и ти отиде дневника... 😄
казано от James Hinks на 12.04.18, 10:15:
казано от Иван Марков на 11.04.18, 16:15:
От къде ми идва тази енергия напоследък не знам.
Щот стана веган, Ванка, за това е така 😄 Ей сега като надуши оня зъл_капитан_веган и ти отиде дневника... 😄
В момента го давам вегетарианец ( ще видим докога 🙂 , но от здравословна гледна точка мисля, че режим включваш балансиран прием на непреботени меса( нямам предвид несготвени), зеленчуци , плодове, млечни и т.н. е най- подходящ. Дори с прием на млечни и яйца не бих казал, че режима ми е напълно добре балансиран. Определено обаче без месо по- лесно си регулирам калориите и към момента свалям по- добре. Това е индивидуално при мен. Лично аз смятам, че дали си веган, вегетарианец или месояден си въпрос на личен избор, но този избор не ти дава право да си натрапваш вижданията си на други и буквално да досаждаш. Та такива хора , като въпросния господин, просто ги игнорирам, особено след като съм се убедил, че в повечето случай дори нямат рационални обяснения за твърденията си.
Знаеш ли и на мен как добре ми е понякога да съм веган/вегитарианец. Тук от няколко дни бях така, обаче вчера се отплеснах и ударих боб с повече кюфтета 🙂 Хубаво е да се разнообразява и пролетта като има повече коприва и разни такива неща зелени, много добре. Затова че аз съм за разнообразието 🙂 и редуването.
Относно темата вижте този симпатяга 🙂
Домашно произведено ли е все е добре .. 🙂
1. Картофено-оризови кюфтета, земел с биволко сирене, банан.
2. Пет яйца, земел, банан.
3. Кисело мляко с мюсли, горски плодове, чия и мед.
Около 2200-2300кк.
Днес горе долу добре ми беше работният ден, докато към края му ми се скапа настроението. За сметка на това до преди малко бях на гости и много добре си прекарахме. До сеха не бях купувал аспержи и днес си купих. Не знам дали е нормално , но сега като ги вадих от колата и ги помирисах, ми те миришат отвратително. Май няма да ги опитвам въобще. Утре имам доста ангажименти. На всичкото отгоре сутринта няма да мога да излезна на разходка в планината, защото трябва да чакам да ми подновят два от комарниците на вратите. Баси имам още от доста неща да се оплаквам, ама ще оставя малко и за утре.
Ако се приготвят добре, стават изключително вкусни аспержите.
В зависимост от сорта може да се наложи да обелиш горния слой в по-дебелата част (някои дори я изхвърлят, но на мен ми е жал).
После за 2-3 минути на пара или бланширани (но обработката на пара запазва повече аромат), сотираш ги в нагорещено масло за две-три минути и готово - страхотна гарнитура.
казано от Boby_ на 13.04.18, 08:49:
Ако се приготвят добре, стават изключително вкусни аспержите.
В зависимост от сорта може да се наложи да обелиш горния слой в по-дебелата част (някои дори я изхвърлят, но на мен ми е жал).
После за 2-3 минути на пара или бланширани (но обработката на пара запазва повече аромат), сотираш ги в нагорещено масло за две-три минути и готово - страхотна гарнитура.
Жената каза, че или ще ги задуши с тофу или ще ги пече на фурна. Отдавна се каня да ги опитам, обаче наистина ми миришат отвратително.
казано от Иван Марков на 13.04.18, 10:29:
Жената каза, че или ще ги задуши с тофу или ще ги пече на фурна. Отдавна се каня да ги опитам, обаче наистина ми миришат отвратително.
Ще станат на каша и в двата случая. Ще ги похабите така.
13.04.18
10:36
Пич, сигурен ли си, че за аспержи говориш, те имат супер фин и лек мирис, не знам какво толкова ти мирише.
Относно готвенето, Боби ти е написал чудесен вариянт за сготвянето им.
Прочети колко калий имат и ще ги заядеш.
Класиката за аспержи е просто 5-6 минути на грил/грил тиган. Те имат страхотен афтъртейст на ядки, когато са правени просто на скара. После може лек дресинг от лимон/чесън примерно. Или холандез ако му се занимава на някого..
казано от Bart Simpson на 13.04.18, 10:36:
Пич, сигурен ли си, че за аспержи говориш, те имат супер фин и лек мирис, не знам какво толкова ти мирише.
Прочети колко калий имат и ще ги заядеш.
Ванката пазарува често от Лилд, а там обикновено са доста стари. И наистина вонят на мръсни гениталии, особено ако преседят някакво време. Аз ги бланширах, връхчетата бяха горе-долу бива, ама стеблата станаха като сопол.
казано от БПН на 13.04.18, 11:28:
Прочети колко калий имат и ще ги заядеш.Ванката пазарува често от Лилд, а там обикновено са доста стари. И наистина вонят на мръсни гениталии, особено ако преседят някакво време. Аз ги бланширах, връхчетата бяха горе-долу бива, ама стеблата станаха като сопол.
Ванката пазарува от Лидъл, Кауфланд, била,триумф и други. Прави един рейд докато му свършат парите и се прибира. Иначе си права. Тези последните са от лидъла. Бяхвлезнал да взимам шоколади на детето и бяха на промоция. Миналата седмица също купих май от Кауфланд и не ми направи впечатление да миришат. После като се прибера ще ги помиришат. Тези от вчера си мирашат баш на изпотен ...
Мнението беше редактирано от I`M на 13.04.18 11:57.
13.04.18
12:19
Владо, радвам се, че си такъв кулинар, обичам хора, които си угаждат с дребни, но съществени неща.
Следващия път след бланш-а ги завий по двама в слаиз прошутто и тогава на тигана.
13.04.18
13:05
Имат доста сяросъдържащи органични съединия в тях и наистина миришат. Това, че не всеки ги усеща е различен въпрос.
13.04.18
13:10
Явно копувате скапали се аспержи, пресните имат лек и понякога трудно доловим мирис.
В това се крие трудноста за работа с тях, а именно да не им натиснеш вкуса и да остане само кухо дъвкане.
Edit:
Знарте ли, че България е произвеждала много аспержи, но комунягите са ги обявили за буржуазна храна и са спрели производството им?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.04.18 13:24.
13.04.18
14:44
Хо, Иван. Без да искам попаднах на някакви твои фотоси от стария форум още от декември 2013 г. ................. във FitnessFirst. Баси “задницата” /а и отпред де/, баси чудото, в смисъл як :-) Колко кила си бил тогава, ве ?
Мнението беше редактирано от Деян на 13.04.18 15:09.
13.04.18
14:46
казано от James Hinks на 13.04.18, 13:05:
Имат доста сяросъдържащи органични съединия в тях и наистина миришат. Това, че не всеки ги усеща е различен въпрос.
Всеки път като ям аспержи и после урината ми мирише точно на сяра - първия път доста се стреснах, после прочетох, че било нормално 🙂
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 13.04.18 14:46.
По въпроса с аспержите -тези дето ми миришеха ги хвърлих. Не мога да накуся храна, която ми мирише на х.., Аз имам силно развито обоняние.Тези от миналата седмица дето бях купил и оставил в хладилника имаха лек аромат на синьо сирене или някое друго от по-тежките френски сирена. По отношение на приготвянето- при нас е така : Аз казвам какво ми се яде, жената го прави. Имам й пълно доверие, че ще ми го сготви вкусно и не й се меся. В крайна сметка първо ги бе варила малко и после ги бе заляля със сос от дижонска горчица, зехтин, яйца и още неща, които не се опитах да запомням. Бяха станали супер. Нито кашнати, нито сурови. Хапнах ги с удоволствие.
Храната вчера след около 23 часа фаст:
1. Тиквички, моркови, гъби, лук и чушки -всичко гриловано на скара, три филии ръжен хляб, две варени яйца.
Не знам дали ударих 1000кк., но някъде около тях се въртя като калории.
Днес се събудих в 5:15ч. Направих една хубава разходка. Набрах люляк и направих един нескопосан, но приятно поднесен, букет на жена ми. След изчаках да дойде дограмаджията да сложи комарниците. После излезнах по работа. Ангажимента ми се изтегли за по-рано. И към 12:30 реших, че ми стига толкова за петък. И без това през изминалите дни откарвах до по-късно от нормалното. Направих второ планинско. Опитах се да увелича и темпото, но в комбинацията с жегата и тежкия терен ме принуди да го намалям от време на време.
Утре отново се разбрах да ходя до фитнеса. Хем щерката не е на градина и викам да ги оставя да поспят. Аз да излезна да си измия колата, да се разкарам и към 8 да съм във фитнеса. Като се прибера може и още всички да спят. Ама дали като стана няма да се забия в гората и ни колата да измия , ни до фитнеса да стигна - е съвсем друг въпрос.
Ще ми се наложи да пътувам до Варна скоро време и ако някой е запознат да каже как пътя през Бургас. Сестра ми препоръча през Ришкия проход, но се чудя дали да не си карам по Тракия до Бургас и от там до Варна.Въпросът е много дупки ли има по пътя.
Иначе някои жени явно си мислят, че като съм мил и добър към тях и като съм склонен да им угаждам на прищявките могат да ми се качват на главата.Това говори за това колко не ме познават. При мен много бързо някой може да се превърне в персона нон грата и да игнорирам изцяло присъствието му в живота ми. Правил съм многократно със скъпи за мен жени, камо ли за някоя дето се държа добре щото така съм възпитан. Ей намерих и днес за какво да се оплаквам 🙂
Мнението беше редактирано от I`M на 13.04.18 15:16.
13.04.18
15:12
През Ришкия доста хора минават за Варна и май от там е най-оптимално и откъм време, и от към спокойно шофиране.
През Бургас (демек Обзорския проход) са доста повече завои, но сега е по-спокойно, щото не е почнал сезона още, но пък имай предвид, че разширяват пътя между Поморие и Ахелой, та може да има задръствания там. Иначе през летния сезон за нищо на света не бих минал през Бургас и обзорския проход.
казано от Deyan на 13.04.18, 14:44:
Хо, Иван. Без да искам попаднах на някакви твои фотоси от стария форум още от декември 2013 г. ................. във FitnessFirst. Баси “задницата” /а и отпред де/, баси чудото :-) Колко кила си бил тогава, ве ?
Ако са за същите снимки дето се сещам -около 100. Тогава обаче мисля,че беше периода през който тренирах най-силово и бях стигнал до 230-240 тяга, двойки на 160 лег и т.н. Като тренирам по-силово трупам много маса и ставам грозно едър. Това е и една от главните причини вече да не се напъвам толкова. Търся по “манекенска” визия. Иначе най-тежките ми килограми са от тази зима 108. Тази година съм се амбицирал да стана “сух” и ще се напъвам да падна едно 20-25 кила.
Мнението беше редактирано от I`M на 13.04.18 15:14.
13.04.18
15:27
казано от Иван Марков на 13.04.18, 15:13:
Ако са за същите снимки дето се сещам .......
казано от Deyan на 13.04.18, 15:27:
казано от Иван Марков на 13.04.18, 15:13:
Ако са за същите снимки дето се сещам .......
Да, за тях се сетих.
Сутринта:
Двусет от:
1. Лег -3х110кг., 2,2,2,2,2 х120кг.
2. Тясна тага - 3,3,3,3,3,2х120кг.
Двусет от :
1. Полулег с допряни един в друг дъмбели - 8,8,8,8х30кг.
2 . Набирания надхват - 5,3,4,3
Двусет от:
Обръщане с раменна преса -няколко една четворка и няколко тройки и двойки на 60 кг.. Неочквано слабо на военната преса. След това няколко шестици само обръщане от земя.
На набиранията очаквано зле. Лоста за тягата беше все едно минат с шкурка. Нямаше колан за набирания и дъмбелите са леки. Имаше много машини, но плюса им е че повечето са тежести, а не с плочки. Иначе фитнесчето ми хареса. Много чисто и поддържрано. Голям плюс е,че кардио уредите са на отделен етаж и всички жени са там+ тинейджърите. Машините също са отделно и спокойно си правих двусетите без никой да ми пречи, респективно и без на никой да преча аз.
Храната вчера след около 16 часа фаст:
1. Варени аспержи заляти със сос от зехтин, дижонска горчица,яйца и прочие, два шоколадови бонбона.
2. 5 варени яйца, банан, чаша прясно мляко.
3. Купа зеленчукова крем супа, кисело мляко с мюсли,горски плодове, чия и мед. Малко пържен козунак.
Около 2400-2500кк., но имам към три часа планинско и отделно ходене градско, та отново съм в сериозен дефицит. Иначе пърженият козунак бе станал много вкусен, но се въздържах да изям колкото му се ядеше. Сутринта преди фитнеса минах и да напазарувам. По-късно смятам да направя една хубава разходка и ще хапна малко повече. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 14.04.18 10:52.
Храната миналия ден:
1. пет варени яйца, банан, литър мляко.
2. Салата от домати и краставици, ръжен хляб, салата от пасирани яйца, зехтин и подправки, два от белгийските шоколадови бонбона.
3. Литър прясно мляко.
4. Мюсли с кисело мляко, гроски плодове, чия и мед.
Около 3500кк. Има и два часа планиско така, че излишъкът е сравнително малко.
Храната вчера след около 22 часа фаст:
1. Зеленчуци на скара, четири финни(димек малки) кофтенца от киноа.
Има няма 1000кк. Наложи се да ям навън в хепито. Поне гледката към морето беше хубава.Теглене вчера сутринта - с 800 грама по -малко от миналата седмица. Няма как да не съм доволен тъй като предвиждах да не съм свалил или да съм качил, с оглед спирането на поста и повечето храна покрай Великден.
Вчера бях във Варна. Разбих се от път. Минах през Ришкия проход. Днес минах през обзорския и после през Айтос-пътя на места е много зле. Бях с едно момиче ( уточнявам изцяло във връзка с работа) дето сауната и била малка, басейна не й хареса, леглото и било неудобно, маршрута не й хареса...
На мен ми беше екстра. Даже много ми хареса хотелът. Аз не съм толкова претенциозен. Стига да ми е чисто и да има сауна и ледена дупка, пък и да няма не е болка за умиране.(стига да е чисто).Ударих няколко хубави сауни. Дори се топнах почти до кръста в морето. Жалко,че нямаше как да дойде и жената ми. Иначе в хотела, в който бях се оказа,че имало лекция на някаква д-р Емиелиева или нещо подобно, която давала някакви дието само на сокове и след някви седмици се захранвали с моркови или нещо подбно. Не разбрах точно, като ми обясняваха, но нещо от рода на чай и плод май беше.
Иначе в тази Варна много голям проблем с паркирането.Сутринта обикалях 40 минути докато намеря къде да се паркирам на центъра. Ни платен паркинг има , ни синя зона. Прибрах се преди малко и съм доста уморен. Общо взето е това.
16.04.18
19:50
казано от Иван Марков на 16.04.18, 19:24:
Иначе в хотела, в който бях се оказа,че имало лекция на някаква д-р Емиелиева или нещо подобно, която давала някакви дието само на сокове и след някви седмици се захранвали с моркови или нещо подбно.
Да нямаш предвид Емилова? Там е бетер вегани 😄
казано от Deyan на 16.04.18, 19:50:
казано от Иван Марков на 16.04.18, 19:24:
Иначе в хотела, в който бях се оказа,че имало лекция на някаква д-р Емиелиева или нещо подобно, която давала някакви дието само на сокове и след някви седмици се захранвали с моркови или нещо подбно.
Да нямаш предвид Емилова? Там е бетер вегани 😄
Да, май Емилова беше името.Не се заинтересувах, щото от години имам мои си виждания за храненето гравитиращи около интервалното гладуване, но явно има доста почитатели жената. Пак казвам не се заинтересувах и не знам за какво точно става въпрос, но плодове и чайове са май съществена част от режима.
Храната вчера не беше от най-добрата. Прибрах се вечерта от Варна. Бях се поизнервил от пътя и спътницата и като се прибрах нагънах някакви различни видове шоколадови бисквитие, които жената удобно бе оставила на масата. После хапнах картофено руло пълнено с яйца и залято с майонензен сос с горчица. Общо взето не съм следял калориите, но по усет бих казал около 3000кк. Може би около 500 кк. излишък.
Днес излезнах рано сутринта, за да мога да приключа работа преди обяд и да мога да тренирам , че следобед ще закарам жената на фризьор и малкия на преглед. След малко ще слезна за един полулег и едно гребане. От тренировката във фитнеса ме ударя яка мускулна. За сега смятам един път седмично да ходя да правя двусети гърди/гръб и да обръщам. Останалото време ще тренирам вкъщи. Малко поваля през ноща и май ще пропусна планинското днес.Общо взето е това.
17.04.18
22:49
На връщане си минал по безумен маршрут. Можеше да караш до Бургас и после Тракия или да хванеш “магистрала” Хемус, после отбиваш на “бившето аварийно летище” към Провадия, а от там Айтоския, но в общия случай избирам Ришкия. Скоро минах през Дюлинския, ей така за кеф, че не бях минавал от там поне 15год и се сетих защо.
п. с. Имал съм работа със сина на Емилова, мани мани...
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 17.04.18 22:54.