Hugger-mugger

Прескочи до:

24.04.18
13:01

Напади @2х12 на раменете - 4х6
1/2 балетен клек @12 - 4х10
Обръщане +клек + преса @12 - 3х3 на ръка
Тук прекъсване и ходене 2.5ч

Предстоят корекривни, както и изолиращи с ластика - абдуктор, сгъване задна верига, кикове насам-натам.

Чувствам се тежка и подута, дънките ми теснеят, много мразя така. Надявам се до няколко дни да отмине 😤

—-
Ще се опитам са спра бирата и кафето,ще са само по “специални поводи”.
😑😶😑😶😑😶😑
😥😥😥
😫😫😫
😔😔😔
😓😓😓

Целта е по-малко калории, алкохол, алкалоиди и ядосване 😀

26.04.18
01:19

За бирата съм съгласен , ама кафето защо?Хем е енергетик , хем е и фат бърнър...стига да не прекалява човек с него , е чудесна напитка с много полезни качества и за мозък и за тяло.

26.04.18
08:41

Много обичам вкуса и аромата на кафето, но явно имам някаква свръхчувствителност - или нещо подобно - към кофеин.. Дори от едно кафе се чувствам зле (понякога доста зле) физически  😑 И това се затвърди сега, след като пропих кафе след много дълга пауза.
Преди години изпих половин кутийка енергийна напитка, е тогава беше ужас....
От време на време ще пия ароматно и качествено кафе и това ще е.
Всъщност кафето не ми е чак толкова голям проблем, но биричка си обичам. Просто искам да я огранича, защото имам склонност да я пия вместо вода направо  😯

Засега и с двете ограничения се получи веднага и без драма, така че бива 😊

26.04.18
12:12

Пуш преси @2х12 - 4х5
Гребане @2х12 - 4х10
Сгъване за бицепс + раменна преса @2х4 - 4х10
Повдигане на прави крака от вис - 3х8
Половинки набирания на лост - 3х5
Вакуумки

Набиранията хич не ги усещам добре в корема, май няма да ги правя дори и в този вид.

30.04.18
11:43

Няколко дни без тренировки поради мързел.
Установих от какво ме боли понякога лявото рамо - ами спя на него и явно го смачквам  😀
Общо 200 мл бира и два пъти по половин кафе, откакто казах, че ги ограничавам. Супер 😊

Днес само малко раздвижване на площадката, висене на лост, повдигане на краката за корем, планк наобратно, супермен.

30.04.18
12:03

Много съжалявам, че не се запознахме на Джонито. Аз не бях виждала твои снимки преди, а разбрах, че си от форума чак като си бяхте тръгнали вече.😅😅😅

Мнението беше редактирано от БПН на 30.04.18 12:04.

30.04.18
12:15

Тази година хич не се формира форумна група...

Може пък да има някаква пролетно-лятна среща и да се запознаем  ☺

30.04.18
12:18

казано от Atom на 30.04.18, 12:15:

Тази година хич не се формира форумна група...

Може пък да има някаква пролетно-лятна среща и да се запознаем  ☺

Едно пиленце ми каза, че сме още малко съседи. Не сме решиши - не сме се събрали. Откликвам на всякакви покани за мероприятия, включващи сладолед. 😅

01.05.18
09:33

Вчера направих и вечерно раздвижване. Така се получи, че сутринта ядох малко месо (60-70г) и 3/4 авокадо, и после трябваше да свърша някои неща, та до 17ч.не ядох друго.
За мен са изключение тези изживявания, затова ги пиша 😀 Но ми беше много добре.

Румънска тяга@2х12 - 4х10
Напади @2х12 - 4х5 на крак
Плие@12 - 4х15

Тягата ми е много лека, а нападите ми тежат, ама такова е с наличния арсенал.

Изследванията са добре мисля...
HDL холестерол 2.11 ммол/л (<3.9)
LDL холестерол 2.23 ммол/л (<3.6)
Триглицериди 0.49 ммол/л (<2.3)
Глюкоза 4.79 ммол/л (3.3 - 6.00)
Урея 6.6 (1.7 - 8.3)
Креатинин 98 (40-120)
Холестерол 4.13 (2.5 - 5.5)

Обикновено глюкозата ми е под/около 4,но мисля, че не е зле и тази стойност. Трябваше да им кажа да пуснат и инсулин, защотп никога не е гледан, но забравих. Ще използвам някой друг повод.

01.05.18
23:29

казано от Atom на 30.04.18, 11:43:

Установих от какво ме боли понякога лявото рамо - ами спя на него и явно го смачквам  😀

Звучи добре, но това повечето пъти не е основната причина. Може леко да помогне, но от това да те боли ..

02.05.18
09:31

Честно казано не знам и аз, като цяло нямам голям проблем и ме боли много рядко - забелязах, че е след като съм спала на него. Може и да има нещо друго, което смачкването да “активизира”....

Да напиша и за вчера:

Тръстъри @2х12 - 3,3,5,5,5
Бързи клекове @8 - 4х15
Гребане@2х12 - 4х7
Сгъване за бицепс +раменна преса @2х4 - 4х10

Зарязах коригиращите, разтягането.... А “загрявката” е много отдавна зарязана.

04.05.18
14:24

Сега пък само коригиращи и със собствено тегло.

Много динамични дни, чак малко изпушвам,но не толкова от зор, колкото от факта, че ми се чете книга, а не ми се занимава с постоянно търчане. Поне хаби калории  😀

Постоянно виждам някакви изроди и се дразня - вчера пушеща бременна...

Една бира от последното отчитане  💪

Важно😄

08.05.18
12:06

Последните дни нямам апетит, за няколко дни буквално горната част ми оклощавя грозно и инфантилно... Ребра, ключици, гръбнаци, ужас. Раменнете ми се смалиха.

Спрях изцяло кърменето и просто като че ли се смалих. Изобщо не се харесвам.
Не знам как изобщо ще успея да вържа някаква маса - мускулна или друга - от д-то нагоре.

Добре, че задникът компенсира, и като се облека, си изглеждам нормално към закръглено.

Днес лостове (ама как звучи само 😂)... Тъкмо прикючих с повдиганията за корем и висенето и се отчитам  😊
От това “отслабване” нямам и желание за друго.

Пиша го в кавички, защото кантарът не е мръднал?!!

10.05.18
09:55

Вчера

Глутеус мост - 5х20
Балетен клек @12 - 5х10
Румънска тяга@12 - 5х10

Ходене няколко часа

Днес

Тръстъри @2х12 - 5х5
Гребане @2х12 - 5х10
Сгъване за бицепс + раменна преса @2х4 - 5х10

Сутринта пих МСМ във фреш от домашен лимон, започнах и orange triad - 2 таблетки.
Имам около 120-150 налични, ще пробвам да ги пия редовно. Не знам дали ще купя пак, много големи и ръбести таблетки 😲

През ден-два, като се сетя, взимам и 1000мг Б12.
Рибено масло и вигантол също като се сетя (по рядко от Б12-то).  А, и пробиотик, ама него пък съвсем рядко го пия.
Много съм икономична 😁

13.05.18
11:04

Вчера

Няколко серии по 20 бързи клека с гиричките.
Малко коригиращи и вакуумки.

Днес

На гладно за под 20мин,нямаше повече време. Гледах да правя до 30 сек почивка. Много ме е яд, че имах само толкова време - усещах супер тонус и може би щях да поклякам с повече килограми. Нищо, ще дойде и това време!

Клек с щанга - 10@20, 5@25, 3х5@30
Пуш преса - 5@25, 2@25 (хванах криво), 3х5@20

Приятното усещане всичко да е леко!

14.05.18
14:36

За вчера добавям и 4х20 клека с гиричките, както и днес.
Реших да включа това всеки ден.

Темпото е комфортно (~45 секунди на серия), т. Е. не се пребивам както преди, като правих табата клек със СТ...едно от най-гадните неща, ако се прави читаво 😀

Отделно глутеус мост, гл. мост на един крак, бедрено сгъване с ластика, абдуктор, ротации, вакуумки и разтягане.

14.05.18
17:37

Малко да се самоспамна.

Отчет на бирата - ами 1.5 бири от миналото отчитане на същата. Изобщо много лесно стана, чак се притеснявам и съм суеверна... Според мои лични вярвания 😀 базирани на наблюдения, ако някой си загуби апетита за биричка и люто, нещо се разболява. Къде на шега, къде сериозно го казвам.

Затова си взех един шоферхофер, ще го включа  в следващия отчет.

И друго, в близкия аутлет на asics мерих анцузи, много изгодни в момента - 30, 40лв. комплекта.
Горнището на xs ми е перфектно, в долнището се натъпках, но съм като годена циганка в еластичен клин с ликра. Доста ме е яд. Ще се успокоявам със свинска вратна от ферма във Враново, дано е читава  🐷

15.05.18
15:01

Сутринта на гладно 4х20 клека с гиричките.
—-
Напади @2х12 - 2х7,2х5 на крак
Плие@12 - 4х15
Бицепс и трицепс, разтваряне на страни малко с гиричките
Коригиращи.

Нещо тегаво днес, бльокс.

Иначе, откакто спрях планкове, лицвеви (всичко, при което коремът виси надолу) имам подобрение в усещането за стабилност. Засега продължавам така. Може пък и коригиращите да не са съвсем безсмислени.

Схванах се от ухото до кръста, защото рязко се обърнах на 270 градуса да хвана малкото диване,  преди да си падне на главата. Ще мине бързо предполагам, днес си държах пудовките без проблем.

16.05.18
16:31

Днес само 4х20 с гиричките и коригиращи, почивен ден.

Развила съм някаква страшна непоносимост към малоумщини, непоискани съвети, мнения и оценки. Не знам как да стана дзен като Точката, която е моят идол след историята с агресивната съседка  😀😀😀
Гледах да притъпя емоциите с повече движение навън.

Т. Тодорова

17.05.18
12:24

Точката чак толкоз дзен не е, просто успява да прецени ситуацията... понякога. 🙂

Изпускам си нервите чат-пат и винаги съжалявам - когато отсреща стои кретен, освен да се повъргаляш в неговата кал, няма какво друго да постигнеш. Затуй вдиш, издиш, разходка в парка... или можеш да правиш мъфини и бонбони от яд, и да ги засилваш с ярост към Пловдив 😁

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.18 12:29.

17.05.18
12:46

Ох, да, готвенето много ми помага от десетилетия.  И трябва да призная, че разфасоването на някое 🐷🐄🐤 или част от него върши много по-добра работа от бонбоните 😀 УжасТ...

Днес
На площадката
3х7 повдигания от вис със свити крака
4х20 клека @~11кг
Малко трицепс, абдуктор, ритници назад с ластика и разни други разтяжки

Т. Тодорова

17.05.18
14:47

казано от Atom на 17.05.18, 12:46:

И трябва да призная, че разфасоването на някое 🐷🐄🐤 или част от него върши много по-добра работа от бонбоните

Литъл монстър 😂👹

Разходка навън, игра с куче или малко дете - не ти трябват ни медитационни, ни Декстърови практики 😅

За да не е съвсем спам - бих искала да знам какво е това на аватара ти и как се прави, че все в него са ми очите... и неговите в мен 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.18 14:47.

17.05.18
15:15

Не мога да си избера нов аватар и сложих временно този 😀
Тортичката е лесна 🍰 По спомен:

Блат без яйца
200г брашно
1 щипка сол
1 бакпулвер
100 г захар (кафява, кокосова или каквато има)

Смесват се.

Към тях се добавят
200г кисело мляко
60г разтопено масло
Ванилия
20-30 г какао за какаов блат (+30мл вода)

Пече се на 180градуса за 20-30мин върху хартия. Вадиш, охлаждаш добре, махаш хартия, режеш през средата. Не трябва да става препечен/сух.

Тва е.

Кремът не помня, беше импровизация с наличното. Мисля, че имаше консерва кокосово мляко, ванилия, течен мед, какаово масло,маково семе за интересно нещо, може и още нещо. И слагаш също така ядки, горски плодове, украси всякакви, например разтопена какаова паста 😀
Може и домашно сладко, банан, каквото има 🍹🍹🍹

П. П. Верно има очи обаче, ще го махна! 😂😂😂

П. П2 Много хубав крем става от заквасена сметана 400г, 1 крема сирене, 3-4 с.л. Мед, ванилия и 1 желатин. Всичко разбъркано, само желатинът добавен след разтапяне на водна баня. Но докато стегне е течен и затова тортата трябва да се сглоби във форма с падащи стени.

Мнението беше редактирано от Atom на 17.05.18 17:29.

Т. Тодорова

17.05.18
15:24

Много тъжно гледа някак... миличкото ми. 😃 Малко напомня на Уоли.

Ех, к’о ли не праи скуката.. Захващам се тука, че ще оспамя още някого 👹

Благодаря за рецептичката 💕

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.05.18 15:25.

23.05.18
10:21

Без тренировки последните дни, само ходене навън.
Ииии 5 бири. Решила съм да пиша редовно докато се върна на работа, така че.. има и такива отчети.

Надали е от липсата на тренировки няколко дни, но като че ли загубих цялостен тонус. Визуално - все едно никога не съм се движила и тренирала. 3 килограма нагоре също. Надявам се нещата бързо да се нормализират, предполагам,че тялото си минава през разни фази.
Като цяло това състояние (провокирано от нива  и съотношения на хормони, фази на цикъла и тн) напълно обяснява и настроенията ми, така че всичко си е напълно логично. Вече почвам да се съмнявам, че човек има характер, нрав, особености и даже душевност 😄, извън контекста на физиологията си 🙂 Вероятно има - наследени и възпитани поведенчески модели, може и малко (нюню) екзистенциални напъни и стремежи от пубертета, и толкоз.

27.05.18
12:51

Айде и на мен ми се затри пост заради снимка.

Набързо пак: пътуване, силна храна, много ходене тези дни.
Днес набързо на площадка:

3х6 хоризонтални набирания на хубав нисък лост за такива
3х10 повдигания за корем със свити крака
3х.. Стойка на ръце
Л-сит с прави и свити крака на стойка

На стойките на ръце много стабилно и с голяма лекота. Само че слагам много далеч ръцете от опората... Трябва да го оправя това, но все пак съм доволна.

Мнението беше редактирано от Atom на 27.05.18 12:51.

28.05.18
08:23

След 10 часа сън 💆🙋🏄 реших да използвам свежата сутрин.

5 обиколки в парка
3х малко л-сит с прави крака
3х10 кофички на пейка
3х10 лицеви на пейка с корем във вакуумка доколко е възможно

Без телефон, не знам колко съм тичала и за колко, но беше много приятно.
Вчера ядох последно някъде към 16ч (един огромен сладолед... 😑) и мисля до обед да не ям.

Малко ми е гадно, че сладоледът не ми се услажда както преди години, но важното е човек да продължава да опитва 😂

Иван

28.05.18
08:25

По темата с опитите - под 1л сладолед, въобще не сядам да се занимавам. Извинявам се за спама.

28.05.18
18:16

Тест за нов пост със снимка след комуникация с Митко.

28.05.18
18:19

казано от Atom на 28.05.18, 08:23:

Малко ми е гадно, че сладоледът не ми се услажда както преди години, но важното е човек да продължава да опитва 😂

Не ядеш от правилния сладолед, явно. 🙂

29.05.18
10:47

Трябва да е сладолед от машина на времето, защото ми липсва онова лятно усещане да си на 10 години и да знаеш, че можеш да изядеш само един сладолед - за да не те заболи гърлото или защото са ти свършили парите😊, както и на всички останали хлапенца.
И да си мечтаеш да дойде момента, в който ще си голям и ще си купиш 30 сладоледа само за теб 😂

Иначе, както писах - продължавам да опитвам, в София почти всички сладоледи, сега и в Пловдив ще ги преслушам, и тука има “занаятчийски” някакви.
Има нелоши със сигурност,  и вкусни, но все пак просто храна. А и толкова рядко ям захар, че тази в сладоледа ми е тегава... Понякога 😂

29.05.18
10:56

Миналия уикенд пак ходих на мястото, за което Марги беше писала в дневника си. Сладоледа е у-н-и-к-а-л-е-н!
Скандално млечен вкус има. Но забелязах същото 200-250гр ми е лимита, колкото и да е як, иначе от боклуците по веригите изяждам литът и повече и питам за още. Може хубавият просто да насища повече, знам ли.

29.05.18
10:57

казано от Atom на 29.05.18, 10:47:

Иначе, както писах - продължавам да опитвам, в София почти всички сладоледи, сега и в Пловдив ще ги преслушам, и тука има “занаятчийски” някакви.
Има нелоши със сигурност,  и вкусни, но все пак просто храна. А и толкова рядко ям захар, че тази в сладоледа ми е тегава... Понякога 😂

За сега този на  gelato & latte е най-хубавия , който съм опитвала в скромния си опит. 🙂
Като не изключвам и този от детството, който сладкаря в селото си правеше и гребеше директно с обикновена лъжица да прави топка във фунийката.

29.05.18
11:02

Не е лош, ходихме специално да го пробваме. Но не ми се различава на вкус особено от аффредо сахер и нувела, които много харесвам.
Иначе имат впечатляващо похвална цялостна модерна концепция, с биволското мляко, компостируемите чаши и тн.
Само не знам защо за биволите са избрали район, в който има огромен военен завод и много цехове и складове, пръснати от десетилетия в прекрасния подбалкан (любимо мое място, но не ми се връзва с био концепцията).

30.05.18
07:51

Вчера ходене и клекове с малкия,вече тежи.

Имаше снощи платформа с логото на move week до нас, на нея някаква женичка подскача с бебе в раница, отпред още няколко се подрусват и голяма радост, само дето ми пречерня от силната(меко казано) музика и туптенето - точно до главата на бебетата. А минах на 20 метра от платформата, какво ли е било между колоните?

Хора и животни, пълно безумие беше това...

Сега водя “комуникация” с организаторите... Макар че спряла еволюция никой не може да я рестартира.

Ако някой има познати в Община Пловдив, дала вероятно разрешение, моля да ми пише ЛС 💃

Бльокс.

Т. Тодорова

30.05.18
08:34

Добре, че не работя с тях вече значи, щом си ги зачекнала. 😂

Ама и на мен не ми се връзва бебе и пулсиращ на фонтанелата му бас.

31.05.18
11:01

Вчера много смотано, може би най-обездвиженият ден от година. Леко бях изтрещяла вечерта.

Днес на площадката

Кофички на пейка 5х10
Лицеви с корем във вакуумка на пейка 1х7, 4х20 (на по-висока)
Л-сит със свити крака на успоредка 5х...
Повдигане за корем от вис със свити крака - 3х10
Стойка на ръце - 3х..

Уж нищо особено, пък ми се разтрепериха ръчичките и се чувствам добре.

02.06.18
19:00

Вчера 6 часа ходене, доста добре.

Нещо е цъфнало... Някъде. И днес имам ужасна хрема и кръвно 80/65. Не съм пила антихистамини и като цяло се чувствам добре, може би като след лсд (не говоря от опит 😄), но добре. Надявам се цъфналото да е далеч и да ми мине бързо 😁

4х10 лицеви опори на пейка
3х6 хоризонтални набирания
Вакуумки
Страничен планк
Свещ
Корективни

4 бири от последното отчитане.
Около 4 часа ходене.

Кантарът отчете под 50кг. Зарадвах се, но знам, че е смотан тоя кантар, така че ще се тегля в София след няколко дни.

Мнението беше редактирано от Atom на 02.06.18 19:05.

04.06.18
16:32

Алеегията се оказа “настинка”, някакъв неприятен вирус. Като връщам лентата назад, вероятно е от онзи ден - близо 30 градуса навън, в автобуса - 18 и ветрове от климатика. После същото и в няколко магазина.

Ако имам някога универсална власт, ще наложа вечно лято като температурата ще варира от 29 до 35 градуса, и ще изгоря всички климатици, и всички, които могат да сглобят климатик 😇😇😇#леколошонастроение

Средно и поносимо зле ми е, но се притеснявам да не осополевя малкия, който и без това се плюнчи над някакви кътници.
Днес имаше малко търчане около час и половина  и се чувствах все едно съм правила murph 😂
Сега разпльок и реанимир.

04.06.18
21:31

казано от Atom на 04.06.18, 16:32:

Ако имам някога универсална власт, ще наложа вечно лято като температурата ще варира от 29 до 35 градуса, и ще изгоря всички климатици, и всички, които могат да сглобят климатик 😇😇😇#леколошонастроение

Като се стигне до там, викай ме - ще помагам с удоволствие. 🙂

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1