Simple notes 🦊 В търсене на център

Прескочи до:
Bart Simpson

28.05.18
01:29

Това заради позата.....

28.05.18
09:41

казано от Веси на 27.05.18, 22:31:

Струва ли си да дам пари за IPhone 7 или 8 или да си взема пак андроид? Чета на много и различни места и хубави и лоши отзиви-хора и мнения всякакви. Но понеже по принцип съм фен на Sony,а те нещо напоследък ги вадят едни никакви модели започвам да търся алтернатива.

Ако си свикнала с Андроид и използваш възможностите и гъвкавостта на операционната система, iOS ще ти се стори адски ограничаваща и вбесяващо тъпа - насочена към хора, които имат затрудения да си вържат връзките на обувките сами, затова не трябва да им се дава възможност да си избират какво и как искат да правят с телефона си. 🙂
Като хардуер iPhone-ите са прилични, но и там са доста назад в сравнение с най-високия клас андроидски телефони - имам наблюдения върху няколко поколения iPhone, ползвани успоредно с няколко Самсунг Note-а и после Huawei - не се сещам за нещо, в което iPhone-ите да превъзхождат, докато за обратното мога да дам много примери.
В общи линии ще си дадеш парите само за картинката на огризка на гърба.

28.05.18
10:04

Благодаря, Боби!
Трябваше ми такова адекватно мнение,защото всички,с които досега говорих за това ми се струват като облъчени от марката.
Ще направя рисърч за добър Андроид.

29.05.18
08:51

28/05
Ставане в 6:00 часа;
Кафе,бърнър.
Тренировка на уреда вкъщи за горна част,малко клекове,лицеви опори,суингове,колкото за загрявка преди това.
Литър вода преди обяда.
Ядох домати и сирене за обяд,вечерта ме посрещнаха с баница - изядох едно парче,нямаше как да откажа. После зелена салата с пилешко филе.
Не знам дали заради храната от вчера или от друго,ама днес нещо нищо не ми се прави. Не можах да се събудя навреме,за да си направя тренировката вкъщи.
Много ми се иска днес колело да покараме. Ще пиша по-късно дали сме стигнали до там.
Липсва ми да си правя тренировките в зала,но както и да го мисля,с това ежедневие,което имам в момента няма как да стане. Ще се опитам да крепя положението с бягане и раздвижване вкъщи,пък края на юни може и да стигна до посещение на зала пак.
И снимка от морето миналата година 🙂 започвам обратно броене

Мнението беше редактирано от Веси на 29.05.18 09:01.

30.05.18
23:51

29/05
Ставане в 6:15 часа. Наложи се да е почивен,че голямото ми момче имаше празник в градината.
Заведох ги, едно кафе и таблетка Rapidcuts след това.
С Ферди бягане 5к, той плува малко детето.
Вкъщи си свърших разни неща.
Храната беше зрял боб за обяд и шопска салата за вечеря. Череши известно количество.
30/05
Днес 10-часова смяна,две кафета и литър и половина вода,както обикновено(вече е навик). Обяда ми беше тънка наденичка с розов домат и сирене.
Вечерята-гръцка салата и свински врат сготвих като кавърма.
Това е за миналите дни.
Утре със сигурност няма да има време за бягане.
Най-вероятно ще имам възможност в петък да направя нещо по-интензивно.

31.05.18
22:47

31/05
Както и предвидих-тренировка нямаше днес.
Само обикаляне в обедната почивка и след вечеря с догито малко навън,но след хранене нямаше как да потичам.
Две кафета и два литра вода,домат,сирене,ориз със зеленчуци за обяд.
Вечерта разбит хайвер с брускети и гръцка салата.
Сега като си гледам храната утре май ще има глад,ще се пробвам да се върна към фастинга,че започвам вече да си насочвам мислите за ядене на някакви тъпотии с кафето.
Ако оживея след работа ще ида да потичам. Само да има кой да гледа дечицата.

Мнението беше редактирано от Веси на 31.05.18 22:48.

01.06.18
23:59

01/06
Без фастинг,наложи се да почивам по-рано за обяд.
Две кафета чисти ,опитах едно с кондензирано мляко и го изхвърлих. Литър и половина вода.
Домат,сирене и свинска кавърма за обяд.
Свинска пържола от врат с малко зелена салата която също беше гадна - горчива и твърда. Изхвърлих я.
Допреди малко задачи вкъщи. Не остана пак време и мотивация,енергия за какъвто и да е вид тренировка.
Поне в това съм сигурна, че ако се докопам до зала края на месеца ще е друго. Вкъщи шанса да се намери нещо “по-спешно”  е много голям,колкото и да звучи като извинение само една майка на поне две малки деца може да ме разбере точно.
Спирам да се оплаквам,странно нервен ден ми беше. Говорих и с огромна маса откровено глупави хора на работа,които допринесоха за картинката баш как си требе..

03.06.18
11:12

02/06
Нощта 01-02 юни беше меко казано безсънна,В 01:30 още не бях заспала,а трябваше да стана в 5:00 часа да намеря чай и лукчета.
В 6:00 без нещо вече бяхме с куче да бягаме. Добре беше, вече ми се получава почти без усилие да дишам само през носа, докато бягам. 5 к бягане.
След това бяхме на парти по случай завършването на детската градина. Беше весело,но завърши с инцидент. Голямото ми момче падна от една катерушка и следобеда прекарахме в спешното - резултата е гипс за 15 дни. Паднал си е на лакътя явно.
Важното, е че няма други фрактури.
Вечерта бяхме на Младежкия хълм с кучето за малко разпускане, че скоро не е имало такъв ден (И мъж ми беше на рентген, заради съмнение за скрита пневмония - оказа се,че има алергия към някой медикамент, с който са го лекували и той посети два пъти спешното на друга болница).
Найс,а! 😶
Важното е, че мина.

Днес планираме каране на колело, пък да видим.

03.06.18
11:32

От моя опит със закона на Мърфи, особено с децата, винаги е в събота или неделя следобед или преди официален национален празник, когато пред спешните кабинети е фраш с миризливи и здравнонеусигурени. :(

Относно дишането само през носа, няма причина да не дишаш и издишаш през носа и през устата ако не ти стига само през носа, а то обикновено не стига ако дишаш както трябва с диафрагмата (ака коремно дишане - има го и в йогата).

03.06.18
11:48

Този път за щастие нямаше много от онези “българи”.
Обслужиха ни почти любезно,което е цяло чудо.
Радвам се,че се оказа сравнително лека травма.

Дишането,четох че трябва да е или само през нос - вдишваш и издишаш пак от там или ако може на определени крачки бавно вдишване и впоследствие да определен брой издишане от устата,но мен това много ме бъгва. Като трябва да мисля кога и как да дишам някак по - бързо искам да спра,като в главата ми е “Умори се вече, трябва да спреш” а всъщност просто се обърквам. Краката ми не са уморени. Нямам нужда да спра,защото съм изтощена.
Ще потърся още за това,което казваш с йогата,благодаря 🙂

03.06.18
23:17

03/06
Ставане към 8:00 часа - около 7-8 часа сън.
Днес уж ми беше заето,а имам чувството, че нищо не свърших.
Половината от сутрешното кафе,половин кофичка кисело мляко с нектарина.
След обяда реших,че не трябва да се пропуска възможността за излизане. Карах 25км колело. Намери се някакъв господин да ми обясни как трябвало да карам с едно темпо и да не си давам толкова зор. На челото ми ли пише какви са ми целите не знам. Аз просто отидох да се разходя.
Вечерта пресни картофки,първите за тази година-чудни бяха.

Мнението беше редактирано от Веси на 03.06.18 23:18.

05.06.18
13:44

04/06
Ставане в 5:30 часа
Кафе,Rapidcuts
Бягане 5 к
Ядох някакви тъпотии през деня, много работа. Нямаше време за почивка.
Вечерта врат,салата айсберг със царевица, домат и краставица, лек млечен сос със горчица.
Много вода,много много.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.06.18 13:44.

05.06.18
23:11

05/06
Ставане в 5:30 часа
Половин кафе(комбинацията започва да не ми действа добре),Rapidcuts.
Бягане с Фреди 5к към 6:00
Закуска - нектарина с половин кофичка кисело мляко и второ кафе,почерпка една бисквита.
На обяд пълнена чушка,само с ориз и домати.
Rapidcuts още една.
Бягане още 5к-след него бях червена в лицето около час и половина. Много зор.  Хахах
Вечерта пилешко филе с лют сос и млечен. Кола. Обща за деня над 2л вода.
Домакинства от всякакъв род (включително ми се наложи да изпера цял кош дрехи на ръка,че пералня умря).
Време е 😴 ако мозъка ми ме събуди утре ще бягам пак.
Едит :
Забравих да пиша, че последните 500м бягах на три спринта. Е това ме довърши.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.06.18 23:23.

06.06.18
22:35

06/06
Събуждане към 5:25-30 часа.
Чудех се да стана ли или не около 15 мин. Реших,че така и така съм будна, поне да има смисъл.
Една таблетка Rapidcuts с половин кафе(да си тествам лимита). 
5к бягане.
Допих си едното и си взех още едно кафе. Вода около 2 л. за деня.
Обядвах си чушка с половин кофичка кисело мляко(вкъщи никой не яде такива,та ще си ги хапна търпеливо аз).
Вечеря нямаше нормална. Доядох на едната мишка омлета и другата половина кофичка мляко.
Има някаква тежест и напрежение ,което усещам,предполагам от какво е-до два три дни ще знам.
Утре мисля да стана по-късно. Ако все пак се събудя ще ида да направя опит за бягане въпреки дискомфорта.

08.06.18
11:14

07/06
Станах в 5:30 часа,но не ми беше много добре.
Пих кафе и таблетка Rapidcuts.
Половината разстояние горе долу минах-около 3 км.
Вода около литър и половина и още едно кафе преди обяда пих.
Обядвах краставица със сол и последната чушка от колекцията 😂
Вечерта ядохмееее какво ядохме... А! Бяхме навън - мешана дреболия с гъбки и кашкавал 🙂 , както и чаша Стела.
Това беше вчерашния ден. По-късно ще закърфичим и днешните емоции.
Бля, една бледа мишка

Мнението беше редактирано от Веси на 08.06.18 11:18.

08.06.18
21:02

08/06
Сутринта ставане в 5:30 пак,кафе и Rapidcuts.
Още едно кафе и около литър и малко вода.
Установих защо бях толкова отпаднала и ми се гадеше...бременна съм! Неее просто ще съм в бокса три четири дни хаха от бягане де,друго ще измисля за вкъщи.
Днес бях от по-късно на работа,успях да запиша баткото на училище.
Нямам никакъв апетит. Чудех се дълго какво да си взема да обядвам. Спрях се на кисело мляко с плодове и оризовки,че се чувствам поне 5 килограма повече.
Не знам дали искам да вечерям,ще пропусна май. 
Това засега.

09.06.18
22:32

09/06
Днес без тренировка.
Две кафета. Меденка.
Спах докъм 10 часа (8 часа).
Вкъщи разни занимавки,обяд - филе с млечен сос.
Ребра и шопска салата.
Сладолед.

Не смятам калории,гледам преди да се почувствам сита да съм спряла да ям. Тегля се веднъж седмично някъде-има напредък. Все забравям да си взема пак мерки.
Никога не съм пробвала НВД - в обикновения и вариант,не високомазнинна.
Трябва да проуча.Макар,че с моето основно движение сутрин май не е препоръчително да съм на нисковъглехидратно хранене.

Мнението беше редактирано от Веси на 09.06.18 22:46.

10.06.18
23:00

10/06
Поспах си пак,около 8 часа се събира сън.
Кафета две,меденка.
Днес всичко,което правих беше из двора - детски играчки,пясъчник,футболни врати - профилактика на всичко.
Съживих едно малко колелце като го закарах да му оправят една заварка,стана като ново.
Храната днес :
Меденка с кафето.
Печени кюфтета с домашна лютеница за обяд.
Вечерта домашно - пушена скумрия и шопска салата. Чаша изветряла кола (да не я бях пила).
Туй то, няма тренировка.
Кучето ми мина през босия крак преди малко в опит да хване котката. Май ми изкълчи единия пръст 🤔

Мнението беше редактирано от Веси на 10.06.18 23:14.

11.06.18
22:32

11/06
Пръста според мен няма сериозни поражения освен това, че стана лилав 😅 ама много лилав.
Ставане прекалено късно 7:30 часа. Всичко набързо сутринта. Доколкото успях да докуцукам де.
Кафета две,второто го пих до късния следобед. Една бисквита Белвита.
Ядох Форнети,останаха ми 10 мин за обяд,тъй като се наложи да свърша разни семейни неща в обедната почивка,а бяха гадни. Вечерта от пушената скумрия(мисля,че Метакса-та има много общо с крайния резултат),шопска салата и чаша кола.
Движение няма днес. Много ме боли пръста,Фреди черен го виждам.

Мнението беше редактирано от Веси на 11.06.18 22:32.

12.06.18
22:22

12/06
Ставане в 7:00 някъде.
Кафе,меденка( много лошо започна пак да се повтаря- още от утре ще поправя грешката).
Череши с кисело мляко второ хранене.
Хайвер със сухари,един домат и половин краставица.
Айсберг с домати,краставица,червен лук,царевица,млечен сос и пилешко филе.
Движението ми е 4 км разходка с бързо темпо да си видя травмата- ще стане работата 🙂

Ще помисля за меню за една седмица,ако успея да го измисля да се видя какво ще сметна. Иска ми се да се върна за малко към хранене 5 пъти дневно.

Мнението беше редактирано от Веси на 12.06.18 22:23.

13.06.18
22:41

13/06
Ставане към 6:30 часа. Спала съм около 6 часа ( не е добре).
Кафе,литър вода преди обяда.
Пак работа върших в обедната почивка,не остана време за ядене. Още едно кафе.
Вечерта черен дроб с лютеница домашна. Чаша кола.
Утре дано успея да стана навреме,за да си подготвя храна най - после и да не го мисля през деня.
Няма как да бягам сутрин,защото мъж ми е на работа през нощта и ако трябва да бягам значи децата трябва да останат сами за около час вкъщи спящи. Не мога да се пречупя да изляза спокойно в такава ситуация.
Предпочитам да пропусна бягането за седмица отколкото да рискувам да им се случи нещо.

14.06.18
22:43

14/06
Ставане късно-в 6:30 някъде (а исках да правя тренировка вкъщи). 
Още в събота и неделя ще наваксам с бягането,че не се трае така.
Пих кафе сутринта,забравих си обяда в колата разбираш ли,и понеже в часа,когато е обедната почивка валеше като из ведро ядох само домат и краставица. Но утре вече,ако не си направя закуска вкъщи,както и обяд се предавам-ще приема,че тази седмица е тотален превес на организма ми над самоконтрола.
Вечерта шопска салата с лучена яхния с пилешко.

15.06.18
22:21

15/06
В 6:30 ☀
Половин кофичка кисело мляко с ленено семе.
Кафе
Яхния с пилешко и краставица.
Кафе 2
Три яйца с масло,топено и бяло сирена. Един домат и чаша кола( и това трябва да се махне). 😶
Сутринта суингове до отказ с една от пудовките.

От утре пак ще мога да бягам.

17.06.18
00:45

16/06
Станала към 8:30 часа.
Таблетка Rapidcuts и кафе.
Бягане 5к
Бадеми и половин кофичка кисело мляко след това.
Обяд като обяд нямаше. Готвих и ми мина апетита-само опитах от палачинките с тиквички и се усетих, че не ми се яде.
Вечерта,наденички от Попов,ребра и половин домат.
Уиски с водичка,сладолед за десерт.

От снощи реших да прочета някой мотивиращ дамски дневник. Един от любимите ми е на Богдана (BGDN) - не е писала от доста време,но започнах от начало втория и дневник и много се увлякох. Половината ми ден мина в това 🙂 взех си полезни неща. Дано успея да приложа идеите.
Вода за деня - малко по - малко от два литра.

Мнението беше редактирано от Веси на 17.06.18 00:47.

18.06.18
21:15

18/06
Ставане в 5:30,
Кафе преди сутрешното бягане,таблетка Rapidcuts.
На работа бях до обяд,до края на деня разни лични задачи(+свалихме гипса на детето).

Храната почти я няма,даже няма да записвам.

19.06.18
22:21

19/06
Сън около 7:00 часа
Вкъщи 20/10 сек
Загрявка,кафе,Rapidcuts.
Клекове
Бърпи
Лицеви опори
Скачащи напади
Суингове
Гребане с пудовка
Четири кръга от тези.
Второ кафе,вода литър до обяда. Ориз със пилешко и зеленчуци,един домат.
Вечерята беше две яйца сварени и домат със сирене и зехтин.

Не можах днес да стана навреме за бягане,но раздвижих вкъщи.

Хъски мод 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 19.06.18 22:46.

20.06.18
20:07

20/06
Ставане 5:30
Таблетка Rapidcuts с кафе.
5к бегание 🙂
Храна: Около 1100 кал днес .
Още едно кафе,литър и половина приблизително вода. Домат и ориз със пиле и зеленчуци мъничко имах от вчера - не ми се ядеше друго. Вечерта тиквички с кисело мляко. Още около литър вода докато легна съм приготвила.
Едит: Парче чийзкейк без заливката.
Имахме посещение на работа от изпълнителния директор на компанията и реши да се настани до мен да види как работим . Как се казваш ме пита. Казвам. Записах си - вика. Now you’re gonna be famous! - казва хахах . Ето,сега чакам да ме популяризират !

Мнението беше редактирано от Веси на 20.06.18 21:05.

21.06.18
21:49

21/06
Ставане в 7:00
Закарах децата на градина.
Пихме кафе,една таблетка Rapidcuts,бягане 5K. Едното ми коляно нещо болеше сутринта и пробвах на детето мехлема за лакътя(Алгасан Акут), облекчи дотолкова,че да мога да си избягам разстоянието.
Вода литър преди обяда и още едно кафе,суров бар с ядки,чия и смокиня. Домат и две варени яйца за обяд,вечерта пак опрях до яйцата-бъркани,друго не ми се яде. Още литър вода.

По моите сметки се движа днес под 1000 кал засега.
Утре,ако се излюпя преди 6:00 часа ще ида да си бягам,когато си знам,че днес хванах кърски тен сигурно хаха.
Взех си мерки(с половин месец закъснение).  С около два кг надолу съм(средно), обиколките не съм сравнявала,като се върна към силови тренировки ще започна да ги следя пак.

Мнението беше редактирано от Веси на 21.06.18 22:08.

22.06.18
21:34

22/06
Ставане в 6:00
Кафе,Rapidcuts,вода.
20/10
Загрявка
Лицеви,суингове
Бърпи,катерачи
V преси,колело за корем
Клекове,скачащи напади.
Четири кръга.
Още едно кафе,ориз със зеленчуци и млечна салата,суров бар с ядки и годжи бери,две бъркани яйца и домат със сирене. Чаша кола. Вода за деня около 2 л.
Още едно кило надолу показа кантара днес,ти да видиш.. А не се чувствам толкова.

Мнението беше редактирано от Веси на 22.06.18 21:36.

Т. Тодорова

22.06.18
23:13

Абе, все се каня да те питам - фитнеса, дето ще го отварят в квартала ще е в онзи комплекс, който не са започнали да строят, или в другия, до супермаркета?

23.06.18
05:37

За съжаление първото,аз май ще налазвам този на Landmark хотела докато направят друг.

Мнението беше редактирано от Веси на 23.06.18 08:05.

23.06.18
23:05

23/06
Ставане към 7:30, около 7 часа сън. Щях да ходя да бягам,ама като видях каква вихрушка е навън ми мина желанието.
Кафе,разни домакинства.
Ходих на работа за четири часа. След това трябваше да обикалям за покупки свързани с пътуването на децата към морето в понеделник. Неочаквани гости ->,барбекю,бира.
Прецаках го и този ден,ама да си го запиша да се гледам колко съм “сериозна”.

26.06.18
21:44

24/06 - целия ден в приготвяне на багажи и подобни за почивката на децата.
25/06
Сутрешна бърза тренировка:
20/10
High knees,лицеви опори
Бърпи,клекове
V преси,катерачи
Скачащи напади,squat and press с пудовките.

Таблетка Rapidcuts преди тренировка,кафе.
Второ кафе,кисело мляко с ленено семе.
Домат и ориз със пилешко.
Планирано филе(not good) , салата айсберг със домат, краставица, черен лук и сос.
Чаша спрайт.
26/06
Късно събуждане,валеше,а мислех да бягам. Почивен откъм тренировка.
Кафета две преди обяда. Доядох си ориза само. Вечерта карета със сметанов сос и лук,гъби. Една малка бира.
Припадък много много рано.
Уморена съм.
Ще направя всичко възможно да има тренировка утре сутрин или бягане вечерта.

28.06.18
08:28

27/06
Ще ползвам момента,че вали като из ведро и отказвам да изляза от колата да си напиша отчета за вчерашния ден.
Много зле..
Ставане в 7:00
Не можах да събера сили да направя каквото и да е вкъщи.
На работа много ни натискат, че е края на месеца,а гоним резултати.
Храната общо: едно кафе,един кроасан,две яйца и домат.
Вечерта филета и айсберг с домат и краставица,лук и обичайните му там неща.
Това беше и заспах в 21:30 сигурно.
Днес съм по - бодра 🙂

28.06.18
21:19

28/06
Ставане в 6:30 часа
Таблетка Rapidcuts
Водих кафевия навън в дъжда да потича добитъка. После трябваше да се къпе-втори път за три дни.
След това тренировка вкъщи за горна част на уреда,не ми се описва всичко.
На работа кафе,после още едно,вода литър преди храната.
Две яйца и шопска салата. Следобед две хапки от десерт на fit spo с орехи-многи вкусен. Вечерта пил.филе с млечен сос и зелена салата.
Сладолед с боровинки.

Дрехите вече са ми по-свободни,има напредък. Не,че не го виждам на кантара, но друго е да се смени размер.

Утре е последния работен ден за месеца. После ще идем малко на море(не,че то не дойде при нас под формата на дъжд). Ще стискам палци  да има слънце поне половината дни.
Туй то от мен. Утре пак.

30.06.18
00:05

29/06
Ставане в 6:00-6:30 часа
Пак валеше и се отказах от бягането.
Най - дългия и изнервен ден,точно като последен преди отпуск. След работа пазар за почивката,стягане на багажи и време за сън преди 400-те км каране, които ме чакат утре.
Ще опитам да имам някаква активност всеки ден през почивката. Също мисля да махна всички разсейващи приложения докато сме там. Фейсбук, вайбър и подобни.
Ще пиша като се върна.
“Сий” Ю

Bart Simpson

30.06.18
01:34

А сии ю, качвай снимки.
Че само тук ша го видя морето май.

04.07.18
10:00

Ето ме,починах си за три дни на море
Активност:
Бягане по наклон спринт и бавно бягане около км беше правата*2 всяка сутрин.
Храната
Не съм прекалявала с нищо,може би една бира в повече от плана и някакъв снакс ми попадна (wasntme).
Иначе морето супер,кучето също си изкара добре,както и ние. Пак ще се ходи там.
По-късно ще кача някоя и друга снимка,както и активностите за днешния ден.

05.07.18
00:22

Малко слънчогледи, малко море отдясно, балкан отляво. Хем на море хем на балкан се чувствах.
Не съм майстор фотограф, но за спорта и тези стават 🙂

Днес бягах сутринта, но нещо ми призля, от слънцето ли или от друго не знам, но беше много неприятно.
Утре, ако стана навреме ще бягам пак да видя ще има ли разлика.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.07.18 00:23.

05.07.18
23:30

05/07
Днес ставане по случайност рано - 5:45 часа. Отидохме да бягаме . 5 км за днес със средно темпо.
Разбрах защо ми е било кофти вчера. Още поне три дни ще е така за съжаление.
Пила съм таблетка Rapidcuts преди бягането. Поне 2 литра вода за днес съм изпила и една чаша кола,две кафета.
Храна
Три бъркани яйца,един домат,бяло сирене и топено сирене,масло в яйцата,зехтин на домата. Това разделих на две порции,че ми дойде много за едно хранене + 100г сладолед. Вечерта шопска салата,наденица и чаша бира.
Утре,ако стана тренировката ще е нещо вкъщи.

Мнението беше редактирано от Веси на 05.07.18 23:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1