Чакай и аз да кажа)))
Иван се опита да ме затрудни...ама ще нагодим нещата,
Нещата вървят,но с този лагер са необходими още поне 3 седмици...
А младежа с клека 200…. няма време,но човек с човека не остава несрещнат!
26.01.18
21:32
Ми наздраве...плочки нямам,но пък бира имам.
Иван дано му хареса.
Дааа, има много по-важни неща-да сме здрави (децата, жената и ние), да се обичаме, да се пръскаме от кефски работи, да има кинти, да понадуем ръките, гърдите, гърба, бедрата, трапЕцо и чак тогаз, ако е рекъл Господ, вследствие и усилията ни, да извадим и нЕкоя плочка. За мен поне, приоритетите са така😁
Ми наздраве...плочки нямам,но пък бира имам.
Иван дано му хареса.
Сетих се за лафа, че който дава шоколад, той явно има шоколад. А който дава акъл, очевидно няма шоколад 😄
03.06.18
21:16
Айде, още три седмици до лятото. Плочките КуГА?
Айде, още три седмици до лятото. Плочките КуГА?
Няма плочки. Това лято ще мине под знака на закрилата на морските бозайници. Само тюлени и китове ще сме, тук-там - по някой морж.
Имам желание да възразя, но в момента съм си закрепил една чиния със свински котлети и кайсии на шкембето и ме е страх да не я обърна..
Д’ба как си минава времето. Сякаш вчера беше киша и студ навсякъде и се гласяхме за плажа и си викахме: само да дойде, ние ще сме готови по плочки 😄 Каква я мислихме, каква стана... Да перефразирам Столична Община: “Лятото ни изненада!”
03.06.18
23:22
Да перефразирам Столична Община: “Лятото ни изненада!”
То да бяха само сезоните, които да изненадат СО 😃
04.06.18
02:20
Чш,момчета, Кобрето каза,че съм атлетичен, а още не съм почнал да режа........
Владо, ти си кулинарно-ориентиран чоеек с култура в кухнята, как успя да събереш кайсии и котлети в една чиния, не ми го побира главата?????
В Ирландия лятото мнооого ни изненада, имам тен, заеби.
В тебе ни е надеждата. То с тоя КФ ако не направиш плочки, ше ти останат само ишиаса и болките в коленете от бърпитата като резултат. И старшия брат Джебедая, ще те отлъчи от сект..тва бокса да кажа. 🙂
Шегувам се. Май.
Владо, ти си кулинарно-ориентиран чоеек с култура в кухнята, как успя да събереш кайсии и котлети в една чиния,
Много добро. Само трябваше да ги карамелизирам под грила и да сложа горчица с мед да си топа в нея.
Когато осъзнаеш, че и тази година няма да се вадят плочки:Link
Мнението беше редактирано от Владо на 04.06.18 17:58.
04.06.18
20:00
Аз толкова умувах как ще се справя с обработването на гласуването, пък то финиширали участници изобщо ще има ли?
За една преателка питам :Р
05.06.18
11:31
То така или иначе, срокът беше до 1-ви юни. Прочетох го, след като повдигнах въпроса.
В тебе ни е надеждата. То с тоя КФ ако не направиш плочки, ше ти останат само ишиаса и болките в коленете от бърпитата като резултат.
хахаха 🙂