Най-смотаният проблем

28.05.18
16:38

Имам най-смотания и пе*алски проблем и направо си нямам идея как да го оправя :@ :@ :@
Всички мускулни групи ми вървят добре, но онова смотано упражнение за трицепс с въжето направо ме вбесява и ми идва да изям въжето, направо пред хората. Пробвах какво ли не, различни форми на изпълнение, тежки, леки килограми, какво ли не и продължавам да го усештам само в единия трицепс... Толкова ли не схванах как се прави пустото упражнение... Имам чувстовото, че просто когато вече въжето е дръпнато до доло, цялата тежест пада само върху едината ръка и немога да си го обясня, защо не е равномерно... моля ви, помогнете ми.

Темата беше редактирана от Besensum Besensun на 28.05.18 16:39.

Снимай, няма как да без да се види да гадаем...

Carbohydrate

29.05.18
12:03

и какво толкова държиш на това посредствено упражнение?!) Прави се така: като дърпаш надолу, стягаш си трицепса и го правиш баааавно,...в долната част на амплитудата, в най-долно положение, когато лакътната става е почти ръзгъната, сгягаш трицепса колкото можеш, задържаш за 2,3 секунди и продължавайки да напрягаш трицепса, връщаш в изходно положение, без да отпускаш мускула! После, второ повторение, трето и така....без да отпускаш мускула даже за секунда!!!

Filip Valeriev

04.06.18
22:26

Аз ли съм много загубен, или мисля да не отварям раздел тренировки.

Вместо да се ядосваш за това какво усещаш, напрегни яда си в тежък лег тежко френско, а това гейдарско упр просто не го мисли никога

Мнението беше редактирано от Filip Valeriev на 04.06.18 22:28.

11.06.18
09:59

Добре, вече започвам да правя само лег и френско, а можете ли да ми кажете и друго подобно упражнение за маса за трицепса, но ако можете да не е от тези гейдарски упражнения с въжето и подобни.
Благодаря предварително!!

Тежкото френско предразполага към контузии.

11.06.18
10:23

казано от Херцог Трън на 11.06.18, 10:12:

И то хронични...

ДЕ

11.06.18
10:24

казано от Boby_ на 11.06.18, 10:23:

И то хронични...

А това важи ли и за прав с разгъване над глава със Z-образен лост.

11.06.18
10:43

казано от Deyan на 11.06.18, 10:24:

казано от Boby_ на 11.06.18, 10:23:

И то хронични...

А това важи ли и за прав с разгъване над глава със Z-образен лост.

Да, макар и в малко по-малка степен - тежестите и натоварването са по-малки.

Иван

11.06.18
10:52

Това с въжето -  сложи едни фат грипове, ако има как да пробваш. Също - ако има по-дълго въже от стандартното по залите /знаете кое е стандартното/, използвай него. Но без да покажеш как го изпълняваш, само гадаем.

Мнението беше редактирано от Иван на 11.06.18 11:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1