Движение:
- Б12 5000 мкг
- йога, пози от стоеж - 20 мин
- разходка от междинна станция на лифт Добринище до вр. Безбог и обратно. Инфо за който ходи в тази посока: това лято лифта работи само до междинна станция!
- йога, пози от седеж и стойки на ръце - 25-30 мин
Храна и добавки:
- тахан с мед
- шейк от много силен чай равнец, какао, мака, гуарана, мед, Чили, кокосово масло
- мохито с пресен жълт кантарион
- шопска салата, салатен боб с прясна мащерка, лук и зехтин; крекери с маслинова паста, шоколад и вафла
Вода:
- не знам колко, но не много
Мнението беше редактирано от Margi на 10.06.18 08:16.
Движение:
- йога, час
- ресторативни пози, около 20 минути
Храна и добавки:
- шейк от какао, мака, кокосово масло, мед
- тахан с мед
- малини
- салата домати, краставици, лук, зехтин; сирене; задушени с масло малки картофчета с копър и куркума; малко лютеница, малко маслинова паста, сладолед олд тайм, млко шоколад
- Колон хепато
Вода:
- към 1.5
Мнението беше редактирано от Margi на 10.06.18 20:21.
Движение:
- йога с Кристос, 2 часа - нещо ми раздразни нервната система и не се чувствах много добре след това
- 5-6 минути висене в Ширшасана на въжета
Храна и добавки:
- въглен
- Б12 5000 мкг
- ledum palustre 9 ch пия от два дена, не съм сигурна доколко ще окаже ефект и доколко си оставам с малко захар преди закуска 🙂 Идеята е да не ме хапят комари.
- шепа сушена бяла черница
- спирунада с лайм
- салата от босилек, домат, каперси, зехтин,маслинова паста; 2 домашни варени яйца с куркума, 1 филия ръжен хляб; шоколад; малко брауни с кафе; един суров бар, който беше малко геден
- безалкохолен натурален сайдер с роза
Вода:
- 1.5
Движение:
- йога, час - стоящи пози и после ресторативни - 3 вида Сарвангасана 😄
- следобед - Дви Пада Випарите Дандасана на столове и Ширшасана на въжета
- след работа - Сарвангасана
Храна и добавки:
- ледум палустре
- хлорела
- рейши кафе с жен шен
- смути от алое, малини, банан
- салата от задушени аспрежи, магданоз, краставица, каперси; хумус; течен шоколад Гайо с малко сухар; сурово брауни
- шейк от куркума, сироп от глухарче, вода
- Б1
Вода:
- 1.7
Мнението беше редактирано от Margi на 12.06.18 22:23.
Движение:
- ресторативна йога - час
- още ресторативна йога, 20 минути
Изобщо не можах да се изстържа от пода за стоящи пози - висях повечето време с главата надолу. Понеже от утре следобед съм си позволила отпуск, последните три дни ми излязоха през носа, докато отметна максимален брой задачки.
Храна и добавки:
- въглен
- Б12
- ледум палустре
- пробиотик
- двойно какао с двойно мака, кокосово масло, рейши, мед, чили
- един суров крекер с делишу; течен шоколад ГАйо
- половин кафе с кокосово масло и малко кафява захар
- зелена салата; салат от магданоз, каперси, задушени аспержи, и още нещо, но забравих какво; филия ръжен хляб с авокадо и маслинова паста; ливити бар с течен шоколад Гайо 😄
- шепа малини
- половин ръжена филия с пушен кашкавал
- Б1
- пробиотик
Вода:
- не знам, повече от 1.5 мисля че беше
Мнението беше редактирано от Margi на 13.06.18 21:50.
Движение:
- йога, час
- ресторативни пози, 15-20 минути
Храна и добавки:
- Б12
- ледум палустре
- шейк от разтворимо кафе, мукуна, жен шен, кокосово масло, мед, инд.орехче
- шейк от какао, мака, Чили, мед, кокосово масло
- смути от кокосова вода, банан, чиа, алое, спирулина, хлорела
- салта от краатавица, зехтин, кокосов оцет; 2 бъркани яйца със задушени аспержи; 2 сурови бара ( по хапка от 3-4 вида), течен шоколад Гайо
- хлорела и Б1
- довечера още не знам дали ще има още нещо
Вода:
- не много - към 1.2-3-4
Мнението беше редактирано от Margi на 14.06.18 20:32.
Движение:
- 30 мин летищна йога, колкото да се съживя след спането по самолетни седалки и пластмасови столове
- от снощи насам: 4 часа полет, 12 часа на летище, 6.5 часа полет, още 2 часа на летище (в момента), остават още два часа полет
Храна:
- кафе
- редче черен шоколад
- ледум палустре
- Б1
- пробиотик
- хлорела
- самолетна храна: Ориз, тофу в някакъв сос, нахут в сос, някакво сладко...нещо; 2 чашки бяло вино, за да се приспя по време на полета. Беше вкусно, като за самолетна храна. Помолих за вегетарианско меню, но не бяха ме отразили, взех азиатското вегетарианско меню на някой, който не го е поръчвал. 😄
- в следващият полет дано да дадат нещо, което да се яде
Вода:
- нямам идея
Иначе, поздрави от Ангола. 🙂 Слави гледа мач, пие бира...идилия. 😄
Мнението беше редактирано от Margi на 15.06.18 21:52.
Движение:
- йога, час
- намерих в хотелския фитнес пауър плейт за такива като мен, които не че ги мързи, но не им се занимава, та малко там докато чака Слави да се натренира
- информативна разходка до центъра - около 10 км навъртяхме
- още 30 мин йога
Храна и добавки:
- папая, маркуя, ананас
- кафе
- белени какаови зърна
- водата на един кокос
- папая, нещо като сусмка, но вместо сусам - какаови зърна
- капириня - след Бразилия, това е най-добрата, която съм пила 🙂
- зеленчукова супа и омлет с плантан и кашкавал - не стана от първия път, де - въпреки многократните ми обяснения за без шунка, омлета все пак първия път пристигна с доста ситно нарязана и старателно разпръсната навсякъде шунка...ама като не говорим нито португалски, нито френски...така е.
- малко сладки - пак като сусамки, но този път - с кокос
Вода:
- около 1 л. Въздуха е доста влажен, не ми се пие много
Мнението беше редактирано от Margi на 16.06.18 22:21.
Движение:
- йога, почти час
- половин ден разходка с лодка, плаж, басейн, мързел. Първата част от разходката включваше търсене на делфини, които не видяхме, но за сметка на това имаше доста големи вълни, а ние бяхме с плоскодънна лодка. За втори път през живота си (включително 4 години по море) хванах морска болест. 😆...не е особено приятно, се оказва - след като слязохме на брега, минаха 20-тина минути докато краката ми спрат да треперят и спре да ми се вие свят.
Храна и добавки:
- папая, маракуя
- кафе, барче с какаови зърна
- после половината ден не ми се ядеше заради вълните, чак следобед на няколко яденета - общо 3-4 мини банана, папая
- капириня
- иморовизиран сандвич с някаква бяла питка, 2 вида португалски сирена и резен ананас; 2 квадратчета кокосово барче
- 2-3 лъжици зеленчукова супа с 2 хапки хляб
Вода:
- няма и литър вероятно
Мнението беше редактирано от Margi на 17.06.18 22:57.
Движение:
- йога, час
- над 2 часа ходене / бягане из джунглата. Ходене, защото тръгнахме по една пътека да видим какво става натам. По пътя брахме и ядохме диви саотомейски малини. Бягане, защото се оказа че още на тръгване сме хванали неправилната пътека към кратера на вулкана, а решихме да отидем там, така или иначе бяхме на 3 км. В началото терена беше почти равен, по това, на което казват secondary rainforest, т.е. джунглата расла върху старите португалски какаови и кафеени плантации, втората част беше доста стръмна, в primary rainforest-а, което е джунглата, която винаги е била джунгла и никога не е имало човешка намеса в нея - Джурасик парк - влажна, лепкава, само птиците се чуват и чакаш Трекс-а да излезе отнякъде. Уникално изживяване! Стигнахме до кратера и обратно за 1.20. Самият кратер е обрасъл с трева, и се казва lake Amelia, но е блато, върху което мобе да се стъпва с малко повече внимание и желание за приключения. Когато обаче скочиш леко, се разртиса тревата в радиус от 1-2 метра от мястото на което стоиш. 🙂
- преди разходката ходихме до Монте кафе, което е селище - музей на кафето. След това отидохме до водопад - св. Никола мисля че се казваше.
Храна и добавки:
- папая, ананас, кафе, както предните дни
- кафе от Монте кафе
- сурови неизсъхнали какаови зърна
- мини банани
- дегустация на шоколад на Клаудио Коральо - един от най-хубавите и доста различен като изработка от останалите, и, разбира се - един от най-скъпите
- сандвич с кашкавал някакъв, не-люта чушка, малко омлет, бананов йогурт
Вода:
- да кажем, около литър
Мнението беше редактирано от Margi на 18.06.18 22:19.
Движение:
- йога, час, но ми беше доста отпаднало от спринта до върха вчера, повече обърнати, без стоящи
- цял ден от плаж на плаж, с колата, до най-южната част на острова. От там по принцип се взема лодка до едно по-малко островче, където минава екватора, и е тази точка от сушата, която е най-близо до point zero - там където се пресичат Гринуич и Екватора. Не хванахме лодка, защото щеше да отнеме още около час и половина, и трябваше да пътуваме по тъмно, а не ни се искаше по тези пътища. И на отиване и на връщане спирахме по плажове и на Boca do inferno. Страшна красота! Дано не стане туристическа дестинация - това би унищожило напълно мястото.
Единственото нещо, което видяхме днес и не ми хареса изобщо беше една огромна плантация с маслодайни палми. Това е другото, което би унищожило острова, ако продължи да се разраства. Вярно е че преди острова е бил плантация за какао и кафе, но те поне са растения които виреят в джунгла и не разрушават така природата. Под тези зловещи палми не расте нищо. Добре че почти 2/3 от острова е национален парк.
Тръгнахме в 9, върнахме се в 18. Разстоянието, което изминахме беше 154-5 км общо, включваше доста 4х4 моменти. Не сме излизали извън главния (и единствен) път. 🙂
Храна и добавки:
- кафе, папая, маракуя
- сока от половин кокос и мекото на половин кокос
- банан, какаови зърна
- салата от магданоз, домати и малки нелюти чушки, които си взехме от пазара. Щом успях да се разбера с жената, значи португалския ми се подобрява 😄 ; пица Маргарита с люта чушка, шоколад с ферментирала пулпа от какао и стафиди 😍, какаови бисквитки, малко фъстъци
- преди да тръгнем - Б1, хлорела, пробиотик
Вода:
- сигурно пак около литър
Мнението беше редактирано от Margi на 19.06.18 23:10.
Шоколад с пулпа!!! Само чета по разни места колко е вкусна тази пулпа.
Марги, къде точно се намираш? Много е красиво! 🙂
Мнението беше редактирано от TheVikk на 20.06.18 09:13.
Писах, но нета тук е такъв, че исках да прикача снимка и всичко изчезна. Не ми се пише пак.
Мнението беше редактирано от Margi на 20.06.18 19:13.
Движение:
- йога, час
- басейн, плажове, сменихме мястото - сега сме в еко селище в джунглата
Храна и добавки:
- хлорела
- ананас, папая, маракуя
- кафе с мед
- шоколад 100%
- папая, ананас
- кафе либерика
- сандвич с кашкавал и хляб със семена
- ликьор от кокос
- чипс от breadfruit, салата от моркови, ряпа, домати, лук, моринга, омлет (която поръчах преди около час и половина и все още не съм получила, междувременно тъпча сушен на слънце джакфрут, така че няма да се оплаквам) люта чушка; печен бредфрут, шоколад с черен пипер и сол; какаови бисквити
Вода:
- около литър
Мнението беше редактирано от Margi на 21.06.18 10:28.
Движение:
- йога, час
- разходка - час
- мързел и плаж, останалата част на деня
Храна и добавки:
- кафе
- папая, кисело мляко
- прясно какао
- питанга, която набрах от двора
- кафе либерика, шоколад с черен пипер и сол
- кисело мляко със сушен джакфрут
- корен куркума и мини сандвич с кашкавал
- капириня
- спагети със зехтин и чили 🌶🌶🌶 не ми беше по силите толкова люто
Вода:
- надали е била повече от литър
Мнението беше редактирано от Margi на 21.06.18 22:18.
Движение:
- йога, час
- разходка до кооператива на био производителите на какао 🙂
- плажове цял следобед - тръгнахме към Praia do tamarindos, но гпс-а ни отведе в друга посока, през ниви захарна тръстика, банани, какао и кафе. Върнахме се и си коригирахме посоката, излязохме на малък и много приятен плаж, но пак не беше този, към който се бяхме запътили. Постояхме там, в крайна сметка намерихме местоназначението си, но не беше от най-хубавите плажове, които сме виждали тук. После - lagoa azul, по пътя на юг от западната страна на острова - до още 1-2 вулканични плажа. Голяма красота. Хич не ми се прибира в Европа.
Храна и добавки:
- хлорела
- кафе, сушен банан
- ананас, кисело мляко
- пробиотик
- хлорела
- саотомейски ликьор, бананив чипс
- сандвич с кашкавал, омлет, ако имач късмет, ще ми донесат шоколадова торта 😄 За следващото ни посещение тук трябва да си подобрим португалския от сегашното ниво на разбиране на 30% от чутото и 10 думи в речника 😄
Вода:
- литър някъде
Мнението беше редактирано от Margi на 22.06.18 20:59.
Вчера:
- МЦ йога, около 40 минути
- последни обиколки из джунгли и плажове, Слави си откара на офроуд, вече можем да се включваме в подобни мероприятия 😄 Само първия ден карахме по път, който имаше маркировка. Всичко останало беше пълно с изненади - асфалтов път с огромни кратери останали от паднали скали, някои от които не бяха преместени, пътеки нагоре към джунглата из какаови гори и всичко, което човек не би очаквал 😄
Официално най-якото ни приключение до сега. 🙂
След мъчителен полет с португалските авиолинии, чийто самолет за 7 часов полет беше същия като на България еър, едночасов престой в Акра, където буквално ни окъпаха с инсектициди, се завърнахме в Европа.
Храна и добавки:
- освен папаята, хлорелата и пробиотика сутринта, всичко останало беше зле
- малко чипс от бредфрут, сандвич с кашкавал, омлет
- 2-3 хапки от някакъв зле сготвен банан в самолета
Вода:
- вероятно пак около литър
Какаова плантация, такава каквато трябва да е - на най-ниския етаж в джунглата. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 24.06.18 10:41.
Движение:
- сън - около 5 часа в самолета, като постоянно някой ме ръчкаше да ставам, защото сме излитали, после - кацали, после пак излитали, после пък някой искал да седне на седалката...и така...супер дразнещо. Между 4.30 и 6.30 висене по летището, в чакане да отвори метрото. После - цял ден врътки с автобусите за разходки.
Храна и добавки:
- кафе, фреш от ананас и нещо, което не разбрах какво е
- към 14.30 - шоколад
- на центъра на Лисабон - разни вишньовки, сангрия, малко бяло вино (по 2-3 глътки от всичко, но предвид жегата и умората, бързо ми се замота главата)
- замразено кисело мляко с черен шоколад
- салата от чушка и тиквичка с балсамов оцет, зехтин; няколко вида португалски сирена и 1.5 питки черен хляб, още малко шоколад
- шепа печени фъстъци
Вода:
- вероятно пак около литър
Шокът на Европа ми е доста голям. След спокойната атмосфера и никаквите туристи, днес не знам къде съм попаднала в тази лудница от (американски основно) туристи.
Едно от нещата, които не харесвам а Европа е, че за двойно повече пари спиш на тройно по-скапано и нехигиенично място от което и да е в Азия или Африка.
Мнението беше редактирано от Margi на 24.06.18 20:55.
Движение:
- йога, 45 минути, почти без стоящи, заради ограничения в пространството 😄
- разходки извън Лисабон, плаж на Кашкайш - хубави плажове, но предвид че онзи ден се къпахме в Гвинейския залив, водата на тази част на Атлантика ми се стори ужасяващо студена + силния вятър. 😃
Храна и добавки:
- ябълка
- няколко шоколадови бонбона с портвайн, маракуя, портокал, по половин желато и половин замразен йогурт
- салата от тиквичка, домати, магданоз; португлски сирена, хляб и бяло вино; бразилски десерт с жълтъци, захар и лайм
- 2-3 глътки от два вида бира - не че изобщо пия бира, но седнахме в Дук - мястото с най-добрата бира в Португалия, срамота беше да не я опитам 🙂
Вода:
- малко, пак към литър вероятно
Мнението беше редактирано от Margi на 25.06.18 23:01.
Движение:
- ресторативна йога с Били Конрад. Интересен преподавател от Сан Франциско, който живее в Лисабон
- разходки до към 6-7 часа и после е време да се прибираме. Добре се получи цялото приключение 2 в 1. Преди две години, когато се зароди в съзнанията ни, ми изглеждаше някак неприложимо в реални условия, но ето че стана факт. Първата (и основна) дестинация беше абсолютно, и уникално красиво място, което по някакъв начин се е съхранило от туристите. Хората, които срещнахме там бяха съвсем различен тип пътуващи. Лисабон беше шок след безвремието в което бяхме попаднали - шум, тълпи, бетон, продавачи на какво ли не, от които не може да се разминеш...Ужасяващо много американци.
Тези две крайности, създадоха такава констатация: Колкото повече туристи, толкова повече просяци и мизерия. В “цивилизована” Португалия, просяците са под път и над път, като поведението им на моменти граничи с агресия. В Сао Томе, въпреки бедността, не срещнахме нито един. Което ме води на мисълта, че колкото повече хора има които да те съжаляват, толкова повече нещастен ставаш. Когато няма никой да те съжалява, просто си работиш за да не мизерстваш. Не само че не просеха хората там, ами и когато видят че не си местен, винаги помагат, без да търсят нищо насреща.
Храна и добавки:
- много тежки ми идват португалските сирена, като общо за цялото пътуване, храната беше зле. Кухнята на Сао Томе е повлияна от Португалската и Западно африканската. И докато в Африка може да се компенсира с хубави плодове, в Португалия кухнята просто не е по моя вкус. Няма смисъл дори да пиша за днес, трябв да погладувам като се приберем.
Вода:
- може малко над литър да е
Мнението беше редактирано от Margi на 26.06.18 17:13.
Движение:
- след като поспах 3 часа в самолета (имах късмет да се разположа на 3 седалки), и се прибрахме към 5, поспах до към 11
- ресторативна йога, час, и на работа 🙂
Храна и добавки:
- кафе либерика с кокосово масло, женшен, рейши, мед
- папая със семките
- 1 блокче шоколад с пипер и сол
- натрошени какаови зърна с кокосово масло и мед
- няколко листа зелена салата, половин домат, 2 филийки черен хляб с хумус
- бял портвайн с няколко крекера и част от сандвичите със сирене от кашу, които бях приготвила да ядем по летищата на тръгване, но останаха в хладилника 😄, малко сушени банани, 1 сурово брауни с кафе, ливити
Вода:
- към 1.5
Мнението беше редактирано от Margi на 28.06.18 05:38.
Движение:
- ресторативна йога, час
Храна и добавки:
- кафе либерика с кокосово масло, мед, индийско орехче
- сирене от кашу с малко сушени банани
- 1/2 домат, 2-3 листа зелена салата, брускети с чили сос (зехтин, пиперка, чили, морска сол); течен шоколад гайо със сушен банан
- половин шопска салата в хепи
Вода:
- към 1.4-5 някъде
Мнението беше редактирано от Margi на 28.06.18 23:42.
Движение:
- успах се, така че след ставане 10-15 минути Суря намаскар + стойки на ръце
- по-късно още час йога, това от снимката + допълнителни пози
Храна и добавки:
- кафе либерика с кокосово масло, женшен, инд.орехче, мед
- резен делишу и течен шоколад Гайо
- 1/2 авокадо с 2 сухара
- 1/2 капучино и две лъжички шоколадово суфле
- салата от листа цвекло, магданоз, кейл (който успях да спася от буболечките 😣), всичко от градината; хумус със зеленчуков хляб; шоколад, малко сусамова халва
- Колон хепато
Вода:
- между 1.5 и 2
Мнението беше редактирано от Margi на 29.06.18 22:39.
Движение:
- дъжд, недъжд, писна ми да седя на едно място, и малко побягах. Избрах най-малко калния маршрут, но въпреки това джваках из кал, реки, гори, и малко асфалт - 3.5 км. Малко над 23 минути, но една немалка част от времето ходих, тъй като бягнето беше невъзможно
- къпане на студен водопде
- йога, час
- час и половина следобеден сън - едва се ндигнах
Храна и добавки:
- шейк от какао, чага чай, кокосово масло, мед, Чили
- липов чай с липов мед - и двете събирани от едно и също дърво липа
- салата от лук, листа цвекло, магданоз, кейл - всичко от градината; къри от червена леща в кокосово масло; шоколад
- 1 парче кокосово брауни, млечно кисел десерт
- Колон хепато
Вода:
- 2 л
Мнението беше редактирано от Margi на 30.06.18 23:08.
казано от TheVikk на 01.07.18, 09:30:
Коя е книгата, чиято снимка си прикачила към публикацията от 29 юни? 🙂
Yoga for sports, B.K.S. Iyengar
Движение:
- 10 единични набирания с лек подскок
- йога, 2,5 часа с Владимир Жандов
Храна и добавки:
- шейк от чага чай, какао, кокосово масло, мед
- 40 гр ливити
- 1 лъжичка течен шоколад Гайо
- няколко мини оризовки с мунг дал
- бял портвайн (нещо не ме кефи); салата от зелени неща от градината, зехтин, кокосов оцет; хумус, чили сос, няколко малки крекерчета; следолед олд тайм, шоколад
Вода:
- към 1.5
Движение:
- йога, час
Храна и добавки:
- кафе с мед, коксово масло, мака, рейши
- какао с кокосово масло; какаови зърна
- няколко парчета сушен джакфрут
- салата от магданоз от градината, Чери и зехтин; делишу с ръжени сухари; сникърс и 1-2 бисквити белвита
- крекери с домашен чили сос; млечно кисел десерт
Вода:
- почти 1.5
Движение:
- йога, 70 минути
Храна и добавки:
- хлорела
- кафе с кокосово масло, мед, рейши
- няколко какаови зърна
- смути от кокосова вода, джакфрут и банан
- салата от кейл, Чери, зехтин; брускети с чили сос и авокадо; шоколад Гайо
- резен кози кашкавал с 2-3 крекера
- трифала
Вода:
- 1.5
Мнението беше редактирано от Margi на 04.07.18 07:29.
Движение:
- йога с Анна, час и половина
Храна и добавки:
- хлорела
- кафе с кокосово масло, женшен, мед, инд.орехче
- топло какао с пипер, сол, кокосово масло, мед
- малко какаови зърна, малко сушен джакфрут
- праскова
- салата от кейл, чери домати, краставица, лайм, зехтин; сурови крекери с кейл с чили сос и делишу; шоколад
- по-късно ще добавя ако има нещо
Вода:
- засега малко, около литър. До довечера вероятно ще стане литър и 200-300. Не ми се пие напоследък.
Движение:
- йога 75 минути - стоящи, обърнати
Храна и добавки:
- метил Б12
- шейк от какао, мака, кокосово масло, чили, мед
- салата от кейл, домат, зехтин; бъркани 3 пйца с домашен лук от градината, кози кашкавал, домат; шоколад
- крекери със сирене и корнишон, сладолед олд тайм
Вода:
- към 1.5
След месец прием на б12 (през ден-два, не ежедневно), две - три седмици почивка, днес си пуснах нови изследвания - Б12 от 149 се е повишил на 723.9. Това за тези, които не вярват в оралния прием на метилкобаламина. 🙂 След като дадох кръв, пак поднових приема, този път вероятно веднъж седмично ще го вземам. Заедно с него, пуснах редовното ТСХ, което не ме кефи че все още е 2.27, но от 2.8 през пролетта пак е някакво положително развитие. Пуснах и фолат, който незнайно защо все още не е излязъл като резултат.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.07.18 21:17.
Движение:
- йога, 70 минути
Храна и добавки:
- хлорела
- кафе с кокосово масло, мака, мед, инд.орехче
- смути от кокосова вода, джакфрут на прах, банан
- белени какаови зърна
- праскова
- салата от кейл, авокадо, лайм, зехтин; брускети с маслинова паста, босилеково песто, делишу с манатарки; шоколад
- натурален сайдер с роза
Вода:
- 1.5
Излезе и фолатът - 12.7 - в граници, но на долната граница.
Мнението беше редактирано от Margi на 06.07.18 18:19.
Движение:
- ресторативна йога, 70 мин. Отвикнала съм да ставам преди 6.30 и ми беше тегаво днес.
Храна и добавки:
- метилфолат
- хлорела
- кафе с кокосово масло, женшен, мед
- праскова
- няколко какаови зърна
- връзка магданоз, морков, половин тиквичка, песто, маслинова паста и хумус; брауни с глазура (снимката)
- препечени хлебчета с козикашкавал и домат; сладолед олд тайм
Вода:
- дано стане 1.5 поне 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 07.07.18 19:44.
Движение:
- йога, 75 минути
- клекове и гребане с пудовката 16кг
Храна и добавки:
- хлорела
- метилфолат
- кафе с кокосово масло, мед, индийско орехче, мака, рейши
- топъл шоколад с печени белени какаови зърна 😍, от вчерашното брауни с шоколадова глазура
- кокосова вода
- бъркани 3 яйца с кози кашкавал, домашен зелен лук, домат; бисквити белвита, 1 шоколадов бонбон; 1 оризовка с делишу и маслинова паста
- малко бяло вино; салата от домати и краставици; 2 филийки квасен хляб с бри и дижонска горчица и домашен чили сос; малко сладолед
Вода:
- пак около и малко под 1.5
Мнението беше редактирано от Margi на 08.07.18 21:02.
Движение:
- щях да ходя на йога при Анна, но много ми се спеше и минах с домашна практика - малко над час. Не знам защо, но откакто се прибрахме от ваканция имам огромен проблем със ставането сутрин.
Храна и добавки:
- хлорела
- метил Б12
- метил Б9
- кафе с кокосово масло, мед, мукуна
- “течен шоколад” от жълтъци, какао, кафява захар
- рейши кафе - изключителен вкус има кафето което донесохме от СТП - без много аромат, но много наситено откъм вкус, леко шоколадов привкус (повечето расте в непостедствена близост с какаовите дървета). На следващото ходене - повече ще носим. 🙂
- салата от кейл, лайм, зехтин; 1 филийка квасен хляб; омлет от белтъците (които останаха след ечния шоколад) с бри; невероятно вкусен домашен сос от печени люти чушки, зелени подправки и джинджифил; шоколад
- още шоколад и фъстъци
Вода:
- 1-1.5
Мнението беше редактирано от Margi на 09.07.18 21:42.
Движение:
- успях някак да се наддигна в 5.20 и да скалъпя прилична практика
Храна и добавки:
- въглен
- хлорела
- метилфолат
- рейши кафе
- ябълка
- ябълка
- бяло вино, пастет от кейл, авокадо, чесън върху филия ръжен хляб; делишу с манатарки, шоколад
- солети и 2 квадратчета шоколад
- въглен
Вода:
- 1.5
От краткия си опит с личен бизнес вече разбрах, че: 1. когато платиш на някого за услуга, в сферата на нещо, което не ти е много ясно и той ти каже че всичко е точно, добре е да изчетеш всичко по въпроса и да отидеш да си го свършиш сам, ако не искаш да изпадаш в нелепи ситуации. 2. Законовите разпоредби и изисквания са повече от абсурдни и не правят разлика между мащаба на бизнеса. Като цяло са измислени по начин, който смачква по- малките.
Това е когато хората ме питат защо искам да се преместя на остров около Африка. И ситуацията тук не ме кара по никакъв начин да го искам по-малко.
Мнението беше редактирано от Margi на 10.07.18 22:47.
Движение:
- йога, 70 минути, доста вдървен си усещам от известно време гръдния кош, и малко активни и динамични извивки назад правих
- вечерта - суингове с 16-ката
Храна и добавки:
- въглен
- хлорела, метил Б9
- кафе (последното от К.Коральо) с кокосово масло, мед, инд.орехче
- какао с кокосово масло, малко мед и джакфрут на прах
- Чери домати, брускети с маслинова паста с дешишу манатарки; крем “рожко” от зелен - манджа с грозде; 2 сурови браунита
- малко бяло вино, няколко брускети с домашен чили сос и камембер; малко сладолед олд тайм
- въглен
Вода:
- около 1 л
- 520 мл кокосова вода
Много смотан режим съм си създала последните дни/седмици. Храня се към 15 и после към 20-20.30, което ми е много късно. Като цяло две седмици след ваканцията се чувствам толкова изморена колкото и преди нея. Имам нужда от още поне една такава.
Мнението беше редактирано от Margi на 11.07.18 21:38.
Движение:
- йога, час
Храна и добавки:
- въглен
- хлорела, мБ9
- рейши кафе (когато пиша от телефона често допускам грешки в правописа. Вместо рейши, написах еейши, а автокоректа го поправи на гейши кафе 😂)
- ябълка с няколко сушени бели черници
- течен шоколад Гайо, тъмен, смесих го с натрошени на ситно какаови зърна 😍😍😍
- бяло вино, салата ДК; басмати с кейл, подправки и дом.чили сос; малко сладолед олд тайм, малко шоколад; няколко брускети с бри и чили сос
- въглен
Вода:
- 1 л
- 520 мл кокосова вода
Мнението беше редактирано от Margi на 12.07.18 21:35.
Движение:
- ресторативна йога + пранаяма, 70 мин
Храна и добавки:
- въглен
- хлорела, мБ9
- рейши кафе
- т.шоколад Гайо с добавени трошени зърна
- джелато от черен сусам и карамел във фунийка с активен въглен
- салата кейл, домашен корнишон, зехтин, оцет; брускети с домашен лют пастет от зелени подправки; шоколад
Вода:
- малко над 1 л
- 300-400 мл кокосова вода
Имаме четири чисто нови кученца, още слепи. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 13.07.18 20:51.
Движение:
- суингове с 24-ката, х5 единични набирания и бягане 100-тина метра, 4 кръга
- много мързелива йога, около час
Храна и добавки:
- въглен в зехтин
- шейк от чага чай, какао, мед, кокосово масло
- липов чай с липов мед от едно и също дърво събирани
- 2 редчета шоколад
- мохито без мента и 3-4 крекера
- салата магданоз, корнишони, кейл от градината с лимонов сок, зехтин (с въглен); червена леща в кокосово масло с подправки, домашен лют сос, камембер; био ескимо, малко шоколад
- само за проба - домашно кокосово брауни
Вода:
- 1.5 - 1.8
Мнението беше редактирано от Margi на 14.07.18 19:56.