Програма и хранителен режим за сваляне на килограми

08.07.18
17:35

Добър ден на всички.Бих искал да попитам за примерна тренировъчна програма за сваляне на тегло.185см. 107кг съм.Доста излишни мазнини.Взел съм си протеин и аминокиселини защото поврчето пъти ми липсва сила да си доизкарам упражненията до края.Бихте ли ми казали кога и по колко грама трябва да вземам и някаква примерна тренировъчна програма за сваляне на килограми,тоест мазнини и ако ноже да не се губи страшно много мускулна маса.Благодаря на отзовалите се предварително,че вече мбого взех да се отчайвам.

Тренирал ли си преди? Наблегни повече на базовите упражнения, за хранителен режим започни НВД потърси в сайта, има доста информация за трен.програми и хран.режим

08.07.18
18:57

тренирал съм ама много отдавна и работата ми е застояла.не се движа много

08.07.18
21:29

казано от Георги Петков на 08.07.18, 18:23:

Тренирал ли си преди? Наблегни повече на базовите упражнения, за хранителен режим започни НВД потърси в сайта, има доста информация за трен.програми и хран.режим

Защо да минава на НВД? Отрицателен калориен баланс е достатъчен за да сваля мазнини.
Комбинирай силови тренировки с малко повече движение в ежедневието си. Някоя друга разходка върши работа.
Храни се здравословно през повечето време, пий много вода и се наспивай. За начало това е достатъчно за да започнеш да сваляш.

Мнението беше редактирано от Petya на 08.07.18 21:29.

Здрасти!

Говориш само за тренировки и добавки, а не споменаваш нищо за храненето.
Много важно е да се съсредоточиш там, затова ти препоръчвам да прочетеш това ръководство.

09.07.18
07:17

Да.Забраеих да попитам и за храната.На работа съм от 0000 до 1200часа.Как бихте ме посъветвали да си правя тренировките.спане и ядене кскто и протеините и аминото.преди или след тренировка и при положение че работя в този часови диапазон кога да правя кардио и въобще да правя ли.Както и не съм наясно с повторенията при упражненията.суперсерии трябва ли да правя и всякаква такава информация която може да ми помогне.щесъм много благодарен понеже си нямам на представа от къде да почна да се обучавам за тези неща .Но ако може да е съобразено с режима ми на работа ще съм изключително благодарен.

09.07.18
07:20

Взех си аминокиселини защото след работа съм доста отпаднал и да имам нещо за възстаноевване а протеина защото като цяло с работата ми не закусвам.не че не е възможно но нямам навика.ако трябва ще започна и да закусвам иначе плодове и ядки мога да си вземам ако това може да замести закуската примерно.Благодаря ви пак за бързите отговори.

09.07.18
08:18

Най- вероятно си отпаднал си и нямаш сила, защото носиш 20-30 излишни килограма нон-стоп и защото нямаш мускулите и навика да тренираш. Оттам и здравословното състояние сигурно не ти е много добро - хормони, кръвно и т.н.

Недей пита за суперсерии и някакви такива техники, просто тренирай. Отивай в залата, гледай какво правят другите, намери си приятел, който да ти обяснява нещата и да те държи отговорен да тренирате заедно. Или питай пичовете в залата. Няма нужда от някакви суперспециални тренировки на твоето дередже. Просто гледай да не се потрошиш от неправилно изпълнени упражнения или несъобразени килограми, бъди там и прави нещо.

Пий си протеина 30 минути преди тренировка и аминокиселините в началото и по време на тренировката.

Закуската не е задължителна, дори по- добре без нея ако можеш.

Прави кардио, прави силови, просто прави нещо, опитвай различни неща, с времето ще видиш кое какво е и ще имаш повече сила и енергия за по- сериозни тренировки.

Сметни си калорийния баланс и почни да си смяташ храната да си в калориен дефицит. Това е начина да отслабваш, всичко друго е къде- къде по- маловажно или откровено алата- балата.

Недей се притеснява че ще загубиш мускули, колко ли много мускули имаш за начало че и да ги губиш. Яж месо и изобщо протеини и си тренирай - дори ще качваш мускули докато топиш мазнини известно време отначало само защото тренираш а досега не си го правил.

11.07.18
01:19

Ами нещо за програма някаква примерна че незнам по колко повторения и иомбинаций на мускулни групи да правя

11.07.18
01:30

Няма нужда даже да правиш специална бройка или комбинации от упражнения, прави “кръгови тренировки” 1-2-3 месеца - отиваш във фитнеса и почваш станциите и уредите един по един - правиш 8 повторения на едното упражнение и минаваш на следващото. Там правиш друго упражнение 8 повторения. И така ги извърташ всички уреди и места във фитнеса по 2 пъти и стига толкова за днес. Утре гледаш пак другите какво правят и опитваш да налучкаш тежестите си за 8 повторения. И така 1-2-3 месеца. Дотогава вече ще имаш някаква двигателна култура и ще си се ориентирал какво и как да тренираш или ще си събрал мнения.

11.07.18
05:06

на кораб съм.тренирам сам.няма кой да гледам или да ми помага и лежанка нямае само наклонена без голям лост никакъв.

11.07.18
06:21

долу горе деня ми се развива така: към 03:00 сутринта ям круша и банан.след това към 06:00 мога да закусвам пържени яйца.рядко варени има (понеже не си готвя сам а с корабен готвап сме) и домат с сирене или кашкавал.овесени ядки или нещо друго. 12:00 сеършвам работа и обикновено има 2 вида месо ,зелена салата,зеле салата,домат,кашкавал или сирене или варени зеленчуци или ориз.след това лягам да спя от към 13:00 до към 20:00 и ставам,пия си аминото и след 30мин отивам да тренирам.след тренировка веднага банан с мед и протеинов шейк и врчерям къ 23:00 и отивам на работа в 24:00-пия кафе.С подагра съм и знам за предпочитанието протеина дс е от млечни източници а не само от меса.Упражнения в фитнеса 3х10 повторения на всичко .гърди с бицепс.рамо трицепс и крака ми е трудно да правя.нямаме никакви уреди ама примерно напади и на гладиатора има за повдигане на краката от седеж мога.тях с рамо ще ги комбинирам.като цяло не съм фен на програма само 3пъти в седмицата ама понеже мисля през другите дни да правя кардио на пътека мисля че 3 пъти ще е достатъчно.незнам в свободните дни дали да си вземам протеините и аминото.ако може някой да даде съвет как по добре да си наредя режима и-или упражненията,отворен съм за съвети.благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1