ॐ Zen Point ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

20.07.18
12:04

казано от Т. Тодорова на 19.07.18, 15:14:

За килограми не знам точно, щото варира тежестта на лостовете

Не варира, всички са по 20 кг. Има само два с неясни точно килограми, но те не се ползват.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.07.18 12:17.

В тая зала, Сашовата, се тренира мега айляшката

said noone ever…...  😄 😄 😄

Т. Тодорова

20.07.18
12:30

Без съмнение, много са им вкусни.
Много странно си образуват цените обаче, тоя Пловдив явно го смятат за Париж - аз като не излизам често, всеки път съм в шок, а съм доста ларж.
————————————

Сега се върнах от вторичното АГ. Цитирам:
- Щом TSH е в норма, хубаво е да видим другите работи, ама не, наиш к’во? МОТИВИРАНА ЛИ СИ направо да пиеш едни хапчета?
- Разбира се, че не съм, защо да пия хапчета на сляпо?
- Ама не, те не са тежката артилерия, много са хубави.
- Колко да са хубави? Какво има в тях?
- Е, кво има, няма да ти обяснявам сега, ще си прочетеш в интернет, в листовката... 60лв на месец идват, скъпички са, ама ще те накарат да се почувстваш по-добре. Пий ги три месеца и ела пак да ми дадеш обратна връзка.
- Ще ги погледна, но със сигурност ще се въздържа засега.

И тя се разсърди. 😂

кАжи малко... Маркер на ухото като на уличните кучета дали ще ми сложи?

Иногинол е въпросната добавка, не изглежда драматично на пръв поглед, но го намирам за излишен разход и изписване за спорт (и жълтички, естествено). Направо изкара подписана и подпечатана рецепта. 😁

Моето решение на тоя проблем е да си натисна 3 месеца тренировките и да си гледам старателно храненето, всичко да е премерено и целенасочено, и ако и тогава нещата са закучени и продължавам да съм Дъмбо Дъ Грейт, да изсипя една торба пари на частно и т’ва е.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.07.18 12:51.

Т. Тодорова

20.07.18
12:35

казано от James Hinks на 20.07.18, 12:04:

За килограми не знам точно, щото варира тежестта на лостовете

Не варира, всички са по 20 кг. Има само два с неясни точно килограми, но те не се ползват.

Е значи наистина няма гравитация там, щото 30 на зерчера ми се сториха като да са по-малко. Нещо пръскаш там във въздуха. 😄 В другата зала често ми натежават след третото повторение, а може и да съм заякнала малко, което, ако се потвърди, би било чудесно.
———
Е, Ники, всеки го казва, знам, просто отбелязах, щото винаги ме впечатлява тая атмосфера, съвсем непринудена. В ‘моята’ зала е малко по-различно. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.07.18 12:43.

Т. Тодорова

21.07.18
10:27

20/07/2018 (20)

Ден за търкаляне - до следобед мижах в кревата, после дойде К. (пуу, на 43 стана, как минава времето, не спирам да се кокоря) и помижахме заедно до привечер. 😄 Страшно активен тандем. 😄

Разходка, 2 бири. Отидохме на заведението на Орфея - то станало рибен бар, на самообслужване... мех. Аз нищо не знам в тоя град вече. 🙂
Та да, две бири (те едни воднисти..), калмари на скара, миди, няколко пържени картофчета.

През деня ядох ръжена филия с домат и прасьок.

Със сигурност под 2к калориите за деня, но не съм смятала. Само магнезий от добавките.
—————-
Снощи в 1 часа си говорихме как ни се е дотренирало и днеска трябва да отидем, та сега ще се приведа във вид и газ към залата.

🌈

Т. Тодорова

21.07.18
15:15

21/07/2018 (21)

Тренировка:
- загрявка с 10кг (нямаше 12, 14 са ми много): три вида суинг, високо изтегляне, обръщане с пуш преса, изхвърляне от земя

Гоблет клек @20кг пудовка:
6, 7, 7, 5

Пуш преса @14кг пудовка
4х5 на всяка страна

Силово гребане @17.5кг дъмбел
4х5 на всяка страна

За завършек - 10 или 11 тройки руски суинг @24кг, през 10 секунди

Допълнително движение:
2к с драконите
2к от залата до нас + пазаруване и мъкнене
4к с драконите вечерта
———————————————————————
2.5л вода

Може да почопля малко семки вечерта, ама ми е гузно като им гледам калориите 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.07.18 15:16.

21.07.18
15:41

Teди, калориоте на семките на етикета са за обелени такива. Люспите са 45-50% от теглото-да, теглила съм ги. 🙂 Така че или намери в myfitnesspal правилни макроси- аз съм подбрала за моя или вписвай само 1/2 тегло. Реално от пакетче 100 гр, изяждаш не повече от 45-50 гр. слънчоглед.

Т. Тодорова

22.07.18
23:20

22/07/2018 (22)

Без тренировка, 200г пиле и 3 безалкохолни бири Бекс (х330мл).
Не знам как спя, в какви пози, Камен вика, че всяка нощ се бори с морска звезда 😁, обаче се събуждам с адски болки в раменете и ми отнема много време и страдания, докато сменя позицията. След това идва ред на кръста, заради който едва се изстъргвам от леглото.
————————-
Голяма идиотщина - развихри се буря и за точно 30 секунди, колкото и продължи, се отчупи един огромен клон, който падна върху кола пред нас.
Коментарите бяха шокиращи за мен - нека, уе, целият град е така, да се оправят я тия въшкари, хахаха, ракията ще ми е сладка тая вечер, хаха, т’ва са комунистически дървета - падат, хахаха... В тоя стил, 10 души сеирджии (включително един доста интелигентен адвокат, един млад и образован бизнесмен..), никой никъде не се обади, никой не понечи да помръдне съчка. Звъннахме аз и едно случайно минаващо момиче, дойдоха момчетата и сеирджиите продължиха да коментират колко са некадърни и ръцете им били отзад (което категорично не беше вярно), вместо да помогнат нещо, налЕ...
Хората са й проблемът на тая държава. Твърде много неграмотни, опикани алкохолици има, твърде много.

Друг е въпросът, че от 5 години цялата улица се моли на общината да се погрижи за тия дървета и при всеки тежък снеговалеж или буря има инциденти. Ама такива кретени заслужават да им падат клони по главите, макар че покрай сухото гори и мокрото.
Ядосах се. 😁

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.07.18 23:29.

Т. Тодорова

23.07.18
19:36

23/07/2018 (23)

Йо 🙂

Днес много магарешки ден - цяла нощ не спах, съответно пръсках радост и светлина около себе си цял ден. 😂 По едно време бях заспала, де - сънувах чуден сън, който и в момента ме кара да се вълнувкам, и събуждането от нечии токове във входа си беше чиста проба жестокост.

Тренировка:
Не.

Храна:
Много. В сметката я няма една лъжица шипков мармалад. 🐽

А не си легна днес в 9:30, Точка да не съм! 😄
————————————————————

Нещата у форума ескалират и направо едвам се сдържам. 😄
Много подходящ лаф от “Боен клуб” се сетих: “Това, че си навираш пера в задника, не те прави пиле.” И баш си е така, ама иди обяснявай... Не знам, може и аз да обработвам информацията не както трябва, но определен тип поведение и тая патология, една и съща, с която се сблъсквам непрекъснато, по един или друг начин... гррррррррррррхххххх....

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.07.18 19:38.

Т. Тодорова

25.07.18
15:52

24/07/2018 (24)

Пак без спане, пак без тренировка. Толкова ми се спи, че чак ми се повдига, температура по няколко пъти на ден качвам до 37. Лягам, въртя се и съм пълен караконджул. Ама и тоя зор ще мине.

Храната - на обяд прасешки джолан, печен в гърне, наоколо със зеленчуци на скара и салата от лимец, а за вечеря - от същия джолан със салата от домати, краставици и филия хляб. Един дребен сладолед между двете.

25/07/2018 (25)

Пак без спане, пак без тренировка. Тоя път не можах да спя, защото ме хапят някакви ситни крокодили, по всяка вероятност комари, а аз не понасям тия ухапвания добре. Аз се пръскам с какви ли не отрови, те ми пръскат гз и нищо не ги спира. 😃 Пих алергозан, мазах с алергозан - мнье. Брутално. И само върху мен.

Храната:
- пилешка пържола от бут, печени тотофки
- скумрия на фурна с доматен сос, пак малко картофки
- мини сладолед
- много вода, а от добавките само магнезий

Ако спя, ще тренирам веднага след ставане, ич не се кефя на такива насилствени паузи.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.07.18 15:53.

25.07.18
16:12

Ако са комари пробвай да мажеш пъпките с “Псило балсам”. А и да не са комари, мисля че пак помага. Откакто го открих, летата за мен са доста по- поносими.

Т. Тодорова

25.07.18
16:48

Ей, вярно. Това преди бая години съм го взимала и съм забравила, че съществува, честно казано.
Ама страшна работа са тия гадини, могат да те докарат до лудост, ако си по-чувствителен.

Т. Тодорова

26.07.18
15:09

26/07/2018 (26)

Не, че се наспах съвсем, но беше окей горе-долу. Мислих да не тренирам, но след няколко крачки из апартамента разбрах, че просто ме мързи до смърт (не, че няма да заспя на секундата, ако легна и е тихо) - пих едно кафе и отпраших към залата.

По пътя срещнах един съсед, който се оплака, че му отровили кучето в двора, ей тука, до районното, хвърлили ланат през оградата. К’во го правиш такова? Как да е.

Тренировка А:

Четири кръга, петички в темпо от:
Зерчер @30 кг
Раменна @25кг
Силово @20кг

Снимах се отстрани на клека, тая опашка никога няма да спра да я подвивам. Кот такоа.

+ 2х2км 🚶🏻‍♀️ + още 2-3к с бал-бал вечерта.. ако не ме измързи и не ги връча на К.
———————————————————-
Тръгнах да изпращам на сестра ми подарък, че има рожден ден днес (съвсем бях забравила, хъхъ) и се оказа, че 350г пакетче би пътувало до Турция срещу около 80лв. Бях забравила как дерат куриерите за страни извън ЕС. Ще си го получи с обикновена поща, ако ще да е за Коледа, егати. 😂

За храната.. Започнах да си изпълвам спокойно калориите, даже не ми стигат. Предполагам, че ако не искам да стана 200кг, докато тихо си преживям, трябва да увелича тренировките. То и без това си е редно да тренирам повече, а и си е кеф. И днеска като си гледах естрогеновите ръчички в залата... ⛈

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.18 15:10.

26.07.18
16:00

казано от Т. Тодорова на 26.07.18, 15:09:

хвърлили ланат през оградата.

Е кое куче ,ще изяде тая смръдня?-нещо градска легенда е ше знаеш...Тоя препарат смърди по гадно от Б58,Актара и Нуреле взети заедно...

Т. Тодорова

26.07.18
16:09

казано от nervak на 26.07.18, 16:00:

Е кое куче ,ще изяде тая смръдня?-нещо градска легенда е ше знаеш...Тоя препарат смърди по гадно от Б58,Актара и Нуреле взети заедно...

Не е градска легенда и явно действа отлично за поставените цели. Кучето, противно на всички твърдения, е гламаво животно, лакомо до безобразие - каквото и да сложиш на парче кренвирш, ще го глътне.
Едно дого имаше отровено до нас, пак в двора му, пак със същия препарат, а и в Стария град бяха хвърляли по улиците, дето цял ден щъкат деца. Ама те ги и продават като бонбони тия отрови, всеки може да направи страхотна беля, стига да му хрумне.

Тая е живо (за щастие) доказателство за кучешка глупост и безконтролна лакомия.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.18 16:13.

26.07.18
16:20

Теди, не знам конкретно с кучето на комшията ти какво е станало, но наистина от миналата седмица се носи някаква градска легенда из Пловдив че някой ходел и избивал кучетата с отрова. Дори има развитие и заживява собствен живот - понеже вече всички кучета били избити, тръгнали да изтравят котките. Ще ти кажа и откъде я имам информацията 🙂

Онзи ден докато чаках един приятел пред блока му в Кършияка се загледах в 3-4 лениви рижаво-бели красиви котета пред съседния вход и се приближих да ги виждам по- добре как се търкалят и протягат. След няма и 10 секунди една лельо-баба се появи на замрежения и зарешетен прозорец на първия етаж и с насилено любезен глас ме почна:

“Младеж, ти какво правиш?”
“Ами нищо.”
“Нещо се интересуваш от котетата ли?”
“Да, харесват ми, сладури са абсолютни”
“Ама как така ти харесват - какъв е интереса ти към тях?”

и аз вече взех да стоплям че нещо ме подозира - предположих че се притеснява да не ги открадна:

“Притеснявате се да не ги открадна нещо котетата и ме питате дали това са намеренията ми ли?”
“Ами не, чух че някой бил изтровил кучетата в Пловдив и сега вече минавал на котките”
“Значи не се притеснявате че ще ги открадна, ами направо ме обвинявате че съм отровител и това смятам да направя”
“Ееее, не бе младеж, защо така го приемаш? ПРОСТО ТЕ ПИТАМ!” 😄

Аз онемях и не знаех какво да кажа. 1000 неща кое от кое по-бясно се блъскаха в главата ми, но накрая само махнах отривисто с ръка, теглих ѝ едни потки майни под носа си и се преместих пред другия вход и се замолих да идва тоя пич по- бързо преди да ме е прибрала полицията.

26.07.18
16:24

Всъщност не мирише. Да не го бъркаш с Ортен? Аз се съм мирисал ланат, нямам и желание да го правя.
А и с неговата ниска ЛД50 за топлокръвните е изключително опасен.

p.s.
И е Първа категория, тоест не би трябвало нито да го знаете как мирише, нито пък някой да може да се снабди с него, нито даже как изглежда...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 26.07.18 16:34.

Т. Тодорова

26.07.18
16:30

Хаха, хванала те е на място. 😂
Т’ва е друга бира, но така или иначе отрови се мяткат и често има случаи. Лично събрах торба (някой беше инвестирал бая пари в каузата си) миша отрова изпод терасите на блока срещу Евмолпия само преди месец. А и в момента говоря за съседи, за които съм 110% сигурна, че са си загубили животните по тоя начин.

Луди, дето пускат слухове и създават легенди, има и от двете страни иначе, но контрол няма.
Ех, какъв ли диктатор бих била.. разкошен. 🌈👑👻

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.18 16:33.

26.07.18
16:35

казано от Т. Тодорова на 26.07.18, 16:09:

... Кучето, противно на всички твърдения, е гламаво животно, лакомо до безобразие - каквото и да сложиш на парче кренвирш, ще го глътне...

Освен хапчето за вътрешни паразити, тях ги плуят

Т. Тодорова

26.07.18
16:36

Ако не са в хапка нещо си. Сто процента и тогава ги подушват, ама вече няма значение, щото има папо наоколо 😁

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.07.18 17:10.

Т. Тодорова

26.07.18
17:15

Сашо, не би трябвало, ама как се сдобиват? Имам роднина с агроаптеки (тоест, едва ли ми е говорил празни приказки) - казвал ми е, че е толкоз опасен, че и с голи ръце не трябва да се пипа, както и това, което ти казваш - че не би трябвало на някой, на когото не му е работа, да му хрумва за такъв препарат и че не може произволна комшийка да го притежава. Ама ей на - сега отворих някакъв форум и пише, че просто отиваш в най-близката аптека и така.

Как да е, ще се надявам да не се запознавам отблизо с такива отрови и никога да не ставам свидетел на хвърлянето им по улицата, че не ми се лежи в Сли’ен 😄

26.07.18
18:52

казано от CottageCheese на 26.07.18, 16:35:

Освен хапчето за вътрешни паразити, тях ги плуят

Значи не си му го натъпкал достатъчно дълбоко в гърлото. 🙂

26.07.18
19:25

казано от Т. Тодорова на 26.07.18, 17:15:

Сашо, не би трябвало, ама как се сдобиват? Имам роднина с агроаптеки (тоест, едва ли ми е говорил празни приказки) - казвал ми е, че е толкоз опасен, че и с голи ръце не трябва да се пипа, както и това, което ти казваш - че не би трябвало на някой, на когото не му е работа, да му хрумва за такъв препарат и че не може произволна комшийка да го притежава. Ама ей на - сега отворих някакъв форум и пише, че просто отиваш в най-близката аптека и така.

Всичко, което си написала е точно така. Всички препарати от Първа категория не трябва да се продават и да се използват от неспециалисти. Обаче на практика се продават свободно, макар и под тезгяха и на абсолютно всеки. Печалбата от 2-3-4-5 лв на опаковка какво ли не прави...А липсата на контрол в тази сфера пък да не говорим...Аз ти го казвам от личен опит, за съжаление.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 26.07.18 19:25.

26.07.18
19:51

Задълбочава спама.

Може ли да се случи нещо, ако ползвам туби от такова за дизел?

26.07.18
20:14

На тубите да случи нещо или на дизела?
И двете са “не”.
Но ако слагаш нещо друго, за употреба свързана с контакт с тялото отговора е “недей”. Има и смъртни случаи, въпреки старателното измиване.

Т. Тодорова

26.07.18
20:25

Аз ли съм луда, не знам, но изпитвам неописуем страх от такива неща - не само, че не бих използвала тия туби, независимо дали има риск или не, ами и не искам да ги виждам даже. 👀

27.07.18
08:57

Честит рожден ден, Теди  😊😊😊 Желая ти здраве и нестихващо вдъхновение (да напишеш поне 10 тома бестселъри!) 🏄
Също така много мощ и мотивация в залата, спокойствие и любов, щастие и пътешествия 🏊🚣👙

27.07.18
08:59

Честит Рожден ден! Пожелавам ти здраве, другото ти ще си го постигнеш 🙂

27.07.18
09:21

Айде Честит Рожден Ден и от мен.
Да си жива и здрава и много щастлива с близките ти хора и гламавите гадини)))!

Честит рожден ден!

27.07.18
09:25

Честит рожден ден, Теди!
Здраве, щастие, мечтаният дом и много малчогани да го огласят :-)

ДЕ

27.07.18
09:31

ЧРД! Жива и здрава, щастлива, обичана, усмихната и постоянно позитивно настроена ;-)
Ей, все важни люде сте родени на днешната дата ;-)

Bart Simpson

27.07.18
10:09

😁 😁 😁

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 27.07.18 10:10.

27.07.18
11:14

Честит празник ,Теди !
Да си здрава,ценена и обичана ти пожелавам.
Спокойствие и успехи с целите! 🎂🍷

27.07.18
13:56

Честит Рожден Ден, Т точка 😄
Здраве, късмет и повече постоянство в преследването на целите!!!

Т. Тодорова

27.07.18
19:53

Силве,
вдъхновението ми на тоя етап стига до там, че си помислих как ще има илюстрации на the best celery в моите бест селъри, хаха. Ох 🙂 ???? 🦄

Мира,
Подобно! 🌸

Илия,
живи и здрави да са и твоите домашни & меркантилни лисугери, а ти дълги години да ги радваш и.. слушаш, разбира се. 🙂

Иван Б.,
благодаря! Здрав да си и много як! 🙂

Иван П.,
да се връщат пожеланията, а ти да ме превариш и с дома, и с малчуганите! (хайди-хайдии, тик-так..😃) 🌈

Деяне,
да се връщат пожеланията на теб и семейството! А важни личности... колко да са важни.. Джейми Ланистър и Трите Хикса, хаха. 😂Кой е роден на 27.07?

Барт,
ш’та трепа с тоя мазен кючек. 😂🍺

Веси,
да се връщат пожеланията към ваш’та къща и скоро да направим едно тепе с ко4ета предлагам! 🌸

Сашо,
мерси! 😄 Right back at you със здравето и късмета, а за постоянството - трябва да минавам по-често за мотивация и контрол. 👹При мен нищо не работи както контролът отвън. Тюх. 🐽
———————————————————————

Благодаря на всички за вниманието - на писалите тук и още веднъж на тези, които се обадиха и писаха по другите канали.

Желая ви да сте здрави, силни и с пухкави душички! 🐰💕🐰💕🐰

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.07.18 19:54.

27.07.18
20:44

Точица,
Да се включа и аз😊
Да си жива и здрава, че ни правиш форума цветен!
Граби с пълни шепи от това, което те прави щастлива и удари пълен игнор на това, което те кара да се чувстваш зле.
Наздраве и много целувки от най-накрая дъждовен Лондон!🍷🍷🍷❤

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 27.07.18 20:45.

27.07.18
22:23

Честит рожден ден, Теди! 🎂
Бъди здрава, щастлива и продължавай смело целите напред!

Мнението беше редактирано от ZshA на 27.07.18 22:24.

Т. Тодорова

27.07.18
22:52

Ей, Мария и Зори! 💕
Сърдечно ви благодаря! 🌸
——————————————

27/07/2018 (27)

Днес много ошмулено 😃 - цял ден търкаляне, едно пазаруване в жегата и плюскане. Вечерта един сайдер на пейка с Мая - много е яко, когато не е 380 градуса, честно. Съвсем вечерта - с К., домашно.

Храната:
- скариди, леко мариновани, хляб, домат
- сладолед Jimmy’s - Sea salt caramel и един.. шоколадово-лешников, с карамелени и ядкови парченца; като по чудо ядох супер малко и съм много доволна
- сьомга, домат, малко пържени картофи, щото Камен ги прави божествени и 200мл бира

Движение:
- пазаруването (броя го за движение, щото 13 кила диня, торби, морби, 11кг чувал гранули на драконите, че не мога всеки ден да им готвя - от точка А до точка Б по два пъти, включително и по стълбите)
- 3х загрявката на Вик @12кг, без почивка (уж смешно леко, обаче като се напъна без почивка и на скорост, и ми изтичат водите 😂); мисля лека-полека да почна да ги чифтосвам тия пудовки, много ме кефят;

Иййй, в неделя ще тренирам на Лаута - това беше втората зала, в която стъпих някога, за да тренирам (първата беше Симфонията, ама тогава гледах гаджето с братчед му как правят кофички и ги мислих за богове 😂) - с Ленчето ходихме мега редовно на фитнес и на сауна, и тренировката ни се състоеше в обикаляне на уредите от първия до последния, докато няколко месеца по-късно един пич не ни попита 100 тей праим. 😂 Боже, преди 13-14 години е било това. 🙈

Т. Тодорова

28.07.18
18:26

28/07/2018 (28)

Тренировка:

През 10 секунди:
10х3 тяга @50кг (трябваше да са двойки, но реших, че съм много велика и сега съжалявам)
10х1 обръщане @30кг

После СС с 2 минути между сериите:
4х10 лег @25кг
4х10 горен скрипец с подхват @40кг

*** довърших си гърба - никаква загрявка, дърпай тая тяга като сельо от бързане да не си разваля интервала и сега едва се прибрах след разходката - стоя права и средата на гръбнака ми пищи от ужас...
——————————-

Храната беше сравнително добре, докато не излязох с два кокошляка и не се наядохме със сладолед. И пак - и двете чувствително по-кльощави, гълтат и питат за още, аз привърших моя и легнах да умирам, щото ми е тежко.
Къде е справедливостта в тоя живот? 😃
*** в сметката съм писала рафи бишкотино, щото не намерих тези, които си сложих в чашката, ама да не издребняваме, то е ясно, че е свинщинка 🙂

Вода: 2.5л

Допълнително движение:
- 3к с кучета
- 2к следобедна разходка
🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.07.18 18:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1