казано от Atom на 10.10.18, 14:45:
Ако питам дали детето яде месо и дали са му сложени ваксини, много ли ще ескалират нещата? 🙂
Дидко мисля, че яде всичко. Мъжът и също. 🙂
Снимките ги качих, за да покажа, че тези момичета не са затластели. Фактът с детето го отбелязвам, защото очаквам да се напише: ама те не са раждали, в бб-тийм очаквам всичко и се презастраховам 🙂
Блажке, недохранването не винаги е свързано със затлъстяване. Освен това не се случва за няколко месеца, а последствията се натрупват с години, докато станат видими.
Вегетарианското хранене на теория може да ти даде всичко необходимо, ако внимателно го обмисляш и планираш, само че на практика това рядко се случва.
Веганството е извън всякакви критерии за здравословност по редица причини - заради липса на доста микронутриенти в растителната храна, заради лошо усвояване на други, заради неподходящ аминокиселинен профил на растителните протеини, заради дисбаланс между макронутриентите в сравнение с необходимия на човешкото тяло. Това са фактите и те не зависят от личните предпочитания на веганите. Добре е да се говори за тях, за да има по-малко заблудени.
Кой е затлъстял или кой е състарен са теми, на които не бих посветил каквото и да било време - има толкова други фактори, много от които индивидуални, че е несериозно да се правят изводи на тази тема.
Еее, Боби, изкара го сякаш вегетарианството е болест. 🙂
Всъщност е съвсем естествен начин на хранене за хората, не виждам какво толкова има да се обсъжда.
Ето ви още една причина да се въздържате от комерсиално гледано месо.
Мнението беше редактирано от Margi на 11.10.18 10:38.
Днешният ден ще изглежда така ( ако всичко мине по план)
Тренировка - ММА
Храна:
МСМ
Шейк - 1/2 банан + 1/2 киви + горски плодове + черна мака + ашваганда + брахми + шатавари
Кафе + спирулина
3 чаени лъжици фъстъчено масло + 3 ореха
Задушени зеленчуци ( моркови и брюселско зеле от градината, броколи от Фантастичния магазин ) + синьо сирене(50гр на цялата тенджера) - около 200гр порцията
Салата - киселец + кейл + листа от червено цвекло + 1/2 авокадо + сушени домати + ементал ( 40гр смлян)
Ще се опитам тая вечер да направя борш с домашни цвекло, зелен боб и грах, обаче не знам дали ще ми стигнат силите, че ще бачкам от нас и след тренировка.
Салатата е ясна като горната, общо взето това.
Чайове - самодивско биле, джиндифил+копър+мента, само мента преди лягане
Всички ще умрем един ден, на който когато му е писано... Така че, нека всеки да живее, да се храни и да тренира както иска и както го чувства.
Мнението беше редактирано от Блажка на 11.10.18 11:05.
11.10.18
12:55
казано от Margi на 11.10.18, 10:26:
Всъщност е съвсем естествен начин на хранене за хората, не виждам какво толкова има да се обсъжда.
Всъщност еволюционно сме толкова далече от веганството, колкото кухорогите от хищничеството.
11.10.18
12:59
И все пак, точно заради моментното ни местонахождение на еволюционната права, кара някои да експериментират, налагат тези, мнения и различни схващания.
Биологически може и да е несъобразно, но в емоционален план, точно еволюцията създава нуждата от идентичност и разграничаване от масата.
А стар веган, че няма то е факт, всички се отказват, защото просто не става.
казано от James Hinks на 11.10.18, 12:55:
казано от Margi на 11.10.18, 10:26:
Всъщност еволюционно сме толкова далече от веганството, колкото кухорогите от хищничеството.
Още на предната страница подчертах, че разграничавам веганството от вегетарианството.
Не знам за веганите, не съм запозната, просто не ям месо... много екзистенциален стана този дневник 😄
Даже, тъй като не намирам каквото обичам да ям, няма рибен магазин наблизо, а във фантастико нещо не ме устройва( с рибата както казах ми е мъка, ако има много кости няма никакъв шанс), направих току що поръчка на любимите ми неща от рибен магазин.
Тренировка днес
Клек - 2х4х100кг, 5х80 за разпускане
Тяга прави крака в СС машина задно бедро
Лег - 3х3х65кг
3 кръга
раменни преси - раменно разтваряне - машина задно рамо - бицепс -трицепс с 20 сек. почивка между
20 мин степер
Храна:
МСМ
Шейк - 1/2 банан, 1/2 киви + горски плодове + ашваганда + брахми + шатавари + черна мака + конопен протеин
кокосово мляко с чиа - 100мл
печена тиква с лешников тахан - едно парче ( около 80гр)
курабия с какаови зърна
кафе със спирулина
супа борш ( червено цвекло, грах, зелен боб, лук )
салата - зелена, киселец, кейл, манголд, сушени домати, ементал за поръсване
Донесоха ми любимия ми карибски ром Dillon ( 59 градуса 😄 ) и традицията повелява довечера да изпия поне 2 мoхитота ( ако намеря мента, защото днес в два магазина влизах и нямаше), ама и без мента пак ще стане с лайм и кафява захар мммммммммм нямам търпение вече 😄
Иначе тренировката доста доволно, доста вегетариански пауър има в това мое тяло, 100 кила вече не ги усещам, а не бях слагала над 80 поне 2 години и нещо.
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.10.18 14:32.
Тренировка вчера
Клек - 3х2х110кг, 2х5х80кг
Тяга прави крака с пудовка от дефицит +задно бедро - 3 кръга по 15
Лег - 4х2х65кг
Раменни преси - раменно разтваряне -дроп серии
трицепсово на скрипец - 3х15
Храна:
Смути с кокосово мляко + 1/2 банан +1/2 киви + брахми + шатавари + ашваганда + чиа
Кокосов масло с какао и мед - общо 2 ч.л.
Супа борш
2 царевични крекера
салата - кейл + киселец+ манголд + авокадо + сушени домати + ементал за поръсване
2 малки ракии
2 филийки хляб от лимец + 40гр гауда + 3 бейби царевички
2 хапки торта ( да видя какво съм сътворила, не е за мен тая торта хаха )
Днес - сауна
Кафе + хлорела
Копривена супа
Грах супа ( не исках да я сгъстявам с брашно, но на вкус е като яхния от грах)
След сауната ще пия шейк като вчерашния
Салата - зелена + риба тон, евентуално ако съм много гладна и още една купичка супа
Мнението беше редактирано от Блажка на 14.10.18 14:54.
брахми + шатавари + ашваганда + чиа + малки ракии звучи яко 😄
Имаш ли цели за външен вид и мерки или са с друга насоченост тренировките ти?
казано от Radost на 14.10.18, 17:05:
брахми + шатавари + ашваганда + чиа + малки ракии звучи яко 😄
Имаш ли цели за външен вид и мерки или са с друга насоченост тренировките ти?
малките ракии бяха вечерта със салатата, те си ме знаят във форума, като цяло ракия пия, искам да отбележа, че и тя е БИО, поръчвам си от домашни производители. Основната ми цел за външния ми вид е да не ми падне задника, смисъл харесвам си големия гъз с извинение и ако по някаква случайност изчезне, ще се чувствам дисбалансирана. Затова и се засилих да клякам тежко и от този момент се чувствам много добре, за около 2 седмици тежки тренировки притеснението ми изчезна. Не съм нацепена, не съм релефна, не ми е чак такава целта, Ей сега се снимах следобедно 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 14.10.18 17:40.
Днес:
Тренировка ( ще тренирам едно девойче на олимпийски, има потенциал, дано да не ме разочарова, та предполагам ще тренирам каквото тя прави, за съжаление не ми остава време за мен, ако не искам да се прибера в 22..)
Степер - 20-30 мин ( докато я чакам да дойде)
Клек гърди - 4х4х70-80кг
Изхвърляне - 4х4х40кг
Изтласкване - 4х4х50кг-55кг
Пропадане в разножка - 3х10х30кг
Оф това ще е голЕма мъка хахахаха 😄 Добре, че съм изхвърлячка.
Храна:
МСМ
Смути - банан+ киви + кокосово мляко + чиа + шатавари + ашваганда + брахми
Кафе със спирулина
1/2 купичка супа от коприва
1/2 супа грах
Салата - зелен + киселец + риба тон 180гр
Супа от манголд
Салата - зелена + киселец + кейл + авокадо + сушени домати
4-5 крекера с лен и сусам
Чай от мента
Стигнах до там, че да си качвам клипове на състезателите поради липса на мои нови успехи 😄
На контролното в събота ми направи 145 клек 77,5 лег и 142,5 тяга, първите две с аванс, тягата малко я мъчи, надявам се да не е свързано с трите и раждания и се надявам, ако има дискомфорт да ми казва, щото .... ще и напукам шамарите.
Тренировка, пак със Симона, ще я почвам сериозно
Степер - 20-30 мин
Клек гърди - 3х3х80кг
Изхвърляне подклек от вис - 3х3х40кг
Изтласкване класическо - 4х4х50кг
Раменна преса пред врат - 3х10х30
Коремни преси - 4х25
Храна:
Днес ходих да си пускам пълни изследвания и на контролни прегледи и малко по-късно ми почна деня:
Кафе с лешник+ хлорела
Смути - кокосов мляко + банан + 1/2 киви + чиа + ашваганда + шатавари + брахми
Супа от коприва
Салата - киселец + кейл + зелена + 1/4 авокадо + 20гр гауда за поръсване
Пърленка с кашкавал ( разделена на 2 пъти ) ( в ПМС съм, гладна съм, точка 😄 )
Салата от горната, крем супа от броколи.
Много съм доволна от девойката си, преди да дойде ми каза, че максът и на изхвърляне е 35кг, вчера ми направи 4х2х30кг от вис в подклек ( дали максът и е 35 🙂 )
Ама ще си поседявам в залата и ще неглижирам себе си, дано да е за добро, просто това е, щангите са дълги тренировки, особено в началото с всички помощни, да не си крив, да не скачаш напред, да не ти падат лактите, да не си прекалено разкрачен, да свикнеш... да става красиво, занимавка си е, разбирам защо на дъртите тренери не им се занимава с хора, дето “просто искам да се науча как става”. Замислям се, че аз ако взимам пари за тренировка по щанги, ще трябва да е между 30 и 50лв за една тренировка, иначе не бих се занимавала. Ако има потенциал за състезател - само за слава ще работим, нема проблеми.
Как ми се занимава с деца, не е ИСТИНА!!!
Много съм доволна от изследванията, свалила съм глюкоза и холестерол с 1 показател г/д + съм подобрила много други показатели.
Направо не ми се вярва, по-хубави изследвания не съм имала никога. Ще се полея със светена вода довечера, сега ще чукна три пъти под бюрото.
казано от Блажка на 14.10.18, 17:35:
малките ракии бяха вечерта със салатата, те си ме знаят във форума, като цяло ракия пия, искам да отбележа, че и тя е БИО, поръчвам си от домашни производители.
Не искам да съм черна станция, ама внимавай с ракията (и изобщо с цялата продукция) на непроверени бабки с мил вид, щото, гарантирам ти, масово метиловите фракции са си вътре, да “фаща” 🙂
казано от Atom на 16.10.18, 16:01:
казано от Блажка на 14.10.18, 17:35:
малките ракии бяха вечерта със салатата, те си ме знаят във форума, като цяло ракия пия, искам да отбележа, че и тя е БИО, поръчвам си от домашни производители.
Не искам да съм черна станция, ама внимавай с ракията (и изобщо с цялата продукция) на непроверени бабки с мил вид, щото, гарантирам ти, масово метиловите фракции са си вътре, да “фаща” 🙂
Спокойно, бабата е моя, да ми е жива и здрава, сливовата е от зет ми, ама той ми дава макс по 10 литра на сезон хахаха 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.10.18 16:22.
Тренировка днес:
Изхвърляне подклек - 4х4х35кг ( вис)
Изтласкване класическо - 4х2х60кг
Клек с щанга над глава - 4х4х40-50кг
Клек гръб - 4х4х100кг
Коремни преси с диск 5кг - 3х15
Степер ( ако остане време 20мин)
Храна:
МСМ
Кафе с мляко + спирулина
Шейк - горски плодове + 1/2 банан + шатавари + брахми + конопен протеин + ашваганда
150гр печена тиква
30гр бадеми
Салата - градинска + кейл + листа от червено цвекло + киселец + 1/4 авокадо
70гр български кашкавал
4-5 крекра с лен и сусам
Супа от коприва
1 малко шоколадче ( разделено на 3 пъти - моя Гуру Ади от фирмата има рожден ден, да ми е жива и здрава, много яко си изкарахме с нея в Бали)
Довечера салата от същата, ще пека ципура, ама сигурно само ще я опитам... с тея риби хич не мога да се разбера...
Мнението беше редактирано от Блажка на 17.10.18 11:26.
казано от Блажка на 17.10.18, 11:25:
моя Гуру Ади от фирмата има рожден ден, да ми е жива и здрава, много яко си изкарахме с нея в Бали)
Ехааа, да е жива и здрава Гуру Ади!!! Дано не си изгуби гласа, че това ще е краят за нея. 😂😂😂
Мнението беше редактирано от Margi на 17.10.18 14:10.
Днес - дъждовен откъм храна, търча по болници и се занимавам с некадърни лекари, чакам приятеля ми да излезе за осемнайсти път от упойка, не могат да разберат защо не спира да му тече кръв от носа и му вкарват тръби всеки ден вече 3 дни ( това след направена от тях операция -вътрешна ринопластика... ) Като се събуди, го взимам и отиваме в препоръчана СБАЛ по ЧЛХ по спешност. Имам 30гр бадеми това ще е май до вечерта.
Операцията се води козметична и сме си платили добре... за да може човек да диша нормално.
Клиниката е Европа.
НИКОГА, НИКОГА не ходете в тази клиника за НИЩО!
Тренировка със Симона, утре щя опиша.
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.10.18 15:55.
ЛЧХ-то не знам дали ще ви вземат. Идете в ИСУЛ. На мен ми препоръчаха проф. Бенчев за такава операция.
казано от БПН на 18.10.18, 12:52:
ЛЧХ-то не знам дали ще ви вземат. Идете в ИСУЛ. На мен ми препоръчаха проф. Бенчев за такава операция.
И за ИСУЛ ми казаха, но този доцент, който ми препоръчаха явно е извън България в момента, другият препоръчан е доктор Славков в ЛЧХ, мой приятел е бил приет при него по спешност със счупен нос и много кръвоизливи, обадих им се и казаха да отидем по всяко време, щели да видят за какво става въпрос.
Не че няма да се учудя да ни кажат: “Който е правил операция, да си оправя мизериите след това...” ама според мен вече става въпрос за МНОГО спешен случай и се надявам Хипократовата клетва все още да има някаква тежест.
Този доктор, който извърши операцията каза, че ако сега не спре да кърви след това вкарване на тръби, значи не е в неговата юрисдикция и трябва да отидем ЗАБЕЛЕЖИ: на КАРДИОЛОГ!
Мнението беше редактирано от Блажка на 18.10.18 15:56.
18.10.18
13:47
казано от Блажка на 18.10.18, 12:59:
юрисдикция
Точно това ли бе употребеният термин или говориш по спомен, т.е. имал е предвид, че не е в неговата област и e казал там някакво си словосъчетание, че не е негова работа.
То не, че му е работа да знае, не е длъжен, не го прави по-некомпетентен в професията си, може да е добър лекар и без да е наясно въобще с таквиз термини, ама ако точно това е казал ....... :-)
Мнението беше редактирано от Деян на 18.10.18 13:49.
казано от Deyan на 18.10.18, 13:47:
казано от Блажка на 18.10.18, 12:59:
юрисдикция
Точно това ли бе употребеният термин или говориш по спомен, т.е. имал е предвид, че не е в неговата област и у казал там някакво словосъчетание.
То не, че му е работа да знае, не е длъжен, не го прави по-некомпетентен в професията си, може да е добър лекар и без да е наясно въобще с таквиз термини, ама казаното е голяма простотия м/у другото.
Понеже ми е гръмнала главата да не го излагам още повече или каза това или каза компетенция... толкова и го слушам вече.
18.10.18
13:50
Няма значение, най-важното е момчето да се оправи по възможно най-бързия начин.
казано от Deyan на 18.10.18, 13:50:
Няма значение, най-важното е момчето да се оправи по възможно най-бързия начин.
От кардиолога нататък съм глуха за всичко, което казва този доктор.
Успяха да овладеят положението, най-накрая, днес минах да го видя, надявам се следобяд да го пуснат, ако не поне телефонният ми указател е пълен с телефони на лицево-челюстни хирурзи 😄
Тренировка вчера ( каквото можах да зацепя покрай Симона, няма как, на 30гр бадем и нерви толкоз)
Изхвърляне вис в разножка - 3х3х30кг
Изтласкване класическо - 50,50,55,50х2
Широка тяга 50кг - 4х4х50кг
Клек гърди - 3х70, 2х2х80кг
Степер - 20 мин
Вечерта - супа леща, 50гр български кашкавал, 2 царевични крекера, чаша вино
Днес имам контролно с Вера и Жоро и междувременно ще правя щанги със Симона
Изхвърляне от вис в подклек - 4х2х40кг ( 37,5)
Обръщане - 4х2х55кг ( 57,5,60)
Тясна тяга - 4х4х60кг
Клек гърди - 3х1х85(90)
Храна:
МСМ
Смути - банан, кокосово мляко + шатавари +ашваганда + брахми + черна мака
Какао + кокосво масло + мед
50гр бадеми ( за целия ден)
Супа от манголд
Салата - бейби спанак, градинска, кейл, киселец + български кашкавал ( 60гр)
Няколко крекера - 4-5 с лен и сусам
Салата - ряпа
Печени картофи на фурна с МНОГО ЛЮТООО 😄 - около 200гр.
Нов личен рекорд с 7,5кг, като дойде в понеделник каза, че е изхвърляла макс 30 🙂
Петък с тоз народ никаква щанга не вдигах, само нерви 😄
Бях толкова изморена като се прибрах, че заспах като труп.
Събота - тренировка
30 мин степер
Изхвърляне от поставки - 3х3х37,5кг
Обръщане от поставки - 3х40, 45,47,5,50,50,50
Швунг - 3х5х35кг
Коремни с диск зад врат - 3х10
Бицепс - трицепс супер серия с дъмбели по 5кг
Храна:
МСМ
Смути - кокосова вода ( не било мляко а вода, извинява се) + 1/2 банан + брахми + ашваганда + шатавари + конопен протеин + чиа
50гр пържен плантан + 50 гр пържен ям + 100гр червен боб + лютив сос с лук ( от Африканския ресторант чийтнах малко аз )
1 бира
70гр печена ципура + дояждане на плантан и ям (общо около 70гр) + 2 крекера + 250 мл Пино Гриджо
Неделя - без тренировка, ходих да взимам домшани тикви, картофи и ябълки от село
Храна:
МСМ
Смути - 1/2 банан, кокосова вода + брахми + шатавари + конопен протеин + ашваганда + конопен протеин
25мл ром + кокосова вода + 1/3 банан + 5 бадема
1 ябълка
Кремсупа от тиква
1 ябълка
Салата - копф + кейл + листа от червено цвекло + киселец + сушени домати
70гр домашна содена питка
Запечени картофи на фурна с лук, няколко маслини с бадем, 3 бейби царевички
1 малка ракия
Понеделник:
Тренировка
Пропадане в разножка от стойки - 4х3х40кг
Изхвърляне класическо - 4х2х30,35,37,5,40,40
Клек с щанга над глава - 4х4х40/45кг
Клек гърди - 3х2х80/85кг
Протяжки хват за изхвърляне - 3х10 с лоста
Коремни с диск зад врат - 3х10
20 мин Степер
Храна:
МСМ
Шейк - 1/2 банан +1/2 ябълка +кокосова вода + брахми +шатавари + ашваганда + конопен протеин + чиа
Кафе + спирулина
1 ябълка
Кремсупа от тиква
Салата - копф + кейл + листа червено цвекло + киселец
Запечени картофи с лук - 100гр
Спанак със сирене и лук на фурна + 2-3 крекера
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.10.18 10:30.
Днес тренировка
Изтласкване - 2х45,50,55,60
Само обръщане - 4х50,55…
Тласкане от стойки зад врат ( ножица ) - 4х50,55,60?
Стриктна раменна преса - 3х4х30,35,40,45?
Клек гръб - 3х3х100(110)
Ако остане време - степер 20 мин
Храна и добавки:
МСМ
Кафе със спирулина
Шейк - 1/2 банан, 1/2 ябълка + брахми +ашваганда + шатавари + конопен протеин + чиа +черна мака
1 кексче със сушени домати ( супер мини cupcake една колежка черпи)
Салата - копф + кейл + листа бейби спанак + сушени домати + грана падано
Крем супа от тиква
Спанак с лук и сирене на фурна
Салата - същата
Няколко крекера и плато сиренца ( гауда, английско сирене с боровинки, белгийско, камембер) - общо няма да надвишавам 70гр
2-3 бейби царевички
Ако съм много гладна - яхния грах и морков
Още ставам за тая работа 🙂
Тренировка днес - подклеци
Степер - 20-30 мин
Изхвърляне подклек - 2х30,35,40,40,42,5?
Изтласкване подклек - 2х40,45,50,55? ( може да продължа само на обръщане подклек)
Раменна преса - стриктна ( щото вчера я пропуснах за сметка на други неща) - 5х30,35,40?
Клек гърди - 3х3х70,75?
Бицепсово ще има сто процента 😄
Коремни преси с диск зад врат - 3х10х5кг
Храна и добавки:
МСМ
Шейк - 1/2 банан + 1 малка ябълка + черна мака +конопен протеин + ашваганда + шатавари + брахми + чиа
Кафе + спирулина
2 блокчета черен шоколад + една ябълка
Супа от грах
Салата - копф + кейл + бейби спанак + листа от червено цвекло+ сушени домати + грана падано
Спанак + лук + сирене на фурна
Салата - ряпа
Супа от коприва
Доизяждане на сирената от снощи + 50-60гр домашна питка
Нещо се изхвърлих с храната снощи в дневника, отсега казвам, че половината неща не успявам да си ги изям, вчера на обяд супата не успях, после вечерта съм изяла две хапки питка и 20гр сирене и заспах като пън. Днес предполагам ще се случи същото с грахчето, което съм си предвидила и вечерта със сирената.
Иначе съм прилично яка за човек, който тренира щанги от 1 седмица 😄 Сменят категориите в щангите, явно, за да паднат рекордите и има някаква категория 66… може да се замисля.
Тренировка вчера
30 мин кардио сутринта
Следобяд
Стриктна раменна преса - 3х5х40кг
Лег - 3х5х55кг
Раменно разтваряне - 3х15х 5кг дъмбели
Храна
Смути - кокосово мляко + ябълка + брахми + шатавари +ашваганда+ конопен протеин + черна мака + чиа
100гр мерлуза + салата зелена +домат + ябълков оцет ( бях на гости на Марина, който я помни от старите потребители и ми спретна вкусничък обяд )
1 ябълка
чай - емоционален детокс ( антисоциАЛ докрай! 😄)
100гр мерзлуза + картофена салата с лук ( около 150гр)
1 Бира - Илия ме подлъга !
Тренировка днес:
Изхвърляне подклек - 2х37,5,42,5, 42,5
Изтлаксване класическо - 2х50, 1х55,57,5,60,60 3х50
Клек гръб - 3х3х90кг
Коремни преси - 3 серии по не знам колко на машина
Храна
Смути - 1/2 банан, 1/2 ябълка + брахми +шатавари + ашваганда + черна мака + чиа + конопен протеин
Сурово какао + кокосово масло + мед - 2 чаени лъжички
Салата - бейби спанак + кейл + копф + 70гр картофена салата
Супа - борш
Салата - айсберг + киселец + манголд + грана падано + чери домати
Задушен карфиол на тиган ( леко загаря и става много як)
3-4 кестена
май това 🙂
Събота и неделя повече вървене пеша и повече Хироус и релакс, тренировките се подновяват от понеделник 😆 Храната е борш, яйца, боб, салати от зеленолистни.
Днес по план - Симонка ми отсътва, затова ще използвам момента да направя малко статични силови
Клек гръб - 3х3х100кг
Тяга прави крака - 3х15х30кг
Машина задно бедро - 3х20 на крак
Лег - 3х2х65кг, 3х5х50кг
Трисет за рамо и трицепс - раменни преси - раменно разтваряне - кофички на пейка
30 мин степер
Коремни преси - 3х10х5кг диск зад врат
Шутове - 3х20 на крак
Храна
Шейк - 1/2 банан, 1/2 киви, 1/2 ябълка + брахми + ашваганда + черна мака + спирулина + 1/2 доза протиен изолат + кокосова вода
Кафе + шатавари + спирулина
Супа борш
Боб с много люто - 150гр
Ябълка ?
Салата - айсберг + бейби спанак + манголд + кейл + киселец + авокадо
2 тънки филийки квасен хляб с пастет от сьомга
Тази песен ми напомня как си взех гимнастиката (3-тата част, която се състои от премятания, съчетание на успоредка и силови) с 5 в НСА. Изобщо не знам как се случи това, при положение, че съм такъв тюлен, да е жив и здрав доц. Кючуков, най-разбрания преподавател в академията.
Как завиждам, че ме срещна 😄 Имам суперпауър, аз съм СУПЕРПАЛАВ. Изтрещявам нещо, ама имам нов огромен телевизор, Тано ми го донесе вчера, играх Хироус на него и после гледах Хобит втората част, ебаси резолюцията, ебаси чудото!!!
Браво, тройката е истинския Хироус 🙂
Май доста фенове има ХоММ3, може нещо като шах-бокс, ама Хироус-нещо си да измислим форумна дисциплина 😄
казано от Димо на 29.10.18, 12:41:
Браво, тройката е истинския Хироус 🙂
Май доста фенове има ХоММ3, може нещо като шах-бокс, ама Хироус-нещо си да измислим форумна дисциплина 😄
Аз не знам как се прави да играем мултиплейър, иначе играта е на компа на приятеля ми, който дори и Уиндоуса си го плаща да му се инсталира, така че играта 100% е купена и инсталирана по всички правила. Обаче като съм натискала на Мултиплейър в мрежа ( планетката) и ме препраща към официалния сайт на производителя и оттам - мъгла...
Тя е доста стара и затова няма добре измислен начин да се играе през интернет. Има няколко начина изобщо да се играе мултиплейър - единия е hotseat- играе се на 1 компютър като се редуват играчите, другия е Lan - на свързани в една локална мрежа компютри, а третия и единствен начин да се играе с някой, който не в същата сграда грубо казано е с емулатори на локална мрежа - Hamachi и други такива програмки, които се инсталират на компютрите, които искат да се свържат и създават илюзията че са в една локална мрежа.
Вчера тройките на клека станаха на 105 - доволно, лежанката я свалих на 60, има още мускулна треска на ръцете. Кво да се прави, отвикнала съм.
Днес планът е:
Обръщане от вис в подклек - 3х3х45кг
Изхвърляне от вис в подклек - 3х3х35кг
Раменна преса - 3х5х40кг
Раменна преса зад врат широк хват - 3х5х30кг
Тръстър - 3х5х50кг
20 мин свински тръст на пътеката
Аддуктор - абдуктор
Бицепс - трицепс
Продължавам да използвам, че Симонка е болна да вкарам малко сила и издръжливост, че с тея летежни фази в щангите.
Храна:
МСМ
Смути - 1/2 банан, кокос + 1/2 протеин изолат + брахми + ашваганда + черна мака + чиа
1 ябълка
Кафе + шатавари + спирулина
Супа от коприва
Салата - зеленолистни ( заболяха ме пръстите да ги пиша, основно кейл и киселец, това успявам да намирам прясно от био фермите в момента ) + 1/2 авокадо +грана падано
Крекери с лен и сусам - около 50гр
2-3 чаени лъжички фъстъчено масло
Вечерта сигурно хрупкав хляб ( 2-3 крекера) + 50гр гауда + домашно кьополу, чаша вино
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.10.18 10:28.