Храната вчера:
1. Шест фили домашен хляб с кашкавал, шоколад
2. Каша със сирене, един домашен хляб, ябълково пюре.
Храната днес:
1. Шоколадови мюсли с прясно мялко, банан.
2. Свинско с гъбен сос на фурна, няколко филии домашен хляб, бяло вино, домашен сладкиш с шоколад , масло и кокос.
Нещо нямам апетит тези дни и не ям по много, въпреки че докато лежах на дивана с малкия и го запознавах с Ву класиките ( с такъв интерес ги гледа и слуша детето, че супер много се радвам), изядах към 700-800 грама от сладкиша с шоколад , масло и кокос.
Така и не стигнах до тренировка тези дни. Едно,че кръста ме боли(то като не тренирам почва да ме боли, а и при по-рязка смяна на времето). И в планината не съм ходил. Тези дни само лежа по вкъщи. Докарвам около 20 часа фаст, просто защото толкова съм отвикнал да закусвам и обядвам, че като закуся после цял ден се чувствам подут. Сега се чудя дали да не ударя едно уиски., а може и да не е едно. Утре -другиден ще се кача на кантара да видя колко съм качил.
Храната днес
1. Прясно мляко с шоколадови мюсли, банан, солети, кроасан.
2. Татарско кюфте, телешка наденица, пържени картофи със сирене и кетчуп, 4 филии домашен хл1б, три големи еклера, литър кола, уиски , черен шоколад.
Тези картофи дето ми ги носят от балкана и са за домашна употреба са супер. Нямат никви химии и са много сладки. Иначе нещата с храната и килограмите не отиват на добре, но пък от друга страна това го правя всяка зима. Поне после имам стимул да отслабвам. Иначе не ми е интересно.
Днес щях да поработя от вкъщи, но се зарибих по 2-3 игри на телефона и ги въртях цял ден.Общо взето е това!
Храната вчера:
1. Шоколадови мюсли с прясно мляко, банан, кроасан, солети.
2. Чушки с ориз и кайма, домашен хляб, печена тиква с мед и орехи.
3. Три бургера Бургери(телешко,топено сирене, чедър, ементал, лук, домат, майонеза, кетчуп), литър кола
4. Пуканки, шоколад, две уискита.
Храната днес:
1. Свинско със сметана, домашен хляб, домашен ябълков пай.
2. Домашна пица с пилешко филе , сметана и един куп сирена.
3. Пуканки, ябълков пай, шоколад, уиски.
Обобщение за уикенда в една дума - мързел.
Мисля, че Кубрат много добре се представи след година и половина отсъствие. Макар Фюри да не е на топ ниво е неудобен противник. Интересно ми е да видя Тервел с някой по-серизоен противник. Този италианеца уж европейски шампион , а нашия го опука като за загрявка. Стискам палци и за двамата да бият занапред.
Иначе скапана работа тези дни. Дано идната седмица някои неща да се случат, че не знам вече. Общо взето е това.
Храната вчера:
1.Бърбън(да наистина започнах с бърбън) два сандвича с майонези и други полезни истории, палачинки с домашно сладко от боровинки и сирене, уиски.
Вчера много работа. Тичане насам -натам. Прибрах се късно вечерта.Уморих се, но пък съм доволен от свършеното. Днес нищо планувано, но пък доста обикаляне падна пак. И се поразкарах и поработих. Снощи заспах около 3 . Въртях се в леглото до към 2:30 и станах и се преместих в хола на дивана, за да мога да си пусна музика и да заспя. Към 6 се събудих и се преместих отново в спалнята. Към седем окончателно станах от леглото. Това се повтаря последните няколко дни. Просто винаги когато спирам режима , тренировките и активното ходене се появяват проблеми със съня. В смисъл, че не ми се спи и не знам може би имам много неизразходвана енергия. Тези дни не ме мързи и ми се тренира, но за сметка на това нямам време.
Взех си да пробвам тези. Поне сборно ми образуват изтъркаляните години:
Мнението беше редактирано от I`M на 30.10.18 16:51.
Храната вчера:
1. Свинско каре на тефлон, пържени картофи със сирене, домашен хляб с майонеза, суха паста, която се оказа доста сочна.
Храната днес:
1. Спагети , сутляж, уиски.
Отворих далуини( или както там се произнася). Изключително приятно уиски. Лично на мен на вкус повече ми напомня на спейсайд уискита отколкото на хайланд. Вчера по новините даваха, че уискита от чужбина били много по - различни от уискита продавани от тук. Даже имаше изказвания - като си купя уиски от Германия и няма нищо общо на вкус с купеното от тук или нещо от сорта. На мен ми носиха уиски от Германия, от Англия и Шотландия и нямат никаква разлика във вкуса и усещането с тези дето купувам от тук.Не знам кви уискита пробваха, ама аз до сега на менте или лошо качество не съм попадал.
Днес много , ама много работа. Смазан съм. Утре ще се опитам да тренирам. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 31.10.18 19:45.
Да ,различни са ..тези,които са общата гняс-Туламор,Балантайнс ,Грант,Джони,и тн..
Всичко над 60лв си е като навън....имам доста богат опит в това отношение.
Сутринта най-накрая направих една тренировка:
Двусети от:
1. Лег - 3,3,3,3х110кг.
2. Широка тяга - 3,3,3,3х90кг.
1. Полулег: 6,6,6,6 х30кг.
2.Набирания надхват и подхват -3,4,3,5
Обръщане от земя + военна преса - 3,3,3,3х60кг.
Добре се получи. Даже по-добре от колкото очаквах.На първия двусет без абсолютно никакви почивки. На втория почивки между отделните двойки, не защото нямах въздух, а просто нямаше възможност щото се редувах.
Храната днес:
1. Пица(почти една тава си изядох, като и майонеза мазах обилно отгоре), сутляжче, суха паста, банан и шоколадови бонбони.
И храната е добре днес, общо взето все едно съм в режим на сваляне. Днес цял ден много ме мързеше да работя, та общо взето се мотах в офиса до обяд и си тръгнах. Следобед походих и в планината , та доволно днес. Нещо много умора ми се е струпала на последък и днес като се потпуснах малко и сега чак ми се спи рано-рано, нещо което е много не типично за мен. Почивката следобед, която си дадох означава, че сега трябва да поработя и съм я подхванал прозявайки се . За малко да забърша и една бутилка Лагавулин 16, ама разумът надделя. Отдавна си минах бюджета за усики за месеца, че и за идния месец. Иначе на всички ревюта дето четох/гледах го хвалят много и го обявявят за царя на Айла. Нищо де, живи и здрави ще го опитаме и него. Общо взето е това.
П.П.-още от сега усещам схванатос в мускулите и утре предполагам, че ще ме удари яка мускулна треска.
казано от Иван Марков на 30.10.18, 16:46:
Храната вчера:
1.Бърбън(да наистина започнах с бърбън) два сандвича с майонези и други полезни истории, палачинки с домашно сладко от боровинки и сирене, уиски.
Вчера много работа. Тичане насам -натам. Прибрах се късно вечерта.Уморих се, но пък съм доволен от свършеното. Днес нищо планувано, но пък доста обикаляне падна пак. И се поразкарах и поработих. Снощи заспах около 3 . Въртях се в леглото до към 2:30 и станах и се преместих в хола на дивана, за да мога да си пусна музика и да заспя. Към 6 се събудих и се преместих отново в спалнята. Към седем окончателно станах от леглото. Това се повтаря последните няколко дни. Просто винаги когато спирам режима , тренировките и активното ходене се появяват проблеми със съня. В смисъл, че не ми се спи и не знам може би имам много неизразходвана енергия. Тези дни не ме мързи и ми се тренира, но за сметка на това нямам време.
Охоооо 🙂 много добър избор. Гленливета 18-ката е много хубав, поне на мен ми харесва доста. Аз имам един 21 годишен, но си го държа засега.
Иначе за качеството беше така на по обикновените уиските, обаче тук последните години всичко е точно. На скъпите уискита може да взимаш от Мейк 98 тези са много големи и качеството там е ок, няма ментаци и има много и различни много скъпи уискита.
казано от kaloyan на 01.11.18, 21:59:
казано от Иван Марков на 30.10.18, 16:46:
Храната вчера:
Охоооо 🙂 много добър избор. Гленливета 18-ката е много хубав, поне на мен ми харесва доста. Аз имам един 21 годишен, но си го държа засега.
Иначе за качеството беше така на по обикновените уиските, обаче тук последните години всичко е точно. На скъпите уискита може да взимаш от Мейк 98 тези са много големи и качеството там е ок, няма ментаци и има много и различни много скъпи уискита.
Варианти за взимане бол, само пари да има. Доста често си взимам от Метро и съм доволен. 18 годишния ливет все още не съм го отворил, но от всякъде чувам само добри отзиви.
Храната днес:
1. Пилешки крилца със сладко -кисел сос, домашен хляб с майонеза, 6 купички крем карамел.
Жената скоро не бе правила крем карамел и бях забравил колко вкусен го прави. Ударих набързо 6 купички и не мога да се оплача.
Сутринта ходих да сменям маслото и филтрите на колата. След това тръгнах да се прибирам , но ме върнаха за една работа и после стана късно за планината, а то и времето беше едно мъгливо. Утре смятах да тренирам, но сутринта ще ходим до гробищата и май ще остане за друг ден тренировката. Общо взето е това.
Мнението беше редактирано от I`M на 02.11.18 20:25.
Днес съботно -основно хапване и почивка. Сутринта ходихме до гробищата. Послед обяд, разходка в планината. Към 4 седнах да работя , буквално до преди минута. Имам още неща за довършване, но ще ги оставя за утре. Утре живот и здраве ще направя едни кръгове или по-скоро едни двусети. Отново на много малко сън я изкарах тази нощ.Малкият дошъл при нас и чувствам, аз че нещо ме ръчка. Обръщам се той седи и ми се хили. Определено обича да се забвалява в три часа сутринта.
Къл Ила 12 или Лагавулин 16, това ми е дилемата. И двете ми се опитват, но едното е значително по-скъпо. Нервакът отдавна ми препоръча Къл Илата, та май него ще си взема.
Сега казвам на жената да ми направи малко бургери и си сипвам уиски,че бая кола изпих, та трябва да подтисна действието на кофейна. Общо взето е това.
Тези пичове много ме забавляват, когато съм на уиски вълна:
Тренировка:
Двусети:
1. Полулег - 6х80кг.,5,5,5 х90кг.
2. Тяга - 3х110кг.,2,3,3 х130кг.
1. Лег с дъмбели- 8,8,8, х30кг.
2. Мечка - 6,6,6,х65кг.
Суперсерии от преден клек и бедрено разгъване - 3,4,4,4 х60кг.+8,8,8,8.
На лега много зле. Още като извадих лостта за загрявка и гърдите ме опънаха. Мускулната треска от четвъртък я усетих в пълна сила и днес. На тягата не стига , че ми е супер слаб хвата, но набарах лоста дето се върти, та на втората врътка едва не го изпуснах на коленете. Поне беше тънък.
Сутринта обичайното миене на колата. После фитнес. Прибрах се за един душ и излезанхме семейно. Ходихме за обувки и ботуши на малкия. После разходка в парка, малко пазаруване на хранителни и се прибрах преди двадесетина минути. Сега смятам да сядам да ям, че съм яко гладен.
Иначе не издържах и си взех:
Храната вчера:
Кашкавал на фурна със сметана, домашен хляб, кола, 5 кросана с шоколад, 10 шоколадови бонбона, линцер, две сухи пасти две уискита.
Храната днес:
Пилешки гърди с ориз, домашен хляб с масло и дол, ябълково пюре, банан, кроасан, три шоколадови бонбона.
Днес много работа и в момента приспивателно се прозявам. Утре смятам да направя една тренировка. Двусети гърди и гръб. Ще ми се кръгове, но откровено ме домързява.
Размисли по Caol Ila - Изключително добро попадение с това уиски направих. Много близко по вкус до Talisker ( в събота си сипвах от него). За мен Талискър е с една идея ” по- тежко”, Илата е по- малко проценти алкохол, а го усетих доста силно, може би ме подгря повече от Талискър. На опушеност обаче , Талискър е по - силен като аромат. Ще се пробва явно и Лагавилин.
В заключение - много добро уиски и следва да се опита от всеки уиски фен, но не е за начинаещи уиски ентусиасти . Та така.
Значи и Ардбег не бива да пропускаш.
Не знам дали харесваш ,малко агресивни ,леко остри и млади ,торфени разбира се-един Провенанс на дистилерията Каол Ила също не е за изпускане,а е и на прилична цена.
казано от nervak на 05.11.18, 21:41:
Значи и Ардбег не бива да пропускаш.
Не знам дали харесваш ,малко агресивни ,леко остри и млади ,торфени разбира се-един Провенанс на дистилерията Каол Ила също не е за изпускане,а е и на прилична цена.
За първи път го чувам ( говоря за Провенанс). Погледнах го в нета, но излизат хиляда вида на Дъглас някой си. Ще го потърся и него. Мерси!
Двусети:
1. Лег - 1 х 120,130,130,130,130кг.
2 Тяга- 1 х 130,0 х140,1 х130,130,130,130 кг.
1. Кофички - 6,6,6,6 х 20 кг.
2. Набиране подхват - 3,3,2,2 х 20 кг.
Обръщане от земя+ военна преса -4,4,4,4 х60 кг.
Днес реших няколко единични да направя . На 140 не можах да задържа лоста. Ако махна ръкавиците - може би 150 ще ги задържа. Военната преса учудващо лека, хем я правя в комбинация с обръщането. Някои повторения ги докарваха на пуш преса, защото бързо обръщах и на моменти несъзнателно използвах засилката от обръщането.
Храната днес:
Две домашни калцонета, 6 кифлички с шоколад, едно парче гриливани пилешки гърди, уиски.
Жената ми вика кво да ти сложа в калцонетата. Аз и казах квото има в хладилника. Тя взе, че го възприе буквално и практически ядох доста мощни от към плънка калцонета. Но пък бяха Вкусни с главно В. Кифличките също много добро попадение.
Днес ми е нещо студено цял ден, а аз изобщо не съм зиморничев. Може да е и от недоспиване, че и тази нощ децата се мотаха в нашето легло.
Утре доста неща ме чакат, а откровено тези дни ме мързи.
П.п. - като писах лег- оутокоректа поправи на кеф 🙂
Мнението беше редактирано от I`M на 06.11.18 18:49.
Храната днес:
Мусака, домашен хляб с масло и сирене, хляб с майонеза, 5 купички крем- карамел.
Пребирам се вечерта . Взимам си един душ и се готвя да ям. Жената през това време наредила масата. Сервирала ми мусака, извадила топлия хляб и сложила масло и сирене в него да се разстопи, точно както го обичам,отворила буркана с майонеза и забила лъжичката в него подканвайки ме да гребна. Направила отново уникален крем карамел. Каква коварна жена. Тъпче ме с храна за да напълнея и да не ме харесват другите жени. А ми казват че съм късметлия с такава жена 🙂
Иначе днес баналното напоследък- много работа. Утре ще видя дали ще тренирам. Някой ако има Мото 4х да сподели доволен ли е.
Общо взето е това.
Сутринта:
Двусети от :
1. Полулег - 6,6,6 х80кг.
2. Широка тяга - 3,3,3 х100кг.
1. Лег с дъмбели с успоредни длани - 6,6,6 х30кг.
2. Мечка - 6,6,6 х60 кг.
Преден клек - 3х60,70,80,5х60кг.
Понеже последните няколко тренировки правя все лег и тяга, днес реших да е по разстоварваща тренировката, макар и отново с лег и тяга. Добре се получи . Набързо и без много мотане. Предния клек го бях замислил в суперсерии с бедрено разгъване, но имаше няква жена на машината и просто направих един бърз преден клек. Само последнтата сериия успях да я комбинирам с бедрено.Тази сутрин щях да ходя да сменям гумите, но в крайна сметка ги оставих за друг ден. Общо взето е това.
Храната днес:
1. Пет парчета баница, сладкиш от брюле,крем карамел и шоколадово суфле.
Жената направила страхотна баница, ама сложила 10 яйца, кило кайма и буца сирене, та едвам изядох 5 парчета. Днес къде работа, къде почивка и нерви. Изгубих два часа за една най-обикновенна поръчка на два телефона. Изрично казах, че ги искам за утре да пристигнат. И сега получих мейл,че единия е изпратен по еконт, а другия .....Иначе се отказах от моторолата и поръчах Ксаоми (Шаоми хич не ме кефи как звучи). Ама взех да се притеснявам какво ще дойде утре и дали ще дойдат и двата телефона. И днес не можах да сменя гумите, ама то май няма да има и нужда като гледам кво е времето тези дни. другата седмица вече ще гледам да я свърша тази работа. Утре смятам да тренирам, но ще видя какво точно защото левият лакът ме боли много тези дни, като болката е придружена и с изтърпване на предмишницата. Почти съм сигурен , че е от професионална болест - баща. Много държа малкия точно с лявата ръка . Под много говоря по 2-3 часа на ден сборно. Някой път по над час наведнъж , а той е 12 кила, което може на някой да му се стува смешно, ама на мен ми си тежи доста. Общо взето е това.
Сутринта:
Двусети от:
1. Лег - 3,3,3,3 х110кг.
2. Тясна тяга - 3,3,3,3 х110кг.
+Няколко двусети на скрипци.
Бях разглобен днес и не трябваше да тренирам. И лакътят ме боли и рамената и кръста, но съм решил всяка тренировка да оравя тяга и лег. Е след тях вече го ударих на почивка със скрипци и машини. На лега много добре усетих натоварването в гърдите, често го усещам повече в рамена, трицепси и т.н, но днес беше точно в гърдите. Много ми тежаха 110 кг на лега, този път. Доста зор видях. В смисъл не , че бях пред затискане, а просто нямаше да мога да направя 8 или 10 повторения, ако бях пробвал, а на 110 много рядко ми се случва.
Иначе взех двата телефона днес. Жената ми се скара,че пак и правя подараци. На пръв преглед за парите си телефоните са супер. Още повече, че и на жаната е с андроид оне и е същия като на моята нокиа - стоков. По бързина определено отстъпва доста на нокиата, но все пак нокиата е с най-мощния чип, който се предлагал за 2017 година. Най-якото и учудващото е, че телефонът има дистанциооно почти за всичко. Жената вика има дистанционно за климатик, дивиди и телевизор и прочие. Викам не можеш пуснеш климатика, да ама го пусна. Пусна и блурея, който е пайнер и на който малкия дчупи дистанционното и не мога да намеря друго. Сега ако пусне и полюлея с телефона направо ще ме удиви още повече. Иначе сутринта гости. После се хванах да оправям на баща ми телефона - да му прехвърля номера и снимки. Да поръчам протектори и калъфи(на жената си дойде с калъф кутията) и то стана 4. Стига съм говорил за телефони, време е да заговоря за уиски - та по темата за уискито смятам да си сипвам вече и да подхващам домашното шоколадово суфле с пуканки и телевизия. Общо взето ...
Мнението беше редактирано от I`M на 10.11.18 20:06.
Днес сутринта най-накрая успях да стигна до планината. Направих една приятна разходка. Отначало ми беше малко зор изкачването, че ми тежеше главата от смесването на скоч и бърбън вчера, но после пооправих темпото и така. Сега след обилния обяд смятам да се излежавам пред телевизора.
Мнението беше редактирано от I`M на 11.11.18 16:44.
Сутринта- Двусети от :
1. Полулег- 6 х80,90,100,5 х110кг.
2. Тяга - 3,3,3,3, х110 кг.
1. Кофички - 4х 6-8
2. Набирания - 4 х 2-3
Обръщане от земя + военна преса - 5,5 х60,3,3 х70 кг.( Бройките са еднакви и за двете движения).
Агонизирах на набиранията заради лакътя, но пък от инат ги правих, макар и само по две-три .
Храната вчера:
1. Уиски с шоколадови бонбони, мезета( луканки, кашкавали и прочие), свинска вратна на тиган, уиски , две парчета шоколадова торта.
Вчера отворихме пълнолетния Гленливет. За пръв път разграничавам толкова отчетливо различните нюанси в аромата. Вкусът първоначално мек , но силно загряващ в последствие. Определено останах доволен. Иначе баща ми нали си е ракиджия- “Хареса ли ти уискито?
- Да, ама сега вече ще си сипя една ракия ” Взех няква шоколадова торта, която ме увериха че е сладка и тежка и наистина едвам изядох две парчета, а аз ям много сладко. Много ангажименти тези дни и нямам време покрай работата и семейството( а и денят значително намаля) за по - активно ходене в планината. Ако слоласам един път в седмицата пак добре. А лятото бях стигнал по два пъти на ден.Сутринта след фитнеса успях да сложа зимните гуми , но изгубих много време. То 8 гуми качване и товарене и после разтоварване и сваляне, с чакането в гумаджийницата и си откарах 2 часа.
До края на седмицата ще гледам да направя още една тренировка.
Мнението беше редактирано от I`M на 13.11.18 15:40.
Храната вчера:
Две филии топъх хляб с масло, сирене, кашкавал и чедър, две купи супа топчета, три филии хляб, ,около 200 грама фъстъчено масло с два банана и близо кутия амфора.
Храната днес:
1. Пържола от плешка, топъл хляб с масло, картофи с кашкавал и сирене, две купички грис, 6 кукита с шоколад.
Днес ебати шибания ден. Нямаме вода още от през ноща и дойде преди минути. То ако в седмицата имаме 2-3 вода напоследък пак добре. Цял ден много работа и нерви. Вечерта тътрене в огромния трафик. Правене на непредвидени разходи . Малкия зъб ли го мъчи или нещо друго, ама не ще да спи и реве. Утре ако има вода може и да тренирам.
14.11.18
22:07
Последно време гледам си угаждаш. Килата как са, по-точно колко мръдна нагоре от последното ти “най-слабо” ниво 😎
казано от Деян на 14.11.18, 22:07:
Последно време гледам си угаждаш. Килата как са, по-точно колко мръдна нагоре от последното ти “най-слабо” ниво 😎
Не съм се теглил, но сигурно около 5 качих и доста се оводних. Не толкова заради храната. Главно заради липсата на движение и многото стрес напоследък. Спрях да ходя активно, а и тренирам по- рядко. Иначе храната тези дни е добре. Принципно ако задържа така и ходя 2-3 пъти в планината седмично ще започна да свалям пак, но най- вероятно ще кача още 10 до януари и ще свалям след това. То аз и като свалям не спирам да си угаждам, просто така съм си построил режима.
Мнението беше редактирано от I`M на 14.11.18 22:29.
Сутринта, двусети:
1. Лег - 3х110,120,120кг.
2. Широка тяга -3,3,3 х100кг.
1. Полулег с дъмбели - 6,6,6 х30кг.
2. Мечка - 6,6,6 х65кг.
Супер серии преден клек + бедрено разгъване -3,3,3 х60кг.+3х8,8,8,
Само по три серии, че нямах много време и орязах от тук от там по някоя серия.
Храната днес :
Свински наденички, каша със сирене, хляб, фъстъчено масло, банан и един черен шоколад.
Много работа днес. Поредният безводен ден. Иначе ми пристигнаха червените кецове дето си поръчах и които се оказаха дори по свежи и от снимката. Утре имам доста ангажименти и работа, та трябва да я подхващам още от сутринта , след като оставя детето на градина и мина да си взема още някои неща дето съм поръчал.
Не помня някога да съм му харесвал кое и да е парче, но това ме кефи яко. Хукът е супер зарибяващ.
Мнението беше редактирано от I`M на 15.11.18 21:13.
Храната днес:
1. Пилешки крилца със сладко-кислел сос, хляб, течен шоколад, два банана, фъстъчено масло.
Преди малко приключих с работата. Щеше ми се да довърша едни неща, но не успях , а се изморих и ми се приспа. Смятам да лягам след малко и така.
Тренировка:
1. Лег - 3,3,3 х110кг.
2. Тясна тяга - 3,3,3,х110кг.
1.Полулег- 6,8,8 х70кг.
2. Тясна тяга - 3,3,3 х110кг.
+Скрипци и гърди на машина.
Чак на трета серия на лег се сетих, че днес мислих да правя полулег. На него пък сложих 70 уж да загрея, те пък ми дойдоха екстра и си ги оставих. Отново много бързах и нямах време, та претупах нещата. Днес имам хиляда неща да свърша. Трябва да си довърша творенията от вчера и да са готови за понеделник, а вечерта чакаме доста гости и като цяло денят ми е фул.
Мнението беше редактирано от I`M на 17.11.18 12:22.
Храната днес и вчера няма да я описвам. Само ще отбележа, че е много. Чувствам се с 2-3 кила по- тежък от петък. Днес отново побачках сутринта и сега си сипах едно уиски (къл ила) и ако малкият заспи навреме щ гледам нещо и по телевизията. Моят приятел, който също е фен на уискито не хареса изобщо къл илата , ама изобщо, даже отказа да го допие и каза че има чувството че е на зъболекар, а уж имаме сходни вкусове. За сметка на това пък сега си отпивам от илата докато бодвам торта и съм супер доволен. За съжаление от утре ще подхващам поредната от заредилите се напоследък тежки седмици.
Храната днес:
Две големи татарски кюфтета ( под големи имам предвид от по 400 грама) , три филии хляб с масло и три парчета торта.
Скоро не бях ял толкова нискокалорично.
Днес (както и очаквах ) много работа и ангажименти. За утре имах планирана тренировка , но за съжаление изникнаха други ангажименти и тренировката отпада. Може би в четвъртък/ петък или направо в събота. Сега сядам да погледна едни неща, които щях да гледам утре след фитнеса, ама ...
Храната днес:
Две гювечета, четири филии хляб( хлябът си е домашен изцяло минах на него и вече не го споменавам изрично), два банана с шфъстъчено масло и 6 шоколадови бонбона. Детето наскоро ме питаше има ли от тези шейкове дето си правиш, та поръчах един протеин хем и на мен ми се пие.
Иначе днес днес същото като вчера, а утре навярно същото като днес. Напоследък обикалям само с колата( донякъде и заради времето) и нямам хич движение, което грам не ми харесва, но това е положението.
Храната днес:
Шейк с банан и протеин, мусака, три филии хляб, традиционна детска следобедна закуска, чай с мед.
Пристигна ми протеина. Пробвах го. На кутията пише 100% изолат. Мисля, че досега съм взимал концентрат и май ми е по- вкусен и матриците и те ми са по- вкусни. И този не е зле, но можеше да е една идея по- сладък. Щерката го хареса. Ризата дето си бях поръчал ме стяга на ръцете и необичайно на гърдите. Уж е Хл. Утре ще ми пристигне и една блуза от същия сайт, която като модел ми хареса много, ни взех да се притеснявам че ще ми е малка. Квото такова ...
Днес поредната лудница. Утре сутринта се готвя да тренирам, но ще видим. Та тс
Сутринта:
1. Тяга - 3,3,3,3 х110 кг.
2. Лег 5,5,5,5 х110 кг.
1. Полулег с дъмбели у.д.- 6,6,6,6, х 25-39кг.
2. Мечка 6,6,6,6 х70кг.
Зорни ми бяха днешните двусети. 110 на Лега дори и за двусети ми тежаха много, но пък добре ги усетих. По план трябваше да обръщам с военна, но нямах сили у желание .
Храната днес :
1. Пържени яйца с луканка и сирене, портокалов сок, 5 филии хляб, фъстъчено масло с черен шоколад и банан.
Жената ми изпържи четири яйца за вечеря , ама малкият като се изправи до масата и като взе да повтаря ” ам,ам,ам” и ми язяде половината яйца. Поне не е капризен като щерката.
Днес сутринта тренировка после работа и пак не можах да приключа всичко запланувано, че трябваше да карам малкия на месечния преглед . Утре черния петък . Харесах доста неща за подаръци . Харесах си xbox, ама дано разумът надделее, че идат тежки месеци с тежки сметки и по- малко приходи. Размина ми се и едокса, който си бях харесал за рд, което не болка за умиране. Забелязвам, че напоследък се радвам на съвсем простички неща, като разходка в природата, боричкане сутринта с децата, гушкането с жената в дъждовен ден, виждането с приятели и роднини и такивати работи🙂 Не че преди не са ме радвали тези неща , напротив, но като, че ли го оценявам повече. Може би остарявам🙂
23.11.18
12:04
казано от Иван Марков на 22.11.18, 19:36:
Забелязвам, че напоследък се радвам на съвсем простички неща, като разходка в природата, боричкане сутринта с децата, гушкането с жената в дъждовен ден, виждането с приятели и роднини и такивати работи🙂 Не че преди не са ме радвали тези неща , напротив, но като, че ли го оценявам повече. Може би остарявам🙂
Сигурно остаряваш. Не за друго, а защото по-млад няма как да станеш 😄
Храната днес:
1. Супа с пилешки гърди, четири филии хляб, два банана фъстъчено масло,три шоколадови бонбона, протеинов шейк.
За деня - ужасното ми главоболие в момента е достатъчно показателно и няма да добавям нищо.
Иначе ебаси не си купих хбокс , ама поръчах на жената парочистачка и още куп работи. Да си бях взел екбокса... Утре ако сутринта съм в час ще тренирам, ако не съм няма
Сутринта:
1. Полулег - 8,8,8,8х80кг.
2. Широка тяга - 3,3,3,3х90кг.
1. Лег с дъмбели успоредни длани - 6,6,6 х30кг.
2. Нанбирания - 4,4,4,
Преден клек с бедрено - 3,3,3,3х60+8,8,8,8
Поредният мързелив ден за трениране. Направих си нещата набързо без да си давам мнофо зор. За сметка на това пък доста добре усетих тренировката като мускулно натоварване. За сега смятам така да тренирам. С много леко в двусети и с много кратки почивки. Вече съм дърт за по-сериозно напъване, то и това ми е много.
Храната:
Протеинов шейк с мляко и банан, свинска вратна на тефлон, две филийки хляб, един кроасан и една вафла, чаша(бая чаша) домашно червено вино.
Баща ми бе мариновал пържолите в мед, горчица и още нещо, което в момента не помня, в резултат на което месото се бе получило доста вкусно. Не съм фен ан червеното вино, но понеже който опита от нашето вино и много го хвали, та днес пих и от него. Силно , мъжко вино , както казват винарите. Хубаво е, но все пак предпочитам бялото.
Мислих да ходя в планината, че днес е сухо времето, но след обяда и излежаването пред камината, добих неистово желание да дремна и до там бяха плановете за разходка в планината. Сега следва гледане на телевизия . Общо взето е това.
25.11.18
15:52
Не си дърт, а си търсиш извинение.
казано от Brown Bomber на 25.11.18, 15:52:
Не си дърт, а си търсиш извинение.
А, на мен извинение не ми трябва, като ми се тренира айляшката си тренирам айляшката или както ми е кеф 🙂 Просто явно не ми се напъва вече дърт или не , а и не виждам никакви ползи от напъването- поне не за моите цели. И с напъваме и без все тая. Храната е важното.
Иначе днес излежаване и телевизия. Напоследък не ми се е случвало да почивам в неделя. Наложи се да излизам да взема нова пита за панела, че жената като сваляла да я чисти старата нещо й се прецака резбата. То уж метал, а втулките от пластмаса. Нещо се разкашлях яко днес, та се наливам с чайове и мед. Смятам да си сипя и коняче в чая. Сега чакам жена ми да ми довърши пицата и сядам пак пред тв . Наистина скоро не помня неделя да съм почивал толкова.
От рано сутринта яко ми се повръща и ми е кофти. Сигурно детето пак домъкна някъв вирус от градината и всички ни тръшна. Ама няма как. Мине се не мине месец два и се разболява в градината и после и ние.
Днес съм на принудителна диета - просто не ми се яде. Утре фитнеса отпада. За капак отново адски много работа имах. И за утре и за други ден и за другата седмица. Нищо януари ще скляпаме. Освен, че съм болен съм и адски уморен . Даже не знам какво се случва извън прекия ми кръгозор.