Какво е това интегрална йога и с какво е по-различна?
Каква ти е целта на фастинга? Ако се чувстваш добре - разбира се, прави го. Но ти мазнини нямаш за сваляне.
28.11.18
22:53
казано от Radost на 28.11.18, 00:24:
Какво е това интегрална йога и с какво е по-различна?
Каква ти е целта на фастинга? Ако се чувстваш добре - разбира се, прави го. Но ти мазнини нямаш за сваляне.
Интегралната йога започва с Йога Нидра, което е медитация, при която йогинката говори и ти следваш указанията й. Медитацията е с няколко цели. Да си посееш някакво намерение в подсъзнанието, което ти е важно и искаш и осъзнаване на тялото, насочване на енергията.
След медитацията, започва практика с асани и всяко движение правиш с дишане или издишане и е за уравновесяване на двете полукълба и по-голяма яснота на ума, но и развиваш повече гъвкавост 🙂
Честно казано, не е нещо по-различно. Даже, това, май, си е класическа йога. Просто студиото е само за йога и има различни практики, като йога флоу, кундалини и други.
Фастингът реших да го правя, за да ми е по-лесно с интуитивното хранене и с контрола над глада 🙂 защото едно е да ядеш от 8 сутринта до 9-10 вечерта, друго е от 12 до 22. Във времето от 8 до 12 мога да си изям половината калории и после цял ден да мисля какво по-ниско калорично да ям... така си решавам проблема. Не се меря на кантара и като цяло ми се иска да намаля мазнините още малко 🙂
29.11.18
20:28
🙂 Привеет
Днес пак обяд от 12 и сигурно ще хапна някакъв снак в 22, така чее 14 часа фаст.
Гледах клипче, в което един човек обяснява, че когато не се храниш поне поне 12 часа започва очистителен процесв организма и се подобрява инсулиновата чувствителност.
Това, което аз наблюдавам е, че в момента, в който хапна, веднага ми става студено и пускам духалката 🙂
Тренировка горна част
1 Раменни преси 2*15@5 12@5 11@5
2 Разтваряне на дъмбели в страни 3*10@3 първо разтварям с две ръце едновремемнно и като ми стане трудно почвам да редувам
3 Гребане с дъмбели 3*12@10 10@10 на ръка
4 5 Супер серия 1:
набиране на машина с обърнат тесен хват @55 12 10 8 5
кофички 10/10/8
6 7 Суперсерия 2:
сгъване за трицепс над глава от лег 10@4 8 6 - усетих как левия трицепс ми е една идея по-слаб 🙂 затова мекефи работата с дъмбели
седнала и приведена напред разтваряне с дъмбели за задно рамо 3*10@4
Корем - 3 серии планк+страничен планк
Крачки за деня около 10 000 (4000 са от пътека и фитнес)
Мама си дойде от Германия и ми носи всякакви десерти + един протеинов. Хапнах си го, но си хапнах и от другите 😄 Така че доста сладко вечерта 🙂
02.12.18
18:34
Много ми харесва колко е празен фитнесът в неделя 🙂 приятно е за тренировка.
Днес - долна част
Супер серия 1
Глутеус мост @50 18 17 16 20
Разтваряне на крака с ластик 60сек 60 60 60
румънска тяга - с дъмбели @12,5 15 13 12 12
Супер серия 2
сгъване за задно бедро от лег на шина 2*10@10 10@15
лег преса на един крак 10 10 10 @15
лег преса с широк разкрач @20 20 20 20
Корем - планк + страничен планк 3*3*30сек
Колело 10 минути.
В петък - много танци и късно лягане
В събота - много спане, после рожден ден
пих и храната беше зле. Само държах протеина висок.
05.12.18
14:00
Здравейте 🙂
Малко отчет за последните дни
В понеделник - без тренировка, първо кормуване. Обърках си часа за зъболекар и си изгубих 2 часа от живота 🙂
Вторник - Бях на йога. Много ми е трудно да стоя седнала с опънати крака, а половината асани бяха такива 🙂 После трябваше да си хващаме ръцете отзад, което пак не го мога, но малко по-малко ще се огъвкавя, надявам се 🙂
Ходих с приятелки на уъркшоп да си правим бижута и всички си изработихме по една красива гривна. Много приятно преживяване
Днес- Протеинов шейк в 12
тренирировка горна част у дома от 12:30
Супер серия
Хоризонтално набиране на йога люлката 10/10/10/9
лицеви от земя - ръце на ширината на раменете 10/8/8/8
Приведен с крив лост @30 придърпване за гръб 4*10@30
Супер серия 2
Задържане в горна позиция все едно съм се набрала с обратен тесен хват 3*10вдишвания
супер мен 3*10
Суперсерия 3
Бицепсово сгъване с дъмбели 3*20@3
Трицепсово разгъване от лег 3*20@3
Малко коремни за разкош
Сега ще хапвам и влед 17 часа съм на предколедно фирмено парти, така че ще си запазя калории за после доста и ще гледам да пия минимално
08.12.18
14:46
Привет
Тази седмица нещо изпуснах тренировките от контрол, но другата ще съм по-стриктна.
През седмицата ми стана доста натоварено тези дни, защото се захванах с довършване на недовършени неща, курсове, а отделно празници всякакви -семейни, фирмени, приятели 🙂 като цяло хубави неща
Довечера ще има танци, утре спане до обяд и рд вечерта.
В понеделник ще направя една йога и фитнеса го виждам чак във вторник.
Вече трета седмица съм на 13-14 часа фастинг. Харесва ми. Кара ме да се чувствам спокойна. Даже мисля, че съм свалила малко подкожни мазнини и съм оформила някой и друг мускул.
Ще си взема мерки с метър в средата на месеца и ще си направя снимки, за да измеря прогреса.
10.12.18
18:27
Днес вместо йогата отидох на фитнес
Тренировка долна част
Хип тръст - 10 12 10 10 12 @50
Супер серия
Румънска тяга с дъмбели @15 12 12 10 10
сгъване за задно бедро на машина от лег 2*10@15 2*10@10
Разтваряне на крака на машина 12 12 12 12 @30
Лег преса 3*15@35
Корем - планкове и повдигане на крака - три серии
Имаше и някакво ходене пеша, но изтрх приложението, което ми брои крачки, защото нещо ме дразнеше, че само ми се появява на дисплея, а и се самоизключва понякога.
Ако някой е доволен от приложение за броене на крачки, нека да сподели кое е то, за да го тествам 🙂
След малко ще гледам Бохемската рапсодия на кино. Нямам търпение!
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 11.12.18 11:39.
казано от Ина Илиева на 10.12.18, 18:27:
Ако някой е доволен от приложение за броене на крачки, нека да сподели кое е то, за да го тествам 🙂
След малко ще гледам Болемската рапсодия на кино. Нямам търпение!
Аз съм доволна от Pacer.
Приятно гледане! 🙂
11.12.18
16:57
Тренка горна част:
Раменни преси 3*15@5 1*13@5
отваряне встрани за странично рамо 12 12 10 @3
Гребане с дъмбели за гръб от пейка 2*8@12,5 2*12@10
Суперсерия 1
Лежанка @7 3*15 1*13
Придърпване на вертикален скрипец с тесен подхват 4*12@25
Супер серия 2
флайс 3*12@4
задно рамо 3*10@3
Малко корем,
15 минути пътека, 20 минути разходка и воаля
12.12.18
11:02
Да се изповядам 🙂
След два поредни дни фитнес днес почивам, имам дълга програма за деня.
Вчера бях на гости на една приятелка, която ще заминава за чужбина - изпращане й правихме, иии много джънк и други неща похапнах + 1/2 бутилка вино. Яденето приключи в 12
Днес съм на РД и пак ще е тежка софра... Сега си правя постно зеле 😄 и пак ще го играя през деня с наблягане на протеина и зеленчуци/плодове, за да ми останат повече калории за вечерта, защото когато пред мен има отрупана маса ми е мнооого трудно.
Вкъщи не държа храни, с които прекалявам и имам здравословни алтернативи, но извън дома положението лесно излиза от контрол.
Амии, стискам си палци днес да се съм по-сдържана след вчера.
Просто, хората се притесняват как ще преядат по коледа и НГ, а на мен целия декември ми е празник 🙂
казано от Ина Илиева на 12.12.18, 11:02:
...и пак ще го играя през деня с наблягане на протеина и зеленчуци/плодове, за да ми останат повече калории за вечерта, защото когато пред мен има отрупана маса ми е мнооого трудно.
Ина, при мен работи обратното - наяждам се у нас и после не се изкушавам толкова навън. Точно защото е трудно да стоиш пред отрупана маса, когато си гладен, е по-добре да хапнеш добре преди това.
Поздрави!
12.12.18
11:56
Ами и аз съм на мнението на Елена- хапвай си нормално, даже по-добре хапни хубаво във вас, после само присъствай за компания и малко замезване. Нищо не свързва празника с ядене, еле пък преяждане.
14.12.18
14:24
казано от Queen Cobra на 12.12.18, 11:56:
Ами и аз съм на мнението на Елена- хапвай си нормално, даже по-добре хапни хубаво във вас, после само присъствай за компания и малко замезване. Нищо не свързва празника с ядене, еле пък преяждане.
В случая тръгнах от офиса към гостито, но проблемът е в лакомото ми око 🙂 не е до дали съм хапнала преди това. Просто като има отрупана маса или дори една чиния пълна със сладки и аз съм в нея 🙂
Днес тренировка за горна част. Беше ред на долна, но вчера не издържах и направих едни три кръга със собствено тегло вкъщи за дупе и крака.
Започнах с клек с лост
10@20 10@30 5@40 4@40 - реших да почна с тежкото
На уреда имаше лост натоварен с два диска по 25кг и попитах един трениращ дали, ако сваля тежестта няма да се изметне лоста. Той ми помогна да сваля тежестите и после ме пита защо не ползвам смит машината за клек.
Отдавна й се каня и на нея да я тествам за клек. Сложих си по 10 кг и пробвах, но там съм далеч от техниката и самият клек се прави по различен начин... Все едно, има време. Ще гпобвам пак, но първо ще си клякам стандартно.
Супер серия:
набиране на лост от хоризонтална позиция тесен подхват 7 6 5 5
лицеви от земя 10 8 7 5
Супер серия 2 по 4 серии
Набиране с широк хват с помощна машина 5
Набиране широк врат на лост 5@30
повдигане крака от лег 4*15
Суперсерия 3 по три серии
сгъване за бицепс 3*15@4
разгъване за трицепс от пейка 15@4 2*15@6
За обяд - протеинови палачинки с нискомаслено сирене
следтренировъчно - пилешко със сметана и гъби, салата домати, голяма червена ябълка
довечера ще си имам гости и мисля да забъркам салата, солени мъфини, пуканки на машина и каквото те донесат, че не ми е до готвене, а искам чил
казано от Ина Илиева на 14.12.18, 14:24:
Отдавна й се каня и на нея да я тествам за клек. Сложих си по 10 кг и пробвах, но там съм далеч от техниката и самият клек се прави по различен начин... Все едно, има време. Ще гпобвам пак, но първо ще си клякам стандартно.
На смит машината, според мен, е много по-лесно да клякаш правилно (без да си изпускаш гърба и да се навеждаш прекомерно) защото тя ти държи движението да е в една линия. Аз доста време кляках само на смит, защото нямах усета и силата да си задържам тялото право, клякайки с лост.
14.12.18
17:26
Клекът на смит машина носи само негативи за човек, който не може и не кляка основно с щанга. При клек тялото не е в права линия и не би могло да бъде, особено при клек low bar, само лостът следва да се движи в права линия, погледнато отстрани.
Клякането на смит машина е нещо подобно на хакен клек с изнесените напред стъпала и може да има някаква допълваща функция, примерно за някакво специфично натоварване на глутеусите, но е по-скоро излишно и опасно занимание за хора без основна двигателна култура.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 14.12.18 17:28.
14.12.18
19:00
Благодаря ви, момичета 🙂
Само да отбележа, че смятам, че имам двигателна култура 🙂 генерално, но всяко едно упражнение изисква време за усвояване на техниката и оценявам това.
Исках да си натоваря бедрата и искам да си клякам стандартно. Клекът на смит машина е повече за дупе. Друга ми беше целта, но не го отбелязах по-горе 🙂
Ще си продължа със стандартни клекове и ще разцъквам лег пресата, за да усетя различните позиции на краката как натоварват. Бях пробвала там с един крак, полегнала настрани, но килограмите, на които съм сега са доста далече от вашите 😄 Има време. Не бързам за никъде
Т’ва с полягането настрани ми е много тип “задника ми изглежда добре на клипчето в инстаграм като го правя” :с
казано от Лили на 14.12.18, 19:05:
Т’ва с полягането настрани ми е много тип “задника ми изглежда добре на клипчето в инстаграм като го правя” :с
И аз така мислех докато не го пробвах.Сега редовно го вклучвам в тренировките за дупе .Самото упражнение непозволява да буташ с много килограми (поне по моя преценка).Но ако се наместиш добре натоварването се усеща много добре.
Клек на смит машина няма нищо общо с истинския клек. Точно затова по-добре начинаещи като нас да не правят, защото ще се объркаме(поне така ми казаха и съм съгласна, пробвах 2-3 пъти и всеки път ми е странно). Реално това е спомагателна машина, нещо което изкривява движението, за да даде друг акцент. Хипотетично ако отпаднат помощните лостове, ще паднем при същата траектория, нали? И просто бихме се заучили грешно, което според мен е най-погубното.
Предполагам има ползи, но всеки си преценява 🙂
16.12.18
10:27
Хаха, Лили, и аз така се чувствах, защото не знам какво точно правя. Мислех, че ще го усетя повече в дупето, но беше странно.
Мария, ти къде си слагаш крака и къде го усещаш натоварването? Гледах клипче днес с вариации на лег преса на един крак и имаше упражнения от лег по гръб и от страничен.
Радост, съгласна съм с теб. Странно ми е на смит машината, а някои правят и хип тръст там и какво ли не. Бих тествала магарешки ритник някой път 🙂
16.12.18
17:29
Отчет за днес 🙂
3 часа домакинстване, последвани от
Домашна тренировка за долна част
глутеус мост 4*30@30 (крив лост с два диска 10кг)
румънска тяга 20 15 15 15 @30
напъд на един крак @10 4*10 на всеки с редуване
Суперсерия 4 пъти
приклекнало ходене настрани с най-стегнатия кръгъл ластик 60 секунди редувано с
повдигане на пръсти 50 секунди
тече вода от мен 🙂
Забърках един сладкиш с тиква, протеин, какао, овесени ядки и други и ако е хубав на вкус ще си го запиша 🙂 Дано, дано
Виждам, че и ти се обазавеждаш с тежести 😄
На мен домашните тренировки все по-трудно ми се получават, поради човекопоток в хола.
Десертчето ти звучи много приятно, срещала съм подобно. Пиши после как е, дали няма нужда от леко подслаждане?
казано от Ина Илиева на 16.12.18, 10:27:
Мария, ти къде си слагаш крака и къде го усещаш натоварването? Гледах клипче днес с вариации на лег преса на един крак и имаше упражнения от лег по гръб и от страничен
Не съм пояснила , че това упражнение го правя на хоризонтална лег прес .Сядам странично почти на хълбок.Крака го слагам високо на платформата.Когато бутам с левия крак се завъртам на страни и качвам крака в горния десен ъгъл и избутвам с петата.И съответно при избутване с десния крак крака ми е в горния ляв ъгъл на платформата.Напрежението го усещам най-вече в областа under butt 😜 ,вътрешната част на бедрата и квадрицепса.
Нещо подобно като на снимката.Само че аз съм седнала и кракът ми е още по високо.Пръстите ми са в ъгъла на платформата.
Мнението беше редактирано от Get Fit на 16.12.18 22:11.
17.12.18
12:49
казано от Maria Kenen на 16.12.18, 21:59:
казано от Ина Илиева на 16.12.18, 10:27:
Мария, ти къде си слагаш крака и къде го усещаш натоварването? Гледах клипче днес с вариации на лег преса на един крак и имаше упражнения от лег по гръб и от страничен
Не съм пояснила , че това упражнение го правя на хоризонтална лег прес .Сядам странично почти на хълбок.Крака го слагам високо на платформата.Когато бутам с левия крак се завъртам на страни и качвам крака в горния десен ъгъл и избутвам с петата.И съответно при избутване с десния крак крака ми е в горния ляв ъгъл на платформата.Напрежението го усещам най-вече в областа under butt 😜 ,вътрешната част на бедрата и квадрицепса.
Нещо подобно като на снимката.Само че аз съм седнала и кракът ми е още по високо.Пръстите ми са в ъгъла на платформата.
Благодаря за пояснението 🙂
В моя фитнес има само хорисонтална лег преса и може от там да не го усещам където трябва
17.12.18
12:55
казано от Radost на 16.12.18, 17:58:
Виждам, че и ти се обазавеждаш с тежести 😄
На мен домашните тренировки все по-трудно ми се получават, поради човекопоток в хола.
Десертчето ти звучи много приятно, срещала съм подобно. Пиши после как е, дали няма нужда от леко подслаждане?
🙂 този лост с тежести са ми останали от брат ми. Не съм купувала нови, но вършат работа в случаи на мързел. Естествено, това пречи на прогреса, защото се получава разлика в тежестите и забавям прогреса в залата според програмата, ноо имам даже мускулна треска днес 😄
Сладкишът добре се получи. Не бях изброила всички съставки. За сладост добавих малко конфитюр за диабетици 🙂 иначе, бих сложила стевия, но исках да пробвам със сладкото как ще е. Изчислих калориите и тези парчета са около 100 калории и съдържат 7-8гр протеин, което е супер
Иначе, качих се на кантара днес след месец пауза... и съм качила още половин кг - 61,8, но се чувствам добре, харесва ми как изглеждам в огледалото, качвам силата, прогресирам и си мисля да не се притеснявам за килограмите сега...
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 17.12.18 12:56.
18.12.18
18:42
Привет 🙂
Най-после приключих с един зъб. Само дано не се наложи допълнително изпилване...
Тренка горна част
Раменни преси 3*15@5 1*13@5
Суперсерия 1
Гребане с дъмбели за гръб от пейка 12@12,5 2*10@12,5 12@10
отваряне встрани за странично рамо 2*12@4 12@3
Суперсерия 2
Лежанка @8 4*15
Придърпване на вертикален скрипец с тесен подхват 15 14 13 12 @25
Супер серия 3
флайс 3*15@4
задно рамо 2*12@4 12@3
Малко корем
2км ходене на пътека от наклон
Храна - 12:30-21:00
1. сладкарска извара със стевия, 1/2 ябълка, 1/2 портокал, канела, поръсено с някакъв зърнен крънч микс, който си купих за разкош и шоколадов бонбон 😄 кафе с мляко
2 пълнена чушка с кайма и ориз, протеинова вафла
3 пълнена чушка, 200гр котидж, малко шунка, шепа ядки
4 задушени зеленчуци, салата айсберг и краставица и протеинови палачинки с домашно боровинково сладко и нискомаслено сирене
21.12.18
15:49
Привеет 🙂
Тази седмица доста несериозно с фитнеса.
Ако утре не успея да тренирам, значи само две тренки за седмицата... Не планирах както трябва, изскочиха някакви неща, а утре вечер съм на парти и ще се танцува много
Днес тренировка за долна част:
Суперсерия 1
Хип Тръст 4*12@50
глутеус мост/жабки 4*20
Суперсерия 2
Магарешки ритник 3*12@30
Разтваряне встрани с кабел 3*10@20
Клек широк разкрач 1*12@20 2*8@30
Суперсерия 2
Ходещи напъди с два дъмбела по 6кг 3*12
повдигане на пръсти на машина 3*10
Упражнения за корем
Храна:
1 Протеинови палачинки с извара и нисколмаслено сирене и малко сладко от горски плодове за диабетици
2 Протеинова вафла дм
3 Свинско с туршия, ябълка
2 кафета с мляко
кола лайт
4 Вечеря - довечера съм на среща с приятелки на заведение. Пазя си въглехидрати за там и ще пия малкичко. Прегледала съм им менюто и горе долу си избрах предварително, за да не се изкушавам много там 🙂 Мисля да е риба със задушени зеленчуци, десерт, чаша вино и сода
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 21.12.18 16:10.
23.12.18
16:50
Вчера направих една тренировка за горна част. 4 суперсерии по 2 упражнения.
Днес съм болна, кисела, мрънкаща.
Пломбираният ми зъб ме боли. Ям само на дясната сис страна... имам час на 26ти
СС1
Хоризонтално набиране 8 7 6 5
лицеви опори 8 7 6 5
СС2
Дърпане на вертикален скрипец 12*4@25
супермен 10 10 10
СС3
Повдигане на дъмбели за горно рамо 3*15@5
разгъване за трицепс от лежанка 3*12@4
СС4
бицепсово сгъване с дъмбели 3*15@4
разтваряне с дъмбели за рамо встрани 3*12@3
Мнението беше редактирано от Ина Илиева на 24.12.18 11:08.
26.12.18
18:37
Честита Коледа! Да сте здрави, щастливи и да си постигате каквото искате! 🙂
Бях болна на топ празниците. Сега оздравявам, но реших да не ходя на зала. Доста малко движение тези 3 дни като не броим тренировките.
Похапнах си, задържала съм вода и съм опънала дънките 🙂 но това си е нормално. Хапнах си питка и всякакви калорични благини и ,уж, не съм прекалявала много. Ще се види тези дни
Тренирах на 24ти и днес
24ти долна част
Глутеус мост 4*20@30
Мъртва тяга с широк разкрач 4*10@30
Румънска тяга 4*10@30
10 минути клипче с упражнения за странично дупе 🙂
Днес - горна част
СС1
Хоризонтално набиране за гръб на дръжките на йога люлката 8 8 8 7
Лицеви 8 8 7 6
Пръдърпване на лост за гръб от стоеж с приведен гръб 4*10@30—ако някой знае съкратеното име на това упр ще се радвам да го науча 🙂 Правих го с кривия лост и се чудя къде е по-добре да го държа - по-тясно или по-широко
СС2
Добро утро с диск 10кг и гребане със същите тези 10 кг 4*15@10
За дорно рамо - повдигане на диск с две ръце 4*15@10
СС3
разтваряне за рамо в страни с дъмбели 3*12@3
чуково сгъване за бицепс 3*15@3
Сега отивам на домашно парти и си пазя въглежидрати за бира и малко мезе
29.12.18
16:27
Айде, не остана от тази година 🙂 Весело посрещане на всички!
Много пиене тези дни, много празници и сега още три дни се очертават.
Днес направих една тренка долна част
Хип тръст 4*10@40 и редуване с разтваряне на крака с ластик
Румънска тяга с по @12,5 на ръка 15 15 13 13
Лег преса 4*15@40
повдигане на пръсти 3*20
Планкове три серии, повдигане кракак от вис и 1км на пътеката
03.01.19
18:51
За много години 🙂 Да сте живи и много здрави! Една супер успешна и щастлива нова година за всички нас
Днес направих една тренировка за гръб и рамо и корем
Повдигане на дъмбели за рамо от стоеж 4*15@5 - другия път да вдигна тежеста
СС1
Гребане с дъмбел от пейка с една ръка за гръб 4 серии 10@12.5 8@12,5 10@10 12@10
Гръбни екстензии с 5 кг 10 10 10 10
Придърпване на вертикален скрипец зад врат - гледах клипче, че това упражнение е малко рисково, но го усетих много добре
СС2
Придърпване на кабел надолу с опънати ръце за гръб - 3*12@20
Разтваряне на рамене встрани 3*12@3
Face pulls - 1*12@20 1*10@20 1*15@15
Поне 8000 крачки за деня
Храната:
1 протеиново суфле и малко помело
2 кофичка котидж сирене, филия протеинов хляб със сладко и нискомаслено сирене, краставица
3 протеиново суфле и малко помело
4 2 яйца и 2 белтъка, нискомаслено сирене, салата
5 не знам какво още, но съм гладна и имам да ям още протеинче
+ 2 кафета и прилично вода на фона на вчерашния ден
На 1ви направих едно каране на пампорово 🙂
05.01.19
10:55
Хоп 🙂
Вчера тренировката беше половинка на Боровец от обяд - изорани писти ина бабуни + много бутане
Днес мисля да направя една йогичка и корем, а утре крака и дупе.
07.01.19
12:09
Иуху 🙂
Да си призная, нещо ме помръзва да тренирам и ще си дам малко почивка от залата.
Вчера бях на силова йога, онзи ден тренирах у дома една интензивна 30 минутна тренка.
Днес пак ще е йога плюс корем.
Усещам се, че нещо съм много напрегната, нервна, неориентирана и мисля, че йогата ще ми се отрази най добре психически. Оммм
08.01.19
15:10
Да се отчета с йога и упражнения за корем днес и вчера 🙂
Моооже би ще чистя пода, търкам баня и други рутинни чистенки - още движение
11.01.19
17:03
Малко да се отчета
Вчера йога 20 мин, 10 мин дупе, 10мин корем
Днес половинка сноуборд на Боровец.
Нещо разтегнах м/у плешките и врата... Дано утре съм ок, но днес няма да се мърдам много, много повече 🙂
Не ходя на фитнес. Евентуално, другата седмица мога да отида с една приятелка да тренирам.
Взех си листовките. Ще се съсредоточа върху кормуване и каране на сноуборд всяка седмица поне веднъж + йогата + фастинг.
Днес не закусих и хапнах чак в кръчмата в един и си ми беше окей на пистата. Носех си протеинови вафли за всеки случай. Айде, всеки ден да ми е така лесно и да му свикна на този режим на хранене 🙂
11.01.19
17:08
казано от Radost на 08.01.19, 16:32:
Здравей, Ина, каква е силовата йога, къде ходиш и има ли много хора?
Радост, някъде я наричат и Пауър йога. Малко по-динамична е. Не се задържа толкова в поза, колкото се правят все едно повторения тип от поза Гледащо на долу куче до планк с крак към чело няколко пъти. Не знам колко доби представа 😄
12.01.19
12:27
Днес активността ми ще е малко разходка.
Имам леко схващане/възпаление на горната част и няма да тренирам нищо.
15.01.19
11:30
Хоп хоп 🙂
Вчера малко йога+7000 крачки
Днес една ютюб тренировка с 3 сета по 2 пъти упражнения за горна част и довечера интегрална йога
Утре или каране на Боро или фитнес
Продължавам с опитите за фастинг 16/8. Вчера се видях с приятелки и днес съм 12/12 🙂 ноо мисля минимума да ми е 12 часа и така
17.01.19
09:41
Привет
Имам сериозна мускулна треска на корема от йогата онзи ден 🙂
Вчера карах половинка на Боровец, следобеда пазар и готвене.
Днес ще тренирам дупе и бедра, най-вероятно домашно. Сега работя от вкъщи, по обяд ще кормувам и имам една среща с приятелка.
Реших да се запиша на курс за фитнес инструктор и си търся някакъв добър. Иска ми се да е признат в ЕС. Някой, ако има идеи, моля да сподели.