Коментарна тема към * Предизвикателство Бийчбоди Лято 2019 *

Прескочи до:

06.01.19
13:12

На теория е възможно, но още ми предстои да го видя това на живо. За 5 години по фитнесите, който си е бил нацепен и по плочки си е бил такъв и не е станал за два месеца. Който не е бил такъв, си е останал такъв. 🙂

По повод негативните настроения за предизвикателствата и успели или провалили се, като се върна назад, всички без един от участниците бяха свалили килограми в първия чалъндж. Плочки не всички изкарахме накрая, или поне не можахме да ги задържим в моя случай :( Аз затова и по-умерено тоя път го кръстих предизвикателството бийчбоди, да не е задължително да трябват плочки.

Мнението беше редактирано от Димо на 06.01.19 13:15.

ДЕ

06.01.19
13:30

Е то ако беше “Плочки - лято 2019” някои нямаше да се запишем, то е ясно 😄 Общо взето аз предизвикателството го приемам, да изглеждаш по-добре, от колкото си в момента. То всички сигурно го приемат така.

Мнението беше редактирано от Деян на 06.01.19 13:31.

06.01.19
15:33

казано от Деян на 06.01.19, 13:30:

Е то ако беше “Плочки - лято 2019” някои нямаше да се запишем, то е ясно 😄 Общо взето аз предизвикателството го приемам, да изглеждаш по-добре, от колкото си в момента. То всички сигурно го приемат така.

Аз го приемам малко по-различно.Да изглеждаш по-добре е много лесно,стига ти и един два месеца да тренираш,пък дори и да не спазваш кой знае какъв режим,правил съм го доста пъти.Предизвикателство е да промениш коренно нещата,и откъм визия,и откъм начин на живот,те са свързани.
Шест месеца изглеждат малко,но при правилен подход и постоянство,мисля че може да се постигнат впечатляващи резултати,а защо не и  тия така мечтани “плочки” 🙂

07.01.19
12:02

казано от Димо на 06.01.19, 13:12:

На теория е възможно, но още ми предстои да го видя това на живо. За 5 години по фитнесите, който си е бил нацепен и по плочки си е бил такъв и не е станал за два месеца. Който не е бил такъв, си е останал такъв. 🙂

В тия зали, в които ходиш ти е нормално да е така. В залите, в които съм тренирал едно време беше обратното, макар и изчистването да ставаше с тъпи културистични диети.

08.01.19
08:08

Ще се включа и аз тъй като давам акъли,но най добре ще е да демонстрирам.
Въпреки, че не мисля да имам нещо излишно за сваляне.
Няма да почвам от сега,ако свалям 6 месеца ще изчезна.
Не мога да тренирам здраво, защото не отдавна претърпях операция на лакът,
но въпреки това..
По нататък ще си направя дневник и ще пиша

08.01.19
08:49

казано от doni dimitrov на 08.01.19, 08:08:

Ще се включа и аз тъй като давам акъли,но най добре ще е да демонстрирам.
Въпреки, че не мисля да имам нещо излишно за сваляне.
Няма да почвам от сега,ако свалям 6 месеца ще изчезна.
Не мога да тренирам здраво, защото не отдавна претърпях операция на лакът,
но въпреки това..
По нататък ще си направя дневник и ще пиша

Ами не сваляй, а качи още чиста мускулна маса, това дори е по-трудно. Представих си културист и футболист на плажа, еднакви на ръст. И двамата имат плочки, ама имат и  разлика над10кг. в теглото. Дали някой от тях си мисли, че няма топ “бийчбоди”. Въпрос на вкус 🙂 Ако мислиш, че ще изчезнеш и нямаш нужда да сваляш, защо въобще се заемаш да сваляш дори на по-късен етап?

Мнението беше редактирано от Дени на 08.01.19 08:51.

08.01.19
08:58

Привет,далеч съм от културизма и не ме кефи.
Не ми трябват 6 месеца,даже и два са ми много.
Говоря за десетина килограма.
Сега съм 84 на 180,ще спадна до 74 ей така за кеф..поздрави

08.01.19
09:03

Маестро, добре дошъл, ще те следя.

08.01.19
09:04

казано от doni dimitrov на 08.01.19, 08:58:

Привет,далеч съм от културизма и не ме кефи.
Не ми трябват 6 месеца,даже и два са ми много.
Говоря за десетина килограма.
Сега съм 84 на 180,ще спадна до 74 ей така за кеф..поздрави

На шега дадох примера, всеки си има вкус, важното е ти да се харесваш, това имах предвид.

08.01.19
12:29

Ами и аз не целя плочки, все едно дали е възможно или не за 3-6-12 месеца.
Но пък много ме кефят дамските трицепси хахаа Така че моята цел е (леко) релефна горна част.
И един пример с русата мацка какво не желая.

Мнението беше редактирано от Radost на 08.01.19 12:29.

08.01.19
13:09

казано от Radost на 08.01.19, 12:29:

Но пък много ме кефят дамските трицепси хахаа Така че моята цел е (леко) релефна горна част.

Русата мацка и да искаш няма как да я стигнеш споко( и за да не прозвучи грубо мисля , че натурална нормална жена като нас няма такъв шанс , а и не е нужно)
Относно другата снимка ако докараш подобна форма на ръцете и % подкожни мазнини то неминуемо ще имаш и яка преса 😉 ( да не те отчайвам ,  но и тази форма ще е трудна за постигане) но пък е красива.

Мнението беше редактирано от Get Fit на 08.01.19 13:15.

08.01.19
13:30

И русата, и умната 😄 са еднакво недостижими без зоб според мен. Снимал съм много усърдна натурална атлетка дето не излиза от залата а сутрин в 5:30 посреща слънцето на Альошата след като е бягала, и тя милата на състезанието на фона на другите беше “сис, до ю ивън лифт”. 2-3 месеца по-късно като видя че конкуренцията не си играе, инвестира там няква сума в суплементи и яла да видиш - втора в категорията си 🙂

08.01.19
13:39

Малко грешна представа имаш за “леко” релефна 🙂 И двете са МНОГО релефни, на предсъстезателно ниво.
Практиката показва, че всичко е възможно и постижимо, въпросът е колко силно го искаш и дали си струва.

ДЕ

08.01.19
13:45

Че на мен трицепса ми се види почти като на дясната......или хайде, една идея по-нерелефен, ама съм с над 30 % мазно. Въпрос на ген, както и на разположение на мазнините по тялото.

08.01.19
13:46

казано от James Hinks на 07.01.19, 12:02:

В тия зали, в които ходиш ти е нормално да е така. В залите, в които съм тренирал едно време беше обратното, макар и изчистването да ставаше с тъпи културистични диети.

И разни неща от аптеката , за по 3-4лв опаковката 😄

08.01.19
13:56

казано от Maria Kenen на 08.01.19, 13:09:

Русата мацка и да искаш няма как да я стигнеш споко( и за да не прозвучи грубо мисля , че натурална нормална жена като нас няма такъв шанс , а и не е нужно)
Относно другата снимка ако докараш подобна форма на ръцете и % подкожни мазнини то неминуемо ще имаш и яка преса 😉 ( да не те отчайвам ,  но и тази форма ще е трудна за постигане) но пък е красива.

Друг път...ей го пубера преди година...като тогава още не беше пипала щанги..а от басейна винаги има малко или повече подкожни.
Сега е доста по врязана и голяма.И не ми говорете за химии.
https://www.bb-team.org/forums/viewreply/1265533

Мнението беше редактирано от nervak на 08.01.19 13:56.

08.01.19
14:28

казано от nervak на 08.01.19, 13:56:

казано от Maria Kenen на 08.01.19, 13:09:

Друг път...ей го пубера преди година...като тогава още не беше пипала щанги..а от басейна винаги има малко или повече подкожни.
Сега е доста по врязана и голяма.И не ми говорете за химии.
https://www.bb-team.org/forums/viewreply/1265533

На колко години е пубера nervak?
Възраст , ген , хормонална среда , метаболизъм много неща оказват влияние.Начин на живот също.
Аз неказвам , че е невъзможно ,  а че е трудно постижимо.

08.01.19
14:29

Пубера ти е доста здрав и много хубав 🙂
Сега, за нивото ,което говори Димо си я представи с 7-8 кг по-малко и то от мазнини (на около 7% подкожни) Не химии, ами менделееви таблици трябват.
Иначе тя колко часа на ден тренира и това съпоставимо ли е с жена с 2 деца и 8 часов работен ден?

Bart Simpson

08.01.19
14:37

Нервак със сопа, най- е допринесъл.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.01.19 14:39.

08.01.19
14:39

казано от Bart Simpson на 08.01.19, 14:37:

нервак със сопа....

Постиженията не стават на сила. Какъвто и ген да има момичето, най-важното е да го иска и да се стреми с всички сили.

Bart Simpson

08.01.19
14:51

Аби ти си го представи със сопа и....... Почвам да клекам, бате.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.01.19 14:53.

08.01.19
15:05

Кобре...тя в басейна беше на 8-9%макс процента..поне така излизаха  изследвания ,като ходеше на някакви замервания за националния...итн не мога да дискутирам точността им.
Та 7%...знам ли,а 6-7кг надолу ще е хърбава отвсякъде,то на снимката е 60-62макс.
Храната е била винаги на ниво,обаче.
Апропо,току що ми обясниха,че примера с  пубера ми не е удачен пример....и съм съгласен!

Мнението беше редактирано от nervak на 08.01.19 15:20.

08.01.19
15:58

казано от Joe Musashi на 08.01.19, 13:46:

казано от James Hinks на 07.01.19, 12:02:

И разни неща от аптеката , за по 3-4лв опаковката 😄

Не вършат работа за изчистването. Те се взимаха преди това.

08.01.19
16:12

Не вършат работа за изчистването. Те се взимаха преди това.

ц*ито*омел и к*лен? 😄 😄 😄

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 08.01.19 16:13.

08.01.19
16:15

Не, тях пък съвсем никой не ги ползваше.
Зора им беше да качват по много зимата, за да могат да свалят лятото.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.01.19 16:18.

08.01.19
21:09

А не може ли просто човек да се поддържа през цялата година, а не само за 10 дена през лятото. Нямам в предвид да стане модел, а просто да обръща внимание на тематичните за темата неща целогодишно. Или после ще има тема “Предизвикателство Да съсипем Бийчбодито до 2020 за да участваме пак”.
Принципно идеята ми е мотивационна, а не да се заяждам - не зная дали ми се получава. Темата е добра с тази публичност на волята за по-здравословна форма. А решенията не са в години, химия или хормони, а във всеки от нас. Винаги можем да уважаваме тялото си повече ... все пак ще живеем в него до живот 🙂

Bart Simpson

08.01.19
21:18

Което може да е до утре......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 08.01.19 21:19.

08.01.19
21:28

казано от Bart Simpson на 08.01.19, 21:18:

Което може да е до утре......

... това ще прецака и лято 2019 :/

08.01.19
21:29

казано от Dymag на 08.01.19, 21:09:

А не може ли просто човек да се поддържа през цялата година, а не само за 10 дена през лятото. Нямам в предвид да стане модел, а просто да обръща внимание на тематичните за темата неща целогодишно. 🙂

Може разбира се,ама как да не се включи човек при положение,че Димо обещава за напредналите на финала пул парти и студени напитки на корем за негова сметка??? Ъпсурт да не участвам 😄

09.01.19
03:14

казано от Димо на 08.01.19, 13:30:

И русата, и умната 😄 са еднакво недостижими без зоб според мен. Снимал съм много усърдна натурална атлетка дето не излиза от залата а сутрин в 5:30 посреща слънцето на Альошата след като е бягала, и тя милата на състезанието на фона на другите беше “сис, до ю ивън лифт”. 2-3 месеца по-късно като видя че конкуренцията не си играе, инвестира там няква сума в суплементи и яла да видиш - втора в категорията си 🙂

Аз пък не мисля, че е достижимо само със зоб. На мен също трицепса ми върви като го тренирам и дърпа бързо. Да не говорим, че горната част ми е най-чиста и дори да имам мазен корем, пак ми изпъкват вените след яка тренировка.

Т. Тодорова

12.01.19
15:04

Тук отговарям, за да не цапаме там, че нали писанията извън отчетите са за тази тема. 🙂))

казано от Т. Тодорова на 12.01.19, 11:45:

Не ми се снима, срам ме е, но от друга страна, за килограмите си изглеждам (според хората около мен, пък и според огледалото) сравнително прибрана и нищо не ми виси & не ми се тресе като на почти 100кг женска. (да изречеш 100кг на глас носи един такъв вайб... брррр) 😄

казано от Atom на 12.01.19, 14:48:

Точки, точно това щях да кажа и аз - визуално си поне минус 25 кг.
What kind of sorcery is that 😳

Силве,
ти все пак имай предвид, че съм малко по-голям слон от от времето на приятната ни среща. 🙂

Иначе е факт май, 100 кила никой не ми дава, а от едър кокал, тежък някакъв, не се оплаквам. 🙂
Отдавам го на тренирането (ген определено не е 😄) - колкото и да съм била несериозна, все ме е жегвало нещо да правя и не съм се залежавала за достатъчно дълго, че да се разпльоскам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.01.19 15:07.

12.01.19
21:41

казано от Крисия Иванова на 12.01.19, 21:20:

Здравейте отново 🙂 От 4ти правя упражнения всеки ден. Плочки на корема лесно ще направя, проблема ми е дупето и бричовете. Дано ми се получат нещата. Някой да препоръча кои упражнения са най-ефективни за тези зони?

Здравей Крисия, ще те помоля да пишеш коментарите от общ тип тук в тази тема, а в другата да са само междинните отчети на прогреса с мерки и снимки.

На въпроса ти, дупето или глутеус максимус не е по-различно от другите мускули в тялото - иска си трениране със съпротивление и прогресиращо натоварване за да расте. Клякай със щанга на гърба, прави кикбек, хиптръст, скачай от място на дължина или нагоре с тежест, разните там машини за крака и дупе също ще ти помогнат. За бричове уви според мен си е до ген - или имаш или нямаш. Разбира се ако имаш излишни мазнини и нямаш добре оформени мускули на краката, това влошава ситуацията с бричовете.

казано от Димо на 12.01.19, 21:41:

казано от Крисия Иванова на 12.01.19, 21:20:

Здравейте отново 🙂 От 4ти правя упражнения всеки ден. Плочки на корема лесно ще направя, проблема ми е дупето и бричовете. Дано ми се получат нещата. Някой да препоръча кои упражнения са най-ефективни за тези зони?

Здравей Крисия, ще те помоля да пишеш коментарите от общ тип тук в тази тема, а в другата да са само междинните отчети на прогреса с мерки и снимки.

На въпроса ти, дупето или глутеус максимус не е по-различно от другите мускули в тялото - иска си трениране със съпротивление и прогресиращо натоварване за да расте. Клякай със щанга на гърба, прави кикбек, хиптръст, скачай от място на дължина или нагоре с тежест, разните там машини за крака и дупе също ще ти помогнат. За бричове уви според мен си е до ген - или имаш или нямаш. Разбира се ако имаш излишни мазнини и нямаш добре оформени мускули на краката, това влошава ситуацията с бричовете.

Благодаря за отговора 🙂

ДЕ

13.01.19
10:34

казано от Димо на 12.01.19, 21:41:

дупето или глутеус максимус ........- иска си трениране със съпротивление и прогресиращо натоварване за да расте. .......прави кикбек,.....

🤔
ПС.....имало и на машина за задник 😎 Даже и аз съм го пробвал в моята зала, мислейки, че е за задно бедро-а то г.за натоварвало основно 😃

Мнението беше редактирано от Деян на 13.01.19 10:56.

13.01.19
13:47

казано от Radost на 13.01.19, 13:35:

Криси, дупето и плочките са до ген, но не пречи да се опитваме да стигнем. Аз плочки не целя де.
Има доста материал по темата упражнения за “обло дупе”.  Ти какво правиш и защо всеки ден?

ДЕ

13.01.19
14:11

Мисля в основната тема да се отчитам веднъж месечно. Не защото ме мързи, а при мен очевидно нещата ще стават бавно, ако въобще стават. Няма никакъв смисъл да поствам почти идентични резултати и снимки.
А и го казвам тук, за да не мърлям там с обяснения.

13.01.19
14:21

Всеки да си поства колкото си иска често междинни резултати, стига да има такива. Разбира се, на някакъв разумен период е добре да се постват резултати за да си дава сметка човек как се движи, защото “Назад”, също е посока, Дидо 😄  И то не правилната. И колкото по-навреме се осъзнаеш че се движиш назад, толкова по-навреме ще се стегнеш и тръгнеш в правилната посока.

ДЕ

13.01.19
14:53

Абе за сега държим поне да не е назад.
Пф, жената взе, че направи резервация за ранно море само двамата у турско за 7 дни в края на м. май. С децата пък живот и здраве юли-август, че те са на даскало до края на юни. Та не знам как ще задържа придобитата форма и то точно преди финала на бийчбодито. За 7 дни може да се омажа яко, като се знам, че при подобни посещения натискам сериозно от към храна и пиене.

Мнението беше редактирано от Деян на 13.01.19 14:53.

казано от Димо на 13.01.19, 13:47:

казано от Radost на 13.01.19, 13:35:

Криси, дупето и плочките са до ген, но не пречи да се опитваме да стигнем. Аз плочки не целя де.
Има доста материал по темата упражнения за “обло дупе”.  Ти какво правиш и защо всеки ден?

Правя клекове, напади, коремни преси. Също правя и хип райс и кик бекс. Скачам и на въже. Не правя всички всеки ден, а ги редувам. Искам хубаво обло дупе за лятото 🙂

13.01.19
15:47

казано от Деян на 13.01.19, 14:53:

Абе за сега държим поне да не е назад.
Пф, жената взе, че направи резервация за ранно море само двамата у турско за 7 дни в края на м. май. С децата пък живот и здраве юли-август, че те са на даскало до края на юни. Та не знам как ще задържа придобитата форма и то точно преди финала на бийчбодито. За 7 дни може да се омажа яко, като се знам, че при подобни посещения натискам сериозно от към храна и пиене.

Ехх, колко си първосигнален и пораженец тиии... 😄 Чуваш ранно море на екзотично място и вместо да си кажеш: “Оле мале, Деяне, натискай че то не остана, да не се изложим пред чужденките”, ти почна: “Ооо, ето, ядене и пиене на корем, обречено е бийчбодито” 😄

Мнението беше редактирано от Димо на 13.01.19 15:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1