Не е като да ме няма повече от месец,ми така се случи 🙂
Подразбира се,че не съм тренирАла нищо,дан’са ‘фаля много много,че ще вземе да остане завинаги ...
Случиха се някои неща,които ми взеха цялото време на света и продължавам да не мога да се събуждам когато искам-биг проблем.
Поне поприключват тези обстоятелства и пак започвам да имам някаква надежда да си замъкна д-то в някоя зала.
За този месец и малко няма видим демидж,може би кило и половина отгоре,ама само като се гледам. Не съм се теглила. Гледам да се придържам към истинска храна - тук таме имаше по някоя торта,еклер или някаква друга тъпотия,но определено не съм прекалявала.
На работа малко в повече е пак напрежението(което май ми се отразява на съня).
Иии един път започна ли пак после е лесно,ама кога ще е това почване само аз си знам.
Наздраве с чичо Буш !
Как да пиша като няма време за никакво трениране-двете деца с грип-няма сън,няма ядене,живея на оризовки с изварена разядка(извара,зехтин,черен,червен пипер,сол,ч.л. майонеза,пушен червен пипер) и вода(и цигари-да си кажа -срам не срам).
Доказателство за тютюнопушене и един куч 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 21.01.19 19:00.
21.01.19
19:15
Ей, срам немате грам, така се радвах като видях, че се върна и с теа цигари много ме е яд на вас.
22/01
Да си кажа за днес,поне да си върна рутината.
Вода (малко) литър,не повече.
Обяд ориз със зеленчуци,пиле и гъби - шепа,две като мярка. Не тегля.
Две - три кафета.
Айсберг с домат,краставица,лук,шунка,царевица и млечен сос.
Много работа + час и нещо родителска среща.
Май и аз се разболявам-всичко ме боли.
Днес почти успях да се събудя навреме. Сега остава да започна и да ставам като звънне алармата и да измисля нещо достатъчно натоварващо за вкъщи.
Един приятел ме убеждава,че само с пудовки мога да натоварвам цяло тяло и друго не ми трябвало. Колко ли истина има в това ?
23.01.19
12:40
казано от Веси на 22.01.19, 21:43:
Един приятел ме убеждава,че само с пудовки мога да натоварвам цяло тяло и друго не ми трябвало. Колко ли истина има в това ?
За моженето - може, стига да знаеш как и да можеш да го изпълняваш. А дали ти трябва друго или не, отговора зависи от много други неща.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.01.19 12:54.
23.01.19
13:00
Можа ама не е като щангите. Другото е, че вкъщи ще са мотивираш много по трудно
Значи мога да дам шанс на идеята 🙂
Там е работата,че единственото време,в което мога спокойно да тренирам е сутрин преди работа. Всяко друго време означава 1000 уговорки с близки за деца,кучета ,глупости и се изнервям от този факт.
Ще се пробвам момчета ,благодаря 🙂
23/01
Вода литъъър и малко.
Кафета три.
За обяд кюфтета и картофено пюре,вечерта китайско-ориз със зеленчуци и пиле със сладко-кисел сос. Чаша кола.
———-
Тренировка няма
———-
Ще направя нов опит утре да се събудя към 6 да кажем за нещо влъщи сутринта 🙂
24/01
Вода повече от литър и половина.
Кафета три.
Ориз със зеленчуци,пилешко и гъби за обяд. Вечеря пиле на грил.
Уиски за капак.
——-
Пореден неуспешен опит за събуждане навреме. И все пак няма да спра да опитвам 🙂
——-
Що годе нормален ден,чакам си караокето утре вечер за малко почивка на ума.
25/01
Вода почти 2 литра.
Кафета пак три.
Ориз със тиквички за обяд,вкъщи вечерта червени чушки с яйца на тиган.
—-
Импровизирана тренировка / раздвижване вкъщи за 20-тина мин. Бърпи,клекове,напади,лицеви опори,бг клек / 20 от всички три кръга с малка почивка. Малко,но трябва да се започне от някъде.
——-
Отивам на караоке-бай бай 😜
Мнението беше редактирано от Веси на 25.01.19 23:51.
26/01
Ставане по обяд
Две кафета.
Литър и половина вода,чаша кола.
Две кюфтета от домашна пилешка кайма и зелена салата,вечерта пилешко филе с млечен сос. Парче домашен кекс и кисело мляко.
——
Вкъщи тренировка за горна част на уреда,който доста време стои като паметник. Не е много добре измислен,ама за извънредни случаи става.
——
Малко къщна работа и обикаляне следобед(не можах да поспя още малко).
Веси, ти кой уред имаше, един с въжета и дърпащ ли? Чудех се на такова нещо, но и аз много не си падам точно по дърпащите упражнения...
Радост,това имаме вкъщи,цяла стая само за него сме отделили,ама не си струва парите. Мотивацията,която я има в залата поне при мен не се доближава грам до тази вкъщи,а и уреда не е достатъчно качествен за да се изпълнява всичко без проблем. Самите кабели се движат с усилие,не се връщат нормално в стартова позиция всеки път,ей такива неща. А пък аз съм малко педантична и това супер много ме дразни. И пак е вариант като няма време да стигна до зала.
Мнението беше редактирано от Веси на 26.01.19 23:35.
За мотивацията и настроението в залата си права. И аз все по-рядко виждам смисъл за себе си как да правя пълноценна тренировка вкъщи, дори и да имам тук-таме нужните тежести. И аз се набутах с една лежанка със стенд и заема 1/3 от стая. По-натам може и да я махна и да си оставя само тежестите и сгъваема лежанка.
Дано намериш желание за твоя уред, иначе е грехота и за инвестицията, и за мястото 🙂
Ще си правим помещение в двора на къщата за тренировки до една година макс(че две момчета имам,ако им дойде желанието да тренират и те ) и уреда отива там - лежанка и лост,дъмбели и още някоя и друга пудовка ще си вземем и ще заприлича работата. Аз на този етап най-много някой ластик да си купя,за да допълня това,което имам и да доживея да дойде пролетта да мога да си бягам като хората,че много свикнах и сега ми липсва.
27.01.19
10:44
Комшу, ако дойдем там преди да достигнем дълбока старост, ще си праим трейнинг партита с бира-афтър, хихи - ту у нас, ту у вас 🙂))
Яко, радвам се, че сте го решили така. Аз много искам, знаеш, и се развълнувах все едно у нас ще се прави 😅
П.П. Мотивацията зелено и на въздух пък няма нищо общо с тази в зала. ❤
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.01.19 10:46.
Да да,и аз предпочитам открито и зеленко,ама зимата с тоя къс ден ме съсипва.
Ще се събираме и да не сте се преселили още 🙂 винаги сте добре дошли 💋
27/01
Днес няма тренировка.
Събудих към 10.
Две кафета.
Водата е около литър засега.
Бяхме с куче на х. Здравец,след това разни неща вкъщи.
Единствената храна за днес ще е пица.
Утре с нови сили 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 27.01.19 19:42.
28/01
Добреее давам начало на 10 000 суинга.
Ден 1 днес преди работа.
Избрах упражнението да е клек с две пудовки,понеже нямам една по-тежка. Смятам да си купя и една 16 кг,но това ще е ако приключа успешно този опит.
Докарах го до 5 кръга,но останах без въздух.
—-
Кафета две днес.
Вода литър.
Ориз със тиквички(мога да го ям всеки ден)
Вечеря свинска плешка със топено сирене и гъби. Чаша бяло вино.
——
Лягам да чета книга 🙂
——-
Слагам снимка,че не ми се пише толкова 🙃
Edit : Да хвърля ли една бала пари за този розовия 🙈 Уж смарт уоч
Мнението беше редактирано от Веси на 28.01.19 20:44.
казано от Веси на 28.01.19, 20:26:
Edit : Да хвърля ли една бала пари за този розовия 🙈 Уж смарт уоч
От теб зависи. Само си помисли добре за какво точно ще го използваш и дали няма да стане излишен след месец-два. 🙂
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.01.19 12:02.
Ами Боби,аз го харесвам и като дизайн също 🙂 то това е основното което ме привлича всъщност.
Иначе другите функции са си плюс,ако доживея да започна пак да спортувам малко по-активно де 🙂
А и съм токова отнесена,че и най-простата функция за известия за съобщения и пропуснати обаждания ще ми е идеална
Ти така или иначе вече си го решила, не виждам защо питаш въобще 🙂) предполагам очакваш неодобрение или одобрение, но то така или иначе ще си го купиш 🙂
Ако ще го ползваш за спорт няма никакъв смисъл, освен ако не се занимаваш по сериозно с бягане или колоездене и тренираш с точно определено темпо или пулс. То за темпото даже не ти трябва такъв часовник. Единствено пулса, но те там повече от часовниците имат отклонение и трябва да го разбереш какво е ...
казано от kaloyan на 29.01.19, 13:29:
Ти така или иначе вече си го решила, не виждам защо питаш въобще 🙂) предполагам очакваш неодобрение или одобрение, но то така или иначе ще си го купиш 🙂
Ако ще го ползваш за спорт няма никакъв смисъл, освен ако не се занимаваш по сериозно с бягане или колоездене и тренираш с точно определено темпо или пулс. То за темпото даже не ти трябва такъв часовник. Единствено пулса, но те там повече от часовниците имат отклонение и трябва да го разбереш какво е ...
За спорт има смисъл да си вземеш нещо на Гармин с алгоритъм за променливост на сърдечния ритъм от Firstbeat и да го комбинираш с Ant+ сензор за гърди.
Колкото до часовниците на Самсунг, предимството им е във въртящия се пръстен за навигация. Огромният недостатък обаче е, че корейците много са си повярвали и са тръгнали по пътя на огризката - разработват си собствена среда и приложенията им са много малко и не са съвместими с другите “смарт” часовници. Аз на този етап не бих взел Самсунг, не и на такива пари, не и докато не се върнат в лоното на истинския Андроид. 🙂
Асус имат много приятни модели от серията ZenWatch, Huawei и LG същo - по-скоро към тях бих гледал.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.01.19 13:47.
29.01.19
15:51
И аз съм фен на гармин, или по-скоро съм свикнала с него. Наскоро си подменях моя и докато разглеждах попаднах на този модел. Имат доста приятен дизайн 😊
29.01.19
18:38
Аз имам Huawei Watch 2 и съм много доволна обаче май като дизайн няма да ти пасне, като го гледам розовкия Samsung. Доста различни са стилово
Благодаря за мненията хора,мисля,че и LG е опция.
Аз че съм харесала най-много самсунга си е така,ама бих поогледала още малко. В началото един обикновен polar щях да си купувам,ама този Самсунг токова добре ми изглежда визуално,че все към него ме влече. Добре,че нямах толкова пари в себе си 😂
А аз,че професионално няма да се занимавам със спорт няма,ама все пак се надявам да не е чак толкова отклонението. И дали ще е съвместимо с ябълката така и не погледнах. Ще потърся още информация и малко ще ги сравня,че от импулсивните покупки най-много боли хаха
казано от Веси на 29.01.19, 19:15:
И дали ще е съвместимо с ябълката така и не погледнах.
Ако телефонът ти е огризка, по-добре и часовникът да е такъв. Не съм вярвал, че някога ще го кажа, но ето - Apple Watch 4 са с едни гърди пред всички други на пазара в почти всяко отношение.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.01.19 09:14.
казано от Boby_ на 30.01.19, 09:13:
казано от Веси на 29.01.19, 19:15:
И дали ще е съвместимо с ябълката така и не погледнах.
Ако телефонът ти е огризка, по-добре и часовникът да е такъв. Не съм вярвал, че някога ще го кажа, но ето - Apple Watch 4 са с едни гърди пред всички други на пазара в почти всяко отношение.
:( Айде стига пуска зарибявки. Баси якия часовник, сега ще ми влезе в главата. Без това батерията на моя започва леко да му сдава багажа.
30/01
Ставане към 6:00.
5 кръга от снимката по-долу(ден втори)
Вода за деня около втория литър.
Една чаша топло мляко.
Кюфтета по чирпански за обяд,пилешко филе с млечен сос вечерта.
——
Толкова часовници видях,че съвсем се обърках. Ще почета още малко и ако не съм се отказала ще взема нещо. Нека мине разхода по татуировката и според сумата,която ще ми остане ще избера. Но засега в таргета са три-четири марки от препоръчаните. Има една психологическа бариера в това колко като сума ми се дава,ама като виждам,че за малко повече пари устройството е почти два пъти по-добро направо ме замисли.
Мнението беше редактирано от Веси на 30.01.19 22:37.
31/01
Ставане към 6:30 ,не остана време за тренировка,наложи се сутринта да довърша част от къщната работа,а и трябваше да стигна малко по-рано до офиса. Някакъв дрибер важен клиент трябваше да обслужа,като той се оказа неочаквано голямо г@@но без извинение. Развали ми деня още от първите му 5 мин. но с малко дълбоко дишане и позитивно мислене успях да не се скарам с него. Ууууса.
Три кафета,два литра вода.
Овчарски пай за обяд,половин порция,че много тежко,прасешки врат със шопска салата за вечеря.
Още си кашлям като магаре(остана ми задна хрема от последното разболяване).
Това засега,утре ще видим.
Лятото идва 🙂
01/02
Станах в сто часа и цял ден като зомби,спи ми се,едни прозявки,супер уморена. Много странно. А си легнах сравнително рано. Продължавам да не харесвам зимата(дори и без снега).
Обяда беше другата половина от овчарския пай,вкъщи след работа пилешки крилца и зелена салата.
Водата ми е около два литра и май три кафета стигнах пак.
Надрусах един Нурофен преди лягане пък дано става човек от мен утре.
Няма тренировка днес,нямах сили и време де,ако трябва да съм честна.
Ще търся ластици утре из интернетЪт.
Мнението беше редактирано от Веси на 01.02.19 22:53.
Зависи колко здрави ластици ти трябват и за какво, но в Декатлона имаше едни за 24 лв, които бяха много изгодни - съотношение лев на кг опън, чак ми се прищя да си ги взема. Най-силните им бяха неизгодни, както и най-леките.
Нямат такива плоски и тънки и с малка обиколка. Всички са им поне 2 пъти с по-дълга обиколка и по-дебели.
И аз със такова впечатление останах 😆,ще търся другаде явно 🙂
Другите ,които намирам с такъв размер пък са много тънки и ще има много болка,ако се скъсат.
Мнението беше редактирано от Веси на 02.02.19 11:02.
Да си представим,че 02/03/04-02 ги е нямало,разни поводи,меса,торти,салати лудници,среща с нашите - още храна ... защо по български всичко хубаво посрещаме с купища храна - не може ли с една екскурзия да се почерпим значи значи хм...
Сега ще страдам седмица за всичко изядено-не като количество,а като комбинация между храните,ще забия един режим накрая и това ще е решението.
Трябва да ме следи някой иначе няма да ме бъде. Да взема да се консултирам с някой фитнес инструктор най-накрая ли или 🙂
Мнението беше редактирано от Веси на 04.02.19 21:23.
05/02
Ставане към 6:30 часа
Схемата със суинговете.
Три кафета,едното 3в1(грешка). Вода литър и малко,чай някакъв,че много ме боли гърлото и чаша кола с вечерята.
На обяд спанак с ориз колкото шепата ми,котиж половин кофичка със сладко от боровинки,вечерта наденица на фурна и зелева салата.
—-
Няма нещо особено за отбелязване освен,че не мога да се наспя.
Мнението беше редактирано от Веси на 05.02.19 19:33.
Имам уговорка с инструктор 🙂 furst step made
Последните дни няма кофти храна ама няма и тренировки ,та малко пропуснах да пиша.
Ще отбележа пак като има някакво развитие 🙂