И почвам да ИЗбегвам, бате...

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.02.19
16:06

Така е, а с тебе тая база толкова бързо почнахме да я градим по едно време, че на 8-я месец от тренировките правихме Hidalgo
Run 2 miles - 3200m
Rest 2 minutes
135 pound Squat clean, 20 reps
20 Box jump, 24” box
20 Walking lunge steps with 45lb plate held overhead
20 Box jump, 24” box
135 pound Squat clean, 20 reps
Rest 2 minutes
Run 2 miles/3200
If you’ve got a twenty pound vest or body armor, wear it.

Аз, Тодорка, Ilstrong и ISB в 12 часа на обяд в най-адската жега на Бонсист, Витан тогава си спомням само мина да ни наглежда да не умрем, и да ни каже, че не сме в час... Моето време беше 57 мин на тоя комплекс.. Сега доста хора разбират защо Сашо ми се присмива на свинския тръст в Южния парк. Илия и Иво мисля завършиха на 52. И тъкмо решихме, че сме ебати добрите, видяхме в официални резултати на топ атлети времена от 43-47мин за мъже и 50-52 за жени. И рязко разбрах, че СЪМ МНОГО зле, затова не го харесвам тоя спорт... все си зле, каквото и да правиш отнякъде изкача някой викинг и ти *бава *ичката лелина я с повторения, я с време.

15.02.19
16:25

казано от Димо на 15.02.19, 14:48:

казано от James Hinks на 15.02.19, 12:36:

Всеки средно натрениран би трябвало да може 50х100 на ставане сутрин.

По тоя аршин, колко ли са изобщо средно натренираните и има ли които са над средното във форум? С огромен интерес и удоволствие ще изгледам видео на всеки който го може, дори и да не е на ставане.

Може би са малко дори и средно натренираните 🙂

40 тръстъра в серия с 2@32 ми се вижда по-трудно от тези клекове с щанга.

Мнението беше редактирано от ISB на 15.02.19 16:31.

Bart Simpson

15.02.19
16:29

Блажке, топ атлети го правят за 52, ти го правиш за 57 и казваш, че си супер зле?
Ти с онея Исландските ли се сравняваш или аз грешно те интерпретирам?

15.02.19
16:52

казано от Bart Simpson на 15.02.19, 16:29:

Блажке, топ атлети го правят за 52, ти го правиш за 57 и казваш, че си супер зле?
Ти с онея Исландските ли се сравняваш или аз грешно те интерпретирам?

Винаги, когато съм гонела каквито и да било резултати ,съм се сравнявала с топ атлети дори и в началото сравнението да е било смешно, ако се сравнявах с Пенка и Денка от нашата зала , никога нямаше да направя такъв резултат в трибоя ( примерно). Сашо винаги ни е казвал са гледаме резултатите на световно ниво, а не тези на атлетите в България.
А оня джендър Рич го е правил Хидалго за 46. И се замисли, че между 52 и 57 разликата е 5 Мин. Не нужно да обяснявам как се свалят 5 Мин на такъв тип комплекс.

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.02.19 16:53.

15.02.19
18:15

Сашо, колко пари си представяш за 100х100 видео?

15.02.19
19:16

100x100=10000😄

Bart Simpson

15.02.19
19:17

За 10к Алета Оушън ш ги изкляка.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.02.19 19:17.

15.02.19
19:21

Аз мога да ги направя и за без пари, ама зор да го правя нямам. Както казах бягам от бройките на клека по една определена причина. Пък и логически 10000 е отговора на 100х100 за колко 😄

Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.02.19 19:42.

15.02.19
19:27

10 000 има ли кой да даде? За един прЕател питам ?

15.02.19
21:40

казано от Блажка на 15.02.19, 19:27:

ей са се найаде с клен 😄 😄
п.п.
поздрав за све

15.02.19
22:02

казано от Bart Simpson на 15.02.19, 19:17:

Как па всичките ги знаеш по име , дейба 🙂 🙂

Bart Simpson

15.02.19
22:02

Така:
Преден клек до 130
Преден клек 5 х 110

Гребане 5 К- време: 19:50

DU безчет, след всичкото това най-добра серия за днес:
18
Най-добра до сега вообще-32

Bart Simpson

15.02.19
22:03

казано от Queen Cobra на 15.02.19, 22:02:

казано от Bart Simpson на 15.02.19, 19:17:

Как па всичките ги знаеш по име , дейба 🙂 🙂

Епа има едно времв от месеца дето си сака.
Ма явно не ги знам само аз.

15.02.19
22:24

казано от Joe Musashi на 15.02.19, 21:40:

казано от Блажка на 15.02.19, 19:27:

ей са се найаде с клен 😄 😄
п.п.
поздрав за све

Тоз па, с клен, дайте ми един месец и съм ги клекнала, ама част от парите ще трябва да дам за лазерна епилация и квартира, щото може и да ме изгонят от нас ☝🏻😄

Bart Simpson

17.02.19
14:33

За пръв път в неделя трен.
Ей голяма говорилня.

Заден клек до 140
Заден клек 7 х 120

10 лег-70-1- суинг-32
10 лицеви
9 лег-70-2- суинг-32
10 лицеви
8 лег-70-3- суинг-32
10 лицеви
.....
.....
.....
2-лег-70-9- суинг-32
10 лицеви
1-лег-70-10- суинг-32

Време-15:44

105 скок кутия

Bart Simpson

18.02.19
12:54

Преден клек до 120

ЕМОМ 10:
5 х truster-45
5 х pullups

3 mim EMOM- 4K
10 DU
Row

Време 21:44 мин

Това беше, спрях да възстановявам, почивам по няколко дни и пак нищо, магнезий, креатин, сън доволно и пак не става.
Постоянно съм скапан.
Ще трябвя да ревизирам нещата и да видя какво ще правя, но това не е начина.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 18.02.19 12:55.

Bart Simpson

19.02.19
02:13

Днес ми се е родил дребния:
19/02/13 -6

6 rounds of:
19-DU
2- 130 DL
13- pullups

Ще го копам на 20-ти

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.02.19 02:14.

19.02.19
11:18

казано от Bart Simpson на 18.02.19, 12:54:

Ще трябвя да ревизирам нещата и да видя какво ще правя, но това не е начина.

Определено не е това начина, да. Ти и с пълна почивка щом не можеш да се възстановиш, значи си го закършил.

И да ти е жив и здрав малкия!!!

Bart Simpson

19.02.19
11:37

Мхм

19.02.19
14:13

Един прЕател ми каза, че в кросфита много често се претренира, защото истината е, че никой не знае точно каква е програмата на тренировките. Само казвам.

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.02.19 14:14.

19.02.19
14:23

казано от Блажка на 19.02.19, 14:13:

Един прЕател ми каза, че в кросфита много често се претренира, защото истината е, че никой не знае точно каква е програмата на тренировките. Само казвам.

Там е по американския модел. Тренираме всичко. Трябва да си яка щанга, гимнастик, бегач, йога, плувец, щангист и тн. Табатата е само за загрявка, щото нали загрявката на кросфит е тренировката на други 🙂

19.02.19
14:24

казано от James Hinks на 15.02.19, 15:51:

казано от Блажка на 15.02.19, 15:44:

На доста по-късен етап разбрах, че ако искаш да си добър кросфитър, трябва да имаш периодизация на тренировките и вече ми стана супер сложно

То преди периодизцията иска база

Първо червеното, после зеленото. Без тях нищо няма да стане.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.02.19 14:25.

19.02.19
14:27

казано от kaloyan на 19.02.19, 14:23:

Там е по американския модел. Тренираме всичко. Трябва да си яка щанга, гимнастик, бегач, йога, плувец, щангист и тн. Табатата е само за загрявка, щото нали загрявката на кросфит е тренировката на други 🙂

Пак от същия приАтел знам и съм убедена вече след толкова години, че ако нямаш база по-добре да си направиш периодизация - 3 месеца щанга, 3 месеца лека атлетика, 3 месеца спортна гимнастика, 3 месеца ВОД-ове... и така да си дадеш време да усвоиш базата за всеки спорт, да се натренираш и след това да започнеш да се впускаш в комплексни предизвикателста.
Също така много пъти се питах как жените в кросфита, въпреки зверските натоварвания, не се омазняват и не се подуват, дадоха ми отговора, ама такава цена не ми се плаща и си сипах какво? една ракия, разбира се 😄

#приАтелятмеизпревари

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.02.19 14:28.

19.02.19
14:42

казано от kaloyan на 19.02.19, 14:23:

Искаш ли да ти кажа най-точното описание на Кросфит - правене на едно просто нещо, а именно натренираност, по възможно най-сложния, бавен, непрактичен и опасен начин.

Bart Simpson

20.02.19
00:18

Абе, че има драма, има.
Че сте прави, прави сте.
Че е трудно, гадно, непрактично и болезнено е ясно.
Ама я да фърля един камък по тоя дето се обажда недобронамерен (шега, Калоян):
Определение за алпинист:
Човек, който избира възможно най-трудния и болезнен начин да достигне място, на което няма никаква работа да върши.
Надяеам се разбирате какво имам предвид с този пример.
На мен кросфит стила на трениране ижасно много ми харесва, просто малко ще намаля натоварването и ще.работя доста повече.върху техника.
Много ви благодаря, че сте загрижени, честно, оценявам го.

20.02.19
07:58

Не е недобронамерено, просто мен ме е яд техния модел, че са го направили за пари и са взаимствали просто най-интересното от всички други дисциплини, обаче не и с техните методики. Та затова казвам американски модел, понеже от там идват тези всичките неща. За теб мога да кажа че подкрепям и ми се ще да не се отказваш до последно и да си следваш протоколите които трябва за по дълго време и да кажеш кое как е.

П.С  и аз съм тренирал по подобни протоколи.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 20.02.19 08:03.

20.02.19
10:00

казано от Bart Simpson на 20.02.19, 00:18:

На мен кросфит стила на трениране ижасно много ми харесва, просто малко ще намаля натоварването и ще.работя доста повече.върху техника..

Пусни едни интервали и пак ще си говорим..за натоварване,въздух,издръжливост.
Ще ти дам един пример с мен,па аз съм меко лайно:
От време на време ходя в залата на Таков по бокс...с разни младежи от спортното и лапетии-трябва да ти кажа ,че без проблеми им прелитам тренировките...даже питам за още.

Иначе е ясно ,всеки си напъва както му е най-гот.

Мнението беше редактирано от nervak на 20.02.19 10:00.

Bart Simpson

20.02.19
10:03

Честно, говорил съм с Боби на тази тема, любопитно ми е, определено.
Вярвам, че ще дойде време и това да се опита.

20.02.19
10:12

казано от nervak на 20.02.19, 10:00:

От време на време ходя в залата на Таков по бокс...с разни младежи от спортното и лапетии-трябва да ти кажа ,че без проблеми им прелитам тренировките...даже питам за още.

Същия бях и аз в Ботев, а даже не бях чу’вал за интервали. Просто сме необикновени чичаци 😄

Bart Simpson

20.02.19
10:21

Лигата на необикновенните..........чичаци.
😁
Днес ще тренирам следобедно защото съм купил един левъл пак за lego dimentions и не.можем да го пуснем и подивявам.
Вчера към три успях да ъпдейтна екс бокса.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.02.19 10:21.

20.02.19
13:19

На мен кросфит стила на трениране ижасно много ми харесва, просто малко ще намаля натоварването и ще.работя доста повече.върху техника.

Барти, такъв “стил на трениране” има много преди Гласман да се сети. Моята първа среща с такова трениране беше в началото 1994, споменавал съм го и преди човека, Митко Бореца, тъкмо беше завършил Медицина след казармата. Неговите тренировки са били 100 пъти по-подредени и систематизирани от това, което правиш ти и което се прави масово в КФ и въпреки това по онова време ми изглеждаха нелепи и непрактични, докато година и нещо по-късно и аз започнах да тренирам по подобен начин. Да, грешки е имало, но не и такива, които да изискват толкова, колкото изискват твоите...
Всичко това ти го пиша, за да си наясно, че може да тренираш много по-разумно и пак да е КФ, че вероятно и да изпитваш някакво удоволствие от тренировката, не да лягаш и да умираш след нея. Няма нужда да отбелязваш с пребиване и несистематизирани натоварвания дати, герои, женски имена и събития. Да, някои от комплексите са хубави за тренировка, но за да стигнеш до там си иска база, която не се гради на пясък. А всички тия таймкапове, емоми, амнайсе рундови схеми и подобни са точно пясък. Тях може да си го позволиш едва след като си натрениран хубаво и знаеш какво и колко можеш реално.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.02.19 16:26.

Bart Simpson

20.02.19
13:35

Make sense.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.02.19 13:42.

Bart Simpson

20.02.19
15:45

Историята е дълга, но с щастлив край.
Lego dimentions е игра с всички герои от батман и Гандолф, до ловци на духове мисията невъзможна, Хари Потър и Супер мен, Симпсънс и вообще почти всички.
За отделните герои има отделни левъл пакс, които се ъпдейтват върху един стартер пак, който ние си имаме от миналия рожден ден.
На този купихме соник левъл пак, защото сега е актуалната история........и така започнаха моите проблеми.
Първо до сега никога не бяхс вързвал екс бокса с интернет.
Отитах уи фи- йок.
Купих кабел- йок.
Гледах цяла нощ you tube и накрая едно 13- годишно пишлеме ми показа проблема ми:
Понякога ако си се аднал с акаунт, на който има хистори дава грешка при свързването.
Направих празен акаунт и веднага се свърза, жив и здрав да си пич.
Върнах кабела.
След това ми поиска да се свържа с x box live.
Направих си мейл, който да е само за таа работа и си направих профил и там, обаче йок, не се адва.
Зарязах го в три часа през нощта.
Днес сутринта се събудих с гениялната мисъл да вляза в тоа нов меил и да верифайна код....... Ми чакаше си ме кротичко там въпросния меил....
Бам, всичко светна в цветове, нет хликс, абе всичко, интернет експлорер, you tube.
Връщам се да свалям стартер пака весел....нема място ми вика на конзолата ви, отварям сториджа( след осем видеа в тубата,  да го видя къде е), йок, нема хард драйв, празна нишата.
Бегай помагазините за хард драйв......три магазина за игри, един за втора употреба техника и нямат.
Тоя съа втората употреба са голяма мрежа и провериха имаше два хард драйва в Северна Ирландия в един град-45 км ауей и 4 броя в Атлон-89 км ауей.....кога бях в Атлон-вчера.
Седя и псувам и се прибирам с мисълта да плащам 60 кинта за да стана златен потребител и да мога да свалям с облака- жената вика ща убия.
Отварям местния продавалник:
Само един, в нашия град, обаждам се:
-Здрасти, ш може ли само хард драйва.
- Ми не, нямам.

Вече се сещате колко съм откачил, вадя един външен хард, забивам го отзад на екс бокса и тойме пита, искате ли да реферматираме хард драйва, което ще изтрие всичкото инфо.
Неееееее.
Не иакам щото там.ми е всичко.
Имам флашка ама е в сладкарницата със снимка за тортата на дребния.
Вече съм на успокоителни.
Ровя в шкафа с кабелите и зарядни, намирам един преходник, който погрешка мацката ми купи преди три години защото реши, че е флашка, вадя си картата от фотоапарата, слагам, забождам преходника........работи, земи още 2Г екстра памет.
Спокойно вече свалям всичко и ъпдейтвам всичко,  за коего съ.бил помолен с поаледните часове.
Слагам тага с героя на соник върху плей пада и той не се появява.
Реших, че се е размагнетизирал(имал съм подобен проблем преди).
След 93- я рестарт и изглеждане на едно стартово видео, което вече може да ме разплаче, махам всички тагове от плей пада, слагам соника и той се появява на екрана.
Спечелих таа битка.
Това е кратката версия.
Честит рожден ден,  сине, да си ми жив и здрав.
На Коледа от Канада навреме ти докарах подаръка, а за рожденния ден закъснях с един ден.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.02.19 17:05.

20.02.19
19:47

Иди му купи един бъндъл ПС4 със Спайдър-мен на момчето, не го мъчи с тоя хбокс

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 20.02.19 19:56.

Bart Simpson

20.02.19
20:29

Ман, аз ми копувам каквото си хареса той.
За сега не го е пожелал.

20.02.19
21:05

Барт, въпрос: как го включихте ? Така де, електроуредите от Канада в БГ им трябва преобразувател за ток от 120 на 220V ... в БГ не мога да намеря, а ни подариха прахосмукачка dyson за камара пари и не можем да я ползваме
:( можеш ли да помогнеш, ще си платя доставка и пари ще ти пратя предварително, отвътре се разяждам от яд, че не мога да я ползвам.

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.02.19 23:24.

Bart Simpson

20.02.19
21:06

Е не, то подаръка от Канада не е ел.
Беше си обикновен лего конструктор.
Но ще попитам приятрля ми от там какво може да се направи и ще пиша при първа възможност.

Ще изпошзвам да споделя, че реших да почивам до понеделник,  а и торта си хапвам и няколко бири, малко ще си почина хора, верно се попресилих.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 20.02.19 21:08.

20.02.19
21:45

казано от James Hinks на 20.02.19, 13:19:

Барти, такъв “стил на трениране” има много преди Гласман да се сети. Моята първа среща с такова трениране беше в началото 1994, споменавал съм го и преди човека, Митко Бореца, тъкмо беше завършил Медицина след казармата. Неговите тренировки са били 100 пъти по-подредени и систематизирани от това, което правиш ти и което се прави масово в КФ и въпреки това по онова време ми изглеждаха нелепи и непрактични, докато година и нещо по-късно и аз започнах да тренирам по подобен начин. Да, грешки е имало, но не и такива, които да изискват толкова, колкото изискват твоите...
Всичко това ти го пиша, за да си наясно, че може да тренираш много по-разумно и пак да е КФ, че вероятно и да изпитваш някакво удоволствие от тренировката, не да лягаш и да умираш след нея. Няма нужда да отбелязваш с пребиване и несистематизирани натоварвания дати, герои, женски имена и събития. Да, някои от комплексите са хубави за тренировка, но за да стигнеш до там си иска база, която не се гради на пясък. А всички тия таймкапове, емоми, амнайсе рундови схеми и подобни са точно пясък. Тях може да си го позволиш едва след като си натрениран хубаво и знаеш какво и колко можеш реално.

Дааа ,това трябва да го наизустят всички занимаващи се с КФ
А каква натренираност са имали нашите борци от 70те години....
Сегашните кросфитъри са детска градина...
Ами руската школа...

Bart Simpson

20.02.19
21:52

Ами робокоп и терминатор, мани, мани.

20.02.19
21:57

https://www.vbox7.com/play:188fcfe2e6
Опитай се да го изглеждаш внимателно...познавам лично някой от героите
В името на спорта от1983 се казва филма..

Мнението беше редактирано от doni dimitrov на 20.02.19 21:58.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1