Сила, когато станат 51+ годините

Прескочи до:
Bart Simpson

10.03.19
12:45

Чарджили-таксували.
Ае разкажи де, целия форум затаи дъх да разбере защо Нррвака мрази Холандия.

10.03.19
12:52

Не казах,че мразя,а че съм смешен по отношение расови предразсъдъци спрямо всеки един холандец.Ама аз ги разбирам хората ...имат си няквокукленскопедалска страна,архитектура и тн .. и идват разни  джуджета ,откъде ли не и им осират всичко.Не ги съдя,подкрепям ги даже.

Bart Simpson

10.03.19
13:11

Аз разбирам много добре какво казваш, но не разбирам къде е връзката с расовите предрасъдаци.
Зюащото смятам Холандия и Франция за едни от най-расово толерантните страни в света.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.03.19 13:12.

10.03.19
13:18

казано от Bart Simpson на 10.03.19, 13:11:

Холандия и Франция за едни от най-расово толерантните страни в света.

И що?
Щото е пълно с маймуни и амуджи ли?
Видях ,колко са толерантни...във всеки магазин,бар,ресторант,автобус.Точно с любезна усмивка те пращат на пичка си лелина.Аз поне не понасям тъмнозелените,докато те слагат под ножа всеки който не  е от страната им, и то доста явно.

Мнението беше редактирано от nervak на 10.03.19 13:22.

10.03.19
13:21

Холандците са си го набутали с арабите, масата от тях там търкалят бенц и са играчи, а за Франция какво да кажа, на всяко кръстовище просят по 5 чаршафосани сирийки. В Ирландия не е така и не искаш да стане, нали?

Bart Simpson

10.03.19
13:22

Това е така НАВСЯКЪДЕ в Европа, на някои места като Чехия, Австрия,Белгия , Холандия, особенно много, но пак ти казвам това не е расизъм.
Едит, тук не съм цитирал, но е отговор на Нервата на последното мнение.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.03.19 13:29.

10.03.19
13:24

Расизъм е да мразиш хората заради расата им, това е някакво психично заболяване и е вредно и за болния.

Bart Simpson

10.03.19
13:27

казано от Brown Bomber на 10.03.19, 13:24:

Расизъм е да мразиш хората заради расата им, това е някакво психично заболяване и е вредно и за болния.

Ш взвмвш да ми хареса, нещо което ти казваш.
Не, не е така в Ирландия.
За другите страни знам какво не харесвате и какво обсъждаме, но всичко което искам да кажа е, че не са расиати и шуви изма им не е облегнат на расизъм.

10.03.19
13:27

Кво значение има ,каква е дискриминацията..расова ,полова, езикова?-все си третиран като ниско стоящ.
Недей да ми обясняваш за дискриминация...аз поне я прилагам,а не само теоритизирам.

Bart Simpson

10.03.19
13:30

Дискриминация има и тук.
Но ти не каза нищо за дискриминация, а за расизъм, като расизма е клон на дискриминацията.
Иначе ако знаеш тук какви шувинистични копелета са и как се пробива крепостен селянин ш са разплачеш.

10.03.19
13:30

Глупости...лижете черни задници щот сте,психично здрави.

10.03.19
13:33

Нервак, верно трябва да се прегледаш 🙂

Bart Simpson

10.03.19
13:36

казано от nervak на 10.03.19, 13:30:

Глупости...лижете черни задници щот сте,психично здрави.

Много ти здраве.

10.03.19
15:53

казано от Brown Bomber на 10.03.19, 13:33:

Нервак, верно трябва да се прегледаш 🙂

Щот не съм толераст ли?

10.03.19
16:06

казано от nervak на 10.03.19, 13:18:

казано от Bart Simpson на 10.03.19, 13:11:

Холандия и Франция за едни от най-расово толерантните страни в света.

И що?
Щото е пълно с маймуни и амуджи ли?
Видях ,колко са толерантни...във всеки магазин,бар,ресторант,автобус.Точно с любезна усмивка те пращат на пичка си лелина.Аз поне не понасям тъмнозелените,докато те слагат под ножа всеки който не  е от страната им, и то доста явно.

Абсолютно съм съгласна, във Франция имах проблем, че им говоря на английски, после като започнах да им говоря на френски, ме питаха откъде ми е акцена, бил странен и казавах, че съм от немската част на Швейцария... Един път имах неблагоразумието на една гара да кажа, че съм от източна Европа и ми казаха, че не можели да разбера заради лошия ми френски кой влак търся. Казах им го и на английски, отговориха ми, че не разбират и на английски. Гарата беше ключовата гара Gare du Nord центъра на Париж.
Изобщо мразят източноевропейци отвсякъде. В среднокласов ресторант, докато вечерях с приятелка българка, която живее и работи в Париж, ни заговориха към 45-годишни французи, искаха да разбера откъде сме, след като проведохме някакъв разговор, в който стана ясно, че няма да отидем с тях на бар, единият ни предложи по 100 евро на човек, защото явно само парите ни спирали да тръгнем с тях.
Сори за спама, и в Холандия бях, същата работа, но там поне видях наистина защо е такова положението - на червените фенери след 22 часа симпатични сливенчанки ( просто ги попитах за месторождението ) танцуваха под звуците на Преслава, буквално през клетка бяха българките.

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.03.19 16:09.

Bart Simpson

10.03.19
17:46

Мразят и мразят с повод.
Но не са РАСИСТИ.

10.03.19
17:53

Аааа за теб е важно да знаеш,за какво те презират,така ли?

Bart Simpson

10.03.19
18:02

Абе, нервак, закво така сучеш разговора?
Първо каза, че ги разбираш, после каза, че не били прави,после каза че били расисти, пък всъщност са шувинисти.
Всички разбрахме какво ти е на душата, споко, така е в целия свят.
Трябва да си дълго с тях за да ти дадат шанс.
Едит:
Замисли се, ние също класифициране отделни нации, та дори и себе си:
Тук е тъмна Индия
И стана, братче-Бейрут

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 10.03.19 18:04.

10.03.19
18:07

На душата ми е светло...прибирам се.
Те си остават със зелените и бенбените,през хоя ми е дали ще им дадат шанс.

10.03.19
18:22

Мен ме спира на центъра във Варна една руксиня. Няма пажалуста, няма извинете, а почва да ми кудкудяка, все едно съм и гид. Казах и, че не я разбирам, не, но, ноу, найн и си тръгнах, расист ли съм?

То пък като почнат да ме питат някъде, за някакви малоумни неща, като например за влак, а то на гара норд в Париж и изобщо на всички гари по света има табла, разписания и всичко е обяснено, точно като за тези малоумници.
Иначе в Амстердам са си извратени копелета, и бая от тях са надути и нагли пуяци, но това не ги прави расисти.

Bart Simpson

10.03.19
18:36

Някой от нас двамата с кафевия днес е пил грешното хапче......на едно мнение сме.

10.03.19
18:42

казано от Bart Simpson на 10.03.19, 18:36:

Някой от нас двамата с кафевия днес е пил грешното хапче......на едно мнение сме.

Стига се занимава с мен и си пий хапчетата.

10.03.19
19:44

Хахаха 🙂🙂🙂

10.03.19
19:53

Бомбер, на ключова гара в Париж има информация през 10 метра, всеки нормален човек отива и пита, преди мен на всички питащи французи от провинцията дори им додоха листче с номер на перона и час на тръгване на влака. На теб не ти плащат като информация, не си и длъжен да знаеш, ама не преиначавай нещата. Според доста хора транспортната мрежа на Лондон и Париж, е една от най- големите на територията на Европа, дори и местните се объркват, когато трябва да ходят някъде. Като питах парижанските си дружки : - На колко минути е влака за Шанти?
Те казаха - отиваш на гарата и питаш на информация или звъниш и питаш, ние така правим, щото на тях им плащат да ни казват 🙂

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.03.19 19:55.

12.03.19
21:46

След 11 дена без тренировка днес “посетих “залата.
Тяга до 1х200
Раменна с футбол бара до 3х3х56
Кофи на халки...даже направих 2х10кг.
Тяга от под коляно 2х220…къде ми е силата деа-тук дърпах двойки на 280?!
Кофи 5х20,40,4х60 ,после без почивка 3х60,4х40,6х20
Уморено като цяло.
В неделя след кацането от Холандия....веднага в Козлодуй пред изпитна комисия...Няма сън,няма мън,взех го шибания изпит за 3г.напред,щот съм много способен,умен ,добър,и красив.В Холандия само съм вечерял(бири,бири,ъъ и вискинце)-като работя не ям през деня.Ремонта който правих се намираше на третия етаж на къщата,то няма лошо,ама като слагаш ламинат в шантаво криви и с чупки стаи ,а машините за рязане са отвън в гаража,а стълбите са супер стръмни вити,...резултата е мощна МТ на задните бедра.Та днес като почнах тягата още от 100кг на всяко трето повторение усещах натягане в задното бедро.
За интервал дума да не стана...и понеже все -Аре ся не прави тяга да не се счупиш преди командировка...
-Аре не прави тяга щот ....Холандия.Аре не напъвай...аре не слагай по-тежки.То кат мъжка кифла-кроасан демек.
Та днес ми беше през...и леееко понапънах,като нямаше кривения и изпускане на корема,за това “тежките” бройки са малко.
Иначе като цяло размотаване из залата.Заиграх се на халките ...ще стане работата.
Инак не всички холандски и белгийски бири са добри...

Мнението беше редактирано от nervak на 12.03.19 21:54.

12.03.19
22:21

Нервак, с тази кисела физиономия и прическа приличаш на ексмилиционер, който днес успешно плува в мътните води на частния бизнес  : D

12.03.19
22:34

След годините с коса до раменете...пак добре,че прилича на прическа.
Инак милиционер не бяха ме наричали...

Мнението беше редактирано от nervak на 12.03.19 22:35.

Bart Simpson

12.03.19
22:36

Много често герои на различни разкази съм си ги представял погрешно, ама теб имам чувството, че съм те виждал от ден едно тук, същия, киселяк.

12.03.19
22:40

казано от nervak на 12.03.19, 22:34:

Има един типаж сред тях, който мислех, че държи монопола върху прическата, но те клишетата са за да се разбиват 😄

12.03.19
22:46

казано от Любомир на 12.03.19, 22:40:

казано от nervak на 12.03.19, 22:34:

Има един типаж сред тях, който мислех, че държи монопола върху прическата, но те клишетата са за да се разбиват 😄

Чай да заголя още калниците,отстрани на тиквата...и ще го докарам съвсем типажа))))
Барт,воден дърдавец виждал ли си?

Bart Simpson

12.03.19
23:03

Не ама звучи весело.
П.п. видях, още известен като крещалец.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 12.03.19 23:55.

13.03.19
12:07

казано от Любомир на 12.03.19, 22:21:

Нервак, с тази кисела физиономия и прическа приличаш на ексмилиционер, който днес успешно плува в мътните води на частния бизнес  : D

Дори бих казала на екс митничар 😄

За бирата:
На мен само 4 от техните бири ми харесаха, виж в Чехия 7 от 10… в Англия 5 от 10, засега Чехия държи първенството.

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.03.19 12:08.

13.03.19
13:01

казано от Блажка на 13.03.19, 12:07:

казано от Любомир на 12.03.19, 22:21:

Дори бих казала на екс митничар 😄

За бирата:
На мен само 4 от техните бири ми харесаха, виж в Чехия 7 от 10… в Англия 5 от 10, засега Чехия държи първенството.

Ко ме направихте бе...не е истина,ся и митничар?!-аз иначе,като професия съм един добре квалифицирам боклукчия принципно,та прическата отива...
Май по-добре задника да си бях снимал,щеше да има повече позитивизъм в коментарите.

14.03.19
19:56

Днес пак заучаване на новото положение...
Клек 3х2х60,3х2х80
Клек  43-4х1х100 през 5-6 сек,общо време 10,30сек-взе да се хлъзга лоста и спрях.
Лег с футбол бар  10х2х76 през 10сек
Набиране подхват 7х2х10 ,5х1х10кг през 10 сек
Някакви обръщания 5-6х2х80 без време...пак техника и скороС
От клека ми се зачервиха краката,предполагам и газА...да снимам викам,ама кат се сетих ,кви сте...ще ме изкарате червеногъзест(то кво остана)...кондуктор .

15.03.19
20:17

Абе що говорите така за човека “милиционер” не е вярно, според мен прилича на нормален човек, който вечер след работа, ходи да бие хората по улицата за разнообразие, особено ако са синьо-зелени 🙂

15.03.19
22:14

Не ходи вече...на 45 е,данс го проверява през 3 месеца...

16.03.19
23:36

Тяга 7х2х150 през10 сек,3мин 5х170
Кофи 5х2х55 пре- 10 сек
Раменна с футбобар 8х2х46 през 10 сек
Бах все по-зле....почвам да си мисля за разни болести свързани с работата ми.Щом кофите са зле...явно е много зле...да не кажа тревожно.

Мнението беше редактирано от nervak на 17.03.19 00:20.

Carbohydrate

17.03.19
07:37

Ко ти е зле, не виждам? Правиш некви изкилифенчени тренировки, които няма да ти вдигнат абсолютната сила в движенията, защото не са нацелени на там просто. А ако се задъхваш или не ти стига силата за изпълнение, значи намали малко интензивността.

17.03.19
13:42

казано от Carbohydrate на 17.03.19, 07:37:

Ко ти е зле, не виждам?.

Нещо силата е надолу...Надявам се просто от претоварената седмица да съм омекнал,щот наистина отдавна не съм имал такава.
Въздуха стига макар да съм вкарал доста въздух в бирени и винени бутилки последните 10-12 дни,та и това допринася към общата картина.
Краката са на салата след вчера и онзиденшните клекове.Макар да бяха леки тези 50тина бройки,явно леееко съм предобрил.
Чай аз до споделя едни фатки,дет съм сигурен,че не  ги знаете)))
Вчера в залата един младеж,добре сложен ,як един вид се снима с фотоапарат на стойка...Клипове ,пози на уредите,стягане на бицепси ,квадрицепси...вени ау и?!-по едно време го гледам да сваля много стегнати колани от ръцете почти до подмишниците и колани от двата крака стегнати до подгъзОт....Вените така изкачали)))))))бах мааму и чалъмите и мурафетите?...
А кат е необходимо на врата ли стяга колана за другите вени..???
Баси и позьорите.

17.03.19
13:54

Няма кво да им се сърдиш че са позьори. Не са луди тея дето печелат от визията си, луди са тея дето им плащат. Щом има търсене, разбира се че ще има предлагане.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1