Дневник на В

Здравейте. След дълго отлагане реших, че е време да направя нещо за себе си.
Винаги съм била с повечко килограми, но и така не съм успявала да ги сваля. Опитвала съм всякакви диети, но края е един и същ. Напоследък чета за един малко по различен вариант, а той е със следенето на калории. По този начин ще мога да се храня и по разнообразно. Намерих приложението Myfitnesspal и още го разучавам. Та аз съм жена на 21години, висока съм около 155см и тежа 66-67кг. Реших промяната да настъпва постепенно и да правя малки стъпки и промени. Ако променя всичко от раз знам, че ще се откажа. Първоначално искам да обърна внимание на храната, а след това и да включа някакви тренировки. Като за начало ще се опитам да заменя газираното с вода, а пърженото с печено. Мислех си да започна с 1500калории на ден, но не знам дали са малко или много. Някои има ли идея къде мога да сметна това. За в момента няма да тренирам но аз имам доста движение 5 дни в седмицата от сутрин 8 до към 6 вечерта. Работата ми е такава, че съм целия ден непрекъснато в движение без почивка. Та може би тези 1500калории  ще ми бъдат малко? Ако може малко помощ от по запознатите тук. Също така планувам да си готвя за 3 дни напред, тъй като нямам много време за готвене, а ако храната ми е приготвена ще бъде по-лесно да не прегрешавам. Днес и утре ще си направя някакви менюта и от понеделник ще започна.

Честит дневник и добре дошла!

Виж това ръководство, както и формула за изчисление на калориен баланс.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1