ॐ Zen Point ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

29.05.19
13:01

29/05/2019 (30)

16 часов фаст, после: бульон, птица с кашкавал/гауда/уотевър & салата от спанак, краставица и авокадо; бразилски орехи; ягоди с цедено кисело мляко;
3л вода

сметките си ги водя в мфп - не мога да се отчитам на сто места за едно и също нещо.. I could but I don’t want to. Засега си седя доста под целите, но нямам апетит за повече, не мисля, че е редно да се тъпча.
————————————-
Тренировка:

тяга:
2х2 @60кг
6х3 @60кг
Лег @25кг:
4х5
Зерчер 30кг:
3, 3, 4, 3
Раменна @25кг:
4х5

Всичко мъчно, тежко, грозно. Бяхме с едно от животните там 😄 и още по-тежко ми беше, щото ме е срам. Ма който е смотан, така му се пада. 🙂

Общо 10к обикаляне за деня, на 3 пъти.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.05.19 15:27.

29.05.19
14:27

казано от Т. Тодорова на 28.05.19, 20:58:

Буба замина за Берлин днес. 🙂

Оооо това е толкова хубаво! ❤

Иначе за кетото... Нормално да се засищаш лесно, това й е основния момент, поради който действа за толкова хора 😉 Много ясно, че не трябва да се тъпчеш само, за да си стигнеш калориите, подкрепям!

Т. Тодорова

30.05.19
15:35

30/05/2019 (31)

Доктори, моктори - в крайна сметка нищо ни няма, а писанец са супер зле и от тоя момент нататък няма да им стъпя в лабораторията.
Остава въпросът - докога тъй и на какво се дължи цялата тая работа? Както и да е, спирам да споменавам изобщо неща по тоя въпрос.

храна: кафета с мляко, кренвирш попов, цедено мляко с берита, броколи, ципура, бульон, лимон...

движение: без тренировка, с някво обикаляне, но като цяло - домакински ден (реших да приготвя храна за няколко дни напред, за да не пазарувам и готвя ежедневно, че е голямо трошене на време);

*** странно, но имам мускулна само в горната част на гърба и то съвсем лека.. утре работим, в събота сме в залата - зачеквам си интервалите, макар да знам, че още първия път ще съжаля... още от сега си мисля колко много мразя да клякам 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.05.19 15:37.

30.05.19
15:41

казано от Т. Тодорова на 30.05.19, 15:35:

30/05/2019 (31)

Доктори, моктори - в крайна сметка нищо ни няма, а писанец са супер зле и от тоя момент нататък няма да им стъпя в лабораторията.
Остава въпросът - докога тъй и на какво се дължи цялата тая работа? Както и да е, спирам да споменавам изобщо неща по тоя въпрос.

храна: кафета с мляко, кренвирш попов, цедено мляко с берита, броколи, ципура, бульон, лимон...

движение: без тренировка, с някво обикаляне, но като цяло - домакински ден (реших да приготвя храна за няколко дни напред, за да не пазарувам и готвя ежедневно, че е голямо трошене на време);

*** странно, но имам мускулна само в горната част на гърба и то съвсем лека.. утре работим, в събота сме в залата - зачеквам си интервалите, макар да знам, че още първия път ще съжаля... още от сега си мисля колко много мразя да клякам 😄

Не,че съм лекар 🙂
Ама според мен е на нервна почва работата.

Т. Тодорова

30.05.19
16:01

При мен хубаво, аз съм си откачена и емоционална. Ми при Камен? Остана му така след вирусните инфекции и вече 4-5 месеца си е с темп и като парцал. И няма данни за никакво заболяване.

Спираме вече с всичко и ще чакаме само да си мине. 🙂

30.05.19
16:02

Аз ще ти пратя лекарство.

Т. Тодорова

30.05.19
16:14

Ще има “Тодора перманентно болна легнала”, ако ти ще ми пращаш илачи. 😄 <3

Между другото, след уискитата миналата вечер имах махмурлук, но не и температура. 😄
——————————-
Драконите намазаха днес бая гръкляни с все сърцата и белите дробове, и мръвки, и изобщо... лукс, и с’я отивам да им ги сготвя. Командата за ядене вече не е “хайде”, а “дракарис”. 😄

😄 True story:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.05.19 16:36.

Т. Тодорова

31.05.19
14:11

31/05/2019 (32)

От 7 досега на крак. Мисля да си легна след малко и да чета/спя. Много як дъжд. <3

Храната днес:
- кафе, броколи, аспержи, телешки кюфтета, телешки бульон, ягоди, цедено мляко
- газирана вода, вода, лимонов сок, чай

От добавките - вит. ц, мсм, магнезий и пасифлора

*** о, шит, градушка...
—————————————
Една Буба по пътя за Германия, в новия дом и в новата кола, на път за физиотерапия. <3 Стопанката (уж е само приемна, но май там ще си остане) е някаква млада мацка, която си е пригодила цялата къща и двора за инвалидчета. 🙂 Късмет извади рижавата бухта.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.05.19 15:02.

Т. Тодорова

01.06.19
12:33

01/06/2019 (33)

Бяхме се засилили към площадката на Гребната, но се сетихме, че е 01.06 и ще е лудница, и се тропнахме в Сашовата зала.

Тренировка:

През 10-15 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане @20кг (така се шибнах в гърлото с лоста, че замалко и моят гръклян да иде на кучетата...)

Раменна: 3х5 @25кг
Силово л/д: 3х8, не знам с колко кила, с един рошав дъмбел, лек

Mислих си, че оня ден се поозорих, ама тоя интервал ми влезе с шут. 😄
————————-

- кафе с кокосово масло, 150г телешко, зелева салата с маслини, бульон, ягоди, цедено мляко... краставичка за хрус-хрус и така, все в тоя дух.

Много месо взех да консумирам и почва да не ми харесва тая работа. Като си изям каквото съм си накупила (щото само аз си го ям), ще го кътна малко и ще мина на риба пак.

Купих си мозък 😄 и мисля как да го приготвя утре. Не знам какво ми стана, от дете не съм яла такова нещо, нито съм се сещала - е тия дни полудях.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.06.19 17:31.

01.06.19
17:27

казано от Т. Тодорова на 01.06.19, 12:33:

Купих си мозък 😄 и утре мисля как да го приготвя. Не знам какво ми стана, от дете не съм яла такова нещо, нито съм се сещала - е тия дни полудях.

На тиган с масло и много черен пипер. 🙂

Т. Тодорова

01.06.19
17:30

Звучи ми идеално.

Преди това прави ли се нещо?
Четох, че се кисне в оцет, че се сварява?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.06.19 17:31.

01.06.19
17:33

казано от Т. Тодорова на 01.06.19, 17:30:

Звучи ми идеално.

И двете. 🙂 И трябва да е добре сготвен - никакви рискове с мозък.

Т. Тодорова

02.06.19
10:26

02/06/2019 (34)

- две кафета с мляко
- ребра, броколи
- бульон, лимон
- мозък в масло

2-3 раздвижвания с 12-ката, иначе мишка на каишка, вързана за бюрото.

Страндартно добавки - напъвам се да ги изпия, защото ги имам, но като свършат, сериозно ще се замислям какво купувам и как комбинирам.
————————
Снощи домашно дъра-бъра с Луна на моя живот и уж по чаша вино.... ще ми се пръсне главата тая сутрин.

А днес пристигат двете ми бебиииитъъъъ и невероятният им батко. ❤❤❤ Нямам търпение да гушкам, люшкам и пея песнички, и да мога да пусна на свобода my inner палячо, без да се притеснявам, че е неуместно. 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.06.19 10:30.

Т. Тодорова

02.06.19
21:40

Днес съм ужасно хормонално изчадие - настроения и капризи във всички цветове на дъгата, плюс, че омаах страшни количества въглехидрат. Бях готова да намажа и пица отгоре, тъй като Камен каза, че ще направи каквото поискам, ако не помня какво вече. И като го заизпращах до Пица Лаб, се оказах “наивно животинче”. 😃

Тъй като съм доста примерна в последно време, без да имам и желание да не съм, не ме притеснява, но си беше сериозна работа. Сега съм доволна и без лудост в окото. 😃 1-2 фаста и айдИ, даже един такъв ден по това време на месеца ми се вижда напълно окей, вместо да истерясвам за глупости.
—————

Падна гръм до нас и ми излезе акълът - всичко светна, блесна, трясна все едно сцепи земята и терасата ми припукваше яко от статичното електричество. За пръв път отскачам метър назад заради такова нещо. Оказа се, че е било на 200-250 метра, като ни делят маса сгради... Баси страшното, най-вече за хората от блоковете там. И добре, че не е имало хора.

Има видео по-надолу в “статията”.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.06.19 21:41.

02.06.19
22:22

Трябва да ти пратя лекарство..

Т. Тодорова

02.06.19
22:41

Как се отказва лечение след тая травма.... 😃 😇

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.06.19 23:21.

03.06.19
11:00

казано от Boby_ на 01.06.19, 17:33:

казано от Т. Тодорова на 01.06.19, 17:30:

Звучи ми идеално.

И двете. 🙂 И трябва да е добре сготвен - никакви рискове с мозък.

Прионите нито оцета, нитo варенето ще ги неутрализира 😄

Т. Тодорова

03.06.19
16:33

03/06/2019 (35)

13k крачки днес, изнервящ трип до Стара Загора, сега се прибирам и ще тренирам набързо с пудовките (10-15 минути нещо, че съм изморена много), а после, ако не вали - 4к до курса и обратно (около 4 са). Дано се разпори небето. 😃

Храната - съвсем в другата крайност, но съм гладна като шахън, подпухнала и сопната. 😃

Не бях наясно защо трябва да се обработва добре тоя мозък, нито че за някои и неща и варенето не помага. Сега чета в колата и ми е малко дискомфортно да го доям. 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.06.19 10:48.

Т. Тодорова

04.06.19
10:47

Позачистих малко горе - попитах за рисковете от консумацията на недосготвен мозък, а го ударихме на тении и глисти.

04/06/2019 (36)

Ранно ставане, работа цял ден с няколко раздвижвания с 12-ката, 6-7к пеш.

Храната - напълно окей.
Планът след края на тази седмица е да смъкна въглехидратите на 5% за известно време, за да видя как ще се чувствам. Ако не ми допадне - ще пробвам с 10% и така.

От известно време фаствам по малко (16-18 часа, днес са 20)- другата част от плана са по-продължителните гладувания, но да видим.

Т. Тодорова

05.06.19
12:58

05/06/2019 (01)

Без да искам счупих фаста сутринта - станах в 6:30, видях, че нямам нормално еспресо и си направих една тъпа капсула със сухо мляко... Щях да изкарам съвсем безпроблемно иначе.

Задачи, ала-бала, най-бързата тренировка в света, щото закъснявах за маникюр, после обикаляне пак по задачи. Много ме кефи да щъкам пеша. От една страна понякога ми е проблем, че съм без кола, но от друга - поне не съм зависима от седалката като повечето шофьори, за които се сещам. Даже градски транспорт не използвам и много се радвам, че все още мога да си го позволя от гледна точка на време и ограничения.

Тренировката:
10х2 тяга с 50кг през 10 секунди
10х2 обръщане с 25кг през 10 секунди

7 минути и 30 секунди. 😄 С такава скорост май не бях успявала досега. Нито загрявах, нито нищо - после само набързо разтегнах бедро, но и да не бях, щеше да е същото, щото посветих на тая кауза точно 20 секунди. 😄

Храната:
- кафето, ягоди, цедено мляко, спанак, рукола, краставица, маслини, пъдпъдъчи яйца, камембер, орехи
——————————————
Не съм предполагала, че ще ми доставят удоволствие някакви си нокти, камо ли да ми ги прави някой 2 часа и да вися като прани гащи на стола 😄, но супер много освежава положението и сега ми е едно... “хоп-хоп” на душичката. 🙂)))

Иначе ненавиждам тоя тип снимки, ама и ние кифлеем и ядем бонбонки тик-так 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.19 13:11.

05.06.19
14:34

Точи, как правиш обръщането? Оставяш щангата на земята след всеки подход, или я държиш до следващия?

П. П. Много хубави нокти 🙃😍
Аз никога не съм ходила на маникюр, но сега съм решила като си дойда в петък до България, да се почувствам и аз жена 😁🍸

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.06.19 14:36.

Т. Тодорова

05.06.19
14:37

Оставям я, но не на земята - обръщам от вис и ми е по-удобно да си я оставям на стойката за клек, на тия предпазните железа.

За ноктите имай предвид, че е хубаво да идеш да ти свалят лака пак в салон - ако започнеш сама да махаш гела - кофти. Това в случай, че не си слагала преди такъв и решиш да се самообслужиш като една девойка тук, дето си беше свалила слоеве от ноктите...
Мерси иначе, много ми е свежо с тия шаренки райенца. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.19 14:41.

05.06.19
14:44

Не се бях сетила за стойката за клек, а мога да ползвам страничните железа и за гребането. Благодаря!

Значииии ще си остана девствена от към професионален маникюр и педикюр хаха. Просто нямам кога, като си дойда в Лондон да се занимавам със сваляне и тн. А изглежда толкова лятно, шарено, невероятно 😊🍹🍸❤🍾

Т. Тодорова

05.06.19
14:52

Иди да те накипрят със стандартен лак и после махай с лакочистител. 🙂 Аз мацам с такъв, щото държи по цял месец на кучешки разходки, миене на чинии, пудовки, готвене, рязане, мазане и т.н.

Стойката гледам да не я окупирам за такива неща, но само когато разпозная наоколо хора, които си подреждат тежестите и не правят мизерии. Тоест, 99,9% от случаите се паркирам на нея и си седи заета от кърпата ми, докато си правя тягата отстрани. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.19 14:53.

05.06.19
14:57

казано от Mara Croft на 05.06.19, 14:44:

Значииии ще си остана девствена от към професионален маникюр и педикюр хаха. Просто нямам кога, като си дойда в Лондон да се занимавам със сваляне и тн. А изглежда толкова лятно, шарено, невероятно 😊🍹🍸❤🍾

Много е лесно махането, ако те интересува да си направиш шаренки нокти, ще ти дам съвет какво ти трябва сама да го махнеш у дома  🙂

Точи, сори за спама, но пък страхотен маникюр, вдъхнови ме сега!

05.06.19
15:07

Точи, благодаря за съветите!
Аз в 99% от случаите съм сама в залата и няма проблем да окупирам всичко. 😊
Иначе за маникюрът, бях решила да го направя просто еднократно, защото ще имам време веднъж и аз и от чисто любопитство, да видя какво правят другите жени хаха.
Твоят наистина е много хубав и ноктите ти имат много красива форма.

Ellie, ще съм ти много благодарна да споделиш, каквото знаеш. Може би на чаша вино (или повече) когато се върна. Ще си пишем на лични 🙃

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.06.19 15:08.

05.06.19
15:08

казано от Ellie на 05.06.19, 14:57:

казано от Mara Croft на 05.06.19, 14:44:

Много е лесно махането, ако те интересува да си направиш шаренки нокти, ще ти дам съвет какво ти трябва сама да го махнеш у дома  🙂

Точи, сори за спама, но пък страхотен маникюр, вдъхнови ме сега!

05.06.19
15:11

казано от Boby_ на 05.06.19, 15:08:

Или :https://bosch-bg.com/pistolet-za-goresht-vazduh-bosch-easyheat-500

Мнението беше редактирано от nervak на 05.06.19 15:11.

05.06.19
15:12

Хаххаха Боби 😁😁😁
Виж такива неща по могат да се намерят у дома.
Що сега разбиваш кратките ми женски фантазии 😁😁😁

Точи, сори преставаме 😊 аз лично отивам да тренирам 😄

Т. Тодорова

06.06.19
10:21

06/06/2019 (02)

Тренировка:

През 10 секунди:
12х1 зерчер @30кг
12х1 обръщане от вис @30кг

С 90 до 120 секунди между трисетите:
4х4 раменна @30кг
4х4 силово (л/д) @20кг

21 минути без загряването и разтягането
——————————————

Храната:
- Берита с цедено мляко, бульон, като вчерашната салата (бейби спанак, рукола, зехтин, краставица, пресен лук и орехи)❤, печена скумрия, малко грилнати аспержи

+ 4-5-6к щъкане с раница

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.06.19 11:50.

06.06.19
10:27

Прочетох “бирата с кисело мляко” и не можех дне се зачудя дали не пишеш от тоалетната. 😁😁😁

Т. Тодорова

06.06.19
10:31

И така да беше написано, стомахът ми се справя без проблем с всякакви комбинации. 👌🏻

Т. Тодорова

07.06.19
10:16

07/06/2019 (03)

Без тренировка днес, с 3-4 раздвижвания в офиса с 12-ката.

Тренировката вчера ме сцепи - бях гладна, изморена и в едно настроениее... 🙂
Затова пък пих малко бира вечерта и ми мина.

Много ранно ставане тая сутрин, доста задачки и после офисно.

Храната: бульон, зеленаж, ягоди, бри, пъдпъдъчи яйца с бекон (взех суров бекон за готвене и се надявам да успея да го докарам като американския - хрупкав и ямиииии ❤)
——————————
И сега ще ви оспамя с котешка фотосесия. 😃
Уникално е тва коте - като кашкавал на припек е винаги и никога не посяга, по никакъв повод, за разлика от останалите изчадия. Разтягаш я на лентичка, смачваш на топка, чешеш й тумбака - отстеща само мър-мър-мър и после те преследва за още. 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.06.19 10:20.

07.06.19
10:33

казано от Т. Тодорова на 07.06.19, 10:16:

Тренировката вчера ме сцепи - бях гладна, изморена и в едно настроениее... 🙂
Затова пък пих малко бира вечерта и ми мина...

И аз така се лекувам, с оправдание че при мен не е битов алкохолизъм, а възстановяване на ЦНС-а 😄

Мнението беше редактирано от Splash на 07.06.19 10:48.

07.06.19
12:25

Никога не е излишно в тоя дневник малко котчици за цвят 😁

Т. Тодорова

07.06.19
12:42

казано от Splash на 07.06.19, 10:33:

И аз така се лекувам, с оправдание че при мен не е битов алкохолизъм, а възстановяване на ЦНС-а 😄

Че да не би да е лъжа - днес съм все едно не съм тренирала (и мускулна нямам, и изморена не съм, и паласката си е на мястото 😄).

Много е готин тоя твой космат шишкебап. 🙂)) Топла котка и студена бира - какво повече да иска човек? 🙂))

казано от Sanya на 07.06.19, 12:25:

Никога не е излишно в тоя дневник малко котчици за цвят 😁

Много ясно, podai kod4icata tam

На Пепър ще й изям пухкавите кълки. ❤

07.06.19
12:48

казано от Т. Тодорова на 07.06.19, 10:16:

0
И сега ще ви оспамя с котешка фотосесия. 😃
Уникално е тва коте - като кашкавал на припек е винаги и никога не посяга, по никакъв повод, за разлика от останалите изчадия. Разтягаш я на лентичка, смачваш на топка, чешеш й тумбака - отстеща само мър-мър-мър и после те преследва за още. 😃

Само ,чета за такива котки...,а наща е така спейки,иначе:

07.06.19
13:10

Илия, аз очаквах че ще пишеш - за грешната чаша и неправилно налятата бира 😄

П.С. Спирам със спама, нищо че е петък 🙂

Т. Тодорова

07.06.19
13:11

Овчарката си запазва благородния вид и в тая поза обаче, за разлика от двата гърбавела тука. 😃

Много съсредоточено работя иначе. 🤓 Изчезвам.
——————————-
Потато килАр 😃

Т. Тодорова

08.06.19
12:29

08/06/2019 (04)

Снощи ме извика един приятел по спешност у тях - обувам аз ХанцуНгЪТ, бягам, влизам - той разпънал едни софри, отрязал си главата, братовчедка му и тя там (развеселена) - ай да си пийнем, да идем после на Младежкия хълм, там концерти, ще си пийнем биричка... Някак не пожелах да поема тая отговорност 😄, не ми се стои около толкова насвяткани хора, но му угодих като изпих 50г бакарди, почти като шот, щото бързах да си ходя. Свирепа работа, какво беше това чудо... Още ми е лошо, спах до 10 и така.
——————————————————————————————
Не мога да тренирам, повдига ми се отвсякъде.
Храната ок, от утре погвам вече кетозата и леко се притеснявам, нещо почвам да се вкисвам и отчайвам, даже бих си и поплакала малко. Крей-крей.

Не съм доволна (трябва в предизвикателството да се отчета, ма да видим кога няма да ме мързи). Тръгнах от някъде около 100кг, свалих до 87, ся за няколко дни около мц клиновете ми стягат В КРАКАТА, теглих се одеве - +5.5кг за 4-5 дни. Егати задръжката.
Верно ще изскоча с бийч боди - те и тюлените бръмчат по плажа. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.06.19 12:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1