Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

06.06.19
14:37

Движение:
- раздвижване на раменете от Вирасана
- Супта Бадхаконасана
- Шавасана
...вчера установих, защо толкова много се държи на това, практиката да се възстановява много бавно и последователно според инструкциите. Въпреки, че това, което правих предните два дни си беше смешно като натоварване, след няколко часа се възобнови кървенето, което иначе беше поспряло...затова пак минавам на лежащите пози

Храна и добавки:
- пробиотик, омега 3
- тахан с мед
- протеинов шейк с кокосова вода, ягоди, мед; Кл. Коральо с портокал
- ябълка
- кисело мляко с пшеничен зародиш, мед, хлорела
- чаша боза хармоника
- 3 малки филийки пълн. хляб с масло и шарена сол; малко шоколад и бисквита с крем
- салата от тиквичка, краставица, авокадо, подправки, зехтин; омлет от 3 яйцав масло; десерт

Вода:
- 2

Сън:
- бива...под това имам предвид: лягане към 22 - 22.30; събуждане в 1.30 - 2 за ядене; събуждане в 4.30 за ядене и будуване до към 5.30 - 6, после доспиване до към 7.30-8.

Мнението беше редактирано от Margi на 06.06.19 22:12.

08.06.19
05:04

Движение:
- разходка
- супта бадхаконасана
- шавасана

Храна и добавки:
- Д3, пробиотик, омега 3
- протеин с кокосова вода, мака, ванилия, мед
- овес, пш.зародиш, чиа, коноп, годжи бери, мед, кокосово масло, в чай от лайка и коноп
- боза хармоника
- протеин с ягоди, кокосова вода, мед
- курабия
- таратор, червена леща с чътни от краставица; 3 малки филийки пх с масло и дом.сладко от боровинки, редче бял шоколад

Вода:
- над 2 л

Сън:
- доста рехав

08.06.19
05:04

Движение:
- разходка
- супта бадхаконасана
- шавасана

Храна и добавки:
- Д3, пробиотик, омега 3
- протеин с кокосова вода, мака, ванилия, мед
- овес, пш.зародиш, чиа, коноп, годжи бери, мед, кокосово масло, в чай от лайка и коноп
- боза хармоника
- курабия
- таратор, червена леща с чътни от краставица; 3 малки филийки пх с масло и дом.сладко от боровинки, редче бял шоколад

Вода:
- над 2 л

Сън:
- доста рехав

09.06.19
00:07

Движение:
- половин ден в колата - нещо като панорамна обиколка на северна и централна България се получи...още на тръгване висяхме 20 минути на Хемус заради катастрофа, после се оказа че сме имали късмет и бързо сме минали, че катастрофите са станали две
- малко раздвижване на раменете
- супта бадхаконасана
- супта вирасана
- шавасана
- къпане под студен водопад

Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, омега 3
- протеин, кокосова вода, ванилия, мед
- банан
- кисело мляко и курабия
- дом.ягоди
- протеин, кокосова вода, домашни ягоди, мед
- веган целувки (с нахутена вода, но истинските са по-вкусни)
- таратор, салата домат, краставица, 1.5 парче домашна баница, 1 малко авокадо със сминдух, домашна торта Наполеон
- малко диви ягоди

Вода:
- около 2 л
- кокосова вода, вероятно 250-300 мл

Сън:
- със събуждане само за храна, сутринта бях относително наспана, дори леко се успахме за тръгването

Котката си е котка - от цял двор, ще излопае точно саксията...😂

Мнението беше редактирано от Margi на 09.06.19 06:48.

09.06.19
14:21

Движение:
- студен водопад
- дрямка на слънце
- надявам се до края на деня да успея някаква йога да отчета, планът е разтягане на краката и раменете, супта бадхаконасана, супта вирасана, шавасана

Храна и добавки:
- желязо, крилово масло
- чай от чага с какао, кокосово масло, мед
- ацидофилно мляко с пшеничен зародиш
-ягоди
- половин сникърс
- протеин с ягоди, мед, кокосова вода
- 1 малко авокадо със сминдух, дом.торта Наполеон
- таратор, ориз с дом.спанак; нещо сладко

Вода:
- 2.5 някъде ще се получи

Сън:
- почти не, нощта беше драматична, предполагам че бебо се беше измъчил по завоите и беше много неспокоен

Мнението беше редактирано от Margi на 09.06.19 17:41.

09.06.19
18:37

Марги, опитвала ли си нещо друго, направено с нахутена вода, което много да ти е харесало и да си струва използването на aquafaba-та?

09.06.19
23:21

Не съм. До вчера дори не знаех че се употребява за направата на храна. 🙂

10.06.19
09:40

казано от Margi на 09.06.19, 23:21:

Не съм. До вчера дори не знаех че се употребява за направата на храна. 🙂

Гледала съм клипчета как правят мусове на основата на aquafaba (нахутена вода). Не изглежда сложно, но сигурно си има своите специфики за работа. клипче

Мнението беше редактирано от TheVikk на 10.06.19 09:40.

10.06.19
15:30

Честно казано не съм във възторг от идеята да се готви с подобен отпаден продукт. Не е случайно, че бобовите първо се киснат, после се варят, а първата вода от варенето се изхвърля.

10.06.19
21:21

Движение:
- разходки
- АМШ
- Ардха Уттанасана
- разтягане на краката, рамемете
- Супта Вирасана
- Супта Бадхаконасана
- Шавасана

Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, пробиотик, омега 3
- протеин с изстуден чага чай, мед
- ацидофилно мляко с пш.зародиш, чиа, мед
- масло с мед и пш.зродиш
- половин парче торта гараш
- малини
- 4 кайсии
- таратор; тиквички в масло с копър; 3 бъркани яйца; дом.торта Наполеон

Вода:
- над 2 л

Сън:
- доста по-добре в сравнение с предишната нощ.

11.06.19
09:00

Когато най-после намериш 20 минути за малко йога, но откриеш че постелката ти е вече заета... 🤔

11.06.19
21:33

Движение:
- висене
- АМШ
- Ардха уттанасана
- Паршвоттанасана
- Прасарита Падоттанасана 1
- разтягане на крака, рамене
- Париянкасана, с опора
- Супта Вирасана, с опора
- Супта Бадхаконасана, с опора
- Шавасана
- разходки

Храна и добавки:
- пробиотик, крилово масло
- малини
- кисело мляко с дом.ягоди, пш.зародиш, чиа, мед
- протеин с кокосова вода, ягоди, мед
- 2 фпх с авокадо, сминдух; още 2 с масло и дом.сладко от малини
- 2 редчета черен шоколад
- крекери, шоколад
- таратор, 2 варени домашни яйца, 3 фпх, препечени с масло и сминдух; дом.торта Наполеон

Вода:
- към 2 л

Сън:
- до към 4.30 беше ок, после бебо се разстрои, към 5 и нещо Слави пое караула и отидох в другата стая да си доспя. Следобед също поспах.

Мнението беше редактирано от Margi на 11.06.19 21:34.

12.06.19
20:00

Движение:
- малко разходки
- висене (с бебе в кенгуру)
- разтягане на крака и рамене
- АМШ
- Ардха Уттанасана
- Паршвоттанасана
- У.Триконасана
- У. Паршваконасана
- Супта Вирасана
- Супта Бадхаконасана

Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, желязо, крилово масло
- чага чай с какао, мед, кокосово масло
- ацидофилно мляко с пш.зародиш, кафява захар
- домашна баница, малко шоколад
- кайсии
- протеин с ягоди, мед
- череши
- малко дом.баница
- зелена салата от градината (обаче не нашата) с тиквичка, краставица; ориз с коприва (от гората), спанак от градината (нашата), масло; дом.торта Наполеон, малко шоколад

Вода:
- 2 л

Сън:
- бива

Мнението беше редактирано от Margi на 12.06.19 20:04.

13.06.19
19:12

Движение:
- разходки
- студен водопад
- доста слънце
- йога - както вчера

Храна и добавки:
- пробиотик, омега 3
-чага чай с какао, кокосово масло, мед
- ацидофилно мляко с пш.зародиш, чиа, малко мед
- 2 редчета шоколад
- кокосова вода
- домашна баница с мед
- таратор; омлет от 3 домашни яйца със сирене, в масло, с подправки; грис халва, млечно кисел десерт

Вода:
- над 2 л

Сън:
- към 2.30 имаше драма за половин час някъде, иначе - събуждания по график 🙂

По средата на копъра, с перушина в носа...

Мнението беше редактирано от Margi на 13.06.19 19:25.

14.06.19
21:25

Движение:
- разходки
- висене
- студен водопад
- слънце
- йога, както предните дни

Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, пробиотик, крилово масло
- накиснати овес, пш.зародиш, кедрови ядки, стафиди, кокосово масло, мед
- шоколад
- протеин, кокосова вода, ягоди, мед
- 2 домашни варени яйца с масло, копър, 1 фпх с масло и мед
- ябълка
- няколко крекера с масло
- салата домат, краставица, тиквичка, копър; червена леща с подправки и масло; 2 вафли

Вода:
- над 2

Сън:
- малко

16.06.19
16:35

Събота
Движение:
- висене
- разходки
- йога, същата както предните дни
- слънце, дойде ми в повече жегата

Храна и добавки:
- със сигурност крилово масло и пробиотик, не съм сигурна дали пих още нещо
- накиснати в чага чай овес, пш.зародиш, кедрови ядки, кокосово масло, мед
- протеин, кокосова вода, какао, мед
- 2 варени яйца с копър, масло
- домашна баница
- 3 бъркани дом.яйца със сирене, домат, копър, вафла
- клеева тинктура с мед

Вода:
- 2 л.някъде

Сън:
- горе-долу

Може и да е имало още нещо, но не помня.

Откакто родих, явно съм станала кекава - вероятно от студения водопад ме заболя гърлото. Досега не ми се беше случвало, дори когато съм се къпала март месец, а дори и когато цялата съм влизала в река Глазне в края на ноември.
Така че, студената вода не се оказа добра идея за следродилно възстановяване.

Мнението беше редактирано от Margi на 16.06.19 16:56.

16.06.19
20:15

Движение:
- разходки в търсене на двете кучета, които пуснахме да побягат, а те хванаха гората и не се прибраха с часове.  Не ги намерихме, но когато се върнахме, хайванчетата се бяха изморили, и се бяха прибрали по дворовете си.
- йога, както предните дни
- висене

Храна и добавки:
- течен вит. Ц, пробиотик и крил
- накиснати в чага чай овес, пш.зароиш, кедрови ядки, чиа, мед, кокосово масло
- протеин, кокосова вода, мед, какао
- варено яйце; домашна баница с домашно сладко от малини
- малко шоколад
- малко Кл.Коральо с портокал
- таратор с много копър от градината; 2 варени яйца със сминдух; филия селски хляб; бисквити; млечно кисел десерт

Вода:
- някъде около 2

Сън:
- ок

Прибрахме се обратно в София след една седмица над Трявна. Усети се все едно сме били там само събота и неделя. 😥

Мнението беше редактирано от Margi на 16.06.19 21:40.

17.06.19
17:49

Движение:
- ходене с допълнителна тежест - ранчика отпред, и раничка отзад, едната с бебе, другата с багаж 🙂 , около 7-8 км вероятно
- Сету Бандха Сарвангасана
- Супта Бадхаконасана
- Шавасана

Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, крил, пробиотик, вит. Ц
- накиснати овес, пш.зародиш, чиа, коноп, стафиди, мед
- следолед
-варено яйце, домашна баница
- джинджифил с мед
- вечерта вероятно таратор и яйца, с някакъв десерт

Вода:
- около 2

Сън:
- снощи бебо направи 6-часов интервал между храненията. За съжаление, не беше точно през нощта и не си легнах веднага, но все пак доста починах. През нощта нямаше кой знае какви драми.

За съжаление, неразположението ми след прегряването и студения водопад продъжава. Много се надявам да не съм заразна, при положение че аз самата не съм се заразила, но все пак много се притеснявам да не предам нещо на бебо.
Ако някой има опит как се пази бебе от зараза, нека споделя.

Мнението беше редактирано от Margi на 17.06.19 19:41.

18.06.19
16:15

Движение:
- Барадваджасана 1
- Маха Мудра
- Парватасана от:Вирасана, Свастикасана, Падмасана
- Супта: Вирасана, Матсиасана, Бадхаконасана
- Випарита Карани с краката на стол

Храна и добавки:
- вит. Ц (ампула); пробиотик; крил
- джинджифил с мед
- Кл.Коральо 80%
- накиснати овес, пш.зародиш, чиа, коноп, годжи бери, стафиди, кокосово масло, мед
- чаша боза хармоника
- домашна баница
- 3 малки моркова, половин топче моцарела с копър; сладък картоф, печен с масло; дом.баница с дом.сладко от малини, малко шоколад
- чай от лайка с мед

Вода:
- 2 л

Сън:
- ок

Синузита продължава да ме мъчи с болки от дясната страна на лицето, гърлото - по-малко. Иначе не съм отпаднала.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.06.19 22:56.

18.06.19
16:38

Няма да заразиш фъстъчко, той си има имунитет. Това са нещо като тайните на природата. Ти си му майка! Има си защитни механизми. Важното е ти да се оправиш час по-скоро, защото си е кофти неразположение за теб.

18.06.19
16:43

казано от maria на 18.06.19, 16:38:

Няма да заразиш фъстъчко, той си има имунитет. Това са нещо като тайните на природата. Ти си му майка! Има си защитни механизми. Важното е ти да се оправиш час по-скоро, защото си е кофти неразположение за теб.

Да, и аз знам че е много важно ако съм болна да го кърмя, защото в кърмата се съдържат антитела срещу гада, който ме е нападнал...и на това се надявам. 🙂
Аз не се чувствам общо отпаднала, само конкретните симптоми на хроничния синузит, който всъщност ми се появи по идентичен начин на два пъти по време на бременността.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.06.19 16:44.

19.06.19
17:44

Движение:
- разходка (с допълнителна тежест), 5-6 км
- Парвотасана в Свастикасана; Падмасана
- Бхарадваджасана 1
- Маха мудра
- Джану ширшасана
- Випарита Карани със стол
- Супта Бадхаконасана, Матсиасана, Вирасана
- Шавасана

Храна и добавки:
- Б6, 9, 12, Ц, желязо, пробиотик, крил
- протеин, кокосова вода, канела, мед; Кл.Коральо 80%
- накиснати овес,чиа, пш.зародиш, годжи бери, с кокосово масло, мед
- сок от манго
- чаша боза хармоника
- останалите от снощи сладки картофи и малко авокадо; редче шоколад
- салата от зелени неща, краставица,авокадо; омлет с моцарела; някакъв десерт

Вода:
- 2 л

Сън:
- горе-долу, от 4 до 6 пак не спах много

Днес бяхме при педиатърката. Многото повръщане, което ме притесняваше, се оказа че е причинено от това, че малчо е лаком. Станал е малко шиши, ще трябва да се храни с мярка. Аз досега не съм му отказвала храна, защото се притеснявах, че повръща повече отколкото яде...Предложи да опитвам да заменя едното нощно хранене с вода, за да отпадне постепенно и да можем и ние да спим повече.
Иначе, сложих го на кушетката за да го преглеждат, а той се сви и заспа като пич, чак на докторката и беше съвестно да го събуди. 😄😍

20.06.19
16:41

Движение:
- разходка (за да не го пиша всеки път - с допълнителна тежест, която си е постоянно прикачена за мен и постепенно ще се увеличава 🙂 ) 4-5 км, по-скоро обикаляне по задачи и опит да се преборя с бюрокрацията, но не успях, разбира се
- Бхарадваджасана 1
- Парвотасана в Свастикасана, Падмасана
- Паршвоттанасана към стена,с опора на предния крак
- Сарвангасана от стена
- Халасана с пръстите на краката на стол
- Маха Мудра
- Джану Ширшасана
- Випарита Карани с краката върху стол
- Супра Бадхаконасана, Матсиасана, Вирасана
- Шавасана

За първи път след раждането включвам обърнати пози - голямо блаженство. 🙂

Храна и добавки:
- вит. Ц, пробиотик, крил
- накиснат овес с неща - същите като вчера
- протеин, кокосова вода, ванилия, мед; Кл.Коральо 80%
- парче торта от Роули
- кисело мляко ималко домашна баница
- таратор (всъщност, като пиша таратор, е по-скоро кисело мляко с краставица, копър и зехтин, тъй като чесън няма как да ям в момента,а орехи забравям да купя); бъркани яйца; десерт...както обикновено

Вода:
- към 2
- кокосова вода...не знам какво количество, доизпих каквото беше останало в едната кутия

Сън:
- малчо се събуди в 1.30 и аз му дадох вода, както беше планът, той пи с удоволствие и заспа...обаче се събуди в 2.10 и вече не искаше вода. Така че първия опит да се увеличи интервала на нощно хранене приключи с едно събуждане в повече за мен. От 6 натам беше доста нервен, така че не успях и много да си доспя. Ще се пробвам пак тази нощ. 🙂

Може да е интересно за някого:

Мнението беше редактирано от Margi на 20.06.19 16:43.

20.06.19
16:47

Марги, защо пиеш кокосова вода?

20.06.19
17:04

казано от maria на 20.06.19, 16:47:

Щото е вкусна ?

20.06.19
17:04

Защото охлажда, хидратира по-добре от обикновена вода и като цяло е чудесна напитка за лятото. Дори обмислях да скоро да започна да давам и на бебо, но няма да е от кутия, а ще е от кокос, но все още събирам информация. Би трябвало да е съвсем ок при положение, че през виетнамската (мисля че тп беше) война е използвана вместо кръвна плазма за войниците.

20.06.19
17:07

До сега не съм пил кокосова вода в кутия, която да има същият вкус, като тази от кокос директно.

20.06.19
17:10

казано от CottageCheese на 20.06.19, 17:07:

До сега не съм пил кокосова вода в кутия, която да има същият вкус, като тази от кокос директно.

Аз не съм пила дори два кокоса, които да имат съвсем същия вкус. 🙂
Предполагам че все нещо се променя при “опаковането в защитена атмосфера”.
Факт е, че на една и съща марка вкусовете на картонена и тенекиена кутия са съвсем различни.

Мнението беше редактирано от Margi на 20.06.19 17:15.

20.06.19
17:45

Едно време имаше митничарски лаф “от една бутилка уиски, два пъти не пия”, а в твоя случай май е “от една палма, втори кокос не отварям”.

20.06.19
20:28

казано от Margi на 20.06.19, 17:04:

Защото охлажда, хидратира по-добре от обикновена вода и като цяло е чудесна напитка за лятото.

Благодаря, Марги, ще се възползвам за лятото. Днес си купих 3 малки кутии, но още не съм ги отворила да опитам. Ще си ги изстудя преди консумация.

Мнението беше редактирано от maria на 20.06.19 21:23.

21.06.19
11:21

Дори обмислях да скоро да започна да давам и на бебо, но няма да е от кутия, а ще е от кокос, но все още събирам информация.

Спести му го. Кокосовата вода нито е безопасна, нито е кой знае колко полезна. Напротив, голямо количество изпита кокосова вода все още се използва в Индия като средство за евтаназия, заради лошия баланс и високите концентрации на електролитите в нея. Не напразно FDA стриктно контролират какво и как се рекламира, внася и продава в САЩ(кокосовата вода визирам).

Би трябвало да е съвсем ок при положение, че през виетнамската (мисля че тп беше) война е използвана вместо кръвна плазма за войниците.

Не е използвана вместо кръвна плазма, а вместо физиологичен разтвор. В Камбоджа, по времето на режима на Пол Пот.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.06.19 11:48.

21.06.19
12:38

казано от James Hinks на 21.06.19, 11:21:

Спести му го. Кокосовата вода нито е безопасна, нито е кой знае колко полезна. Напротив, голямо количество изпита кокосова вода все още се използва в Индия като средство за евтаназия, заради лошия баланс и високите концентрации на електролитите в нея. Не напразно FDA стриктно контролират какво и как се рекламира, внася и продава в САЩ(кокосовата вода визирам).

Хмм, не съм попадала на тази информация...колко голямо е това количество? 🙂 Защото ако изпиеш 10л обикновена вода наведнъж, пак няма да е ок.
В САЩ е разбираемо, че контролират всичко. Преди време бяха нападнали кокосовото масло, твърдейки че предизвиквало една камара болести. Проблема по-скоро беше, че там се произвежда соево масло, а не кокосово...Та по същата логика - Гаторейда трябва да се купува, защото се произвежда в САЩ.
Вероятно още месец-два ще му я спестя, де - и само на кърма и вода, пак трудно се справяме с лакомията му. После ще си питам докторката. (Вики случи на доктори, още от преди дасе появи, на които дори и аз имам пълно доверие. 🙂 )
Бях чела някъде, че в Индонезия, Малайзия, и наоколо използват разбития с водата си млад кокос когато кърмата не стига...не помня източника, не твърдя че е вярно, но съм склонна да го вярвам, защото в Шри Ланка го имаха за истинска суперхрана и казваха че захранват с него тежко болни и много слаби физически хора.

Не е използвана вместо кръвна плазма, а вместо физиологичен разтвор. В Камбоджа, по времето на режима на Пол Пот.

Може и аз да съм в грешка тук...помня че се ползваше за нещо важно. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 21.06.19 12:56.

21.06.19
13:08

А не е ли по добре да се види как 100-ци  и хиляди години са се справяли в нашата страна, а гледаш култури, които са много далеч от нашето местоположение.

21.06.19
13:30

казано от Margi на 21.06.19, 12:38:

Хмм, не съм попадала на тази информация...колко голямо е това количество? 🙂 Защото ако изпиеш 10л обикновена вода наведнъж, пак няма да е ок.

Около 2-3 литра по спомен, приети почти наведнъж. Около 200-300 ml се счита за безопасна консумация при нормален и здрав върастен, такава, която няма да промени осезаемо електролитния баланс. За дете вероятно стойностите ще са други.
А 10 литра вода за кратко време са смъртоносни, пак по същата причина - промяна на електролитния балас, само че в обратната посока.
Една супена лъжица сол - също.

В САЩ е разбираемо, че контролират всичко.

FDA е сериозна институция. В случая с кокосовата вода се е намесила след поредица лъжливи реклами и инциденти след случаи на прекомерна употреба в следствие на тях.

Вероятно още месец-два ще му я спестя, де - и само на кърма и вода, пак трудно се справяме с лакомията му. После ще си питам докторката. (Вики случи на доктори, още от преди дасе появи, на които дори и аз имам пълно доверие. 🙂 )

Имай предвид, че е много възможно да е се прояви и като някакъв алерген, така че е най-добре педиатър да си каже мнението.

Може и аз да съм в грешка тук...помня че се ползваше за нещо важно. 🙂

От нямане на ресурс, не защото е била изключително подходяща. Но все това е по времето на Пол Пот, а той много, много не се е вълнувал от човешкия живот и здраве.

21.06.19
13:39

казано от kaloyan на 21.06.19, 13:08:

А не е ли по добре да се види как 100-ци  и хиляди години са се справяли в нашата страна, а гледаш култури, които са много далеч от нашето местоположение.

Мен са ме хранили с кисело мляко със захар. Мога да посоча негативите от това, но ще ги спестя. То се явява по-голям алерген от кокоса. Освен това, трудно се намира чисто мляко.
...да не говорим, че въпросът не е че нямам с какво да го изхранвам, именно затова не ми е голям зор. Докато имам кърма, това му е основната (а за момента и единствена) храна. Обмислях го единствено като вариантза справяне с летните жеги.

казано от James Hinks на 21.06.19, 13:30:

Около 2-3 литра по спомен, приети почти наведнъж. Около 200-300 ml се счита за безопасна консумация при нормален и здрав върастен, такава, която няма да промени осезаемо електролитния баланс. За дете вероятно стойностите ще са други.

Аз съм пила по над 700 мл наведнъж.
За бебе е ясно, че количеството е друго

казано от James Hinks на 21.06.19, 13:30:

FDA е сериозна институция. В случая с кокосовата вода се е намесила след поредица лъжливи реклами и инциденти след случаи на прекомерна употреба в следствие на тях.

Значи, проблемът н е в коксовата вода, а в тези, които я внасят и продават. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 21.06.19 13:42.

21.06.19
14:43

Не съм била в грешка: Кокосовата вода не е идеален заместител, но ако е въпрос на живот и смърт, може да се използва за преливане. 🙂

21.06.19
19:10

Движение:
- йога, както вчера
- разходка - кратка

Храна и добавки:
- вит. Ц, желязо
- кафе с кокосово масло, боливийска (доста е различна на вкус от перуанската, затова уточнявам) мака
- Кл. Коральо с кафе Либерика ( на няколко пъти пре деня
- праскова
-  чаша боза хармоника и домашна баница...класика
- варено яйце
- малко бяло вино rabbit island, за проба
- домат, краставица, препечена фпх с масло и бри, десерт

Вода:
- към 2

Сън:
- едно нощно събуждане само

Мнението беше редактирано от Margi на 22.06.19 10:17.

21.06.19
22:37

Честит международен йога ден и лятно слънцестоене. Това е един от любимите ми дни в годината. ❤

22.06.19
22:46

Движение:
- разходка в гората, около 2 часа
- опит за йога, всяка поза прекъсвана от плач
- малко по-късно ме смениха, и излязох да си довърша йогата на слънце

Храна и добавки:
- кафе Бурунди с кокосово масло и мед; Кл. Коральо с кафе Либерика
- накиснати овесени ядки с пробиотични шоко перлички
- боза хармоника
- 2 препечени фпх с авокадо и шарена сол, още една с масло и мед
- праскова
- Rabbit island 🐰 ; малко бри
- половин шопска салата, омлет със сирене, няколко пържени картофа; сладолед

Вода:
- 2

Сън:
- малчо се нахрани към 21 и после се събуди чак в 4. За пръв път прави толкова дълъг интервал.

23.06.19
20:45

Движение:
- разходка по ски пътя (ок. 2-3 км)
- йога, от снимката - това е разписана практика за период 1 след раждането...при препоръките за времетраене на позите обаче, някой много оптимистично е указал 15 минути Шавасана 😄 За до 22 юли някъде, това са ми горе-долу позите, с някои добавени от мен, няма да ги описвам подробно всеки път.
- пътуването Банско - София беше тежко за бебо - за прекалено кратко време му се събраха две пътувания, мисля че не успява да се възстанови достатъчно бързо, така че засега двудневните пътешествия по-скоро ще отпаднат, въпреки че се чувства чудесно на чист въздух...а и ние също

Храна и добавки:
- чай от лайка с мед
- накиснати овесени ядки с кокосово масло, шоко пробиотични перлички
- Кл.Коральо с кафе Либерика
- чаша кокосова вода, още пробиотични перлички
- варено яйце
- 2 малки нектарини
- шепа диви ягоди
- 80 мл бяло вино; салата домати, краставици, препечени фпх с масло, бри и сминдух; Вафли РК

Вода:
- 2

Сън:
- събуждане - 3.30

Мнението беше редактирано от Margi на 23.06.19 22:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1