Сутринта докато не бе напекло походих 4км. с бързо темпо,инак досега общо са 10 за деня,предполагам че до довечера ще са около 12.
Сутринта се претеглих-81,5кг. като напоследък заради жегите ли нямам апетит и не закусвам,а дори и обяда ми е към 2-3 следобед.Вчера ми бе зле целия ден,предполагам че е някакъв летен вирус.Общо неразположение,ту ме втриса,ту се потя...но днес съм добре.
Сега малко да ви поразсмея,който е чел тук може и да помни,че миналото лято след морето се оплаках,че взеха да ми растат по-интензивно космите по ръцете , краката и тялото.
След това море пък,може би от месец,забелязвам че брадата ми расте по-бавно 😄
Принципно се бръснех на два дни,а сега на петия ден чак.Намален тестостерон?? Но пък другото окосмяване си върви...
Малко статистика да си добавя,на есен трябва да наваксвам...
Мнението беше редактирано от Дидо на 28.08.19 23:46.
казано от old_man на 28.08.19, 16:20:
Сега малко да ви поразсмея,който е чел тук може и да помни,че миналото лято след морето се оплаках,че взеха да ми растат по-интензивно космите по ръцете , краката и тялото.
След това море пък,може би от месец,забелязвам че брадата ми расте по-бавно 😄
Принципно се бръснех на два дни,а сега на петия ден чак.Намален тестостерон?? Но пък другото окосмяване си върви...
И сега,както си пипах несъзнателно почти ненаболата брада,все повече се замислям,че всичко идва от слънцезащитните кремове,които ползвах.
29.08.19
03:48
казано от old_man на 29.08.19, 01:36:
И сега,както си пипах несъзнателно почти ненаболата брада,все повече се замислям,че всичко идва от слънцезащитните кремове,които ползвах.
Сподели тоя крем с eфeкт на фотоепилация да се пробва 😄
казано от M M на 29.08.19, 03:48:
казано от old_man на 29.08.19, 01:36:
Сподели тоя крем с eфeкт на фотоепилация да се пробва 😄
Извинявай, М М ...но това е ноу хау,което не мога да споделя. Да вземе някой младок от тия преобладаващите с джихаджистките бради да се мазне без да иска,а после да ме псува цял живот,Ц,абсурт 😄
In memoriam…Франко Колумбо...Един голям атлет от старата школа,приятел и вдъхновител на Арни за успехите му!
Мнението беше редактирано от Дидо на 31.08.19 16:37.
Сливобер...малко по-късно започвам от обичайното,но годината е такава.Всъщност и малко калпазанлък от моя страна 😄 Последният месец и нещо е голяма суша при нас,но сливките ме изненадват с приличен добив.
Не съм слагал часовника днес,за да не го драскам по клоните,но предполагам имам 6-7км. движение минимум.
Една доза протеин,четири кюфтета,200-300грама хляб,домати със зехтин,2 бири и малко ракийка...това ми е храната за днес.
Мнението беше редактирано от Дидо на 31.08.19 22:39.
Не съм писал десетина дни,но няма нищо интересно.Като положително отчитам,че ръцете се стегнаха малко от бруленето на сливкките ,за краката положението е по-лошо,защото нямам бързото ходене из гората.
Планирал съм да подобря някои неща в ежедневието ми от днес нататък,но да видим ...🙂
Мнението беше редактирано от Дидо на 09.09.19 01:20.
Нещо съвсем съм се изхайлазил напоследък,което не ми харесва хич.Като изключим едни 10 кубика дебели и жилави дърва,които цепих де с брадва,де с клинове 6 дни по 3 часа,никакво друго сериозно движение нямам от месец,дори не съм ходил по любимия маршрут.
Намислил съм да започна с един сплит като миналото лято,когато дори с малки тежести имах видим резултат.
От доста време теглото ми е все около 80кг.,плюс минус 1-2,но определено изглеждам доста по-зле от след морето.
Вчера си направих няколко снимки,които не са много за показване 😄 ,евентуално за някакво сравнение по-нататък.
Включване на зеленчуците в менюто и спиране на алкохола са важните приоритети засега.
Възобнових бързото ходене по пътя в гората тия дни.Скоростта е към 5,5км/ч,само за месец съм отвикнал да ходя бързичко 😄 Инак е доста свежарско,към 5 следобед дори в гората е към 24 градуса и е доста приятно.Прогнозите са за хубаво време поне още десетина дни,така че трябва да се възползвам 🙂
Ако не махам часовника от ръката,може би ще съм над 13к крачки за деня,но имам лошия навик след работа да го свалям 😄
Отрицателни моменти-след бързото ходене,дори и след 10-15 минутно повдигане на краката над нивото на главата,пак има тежест и болка в подбедриците.