ॐ Zen Point ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

24.08.19
23:34

Днес по-лежерно с ходенето, но носих, дупих се и къртих шкафове от стената с тесла. 😃
Беше един приятел с нас, вика: егати животното. 😃

Та да, по-лежерно, щото всички си влачихме краката. Аз съм цялата в синини, човек ще каже, че в нас кой знае какво става. 😃
——————————
Нещо много взех да прекалявам с бирите (по-точно да се изхранвам основно с тях) и ги бастисвам занапред. Днес беше последната за сезона, а от понеделник се шльопвам в залата по график - първо тренировката към 7-7:30, от там по задачи. Ако чакам да имам достатъчно време и сили, няма и да дочакам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.08.19 08:19.

Т. Тодорова

25.08.19
17:06

Нещо ми става с кръвната захар сутрин и вечер и... снощи преди лягане ядох бийн-ту-джар със супена лъжица, днес сутринта стартирах с повече от половин пакет орео.

Домашни зеленчуци, наденица на скара, бобена салата, лютеница и две тънки филии хляб досега. За вечеря - домашни кюфтета, салата. Ако ми донесат диня - и диня.

Тези дни е ужасна жега, дори през нощта. Едвам дишам и кпд-то падна рязко. Онзи ден си преброих литрите и се оказа, че съм излочила 4.5л вода и 5-6 бири (от 8 до 22:30). 😄
Днес - 3л вода досега.

Днес носих кашони, качих се сигурно 30 пъти по стълбите, като на всяко слизане беше с товар, от който ми трепериха всички мартинки, кардаринки и барабинки (чували по 150л, пълни догоре с красотички). Незнайно защо, имаше към 60 огледала, само стъклата, пакетирани по няколко наведнъж, за да могат да се носят по-леснo, разбира се. 😄

Утре заличкааа, нямам търпение. 💪🏻

27.08.19
13:01

казано от Т. Тодорова на 25.08.19, 17:06:

... снощи преди лягане ядох бийн-ту-джар със супена лъжица

Знаех си че, ще намеря съмишленик за петицията, следващата партида да е в 3-литрови буркани 😄

27.08.19
13:14

Какво е това,че не намерих в нета?

27.08.19
13:29

казано от Splash на 27.08.19, 13:01:

казано от Т. Тодорова на 25.08.19, 17:06:

... снощи преди лягане ядох бийн-ту-джар със супена лъжица

Знаех си че, ще намеря съмишленик за петицията, следващата партида да е в 3-литрови буркани 😄

Принципно, няма проблем за (1) литрови, но няма етикети. 😎

27.08.19
15:32

казано от nervak на 27.08.19, 13:14:

Какво е това,че не намерих в нета?

Май е течен шоколад

Т. Тодорова

27.08.19
15:48

Течен шоколад с натрошени какаови зърна вътре. ❤

Ники, точно вчера си мислих, че това бурканче е почти обидно малко и реших да преговарям тия дни за по-сериозни разфасовки. 😃

Марго, аз мога да бъркам вътре с лъжицата и без да има етикет, не се притеснявай. 😃

Друг е въпросът, че трудно се контролирам при наличието на продукта вкъщи и по-добре да го имам рядко и по-малко. 🙂 🐽

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.08.19 15:48.

27.08.19
16:18

Може да е хрупкав, течен шоколад на стайна температура.

27.08.19
16:35

казано от Т. Тодорова на 27.08.19, 15:48:

Течен шоколад с натрошени какаови зърна вътре. ❤

Ники, точно вчера си мислих, че това бурканче е почти обидно малко и реших да преговарям тия дни за по-сериозни разфасовки. 😃

Марго, аз мога да бъркам вътре с лъжицата и без да има етикет, не се притеснявай. 😃

Друг е въпросът, че трудно се контролирам при наличието на продукта вкъщи и по-добре да го имам рядко и по-малко. 🙂 🐽

Цитирах Ники, тъй като без него, етикети - няма...освен ако не си ги нарисувам на ръка. 🙂
А ти недей така,че макар и Кобрата вече да не пише, може да дебне и да подава сигнали в Агенцията за стоки без етикети. 😂
...а колкото до самоконтрола...там работата е доста трудна. Аз лично отварям бурканче и на едно ядене изяждам половината; хваща ме срам и останалата половина я ям за около седмица.😆

Мнението беше редактирано от Margi на 27.08.19 16:50.

Т. Тодорова

28.08.19
10:27

Еми.. Ники да се задейства тогава и да работи за общото благо. 😄

Мислих, че само аз опуквам по 100г (всички са потресени покрай мен - как можело наведнъж). На другия ден си казвам: “мех, то т’ва за къде да го пазя” и заминава останалото. 😄
———————————————

Tия дни - тотал щета. До залата не съм стигнала, въпреки ентусиазма. от банката ме допочекнаха с глупостите им. Явно навсякъде работят идиоти, ок, но като ти зависи всичко от тях, идва малко по-трудно за понасяне. Все някой нещо е забравил да каже, все нещо е пропуснал. Оня ден ми звъннаха след работно време да ми кажат, че забравили да споменат, че е задължително условие да имам кредитна карта и овърдрафт, иначе не ставало. Спешно трябвало да ида, щото иначе няма да осчетоводят парите.
Ходих там, оказа се, че трябва да ги имам тия неща във връзка с по-добри условия по кредита, но драма няма, щото са без такси, ако не се използват, а и могат да се закрият след 3 месеца. Само да има кой да ти обясни и да ти каже навреме.

Иначе вече всичко е купено, парите са отпуснати, в събота/неделя ще караме едни майстори и евентуално почваме скоро. След някой друг месец. 🙂) Така се вълнувам, че на моменти не мога да разбера радост ли е, паник атака ли. 😄 😄 😄

С храната - тотално о***ане. Не бях имала такива избухвания от много, много време. Брутално. Гладна съм, жадна съм, постоянно съм като пияна, буквално все едно съм изпаткала 3 ракии 10 минути преди да се събудя. Отдавам последното на жегата, а безразборното плюскане на това, че докато работихме интензивно в къщата няколко дни, рязко повиших активността и се храних далеч от достатъчно.
Почвам да поправям щетите от днес.

Сега вдигам дупе и отивам да доизрина етажа.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.08.19 10:32.

Т. Тодорова

28.08.19
16:16

Соц медицината сигурно повелява да я показват тая корица на остриците, за да умират от ужас. Направо не ти трябват медикаменти с тоя дизайн 😃

28.08.19
16:34

Готин дизайн. Особено за онова време...

Т. Тодорова

29.08.19
15:51

Вчера -  над 17к крачки, изнасяне на още няколко тежки чувала и пренареждане на натрупаните в двора плоскости, врати и разни други историйки. Рязах и клони, и храсти, и лози. Ми изморих се. 🙂

Днес: тренировка с пудовки - клекове, тягички, суингове, обръщания, тласкания и малко усуквания за тумбаче. Освен тягата и суинга, всичко правих с 12-ката.

Сглупих, че първо обикалях по слънцето с кучовете един час и после тренирах.
Изморена се чувствам. Не от тренировката, от топлото и недоспалото може би.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 29.08.19 15:51.

Т. Тодорова

30.08.19
10:46

11500 крачки до към 10:00 - изкачихме Бунарджика с Ленче и песове по един друг път с мноооого стълби (стръмнички) и като че ли по-дълъг. Нямаше една точка равно, излезе ми белия дроб. Горе - клекове с ластик около бедрата и повдигане на крака встрани + 4-5 пъти с гирички по 3.5кг, по 10 повторения и без почивки между сериите (само между кръгчетата) - раменни преси, бицепс, трицепс. Слизане обратно до долу и до нас, сега се стягам и изчезвам по останалите задачки.

Готина практика е това с тепетата, обаче трябва кола - 1 час е само да отидеш и да се върнеш, без качването и слизането. Скоро ще взема няколко часа опреснителни и ще го мисля - от много време се каня и все се отказвам, ама трябва си.

Някой не си ли продава трошката - я корса, я пунто, я пеженце 206, мазда 3? Нещо дребно и евтино, да не ме е яд като го жуля. С 4 врати и да не е дизел. 🙂

Храната:
- мусака от тиквички и кайма, таратор по някое време (или нещо от сорта, ако има готово в Била)
- конски кюфтета, домати и краставици
- протеин с някъв плод, най вероятно праскова
- обичайните за сезона поне 3л вода

Ей я и кифлата с уж счупената кост. Остава си в приемния дом завинаги, освен ако някой супер отговорен и симпатичен не я поиска. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.08.19 14:14.

Т. Тодорова

31.08.19
09:57

Днес ще е работа на компютър, две разходки, не много дълги и туй то.

Храната - лаврак, салата, биволско мляко с протеин и плодове, домати с хумус, ей такова.
edit: и парче чийзкейк 🙂

Фитбита от вчера и два чифта копитца от днес 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.08.19 14:00.

Т. Тодорова

01.09.19
01:03

Това ми е нищоправенето днес, в скрийншота. Вечерта бяхме навън с едни весели хора и от чудене как да не пия бира, пих уиски - не много, но достатъчно, за да заспя с радост. 🙂

Утре не знам какво ще е откъм движение, да тренирам - няма, храната е планирана горе-долу като днес, без алкохола.

Комарите ме разцепват - толкова ли няма други хора за ядене, егати? 😃 А не обичам да съм нонстоп напоена с аутани, бочковци и подобни. Обаче иначе става кървава баня. Дано ме пропуснат тая вечер, да не се пръскам в 3:00 на терасата.

И един ретро бурсук от 2015. 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.09.19 01:05.

Т. Тодорова

02.09.19
15:33

7:30 на Бунарджика с кучове и Ленче. Стълби с към 10 кг раница на гърба, а горе - скромна тренировка - 5 кръга, 10 повторения от всяко: ритници назад с ластик около краката, повдигане на крак встрани с ластик пак, арнолд преси, трицепс, бицепс и накрая: 3х10 плиета с гирите, разтяг.
Връщане наобратно - общо 11к крачки до 9:30 сутринта.

Храната беше разкошна след това, хъхъ - баница със сирене и после бъркоч от плодчета арония, биволско мляко и протеЙн. 🙂
До довечера - салатки и някоя лека мръвка/риба. 3-4л вода.

Килата са същите, Елена твърди, че съм се свила. От к’во пък толкоз, че чак да има визуална разлика, не става ясно.

Уговорих си шофьорски часове. 🌈
—————————————————
Това е до момента на скрийншота, до довечера ще се понатрупа още мърдане.

Нещо много будна съм била. Единият път се събудих от собствения си смях (супер весел и от сърце, хаха) и после по някое време сутринта се сетих, че някаква смешка разказвах в съня си и всъщност си избухнах сама на щуротиите... отново. 😄 😄 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.09.19 15:40.

Т. Тодорова

03.09.19
14:01

Вчера станаха 21к крачки пак.

Днес:

- на тепето с малко по-лека раница (наполовина, хихи)
- там 5 кръга: арнолд преси (10), трицепс (10), клек с повдигане на крак встрани, с ластик (10), тичане на макс скорост нагоре по стълбите (70 стъпала са май, а аз съм супер зле, щото... ох, идат ми едни рими 😄, ама няма значение, въпросът е, че трябва сериозно внимание да си обърна на кардио фитнеса и да намеря начин тия килограми да се разкарат, щото засега всичко върви безуспешно)
- връщане, обикаляне, малко пазаруване, ала-бала-портокала и то стана 22к крачки още на обяд 😄 Сигурно ще идат на към 30 за днес.

Утре мисля да отида до Прослав с кучетата, пеша, рано сутринта, взимала съм го това разстояние, ама сама и с надута музика. Далече е, но може и да се (ни) прежаля. Въпросът е после колко работа бих свършила, ако си източа батериите още на събуждане.

- кафе
- бюрек (малък)
- Boss Rocky Road
- по някое време следобед ще си доям буркана с биволското мляко + 125г къпини + фибри + протеин и с това ще приключа за деня
- 3л вода, магнезий, вит. ц
———————————

Сутринта в 6:30 пях около котката оная тъпа песничка “бейбе, бейбе, бейбеее, УУУУУУУ, бейбе, бейбе, бейбе, УУУУУУУУ” 😄 и тя както се беше изтегнала в цялата си дължина, се сгъна и си запуши ушите. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.19 15:59.

03.09.19
14:35

Доста висок пулс в покой, ако въобще тая гривна мери вярно.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 03.09.19 14:35.

Т. Тодорова

03.09.19
14:42

Доста прилично мери като за такава джаджа - 5-10 удара макс разлика дава (10 много рядко), поне в моментите, в които съм я проверявала.

Височък ми е пулсът. Пада до към 70, ако няма безсъние, жега, алкохол, цигари и притеснения в продължение на ден-два. Пак е високо за активен човек, ама предвид и килограмите... колко да е...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.19 14:45.

03.09.19
15:00

И 70 е висок. Килограми, цигари и алкохол влияят, ама чак пък толкова...Пуша пура, пия уиски и в същото време го меря 62 и тва да кажем е някъде привечер, след обикаляне и тренировка...
Трябва да си вкараш в ред режима, пулса показва много неща, стига да знаеш какво да гледаш.

Т. Тодорова

03.09.19
15:11

Опитвам се от известно време да живея по-човешки, определено. Със сигурност трябва още и ако имаш конкретни препоръки за неща, които могат да се подобряват, няма да ги върна. Сън, храна, активност - опитвам се да са прилични.

Пере ме и сърцебиенето с останалите му екстри от две седмици пак, може и то да си дава петте стотинки, но със сигурност факторите са и други

Цялата дяволия сигурно идва от т’ва, че не си правя интервалите. 😄
Между другото, когато последния път ти ревах за сърцебиенето и ме посъветва да правя интервали, правих известно време и нещата много бързо се нормализираха.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.19 15:11.

Т. Тодорова

03.09.19
22:28

Тотално съм счупена.
Утре отивам на колела до къщата, за да изрина избата - сигурно има 1000 ПЪЛНИ и още толкова празни шишета и буркани + няк’ви стотици неща, които изобщо не знам (и не смея да си представя) какви са.

Реших сама да изкъртя рафтовете, дано не се пречукам, че те са особени - ако не пиша до вдругиден на обяд, да знаете къде да търсите тялото. 😃

Майстори засега няма - уговаряме се с разни да ги вземем да видят, те не идват, не вдигат, лъготят нарочно или просто са несериозни - не разбирам.

Така, де. Идеята на поста беше:
- имам мускулна треска абсолютно навсякъде (видяла жабата, че подковават коня и... тръгнала и тя да спринтира по стълбите 😃)
- утре ще мъкна кашони и касетки с бурканища, и това ще ми е активността; ако отида достатъчно рано, може и да сваля тревата в двора, поне частично, покрай оградата със съседите
- умирам от умора и лягам да спя, подозирам, ме ще отвея за половин секунда 🙂

Изпратих си Ленчето, поскам салза.

Лека 🙂

П.П. Много се ядосах на разказа на Нервака. 😃 Искам да ги ритам такива овци. 😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.09.19 22:29.

Т. Тодорова

04.09.19
12:29

Бе да питам аз мъжете...
Според вас, трябва ли да се реже тоя орех? Получих мнение, че не тежи на оградата и я е разкъртил по време на растежа просто 😃, и че може да мине само с едно хубаво кастрене...
Тъй като не вярвам на тия приказки, щото (по мое мнение) направо си е легнал там и виси, прилагам снимки. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.09.19 12:30.

04.09.19
12:54

Това в Прослав ли е?
Не знам дали трябва да се реже или не, но си вземи разрешително - дори за клони 😄
Има някакъв образ в Прослав, който подаде писмена жалба след като моя позната отряза едно дърво в двора си.
Занесъл се е на следващия ден в 9 сутринта да докладва какво се случва в чужди дворове 🙂 Сега 1000 - 5000 лв глоба.

Т. Тодорова

04.09.19
13:03

В нас всичко се прави с нужните документи - комшиите са страшна сган - нямат си работа и само дебнат през мрежи и оградки... Смятай, щом първи братчедки на майка са пускали жалби за разни неща, които дори не ги засягат, а даже не живеят тука. 😄

От половин година ме разпитват какъв точно ремонт ще правя и как ще го правя, с едни светнали очички. Вярвам, че всяка дума я обръщат в потенциални доклади към съответните институции. 😃

П.П. Прослав е.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.09.19 13:06.

Т. Тодорова

05.09.19
10:01

Бях на зала в ранни зори. Уау.

Зерчер, лег, тяга, раменна - с малки тежести (25-25-50-25), колкото да си припомня как се правят изобщо. 😄

Бях и до сауната набързо, и беше грешка, щото ся ми се спи - направо ги загледах там едни затоплени лежанчици в супер празното спа, зачудих се дали да не се навия отгоре за един час.. 😄

Утре почвам интервалите. 😎 A-Б-почивка, А1-Б1-почивка (най-често), иска ми се и допълнително да имам една пътека, и едни пудовки, но направо ме е страх да си помисля как ще се почувствам. 😄
—————————
KучИнцитУ ми рязко взе да остарява нещо и е станало сууупер мило и нежно животинче. ❤

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.09.19 10:04.

05.09.19
12:06

Тоя орех все ще продължава да расте и да разбутва..за жалост не му е мястото там.Аз бих го махнал,барабар с корените разбира се.

Т. Тодорова

05.09.19
12:29

Корените как се махат, те сигурно са на майната си - огромно е дървото?

Иначе и според мен разбутва и тежи, и понеже е и накриво, може да стане голяма беля с къщата отсреща или още по-лошо нещо...

Много ми е жал, сърцето ми се свива за т’ва дръвче 😢

05.09.19
12:35

Да не говорим ,че е надвиснал и над пътя,да не се случва да падне клон...

казано от Т. Тодорова на 05.09.19, 12:29:

Корените как се махат, те сигурно са на майната си - огромно е дървото?

Изкопна техника...или 2-3 дена кОпане.

Мнението беше редактирано от nervak на 05.09.19 12:37.

Т. Тодорова

05.09.19
12:54

казано от nervak на 05.09.19, 12:35:

Да не говорим ,че е надвиснал и над пътя,да не се случва да падне клон...

Точно това имах предвид. Съседката каза, че особено по време на буря е ужасяващо.

Отивам да действам, мерси за включването. 🍺

Т. Тодорова

07.09.19
14:24

Всьо в кереча, Содом и Гомор. Добре, че съм активна и мисля да стана още по-активна.
Забелязала съм, че ми умира меракът за тъпотии, когато тренирам достатъчно и всичко ще си дойде на мястото.

Нищо особено, де, аз се изказах като все едно съм се впуснала в някви римски забавления. 😃

Ходих да гледам едно Клио и може би ще го взема, ако няма сериозни технически забележки. Иначе се издразних, щото е блъскана, леко, но все пак, а човекът каза, че изобщо не е. Големи са гъзове, ама квото.

10.09.19
21:02

Ама блъскана кола не се купува начи .. само да кажа

Т. Тодорова

11.09.19
09:27

казано от Веси на 10.09.19, 21:02:

Ама блъскана кола не се купува начи .. само да кажа

Тази е ударена наистина много леко. А и за тия пари просто ТРЯБВА да е блъскана. 😄
Дразнят ме, че лъжат, нищо повече - на всеки е ясно, че такава кола няма как да не е оакана. Трябва да я види майстора, за да каже какво мисли. То и там не става ясно колко е достоверно всичко, дето чуваш, щото те пък са едни келеши, дето по всичко плюят - емблемата на реното приличала на.... и не било случайно, купи си фиат, за да те е яд, форд запалил през зимата и го кръстили фокус, лъвчето на пежото било изправено, щото панически се оглеждало за сервиз 😄 ....
Имаше едно много готино пежо 206, ама го продадоха за 2 дена, не можах да се добера до него. 🙂
——————-

Да се отчета малко, че се разсеях пак.

Днес тренировка А:
зерчер и обръщане, 10 пъти през 10 секунди със стандартните тежести
+ раменна и гребане, 4 серии макс повторения, със стандартните тежести

Храната:
морски гадини, зеленчуци, много чай, сухари, басмати, зехтин и малко печена тиква с кленов сироп

Хванах се да чистя в нас, потресена от чистенето в къщата. Не мога да повярвам какво изнесох, нито колко още има за изнасяне. И т’ва го правя веднъж в годината, примерно. Само че забелязах, че съм запазвала някакви неща, които просто да изхвърля на следващото ринене и тоя път съм безкомпромисна.

11.09.19
10:22

Аз за колите да кажа, не че съм някав експерт, но обикновено стереотипите се базират на дългогодишен опит и препатили хора.

12.09.19
13:58

казано от Димо на 11.09.19, 10:22:

Аз за колите да кажа, не че съм някав експерт, но обикновено стереотипите се базират на дългогодишен опит и препатили хора.

И да, и не. Колите и качеството им се променят с времето, стереотипите - не.

Т. Тодорова

12.09.19
19:16

Всеки си има пристрастията и предубежденията, и всячески иска да ги наложи на всички останали. Всичко е супер субективно, според мен и много зависи и от самата кола - не марката, модела и тн, а на коя точно бройка ще попаднеш, ско не е нова - как е карана и как е поддържана, и тъй нататък. Късмет в голяма степен.
——————————————

Днес без трен, обаче пак се изкривих в нас. 😄
Цял ден чистене, пълнене на кашони с ненужни книги, носене в “склада”, чистене, пазаруване, чистене. Чакат ме още две големи стаи - една в нас и една у майкини.
Така се зарибих, че се чудя след това къде да ида да хвърлям. 😄 Някой? 😄

Храната - кефир, лаваш, конско, домати, малко картофи, две софт бейк белвити и едно... нутела би реди.

3л вода

Пробиотик, магнезий, тинктури разни

Ретро Точка. Припадам като намирам такива неща. 😃 Ся не смея да се снимам, че ще подплаша народа. 😃😃😃

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.19 20:03.

ДЕ

12.09.19
19:39

Естествено, че зависи. Имал съм и от баш оплюваните марки, купени на старо-коли на над 10 г. Разбирай Форд, Пежо, Рено-бензинови, не на газ, метан и т.н. Даже изискването ми е било да нямат и да не са имали такива уредби. Не ми дреме за разхода. Нито една не ме е предала, нито една не е имало случай да не запали зимата, на нито една не съм правил ремонти по мотор, скорости и др. възли докато са били мои, но не се и налагало. Имал съм и от топ премиум марките на немската инженерна мисъл, ама ми писна да държа коли на платен паркинг, та минах на по-бюджетни за пред блока и да са ми под ръка във всеки момент. В момента и вече 5 та година карам дизелов корейски СУВ, доволен съм много, въпреки ремонтните там поради мърляви истории, но за мен бензина си е бензин.
Та обобщено като съвет.....или аз лично какво бих купил в твоето положение-що годе по-голяма бензинова кола на около 10 г., щом ще е втора ръка. Като цяло са по-евтини за поддръжка, зимата почти сигурно си без проблеми и ги намирам за по ок. Дизелите харчат по-малко и поради това, когато някой на “запад” взима нов дизел, той се набива с идеята да го спука от каране. Предлаганите дизели по на и над 10 г. не са на 150-170 000 км., а най-често на около или над 400 000. Да, вървят и те, ама.....Ти щом си в къща, явно имаш и гараж, та ако имаш възможнст, може да скочиш на нещо по-скъпо.
Но е и до късмет, колкото и клиширано да звучи.

Т. Тодорова

12.09.19
19:44

Дидо, не съм още в къща, а и така или иначе голяма кола не ми трябва. Искам малка, на бензин, такава, дето да не ми пука, че ще я жулна някъде и която да не ми тежи като още един член на семейството. Нещо, на което ще се уча и ще карам по макс 50км на седмица, изобщо не може да ме мотивира да вложа повече пари в него. 🙂 Или клио, или 206, само да е на бензин, с 4 врати и да не му се влачат червата след него.

Толкоз по въпроса с колите, като взема, ш’ се пофаля. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.09.19 19:46.

Т. Тодорова

13.09.19
09:00

- Суингове на интервали с 16-ката и сумо тягички пак на интервали - с 20-ката
- малко горна част с леко и с повечко повторения
- разтяжки и мобилности, и мачкания

Всичко ме боли - от тила до пръстите на краката. МЦ идва с шутове пак напоследък.

Месо, лаваш, зеленчуци, малко плодове, много вода и чай във вариации

- пробиотик, магнезий, цинк, мултивитамин, крил, вит. ц, тинктури и пчелни екстри

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.09.19 09:18.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1