Колкото да не е без нищо

Прескочи до:

Тренировка В9:

военна 8,16,15,14 х 70,60,60,60
лег 10,10 х 92.5
тесен 2х отказ с 80

Нещо много се е натегнал кръста, не знам от какво. Може би на А10 ще скипна клека да почине малко.

Тренировка А10:

лег 3х8х95
горен лег 5 серии с 70 кг до отказ

Тренировка Б10:

набиранки 6х отказ с верига
5 х отказ на въже
2 х отказ надхват
гребане на машина, 3х отказ
гребане с дъмбел, 3 х отказ 40 кг

Много почнаха да се увеличават случаите в немско с вируса, дано не ни лепнат една карантина. Набиранките на въжето направо ми еб.ха пръстите.

Тренировка В10:

военна 17,17,13 х 60,60,60
лег 9,9,8 х 95,95,95
бицепс с 45 прав лост 3х отказ, 2х отказ с 50
с 16-ки дъмбели, 3 х отказ
разтваряне с 14-ки, 5 х отказ

Тоя месец е толкова сгъчкано всичко, че едвам ще тренирам в седмицата от пон. до петък. Иначе от тренировката съм доволен, нови рекорди на лег-а и военната.

Тренировка А11:

лег 18,19,19, 19 х 80
горен 4х12х72.5
клек 23,22,19 х 80
кофи 3х отказ СТ

Май за първи път правя над 15 бройки на 80 кг лег, а ако напъна на абсолютен макс е възможно да ги докарам до над 20. Ся целта е да направя достатъчно големи цици, че да не личи шкембето :D #feelsbadman. Бяха направили няква групова тренировка във фитнеса и бяха оградили половината етаж, барабар с хубавите лостове. Погледах малко от любопитство, цялото беше разни фит пичета, дет са си сложили възможно най-тесният клин + спортен сутиен за да изкачат цомбите и правят полу клекове с разни махове с ръцете във въздуха.

Тренировка Б11:

набиранки, 6 х отказ с 15 кг
6 х отказ на въжета
гребане на машина с добавяне на дискове , 5 х отказ с 95 кг на страна
гребане с дъмбели, 5 х отказ с 40 кг

Откриха първи случай на вируса в банката, изглежда следващата седмица ще правя хоум офис за всеки случай.

Тренировка В11:

военна 17,17,13 х 60
лег 20,20,17 х 80
ръки

Смятам да ползвам бройки на 100 кг при лег и клек като ориентир за прогрес и ще тествам на 2-3 месеца. Засега ще разцъквам така леко и ще прогресирам на големите бройки, единственият проблем, е че много се напомпвам, а и последните дни много се схващам, не знам от какво е. Много е възможно да ни затворят границите като италианците, че гледам излиза леко извън контрол. Днес сигурно ще бъдат 500+ нови случаи.

Пс: 84 кила съм, а силата се вдига още, което е доста добре.

Мнението беше редактирано от SimplySatisfying на 12.03.20 17:46.

Тренировка А12:

лег 20,21,19 х 80
горен лег с 70 до отказ, 4 пъти
клек 23,21,20 х 80

Продължават схващанията..

Тренировка Б12:

набиранки, 5 х отказ с 15кг
5 х отказ на въже
2 х отказ надхват на дебела ръкохватка
гребане с дъмбели, 40 кг, 8 х отказ

Затвориха фитнесите.. Сега се чудя как да разцъквам. Няма лостове за жалост, мисля да си взема една пудовка 28 или 32 кг и да тренирам вкъщи. Стига да прежаля парите, че хич не ми се дават.

Ден 8-ми, все още си чакам пудовката, дет тряяше да дойде преди 3 дена. Иначе праскам по 300 лицеви и към 400 клека на ден, колкото да не забравям се къпя. #feelsfatman

24.03.20
01:43

казано от SimplySatisfying на 24.03.20, 01:09:

Ден 8-ми, все още си чакам пудовката, дет тряяше да дойде преди 3 дена. Иначе праскам по 300 лицеви и към 400 клека на ден, колкото да не забравям се къпя. #feelsfatman

американски подскок с нинджа тък,лицеви с отскок, от дефицит, ХСПУ от дефицит. :))) нямаш оправдание сега :Д

казано от Joe Musashi на 24.03.20, 01:43:

казано от SimplySatisfying на 24.03.20, 01:09:

американски подскок с нинджа тък,лицеви с отскок, от дефицит, ХСПУ от дефицит. :))) нямаш оправдание сега :Д

Да ве, ама кат не тренирам бицагите някак не е същото.. :D

Дойде пудовката, вчера и днес разцъках.

Вчера:

военна, едностранна 5 х отказ на всяка страна
лицеви към 300 бройки
суинг, 3 пъти до отказ

днес:

суинг с една ръка, 5 серии по 20 бройки / на ръка /
клек 4 серии до отказ
лицеви 3 серии до отказ
обръщане от вис, 2 х отказ на всяка ръка

Като цяло.. Положението е, че с дясна бутам 13-14 бройки на военна, а с лява макс 8, на умряло 9. Тъй че засега ще правя повече серии с лявата, понеже са на по-малко бройки и ще гледам общите да са равни. Пудовката е 30 кила.

Целта до края на май или края на юни, тъй като предполагам до тогава няма да се пуснат фитнесите, ако не стане още по-зле, е 25 бройки на ръка военна и 40+ едностранни суинга.

27.03.20
22:22

30кг е някакъв нестандартен размер, снимай гюлето.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 27.03.20 22:27.

Да не отварям нова тема, ще питам тука за съвет:

Тествах оня ден тестостерона и ми върнаха изследвания 3,26 ng/ml при 2,5 - 11 ng/ml референтни. Това са единствените стойности, дето ми дадоха, така че предполагам става дума за общ тестостерон или както там му казват. Не съм извън референтните стойности, но ми се струва нисък. Сега се прибирам до България и се чудя дали да не пусна и там едни изследвания?

Dydo

10.08.20
14:36

Ами моя бе и той някъде около твоя, т.е. 3 и нещо при даже по-ниска горна граница за годините ми. В норма уж, но повечето мнения тук бяха, че с какъв тестостерон съм за никъде. А ти си млад човек. Изследвай се пак.
М/у другото скоро четох някъде, че и прекалените тренировки го понижавали. Не знам вярно ли е, не е ли-надявам се да не е, а и за какви точно силови ставаше въпрос - голям обем ли, често ли, с тежко ли. Не помня.

Реално в последните два месеца съм тренирал само на лостове със сравнително висок обем, но пък и не толкова често, не вярвам това да е причината.

Dydo

10.08.20
14:43

Принципно силовите занимания уж увеличавали. Говоря за някакъв по-конкретен пример, при който се твърдеше, че има обратен ефект /може би прекалено претоварване ежедневно и липсата на адекватно възстановяване/, ама и едва ли е твоят случай. Искам да кажа, че за твоята възраст мисля е хубаво да е по-висок, нищо, че си в граници. Т.е. изследвай се пак в БГ.

Мнението беше редактирано от Dydo на 10.08.20 14:46.

Според мен е на база много стрес в последно време  - нова работа, ново жилище, последни изпити, бакалавърска, кандидатстване за master, etc. Като цяло най-важното е да става пишката, пък ще го мъдрим останалото.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1