30.03.06
14:54
здр на 16 години сам тежа 66 кг ,173см стажа ми е 9 месеца.та искам да ви питам общо взето за упр. за маса на ръцете(тренирам ги 2 пъти седмично) и по специално за брахиалиса(мускула между бицепса и трицепса) и с кои упр да го натоварвам така че да не става само една топка а да се разположи на дулжина както на състезателите от олимпия :wink:
незнам дали сте ме разбрали правилно, но нека който ме е разбрал и който наистина разбира да ми отговори 8)
10x предварително :wink:
Еми виж сега тренировката ти трябва сам да си я усетиш. На кое упражнение най-много ти се нацепва мускула.
Иначе, за брахиалният мускул - сгъване с дъмбел с Успореден хват. Прави го в седеж на лежанка с подпрян гръб. Прави ги бавно 3х9-10. И даже ако искаш по яко нацепване. Прави 3 поторения с едната ръка, после 3 с другата. Като не пускаш дъбелите на земята.
30.03.06
16:00
За брахиалиса сгъване с чуков хват от стоеж, седеж или полулег, което работи най-добре при тебе. Може да опиташ и да сгъваш двете ръце едновременно.
30.03.06
18:25
Също скотово сгъване.
30.03.06
19:17
[quote author=“vladimir.nikolov”]Също скотово сгъване.
скотово сгъване,сгъване на прав лост и двете с прониран хват
Нека се вмъкна и аз тук само едно въпросче :). Значи четох някой от Големите беше писал в някаква статия че ръцете растат най-бързо при трен. 2 пъти седмично . Удачно ли е да ги тренирам два пъти седмично след като останалите МГ ги правя дин път в седмицата !? М/у другото по темата - скотовото сгъване е едно от най добрите упр за брахиалиса (Вярвам в него :P )
30.03.06
21:03
Нека се вмъкна и аз тук само едно въпросче :). Значи четох някой от Големите беше писал в някаква статия че ръцете растат най-бързо при трен. 2 пъти седмично . Удачно ли е да ги тренирам два пъти седмично след като останалите МГ ги правя дин път в седмицата !? М/у другото по темата - скотовото сгъване е едно от най добрите упр за брахиалиса (Вярвам в него :P )
дам аз ги правя по два пъти седмично и наистина растат мн
само има един проблем леко се нацепих и имам стрии
така че наистина внимавай понеже стрии се премахва само с лазер който солено излиза
31.03.06
01:36
Не ги слушай много, много големите. Те не са хора.
Единственото, което можеш да направиш, за да разбереш дали е удачно, е да пробваш..;)
зависи от тренираността ти и способността ти да възстановяваш.аз съм си правил експерименти и съм тренирал ръце 3 пъти в седмицата(понеделник,сряда и петък) и ефекта беше поразяващ-1 см на месец.но не ти го препоръчвам,при мен действаше ,при теб може да е пагубно
зависи от тренираността ти и способността ти да възстановяваш.аз съм си правил експерименти и съм тренирал ръце 3 пъти в седмицата(понеделник,сряда и петък) и ефекта беше поразяващ-1 см на месец.но не ти го препоръчвам,при мен действаше ,при теб може да е пагубно
Какво имате в предвид под “действа” , когато си начинаещ всичко действа по-малко или по-вече, за мен почти всички тук сме начинаещи, и съм сигурен , че над 90% от хората, които сега тренират ще се откажат след известно време каквото и да си мислят сега..... Ако си примерно около 90кг с ръка 45 от там нататъка вече се вижда дали различните методики действат или не ( малко си изгубих мисълта)......
За мен критерий за нивото не е стажа ,а САМО какво си постигнал!