For_the_greater_good_of_sport

Прескочи до:

23.03.20
11:01

21.03.2020 - 55.2кг
ТРЕНИРОВКА - не
ХРАНА
- ок е, вечерта само е джънк - ядох бургер с домашни питки

22.03.2020-56кг
ТРЕНИРОВКА - само стречинг цяло тяло
ХРАНА
- 2 яйца, 2 сухара
- телешко с картофи на фурна
- 2чл течен шоколад

` втора седмица от вкъщи, яко започва да ме мързи и музата ми за тренировка замина някъде.. от снощи си мисля колко много ме мързи да тренирам днес на обяд, та докато заспивах си представях как правя бг напади.
` иначе мая намерих много трудно.. в 4тия магазин, взех последните мая и сода.. но поне са в промишлени количества

КУЧЕ: само за протокола отбелязвам, че миналата седмица си бяхме вкъщи по цял ден. Клара съответно си чакаше излизанията за тоалетна и никаква беля не е правила. Похвално. До събота. Когато я оставихме за макс 3ч докато напазаруваме и тя, разбира се, си свърши и двете нужди. Е, това ако не е отмъщение, здраве му кажи :D.

PS, а да, и се премерих!
- талия - 68,5
- под пъпа - 83 - не знам как се води и дали се мери, но аз там си се меря
- ханш - 89
- бедро - 52
- гръден кош - 74
` след карантината - пак, за да видя какви са щетите

Мнението беше редактирано от By the way на 23.03.20 11:31.

24.03.20
14:00

24.03.2020г - 54.5кг

ТРЕНИРОВКА
4 кръга за ляв, после още 4 за десен крак; 8 кръга общо
- 15 бг напад @18кг
- 9 упр за трицепс  @9кг

4 кръга:
- 24 ходещи напади @18кг /x12 на крак
- 12 трицепс с две ръце зад глава @9кг

4 кръга:
- 12 отпади десен крак @18кг
- 12 отпади ляв крак @18кг
- 6 бицепсово сгъване дясна ръка @9кг
- 6 бицепсово сгъване лява ръка @9кг

4 кръга:
- 12 страничен напад десен крак @18кг*
- 12 страничен напад ляв крак @18кг*
- 6 чукчета дясна ръка @9кг
- 6 чукчета лява ръка @9кг

* упр от снимката е това, от поза 1(снимка2)към поза 2(снимка1) е движението. Не знам как се казва упражнението.

ХРАНА
- сок от портокали и моркови*
- 1 сандвич от снимката - домашно пълнозърнесто хлебче от брашно от спелта, яйце, сирене, горчица, майонеза, рукола, домат
тренировка
- тиква и рикота с мед на крем
- пилешко, салата // предстои
- ??

*сега като си работим от вкъщи успявам сутрин да направя пресен сок (моркови, портокали, лимон най-често)
`днес мислех да се опитам да направя 1000 клека СТ за целия ден, но реших че е по-добре това да се случи в ден, в който не правя крака. Но към предизвикателството добавям и 200 лицеви за друг ден.
`от цялото седене вкъщи, най-голямо желание се поражда в мен да готвя, като съм си начертала разни неща - торта Павлова, козунак, разни питки щот Гадже реши че иска домашен хляб, цветни палачинки и за момента е това май.

Мнението беше редактирано от By the way на 24.03.20 14:13.

25.03.20
14:46

25.03.2020 - 54.8кг

ТРЕНИРОВКА
3 рунда, по 1мин всяко упражнение
- хип тръст @18кг (~20повт)
- бг клек @18кг  (~x9повт на крак)
- sit ups @5кг
- сумо клек @18кг (~20повт)
- russian twist @5кг (~50повт)
- супермен  (~20-25повт)
- в преси @2кг  (~жалки 15повт)

` в скобите съм написала приблизително по колко повторения правих за 1 минута от съответното упражнение

Рамо и корем
- разтваряне ръцете в страни за рамо - 3x12@5кг
- повдигане на ръцете напред за рамо - 3x12@5кг
- военна преса - 3x12@5кг
в почивките между сериите упр за долна част на корема

ХРАНА
- 2 домашни питки от вчерашните със спелта, 2 яйца, майонеза
тренировка
- 2 яйца с бекон
предстоят

Мнението беше редактирано от By the way на 25.03.20 16:48.

26.03.20
21:27

26.03.2020 - 54.7кг

ТРЕНИРОВКА 1 - от кросфит залата, всички заедно видео трениорвка
загрявка
2 кръга, х1 минута всяко упр
- лицеви (7 цели, 7(9) половинки)
- почивка
- кофички на стол (14)
- почивка

За 15 минути 300 клека СТ
- всяка минута 5 бърпита

- направих към 230-240 че изгубих бройката

ТРЕНИРОВКА 2 - 1h hearth open flow yoga

ХРАНА
- 4 палачинки с нутела
- ризото, парче баница
- омлет от 2 яйца, намазан с томено сирене и поръсен с рукола

` днес мислех да почивам, а то станаха цели 2 тренировки ^_^

Мнението беше редактирано от By the way на 27.03.20 10:11.

27.03.20
21:03

27.03.2020 - 54.5кг

ТРЕНИРОВКА - не

ХРАНА
- 8 парчета шоколад, 2 яйца с кокосово масло
- 1 ореховка
- ризото, салам с майонеза - тука малко ‘гурме’ го ударих..
- месо, 1/2 печен камембер със сладко, салата

`днес водихме кучето 2 пъти на разходка в парка.. Един път в обедната и си направихме последния снежен човек за сезона, после след работа - ходихме да го нагледаме, но явно беше отвлечен или се беше стопил 😁
` миналата седмица насях босилек, днес забелязах че са се показали листенца. #пестотаймискъминг

28.03.20
18:12

28.03.2020

ТРЕНИРОВКА
50-40-30-20-10
- бърпита
- клек СТ
- джъмпинк джакс
- планински катерач
- повдигане на краката от лег
Времето ми е: 33:34 - нямам си идея добре ли е, зле ли е, но е факт че доста се поизпотих

AMRAP 15min(+2:16 за да си довърша двата кръка) - 2 кръга направих
- 100 джъмпинг джакс
- 80 планински катерач
- 60 sit up коремни преси
- 40 напада СТ
- 20 лицеви от колене

4 кръга упр за корем

ХРАНА
- 2 яйца с бекон
тренировка
- мусака, 1/2 от питка от снимките
- пробвах козунака
- бавно печено телешко с подправки и моркови в гювче // предстои

` днес ползотворен ден, направих пак от питките, пробвах козунак за 2ри път в живота ми - получи се!, чистих, тренирах, всичко супер :)
` много ми е чудно, някой дали знае цветето от снимката какво е.. купих го за кактус, а то взе че доста бързо расте.. сега едно от стъбълцата му се отчупи и го насадих в друга саксийка. Но не знам дали полагам правилните грижи за цветето - светлина, вода и тн.

Мнението беше редактирано от By the way на 28.03.20 18:17.

28.03.20
18:31

Това е опунция и е заприличала на нищо.
Поне 10 дена без вода и на светло на прозореца.
После леко поливане макс през седмица...до 20 септ.Последваща поливка след това чак март.

28.03.20
19:16

казано от nervak на 28.03.20, 18:31:

Това е опунция и е заприличала на нищо.
Поне 10 дена без вода и на светло на прозореца.
После леко поливане макс през седмица...до 20 септ.Последваща поливка след това чак март.

Благодаря, Нервак! Обаче преди поста я  полях, дано не е фатално :) ще послушам съвета ти, ще прочета и в интернет за цветето. 😀

Мнението беше редактирано от By the way на 28.03.20 19:24.

30.03.20
14:19

29.03.2020 - почивен
`тренировка нямаше, но цял ден в движение - ходихме да снимаме, после 2 пъти водихме Клара в парка. Храната ОК. Единствено където опитах малко чипс(по принцип не обичам и не ям) и ми стана гадно и тежко от 10кръгчета сигурно.. та разбирам защо не ям чипс..

30.03.2020

ТРЕНИРОВКА
крака+лицеви
4 кръга
- 15 бг напада десен @18кг*
- 10 цели лицеви
- 15 бг напада ляв@18кг*
- 10 цели лицеви

8 кръга, х4 кръга на всеки крак
- 15 бг напада @18кг
- 5 цели лицеви

6 кръга, х3 кръга на всеки крак
- 12 отпади @18кг
- 5 цели лицеви

- клек - 5x20@9кг
- лицеви - цели 10бр
- в преси - 50 @2кг

ТОТАЛ: 120 цели лицеви

ХРАНА
- филийки козунак с домашно масло
тренировка
- омлет и от домашните питки, омлета - 2 яйца, салам, топено сирене, кашкавал, лютеница
- пилешко //предстои

` с Гадже имаме разминаване в теорията за правилно изпълнение на бг нападите. Качвам клипче, за да ме коригирате. Аз ги правя както са първите 5 повторения, а според него крака трябва да е по-прибран - както са вторите 5 повторения. За мен истината е някъде по средата - както и ги усещам най-добре като натоварване.

Мнението беше редактирано от By the way на 30.03.20 15:20.

31.03.20
15:28

31.03.2020 - 54.3кг

ТРЕНИРОВКА - корем
20-19-18 бърпита. Реших да правя black jack от бърпита и сит ъпи, обаче на 18-тото бърпи ми стана ясно че с тая мускулна от 120то лицеви дето правих вчера, бърпитата не са добра идея днес.

` очаквах по вревме на упражненията корема да ми гори и да не мога да ги довършвам. Обаче реално не беше така. Сега го усещам да пари - 30-40мин след като ги направих.
Надявам се поне след карантината положителното да е това, че ще си заякна корема. Докато глутеуса и краката, за жалост, очаквам да ми спаднат..

ХРАНА
- ягоди
- сладък омлет - 3 яйца, 1 малка ябълка, шепа орехи начупени, домашно сладко
тренировка
- червен ориз с пилешко // предстои
- ?? // предстои

` с тази обстановка човек няма какво да се похвали или да помрънка.. това, което не разбирам е, защо беше закона за маски в парка.. издадоха го, поръчахме си маски и сега го махат, куул.. Доволна съм, че го отмениха, тъй като за себе си не виждам смисъл да нося маска в парка, при положение че не се скупчваме с много хора., обаче и тея 4 маски не знам какво ще ги правим..
` от работа все още си ме товарят бая и още не мога да отделя време да започна да чета за новите технологии които ще ползвам на новата ми работа. Също и филма дали няма да решат да ме махнат докато съм в изпитателен също започва да обикаля из главата ми.. абе явно има за какво да се помрънка :D
` на куче му открихме вече 2 пъти кърлежи. Мислех че още е рано за тях, ми явно не.. взехме и Форесто каишка, дано има ефект
` вчера по път за парка и една кола гореше, много страшна гледка беше отстрани за мен
` пълни глупости пиша и със сигурност ненужен спам..

Мнението беше редактирано от By the way на 31.03.20 15:32.

31.03.20
16:01

казано от By the way на 30.03.20, 14:19:

` с Гадже имаме разминаване в теорията за правилно изпълнение на бг нападите. Качвам клипче, за да ме коригирате. Аз ги правя както са първите 5 повторения, а според него крака трябва да е по-прибран - както са вторите 5 повторения. За мен истината е някъде по средата - както и ги усещам най-добре като натоварване.

Първо да отбележа, че това на клипа е български клек. Български напади не знам какво е.
По-правилен е вторият вариант - този на гаджето ти (съжалявам :)).

31.03.20
18:09

казано от Boby_ на 31.03.20, 16:01:

Първо да отбележа, че това на клипа е български клек. Български напади не знам какво е.

Да - бг клек е, дори не знам защо го наричам бг напад ::))
Относно изпълнението - по втория начин усещам много по-малко самото натоварване, странно. Следващия път ще ги правя така всички серии :)
Мерси, Боби.

31.03.20
20:33

казано от By the way на 31.03.20, 18:09:

казано от Boby_ на 31.03.20, 16:01:

Да - бг клек е, дори не знам защо го наричам бг напад ::))
Относно изпълнението - по втория начин усещам много по-малко самото натоварване, странно. Следващия път ще ги правя така всички серии :)
Мерси, Боби.

Това как усещаш натоварването е субективно. Усещаш го повече, защото при по-разтегната позиция не активираш достатъчно силните мускули (глутеус и квадрицепс), а компенсираш с по-слаби. Което го прави освен неефективно, също и по-рисково.

01.04.20
10:06

казано от Boby_ на 31.03.20, 20:33:

Това как усещаш натоварването е субективно. Усещаш го повече, защото при по-разтегната позиция не активираш достатъчно силните мускули (глутеус и квадрицепс), а компенсираш с по-слаби. Което го прави освен неефективно, също и по-рисково.

Благодаря ти за разяснението!
Това ми отговаря и на въпроса - защо толкова трудно вдигам работната тежест при бг клека. А много пъти съм се чудила по темата. :)

01.04.20
10:14

Този клек го правя и в двата му варианта, които показахте.

01.04.20

01.04.20

01.04.20
16:28

01.04.2020 - 53.8кг

ТРЕНИРОВКА
5 кръга
- 20 хип тръст @18кг
- 10 клек @9кг
- 10 суинг @ 2x5кг гири в двете ръце

8 кръга – 4 кръга ляв, 4 кръга десен крак
- 8 тяга на 1 крак @18кг

4 кръга
- 15 римска тяга с дъмбели @2x9кг
- 15 гръбни преси

4 кръга
- 15 плие @18кг
- 15 гръбни преси

ТОТАЛ:  210 пъти суинг :D чувствах се като махало
          120 гръбни преси

ХРАНА
- палачинкова торта - палачинките - яйца, овес; крема - извара пилос и мед
тренировка
- леща
- малко хляб, колкото да пробвам дали се е получил
- сигурно свинско, салата // предстои - ЕДИТ: да да, 1 и 1/2 парче пица, салата със зеленчуци и яйца

` днес правих първи опит за домашен бял хляб. Много добре се получи, доволна съм. Честно казано не очаквах ^_^

Мнението беше редактирано от By the way на 02.04.20 14:01.

02.04.20
13:59

02.04.2020 - 53.7кг

ТРЕНИРОВКА - корем
20-18-16-14-12-10-8-6-4-2
- sit pus @5кг
- v ups @2кг
- superman
- shoulder taps
ВРЕМЕ: 24:39 мин - малко съм бавничка, но корема не ми е силна част.., затова работим по въпроса

ХРАНА
- протеиново кремче - 300гр извара пилос, 3сл к мляко, мед, ягоди, боровинки
тренировка
- 2-3 яйца с 1ф домашен бял хляб
- 1 свинска пържола, задушени зеленчуци с масло

` днес много ме мързеше да тренирам, ама много! Но си спомних поставената цел и това как искам да ми изглежда корема. Не че 20минути упражнения за корем може да се нарече тренировка.. но все пак мързела беше голям. Та, радвам се все пак, че успях да се вдигна от стола. Може би по-голям ефект от тренировките за корем ще имам, когато намаля въглехидрата.. но като цяло се опитвам да не се вманиачавам, защото все пак тренирам повече за здраве, 28г съм живяла без плочки, предпочитам да изяждам 1-2ф хляб, или да имам ориз/картофи в менюто си, пред това да броя калории и тн за да изкарам яката преса. Желанието ми е просто корема да се стегне и да се очертае отстрани.
` както и да е, чакам вечерта, за да отида на фризьор и разбера дали може да ме направи розова или не :D

Мнението беше редактирано от By the way на 03.04.20 14:45.

02.04.20
14:07

казано от By the way на 02.04.20, 13:59:

02.04.2020 - 53.7кг

, 28г съм живяла без плочки, предпочитам да изяждам 1-2ф хляб, или да имам ориз/картофи в менюто си, пред това да броя калории и нутриенти за да изкарам яката преса. Желанието ми е просто корема да се стегне и да се очертае отстрани.

Вики, какъв е проблема  да си консумираш  тези изброени неща  и пак да имаш релефа, който описа? Желанието ти е напълно осъществимо, без лишенията от продуктите, които описа по-горе :)

02.04.20
16:29

казано от ZshA- CK на 02.04.20, 14:07:

Вики, какъв е проблема  да си консумираш  тези изброени неща  и пак да имаш релефа, който описа? Желанието ти е напълно осъществимо, без лишенията от продуктите, които описа по-горе :)

Мисля, че главния проблем е в моята глава, Зори :D Още от студентските си години започнах война с въглехидратите - когато имах чести емоционални хранения, които освен че ми пречеха да сваля 5-6 килограма, ами ме правеха тромава и неенергична. И това скаш сега ми стои като пример и не ми позволява да ям с чиста съвест повече въглехидрати - особено вечер..
А също и по мои наблюдения, когато прекаля с въглехидрата задържам вода в долната част на корема, или като цяло задържам вода и сякаш това най-много ми се отразява в тази област.
Това са причините които ме навеждат на мисълта за желаната цел :)

02.04.20
16:50

казано от By the way на 02.04.20, 16:29:

казано от ZshA- CK на 02.04.20, 14:07:

Мисля, че главния проблем е в моята глава, Зори :D Още от студентските си години започнах война с въглехидратите - когато имах чести емоционални хранения, които освен че ми пречеха да сваля 5-6 килограма, ами ме правеха тромава и неенергична. И това скаш сега ми стои като пример и не ми позволява да ям с чиста съвест повече въглехидрати - особено вечер..
А също и по мои наблюдения, когато прекаля с въглехидрата задържам вода в долната част на корема, или като цяло задържам вода и сякаш това най-много ми се отразява в тази област.
Това са причините които ме навеждат на мисълта за желаната цел :)

“Изиграй”  на ново нещата и сама ще стигнеш до интересни изводи.
Миналото и опита преди, само могат да помогнат за точните решения след това.
Поздрави

П.П: Правиш много хубави въглехидратни неща. Хлябът е като в пекарна :) Браво!

Мнението беше редактирано от ZshA на 02.04.20 17:16.

03.04.20
09:59

казано от ZshA- CK на 02.04.20, 16:50:

Поздрави

Благодаря ти за съвета, Зори! Ако бях получила този съвет преди година, със сигурност нямаше да си направя труда да опитам. Много неща от тогава промених в храненето(такива за които ме беше страх) и получените резултати са много по-добри от тези които оччаквах. Така, че ще помисля и най-вероятно бих “изиграла” нещата на ново след карантината и когато започна по-натоварващите тренировки във фитнеса :)  Съветите от хора, които са в по-добра форма от моята са винаги добре дошли и винаги може да си открадна нещо от тях :)

ПП: йейй благодаря ти! ^_^

03.04.20
10:53

казано от By the way на 03.04.20, 09:59:

казано от ZshA- CK на 02.04.20, 16:50:

Поздрави

Съветите от хора, които са в по-добра форма от моята са винаги добре дошли и винаги може да си открадна нещо от тях :)

Aз не казвам ,че съм в по-добра форма, и че съм личен пример :) Не тренирам за външност и ако има страничен такъв ефект, се радвам и не спазвам режими от доста време.
Просто с цялата си осъзнатост и опит от първо лице казвам, че първо ти изглеждаш чудесно!  Ако нямаш някаква доказана непоносимост към храни , недей го мисли толкова.
Вкусно ти е - яж си. Харесва ти този начин на трениране- не го спирай.
Хляба с квас ли е ? :)

Мнението беше редактирано от ZshA на 03.04.20 10:54.

03.04.20
12:24

казано от ZshA- CK на 03.04.20, 10:53:

Не тренирам за външност и ако има страничен такъв ефект, се радвам и не спазвам режими от доста време.

- имаш, да! Много добри реултати!

казано от ZshA- CK на 03.04.20, 10:53:

Хляба с квас ли е ? :)

- не, с мая е. Ще ти пиша във фб за него :)

03.04.20
14:41

03.04.2020 - 54.2кг

ТРЕНИРОВКА - глутеус
4 кръга:
- 15 разтваряне на краката в страни от поза глутеус мост - син и зелен двоен ластик
- 7-10 леки коремни преси @5кг дъмбел - тук задържах в средно положение и пулсирах

х4 кръга на крак, общо 8
- 12 глутеус мост на 1 крак @10кг
- 10 клек @9кг

х4 кръга на крак, общо 8
- 12 kneeling dumbbel leg lifts @5кг дъмбел и 2кг тежест на глезена
- 10 клек @9кг

4 кръга
- 12 десен крак booty half moons @2кг на глезена
- 12 ляв крак booty half moons @2кг на глезена
- 10 клек @9кг

3 кръга:
- 12 издърпване на ластици, които бях настъпила - зелен, син, черен единични
- 10 клек @9кг

3 кръга:
- 12 супермен, вдигах само краката @x2кг тежести на всеки глезен
- 10 клек @9кг

ТОТАЛ: 300 клек @9кг

корем долна част*
4 мин, 20работа, 10 почивка в стегнато положение
1мин: 20с колело, 10с стегнато, 20с колело, 10с стегнато
2мин: 20с колело, 10с стегнато, 20с колело, 10с стегнато
3мин: 20с ножица, 10с стегнато, 20с ножица, 10с стегнато
4мин: 20с махове в страни, 10с стегнато, 20с махове в страни, 10с стегнато
* това го откраднах от Цвети, само смених някои упр

ХРАНА
- 3ф хляб, 3 яйца, майонеза
тренировка
.. предстоят

`сякаш не мога да си натоваря така добре краката, когато тренирам вкъщи. Но, искам не искам така ще е. Положителното е, че мога да пробвам нови упражнения.
`кученцето не спира да заема неудобни позиции по време на тренировката ми.
`розова цвят какъвто искам няма да може да се докара на тоя етап, но и това червено не е зле ^_^

Мнението беше редактирано от By the way на 03.04.20 14:43.

05.04.20
20:14

04.04.2020 - 53.8кг

ТРЕНИРОВКА - не
ХРАНА
- хляб, яйца
- грах с масло, малко от пържола; сурови ядки, малко шоколад
- свинско, салата

05.04.2020 - 53.7кг

ТРЕНИРОВКА - кардио и рамо
За кардио правих 45мин клипче по-долу

Рамо:
- разтваряне на ръцете в страни - 3х15@5кг гири във всяка ръка
- военна преса - 3х15@5кг
- повдигане на ръцете напред - 3х15@5кг

ХРАНА
- яйца, топено сирене, майонеза, салам
тренировка
- грах с телешко, 1 и 1/2 домашни милинки, салата, мъфин
- ако ям ще е салата

Мнението беше редактирано от By the way на 05.04.20 20:17.

07.04.20
09:59

06.04.2020 - 54.7кг

ТРЕНИРОВКА - не
ХРАНА
- овесени ядки с к мляко, мед
- 1 мъфин
——тука се получи голяма пауза и към 6 бях зверски гладна
- 1 малък сандвич, от пълнозърнесто гръгло хлебче
- не знам колко фъстъчен тахан изядох..
- 1 свинска пържола, салата

` вчера ме мързеше да правя каквото и да е. Беше ми бавно, мудно, адски мързеливо и при това се чувствах и комфортно.. направо не бях аз. Мисля че от цялото това стоене вкъщи и липса на динамика енергичната ми натура започва да отстъпва на мързела. Преди ставах в 6и30, сега, с всеки изминал ден ми е все по-трудно да стана сутрин, да изведа Клара, да си сипя кафе че и да седна да работя. После ми трябва час да се посъбудя и да стана годна за работа, тогава пък огладнявам.. както и да е, от другата седмица започвам на новото място и вече не трябва да правя компромис в часовете на ставане, учене, тренировки и тн. Имам желание да се харесаме взаимно!

` иначе деня си беше направо вънуващ, защото ходих до офиса, дадох си трудовата книжка, събрах си нещата и ментора ми дойде да се видим за малко. То направо си е невиждано разнообразие това! В петък пак ще отида, за да си дам и лаптопа.

` надявам се днес на обяд да се вдигна да тренирам и да имам повод да пиша за втори път!

Мнението беше редактирано от By the way на 07.04.20 10:00.

07.04.20
14:43

07.04.2020 - 54.6кг

ТРЕНИРОВКА
4 кръга:
- 12 бг клек @18кг
- 15 гръбна преса - тук описвах кръг с ръцете, който започваше от главата и ги събирах долу, след което правих гръбна преса докато ръцете са ми при краката

след това направих смъртоносния комплекс:
Buy in: 50 sit ups @5кг
5 кръга:
- 20 lungees @18кг
- 20 goblet squat @9
- 20 db push press @9
- 20 burpee over db
Buy out: 2min plank
Времето ми без buy in и buy out - 38:27 - еми малко бавничка, но умирах. Мега як комплекс, много ме накефи!

4 кръга:
- в преси - 15, 15, 10, 10
- 15 гръбни преси

ХРАНА
- киндер милкинис
- такос с 2 яйца, майонеза, млечна
- 2 дебели и сочни фурми
тренировка
- 2 гризки от друг такос
- извара пилос, к мляко, фъстъчн тахан и боровинки
// предстоят, но гадже иска за вечеря нудли?! - еми ну(д)ли ядох, с пилешко, тофу и сос терияки

Мнението беше редактирано от By the way на 07.04.20 21:08.

07.04.20
20:25

казано от By the way на 07.04.20, 14:43:

// предстоят, но гадже иска за вечеря нудли?!

Пък аз л-то в “нудли” не го прочетох и си викам “хайде, някой ще си ляга гладен, но щастлив”.

П. П. А това защо се публикува два пъти идея си нямам. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.04.20 20:26.

07.04.20
20:25

.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.04.20 20:25.

07.04.20
21:06

казано от Boby_ на 07.04.20, 20:25:

казано от By the way на 07.04.20, 14:43:

// предстоят, но гадже иска за вечеря нудли?!

Пък аз л-то в “нудли” не го прочетох и си викам “хайде, някой ще си ляга гладен, но щастлив”.

П. П. А това защо се публикува два пъти идея си нямам. :)

Хахахахахаха смях се 10 минути като го прочетох 😂😂 Боби, след тея ‘’нудли’’ утре сутрин със сигурност ще закусвам ‘’нули’’ 😁😁

08.04.20
14:18

08.04.2020 - 54.8кг

ТРЕНИРОВКА
- правих 30 мин денс кардио от тук - за 9тте си години в които съм се занимавала с танци, такова скачащо и динамично ча ча ча не бях срещала хаха. Средно доволна, таз на моменти ми се мяташе като луда хаха.
- след това 8 кръга табата от тук - youtube ми препоръча тази табата, не я разгледах и я започнах, искаше ми се да е нещо подскачащо, но уви, затова само 8 кръга
- след това 4 минути табата от тук - когато чух музиката си казах: ‘Ето това е моята тренировка днес!’ но, пак не се нацелих нещо.. тез много бавнички.. на 1 техен напад правих 2 аз.

после корем:
50-40-30-20-10

- russian twist @9
- circle crunches
- alternative v ups

4мин, 20 работя, 10 почивка в стегнато положение
1 и 2 мин - махове в страни, колело
3 и 4мин - ножица, колело

ХРАНА
- яйчени палачинки - 2 яйца, 1 ябълка, 7 фурми, 1-2 сл фъстъчен тахан - всичко смелено и на палачинки
- зеленчуци с кайма
- малко фъстъци и фъстъчен тахан
- свинско и млечна салата

` имам нужда да правя накакво раздвижващо кардио.. по цял ден вкъщи седнала тялото ми жадува да се раздвижа, но нещо не мога да си намеря видео което да ми харесва и допадне.. днес и с 3те клипчета от youtube ударих на пълна греда. Поизпотих се, но не ме изкефиха
` добавиха ме в една кросфит група във фб, треньори от различни клубове се обeдиняват и пускат нещо като домашно състезание. Повече - има на снимката долу. Ще сме разделени по групи, та мога да попадна в аматьорската ако се запиша. Чудя се още де :D
` и за капак на работа ми дават да търся бъгове в напълно нови проекти за мен.. успоредно с много спешни други таскове по текущите ми проекти и се питам, кому е нужно м@@@а му като утре ми е предпоследния ден.. нямам против да работя по спешни таскове свързани с проектите ми до момента, но тея навите.. ся сори но сякаш ми е малко излишно..

Мнението беше редактирано от By the way на 09.04.20 15:14.

09.04.20
15:08

09.04.2020 -54.4кг

ТРЕНИРОВКА
5 кръга:
- 10 цели лицеви
- 15 клек @10кг
- 20 хип тпъст @18кг

3 кръга:
- 9 тяга на 1 крак десен @18кг
- 9 чукче дясна ръка @9кг
- 9 тяга на 1 крак ляв @18кг
- 9 чукче лява ръка @9кг

тяга с дъмбели @18кг, 1x12;  1x12 + жълт ластик; 2x12 + жълт+оранжев ластик; 

4 кръга:
- 15 плие @9кг - бавно изправяне
- 6 бицепсово сгъване дясна ръка@9кг
- 6 бицепсово сгъване лява ръка@9кг

20 мин стречинг и флексабилити горна част
15 мин стречинг и флексабилити долна част

ХРАНА
- бисквити от снимката долу - о ядки, ядково мляко, 2 яйца, 2сл фъстъчен тахан, 10 фурми, 2сл домашно сладко - да кажем че изядох половината и ми беше много тежко
тренировка
- зелена салата с 2-3 яйца, синьо сирене, домат, спанак, не знам още какво ще измисля да сложа // предстои
- овчарски пай, кисело мляко

`  довечера може да направим разходка към боянския водопад.
` стречинга много ми хареса! Утре може пак да направя някое и друго клипче от това момче.
` също така мисля да започна да уча стойка на глава, тъй като ме предизвикаха хаха :D а и така и така съм си вкъщи, не е лошо някой нов скил, в тази бройка влиза и пистолет :)
` наблюдавам че доста съм увеличила кафето, което ми дава още повече енергия, а аз не мога да изхабя тази БЕЗ кафето която е.. идва ми да изляза и да тичам на някое поле вече. Да отварят тези фитнеси, да ходя там, че да се поизморя по-качествено ^_^

Мнението беше редактирано от By the way на 10.04.20 15:43.

10.04.20
13:59

10.04.2020 - 54.1кг

ТРЕНИРОВКА - табата + корем

табата - тук

50 down ups
40 elbow ups
30 air squat
20 v ups
10 superman

4 мин, 20с работа, 10 почивка в стегнато положение
1 и 2мин: ножичка, колело
3 и 4 мин: махове в страни, колело

100 сит ъпи с 5кг гира

ХРАНА
- к мляко с мед и фъстъчен тахан
- яйца, салам, майонеза, маслини, сирене, синьо сирене
—педстои

Мнението беше редактирано от By the way на 10.04.20 14:01.

12.04.20
16:30

11.04.2020 - почивен, храната ок + 1 шоколадов мъфин съм сметанов крем горе

12.04.2020

ТРЕНИРОВКА - дупе и рамо
4 кръга
- 12 клек с двойни син и зелен ластик
- 15 разтваряне в страни за рамо @2х5кг гири

4 кръга
- 12 странично ходене с двойни син и зелен ластик
- 8 повдигане ръцете напред @2х5кг гири

- военна преса - 3х15@5кг
- магарешки ритници - 4х12@4кг
- махове в страни - 4х12@4кг

ХРАНА
- мекици, сирене
- плодове
- Цезар предимно от пилешко 😁

` в петък правих тортата от снимката. Не я опитах тъй като беше за подарък на рд на който не присъствах.
` от утре местя тренировките сутрин. Примири се че докато свикна най-вероятно ще имам няколко пропуснати или по-кратки тренировки. Но това е докато вляза в ритъм.

13.04.20
09:18

13.04.2020 - 54.4

ТРЕНИРОВКА - крака и горна част

4 кръга
- бг клек десен - 15,15,15,12 @18
- гребане дясна ръка- 10,10,10,10 @9
- бг клек ляв - 15,15,15,12 @18
- гребане лява ръка - 10,10,10,10 @9

3 кръга
- 24 ходещи напади @18
- 8 трицепс над глава @9

4 кръга
- 12 качване на кутия десен с @18
- 12 качване на кутия ляв @18
- 15 гръбни преси
`между 2 и 3 кръг имах пауза, защото извеждах кучето до тоалетна 😁

4 кръга
- 24 клек + коляно към лакът @2х2кг тефбжести на глезените
- 12 супермен @2х2кг тежести на глезените

5 кръга
- 10 в преси @2кг
- 10 гръбни преси с ръце заключени на опашката

ХРАНА
- к мляко с овесени ядки, тахан, мед, ягоди, боровинки
бисквити хогаренас..
- зелена салата и пилешко

` сега отивам да си взема компютъра от новата работа. Пожелавам си много професионални успехи и взаимно се харесахме с фирмата 😊

Мнението беше редактирано от By the way на 14.04.20 09:45.

14.04.20
09:48

14.04.2020 - 54.4

ТРЕНИРОВКА
100 клек
10 бърпи
90 пранински катерач
10 бърпи
80 напада
10 бърпи
70 сит ъп @5
10 бърпи
60 странични напада
10 бърпи
50 висок скок
10 бърпи
40 планк с пресягане
10 бърпи
30 сит ъп @5
10 бърпи
20 цели лицеви
10 бърпи
10 гръбни преси
10 бърпи
ВРЕМЕ: 41:30

4 мин, 20 работя, 10 почивка в стегнато положение с 5кг гира на гърди
1 и 2 мин: ножички, колело
3 и 4 мин: странични махове, колело

ХРАНА
- фурми, тахан
тренировка
- 2 яйца, пърленка
- 2 яйца, чушки, сирене, наденица на омлет
- салата от бейби спанак, ягоди, синьо сирене, меден дресинг; салата цезар малко почти без пилешко, телешко
- 2 блокчета шоколад милка

Мнението беше редактирано от By the way на 15.04.20 10:28.

15.04.20
09:46

15.04.2020 - 54.7

ТРЕНИРОВКА - крака и гръб

4 кръга
- 12 lateral squat @18
- 12 pike push up

6 кръга, 3 кръга за дясна страна, 3 кръга за лява
- 12 отпад @18 + ритник съз задния крак @2
- 20 single arm side push up

4 кръга
- 15 клек @18
- лицеви на стол - 12, 12, 8 8

4 кръга
- 12 плие @18
- планк с ротация - 24, 24, 0, 0

ХРАНА
- 6 блокчета шоколад
тренировка
- палачинки от 2 яйца, овесени ядки и намазани с домашно сладко; 2 блокчета шоколад
- малко пилешко филе с млечна салата
- малко наденица с ориз и грах; зелена салата
- 2 мандарини

Мнението беше редактирано от By the way на 16.04.20 08:07.

16.04.20
09:21

16.04.2020 - 54.1кг

ТРЕНИРОВКА
5 кръга
- 15 сит ъп пуслации @5
- 10 скорпиона
- 15 в преси @2
- 10 супермен
- 15 сит ъп @5
- 10 холоу рок

4 мин табата, 40/20
- 40 сек руско извиване @9
- 20 сек джъмпинг джакс

ХРАНА
- малко тахан и мед
Тренировка
- 3 яйца, 1ф вита, майонеза
- крем супа от картофи и моркови, серене, 1ф вита
- като снощтното //предстои

`днес пак доста въглехидрати се събират, малко не съобразих добре менюто 😁 от карантината май ще изляза с отслабнали крака и повече сланина в корема 😂
` иначе забелязвам, че краката и глутеуса са ми една идея по-слаби от преди карантината. Смятам че е нормално и се надявам бързо да вляза във форма.

Мнението беше редактирано от By the way на 16.04.20 15:25.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1