Тема за това кои наи много е качил и с кои продукти.

Прескочи до:

31.03.06
10:03

Палпатин,я кажи ти колко кила си,от кога тренираш и колко най-много си качил и от какво... :lol:

Поздрави.

31.03.06
12:48

[quote author=“Jay_C”]Палпатин,я кажи ти колко кила си,от кога тренираш и колко най-много си качил и от какво... :lol:

Поздрави.

:) Принципно добавки не ползвам. От януари(тогава бях 72 кг - сега съм 86) миналата година тренирам - с две прекъсвания по 2-3 месеца. В началото си разделихме с брат ми 1 кг Пуре Уей на нутрим, ама свърши много бързо. И преди 2 месеца изпих и една кутия суроватъчен концентрат на Оптимум. Честно да ти кажа не мога да определя колко са ми помогнали тези добавки, защото не успявам да  поддържам постояннен хранителен режим.

31.03.06
13:35

Абе като смятам така грубо си качил 14 кила. :o Ти от генетично надарените ли си,или като всички нас дето трябва да качваме макс по 400 гр на месец :D

Поздрави

31.03.06
13:49

Хаха  :D Верно, бая качих. Също и мазнини обаче. Но доколкото успях да забележа през последната година, относително лесно качвам килограми и лесно свалям. И междудругото 2-те почивки от по 2 месеца ми се отразиха много добре. През това време почти не свалих килограми, а след това като почнах пак да тренирам много бързо пак качих. Като разбира се тук пръст има и задържането на вода. Режима ми е далеч от перфектния и не се давам за пример.  :) Но просто нямам физическата възможност да го спазвам.

04.04.06
10:08

[quote author=“Jay_C”]Абе като смятам така грубо си качил 14 кила. :o Ти от генетично надарените ли си,или като всички нас дето трябва да качваме макс по 400 гр на месец :D

Поздрави

Човека много ясно е написал 700гр на месец , а не 400гр :!:

04.04.06
11:13

Моя грешка :)

12.04.06
21:04

когато почнах първите 2 месеца ка4их 5 кг само с хранене но после стана по тръдно трябваше да си помагам с химия:)

IN

12.04.06
22:21

Опа ето ме и мен да споделя как съм напреднал:
Значи купувам продукти само от Оптимум.
За 2 месеца и половина съм качил 6кг ама само чиста ММ,аз мазно почти не качвам.
Силата също доста си дигнах,а най странното е че много качих на размери но за сметка на това само 6кг съм качил.
Абе за тия 2-3 месеца към 4 см по рацете,и може би15 санта в гръдната обиколка(сега ми е към 110)
Ползвам Протеин -100% Уей Голд стандарт-ОН
Креатин-ОН
Сега ще си зема и Амино 2222-пак ОН
И може би глутамин пак на ОН

Та така...с една дума Оптимум Rulezzzz :wink:

LA

13.04.06
00:28

Как ще качиш 15 санта в гръдната обиколка за 2 месеца?хе хе хе

Това ако не ти е било втория месец в залата, не знам как си ги качил ...  :lol:

13.04.06
10:54

[quote author=“manson”]Това ако не ти е било втория месец в залата, не знам как си ги качил ...  :lol:

И първият месец да е било, пак  не ми се вярва 15см за два месеца и то чисто :shock: , 15 см гръдна в по-вече са доста килограми......

13.04.06
11:00

Никога не съм взимал каквито и да е медикаменти, суплементи, добавки, или каквото и да е.

Всичко е постигнато с достатъчна упоритост, доста видове спорт, огромно желание... и малко помоще от гените ми ;)

Като цяло мисля, че на някои хора са им необходими суплементи за качване на чиста мускулна маса...

Но “бързо качване” е доста широко разпространено понятие, което се свързва със суплементите... Както обаче каза един инструктор преди доста време - “То ако ставаше за 6 месеца - всички щяхме да сме добичета” ;)

13.04.06
13:11

[quote author=“penywise”]Никога не съм взимал каквито и да е медикаменти, суплементи, добавки, или каквото и да е.

Всичко е постигнато с достатъчна упоритост, доста видове спорт, огромно желание... и малко помоще от гените ми ;)

Като цяло мисля, че на някои хора са им необходими суплементи за качване на чиста мускулна маса...

Но “бързо качване” е доста широко разпространено понятие, което се свързва със суплементите... Както обаче каза един инструктор преди доста време - “То ако ставаше за 6 месеца - всички щяхме да сме добичета” ;)

Като казах чисто имах в предвид без мазнини , а не химия :)

IN

13.04.06
15:30

Значи наистина звучи доста невероятно 15 санта в гръдната обиколка за 2 месеца.Да ви кажа честно и аз много се чудя как стана,но мога да ви уверя че не ми е била гръдната над 95см като започнах с фитнеса със сигурност.Сега ми е 109-110.Но нали ви казвам че гърба ми най бързо дръпна и на сила и на размери.Се пак съм тренирал плуване години наред(и малко водна топка) и сигурно тогава съм предразположил тялото си към разтеж.Много приятели като ме видяха как съм се променил за 2-3 месеца ми казаха:ах ти гаден анабол :wink: .До сега още не мога да ги убедя че не зимам нищо.
Както и да е, радвам се че имам такива резултати за сега и че се развивам хармонично.Искам да постна и аз мои снимки но не знам къде мога да ги кача за да ви дам линк...

айде успехи

13.04.06
15:50

photobucket.com :wink:

17.04.06
20:49

15 см за 2 месеца на гръдна обиколка си е напълно възможно вие вече се чудите се едно говори за 15 см на бицепса

22.04.06
17:23

2kg za 2 sedmici samo s qdene :D

22.04.06
20:10

13 kg muskulna masa za 3 meseca sas geinar aminokiselini i steroid

22.04.06
20:12

3 кила за 3 месеца с пилешли филета и обезкостена риба.  :D

22.04.06
20:27

20 килограма за една година с продуктите на нутрим и яко ядене.

Изтрит спам. Придържайте се към темата.
manson

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1