Палпатин,я кажи ти колко кила си,от кога тренираш и колко най-много си качил и от какво... :lol:
Поздрави.
31.03.06
12:48
[quote author=“Jay_C”]Палпатин,я кажи ти колко кила си,от кога тренираш и колко най-много си качил и от какво... :lol:
Поздрави.
:) Принципно добавки не ползвам. От януари(тогава бях 72 кг - сега съм 86) миналата година тренирам - с две прекъсвания по 2-3 месеца. В началото си разделихме с брат ми 1 кг Пуре Уей на нутрим, ама свърши много бързо. И преди 2 месеца изпих и една кутия суроватъчен концентрат на Оптимум. Честно да ти кажа не мога да определя колко са ми помогнали тези добавки, защото не успявам да поддържам постояннен хранителен режим.
Абе като смятам така грубо си качил 14 кила. :o Ти от генетично надарените ли си,или като всички нас дето трябва да качваме макс по 400 гр на месец :D
Поздрави
31.03.06
13:49
Хаха :D Верно, бая качих. Също и мазнини обаче. Но доколкото успях да забележа през последната година, относително лесно качвам килограми и лесно свалям. И междудругото 2-те почивки от по 2 месеца ми се отразиха много добре. През това време почти не свалих килограми, а след това като почнах пак да тренирам много бързо пак качих. Като разбира се тук пръст има и задържането на вода. Режима ми е далеч от перфектния и не се давам за пример. :) Но просто нямам физическата възможност да го спазвам.
[quote author=“Jay_C”]Абе като смятам така грубо си качил 14 кила. :o Ти от генетично надарените ли си,или като всички нас дето трябва да качваме макс по 400 гр на месец :D
Поздрави
Човека много ясно е написал 700гр на месец , а не 400гр :!:
когато почнах първите 2 месеца ка4их 5 кг само с хранене но после стана по тръдно трябваше да си помагам с химия:)
12.04.06
22:21
Опа ето ме и мен да споделя как съм напреднал:
Значи купувам продукти само от Оптимум.
За 2 месеца и половина съм качил 6кг ама само чиста ММ,аз мазно почти не качвам.
Силата също доста си дигнах,а най странното е че много качих на размери но за сметка на това само 6кг съм качил.
Абе за тия 2-3 месеца към 4 см по рацете,и може би15 санта в гръдната обиколка(сега ми е към 110)
Ползвам Протеин -100% Уей Голд стандарт-ОН
Креатин-ОН
Сега ще си зема и Амино 2222-пак ОН
И може би глутамин пак на ОН
Та така...с една дума Оптимум Rulezzzz :wink:
13.04.06
00:28
Как ще качиш 15 санта в гръдната обиколка за 2 месеца?хе хе хе
13.04.06
07:27
Това ако не ти е било втория месец в залата, не знам как си ги качил ... :lol:
И първият месец да е било, пак не ми се вярва 15см за два месеца и то чисто :shock: , 15 см гръдна в по-вече са доста килограми......
Никога не съм взимал каквито и да е медикаменти, суплементи, добавки, или каквото и да е.
Всичко е постигнато с достатъчна упоритост, доста видове спорт, огромно желание... и малко помоще от гените ми ;)
Като цяло мисля, че на някои хора са им необходими суплементи за качване на чиста мускулна маса...
Но “бързо качване” е доста широко разпространено понятие, което се свързва със суплементите... Както обаче каза един инструктор преди доста време - “То ако ставаше за 6 месеца - всички щяхме да сме добичета” ;)
[quote author=“penywise”]Никога не съм взимал каквито и да е медикаменти, суплементи, добавки, или каквото и да е.
Всичко е постигнато с достатъчна упоритост, доста видове спорт, огромно желание... и малко помоще от гените ми ;)
Като цяло мисля, че на някои хора са им необходими суплементи за качване на чиста мускулна маса...
Но “бързо качване” е доста широко разпространено понятие, което се свързва със суплементите... Както обаче каза един инструктор преди доста време - “То ако ставаше за 6 месеца - всички щяхме да сме добичета” ;)
Като казах чисто имах в предвид без мазнини , а не химия :)
13.04.06
15:30
Значи наистина звучи доста невероятно 15 санта в гръдната обиколка за 2 месеца.Да ви кажа честно и аз много се чудя как стана,но мога да ви уверя че не ми е била гръдната над 95см като започнах с фитнеса със сигурност.Сега ми е 109-110.Но нали ви казвам че гърба ми най бързо дръпна и на сила и на размери.Се пак съм тренирал плуване години наред(и малко водна топка) и сигурно тогава съм предразположил тялото си към разтеж.Много приятели като ме видяха как съм се променил за 2-3 месеца ми казаха:ах ти гаден анабол :wink: .До сега още не мога да ги убедя че не зимам нищо.
Както и да е, радвам се че имам такива резултати за сега и че се развивам хармонично.Искам да постна и аз мои снимки но не знам къде мога да ги кача за да ви дам линк...
айде успехи
15 см за 2 месеца на гръдна обиколка си е напълно възможно вие вече се чудите се едно говори за 15 см на бицепса
20 килограма за една година с продуктите на нутрим и яко ядене.
Изтрит спам. Придържайте се към темата.
manson