Too Little, Too Late

Прескочи до:
Bart Simpson

19.04.20
17:18

Знаеш ли за какво се сетих след този коментар?
Как щях да си счупя китките с трап бара-хващайки го за “долните” дръжки..... 😂

19.04.20
17:33

казано от Boby_ на 19.04.20, 17:14:

казано от kaloyan на 19.04.20, 17:12:

Набиранията нарочно ли пускаш така бързо негативната част ? Аз винаги ги правя с бавна негативна, гледам доколкото мога да е бавна и контролирана.  Преди и позитивната я правех бавно, обаче нещо ми е трудно тук отскоро :)

Не, не е нарочно. Дори не знаех, че го правя. Понякога е полезно да се снима човек дори на стари упражнения.

Снимането е много полезно, всичките неща които съм си снимал винаги са ме приземявали, каквото и да е било. Ти си мислиш едно, обаче то на практика изглежда по съвсем различен начин и ти напомня че няма лесен път. Трябва да повтаряш и повтаряш основни неща, преди да отидеш на нещо по-сложно.

19.04.20
18:25

казано от Boby_ на 19.04.20, 17:09:

мисля някакъв здрав сандък, който да захвана за дългата част на рамката и който да събира 4-те големи гюлета...  .

Или два по-малки, но еднакви сандъка....,от които да взимаш пудовките като правиш лег.

20.04.20
13:56

20.04.2020 г.

Тренировка В

Загрявка.

Работни серии:
  1. Изхвърляне от вис с две пудовки (през 10 секунди) - 15х1х32+32 кг.
  2. Лицеви опори с ластик (през 6-7 секунди) - 20х1 със сив Pro Resistance Band Extra Heavy.

Допълнителни упражнения:
  3. Коремни преси с прибиране на колене към гърдите - 40.

Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Чисто време за интервалите - 06:15 мин.

Сутрешна тренировка, че следобедът ми е пълен със срещи. Пак добре, че мога да си го  позволя понякога.

Положително:
  - Днес изхвърлянията стабилни - само на едно повторение се наложи да пристъпя леко с единия крак. Вече не ме разнасят така гюлетата напред-назад.

Отрицателно:
- Нищо. Май от 2-3 тренировки не съм снимал извхърлянията и всъщност не знам дали изобщо напредвам и с колко.

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3.
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Свърши ми Orange Triad-a и май ще почина малко от витамини - общо взето каквото с тях, това и без тях при добро и разнообразно хранене.

Обобщение за деня:
Спокойна сутрин, а лудницата идва следобед...

21.04.20
14:57

21.04.2020 г.

Добавки:
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Чудно временце! За пръв път през годината е над 15 градуса и вятърът дори не подухва. За съжаление съм залепен за компютъра цял ден, макар че успях да се измъкна по обяд да си търся подходящи сандъчета за пудовките. Сандъци не намерих, прибрах се обаче с щайги. :) Сагата не е приключила - от тънко дърво са, при това - иглолистно и няма да изкарат дълго, особено дъната им. Сега трябва да им измисля някаква плоскост ~40х60 см да им подлагам отдолу. Направо вече станах смешен с всичко това.

21.04.20
15:09

Някви гумени плочи...или дебели изтривалки за пред врати няма ли?
Аз си взех за вкъщи от гумените плочи за фитнес...ударопоглъщаща каучукова настилка.

Мнението беше редактирано от nervak на 21.04.20 15:10.

21.04.20
15:20

казано от Boby_ на 21.04.20, 14:57:

Направо вече станах смешен с всичко това.

Не си смешен, ами си прекалено педантичен. Иначе има къде по-комични изпълнения във Форума - тяга с диван, клек с шкаф, набиране на маса...:D
Пък и с тия пудовки в касетките спокойно може да минеш за викинг - градинар :D

21.04.20
15:27

Като казахте касетки...няма ли магазин за инструменти...има метални кутии за инструменти.
Па и да не са метални...имах едно време куфар на |Бош пълен с какво ли не-двама го носехме,щот тежеше бая,а що блъскане и ходене(шпакловане)по него отнесе,не е истина.

21.04.20
15:54

казано от James Hinks на 21.04.20, 15:20:

казано от Boby_ на 21.04.20, 14:57:

Направо вече станах смешен с всичко това.

Пък и с тия пудовки в касетките спокойно може да минеш за викинг - градинар :D

Ще трябва малко да си изруся веждите. :)

казано от nervak на 21.04.20, 15:27:

Като казахте касетки...няма ли магазин за инструменти...има метални кутии за инструменти.

Има големи кутии за инструменти, ама са на ебаси цените. Аз за тия щайги ако ти кажа колко пари дадох, ще се хванеш за главата.

21.04.20
18:32

казано от James Hinks на 21.04.20, 15:20:

Не си смешен, ами си прекалено педантичен.

Не знам колко съм педантичен, ама след работа запалих колата и отидох да си купя една дъска 60х40х2 см... Ако не го бях направил, вероятно нямаше да мога да спя тая нощ - като си наумя нещо, работата избива на диагноза, не на педантичност. Сега вече съм готов за изнасяне на всичките 160 кила пудовки наведнъж. Отварям си бира и се оттеглям доволен да гледам последните серии на TNG (така и не бях изгледал 6-ти и 7-ми сезон досега).

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.04.20 18:40.

22.04.20
15:25

22.04.2020 г.

Тренировка Г

Загрявка.

Работни серии:
  1. Обръщане от земя + обръщане от вис (през 10 секунди) - 7х1х48 кг. (на ръка)
  2. Преса от лег с пудовка (през повече от 10 секунди) - 2х1х48+48 кг (двустранно), 6х1х48 кг. (едностранно на ръка), 1х2х48+48 кг (двустранно)

Допълнителни упражнения:
3. Планк с повдигане на разноименни ръка и крак - 1:10 мин.

Като че ли имам лек напредък на обръщането. Това изнасяне на рамото встрани и назад все още го има, но май има (почти) добри повторения.

Ето клип:

На лега нещата не се получават така, както ми се иска. Първо идеята да ползвам щайгите за взимане на пудовките няма да се получи - пак ми се налага да си помагам малко с другата ръка. Сталкер с двете 48-ци посмъртно няма да мога да направя. Остава ми вариант да си взимам едната, а с другата да ми помогне някой. С други думи ако тренирам сам, винаги ще е едностранна пресата.
Което не е голяма драма само по себе си, даже ще донесе разнообразие.
Другият проблем е, че степерът ми е къс. Дори да игнорирам това, че главата ми виси навън, няма как да легна стабилно и да имам опора около таза и при лопатките - едното попада извън плоскостта. Днес упорито експериментирах - единственият работещ вариант е опората да е само при лопатките и на двата крака, а гъзът да виси леко отвън.
Общо взето не беше никакъв интервал това днес, по-скоро изпробване на техниката. Тежат ми много 48-ците, балансът няма нищо общо с този при нормалния лег и движението е много различно. Все пак с голяма доза инат понаправих малко обем, за да свикна с движението и тежестта. Ще стигна и до интервал. Щеше да е добре да имам едни 40-ки сега, ама каквото-такова. Ще мъча направо големите. :)
Планът е когато имам помощник, да започвам двустранно докъдето стигна, а ако изпусна по някаква причина пудовките, да продължавам интервала едностранно. Когато нямам, ясно - само едностранно.

Положително:
  - Горе май всичко описах.

Отрицателно:
- Виж предното изречение. :)

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3, 3 таблетки Orange Triad.

Обобщение за деня:
Натрупват се разни неща, с които не смогвам. Опитвам се да “делегирам”, колкото мога и пак изпускам това-онова. Май е време да вдигна ръце от всичко и да си взема няколко дни отпуска.

22.04.20
16:00

казано от Boby_ на 22.04.20, 15:25:

Сталкер с двете 48-ци посмъртно няма да мога да направя.

Хехе, то ако направиш сталкер с двете 48-ци, ама както е по принцип упражнението, направо може да спираш да тренираш горната част :D Прекалено як ще си, даже и за твоя ръст и килограми...

Другият проблем е, че степерът ми е къс. Дори да игнорирам това, че главата ми виси навън, няма как да легна стабилно и да имам опора около таза и при лопатките - едното попада извън плоскостта. Днес упорито експериментирах - единственият работещ вариант е опората да е само при лопатките и на двата крака, а гъзът да виси леко отвън.

Казах ти - мост. Глава, врат и лопатки на степера, таза повдигнат леко и максимално стегнат пояс, гъз и крака. Ако степера е достатъчно широк да сложиш двете гюлета, ще можеш от него да ги сложиш на краката, а от там да ги поемеш в ръцете.

Тежат ми много 48-ците, балансът няма нищо общо с този при нормалния лег и движението е много различно.

Това е основно свойство на гюлетата. Тежат повече, отколкото е редно :D

Щеше да е добре да имам едни 40-ки сега, ама каквото-такова.

Нали? И аз така си викам като хвана 50-ките :D
Според мен винаги може да се разделиш с тия 32-ки, сега не е като да няма търсене и пак да влезеш във филма “сблъсък с товарен влак” с 40-ките в интервал :D

22.04.20
16:18

казано от James Hinks на 22.04.20, 16:00:

Според мен винаги може да се разделиш с тия 32-ки, сега не е като да няма търсене и пак да влезеш във филма “сблъсък с товарен влак” с 40-ките в интервал :D

С нищо не обичам да се разделям аз. :) Като добавих количката и щайгите към нея, го направих с уговорката, че е последното, което купувам за известно време напред, така че 40-ките ще ги отложа засега. Като ми олекнат съвсем 32-ките, може и да се промени това, но засега не е толкова близо този момент.

Bart Simpson

23.04.20
12:09

Ако продължи много извънредното положение, следващото е да намериш двигател от косачка и едно стабилизиращо трето колело, а пък ако съвсем се проточи виждам и една платформа, на която да стъпваш.
А ако вече отидат на лошо нещата, покрив за през зимата, та да не отиваш мокър на поляната.
И когато дойде време за данък на “МПС” - то, ще смениш двигателя с ел.
Ще трябва и за отопление да помислиш, че зимата, знаеш я, не може потен след тренировка.
Поставка за чашата с кафето и Боби, едно нещо, много важно-
Борче-black ice.

23.04.20
15:40

казано от Bart Simpson на 23.04.20, 12:09:

Ако продължи много извънредното положение, следващото е да...

...поръчам чифт състезателни 40-ки. Луд умора няма. Вече го направих.

Bart Simpson

23.04.20
15:51

😂
Май ще трябва обяснение:
Мисълта ми бе, че вече и с БМВ-то няма да можеш да си ги закараш. 🙂

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.04.20 16:23.

23.04.20
18:29

23.04.2020 г.

Тренировка Д

Загрявка.

Работни серии:
  1. Клек с пудовка от рак-позиция (през 10 секунди) - 4x1+1x48 кг (на страна) + 4х1+1х48 кг с подпиране с другата ръка (на ръка)
  2. Хоризонтално набиране на халка с една ръка (през 10 секунди) - 20х1 (на ръка)
  3. Високо изтегляне с пудовка с една ръка (през 10 секунди) - 9х1х48 кг. (на ръка)

Допълнителни упражнения:
  4. Описване на цифрите от 0 до 9 с прави крака във въздуха от лег - два пъти.

Следобедна тренировка, чудно временце. Като гледам колко кратери има по поляната, накрая ще вземат да ни изгонят за унищожаване на тревата.

Клип на клека:

Първите няколко подхода на набиранията:

Високите изтегляния:

Положително:
  - Като гледам клиповете, не знам дали има нещо положително. Все пак на клека се справих по-добре от предния път и имаше няколко подхода, при които не подпирах пудовката с другата ръка (кажи-речи четири).
  - Като че имам минимално подобрение и на високото изтегляне.

Отрицателно:
- Набиранията не ми харесват. Много са ми трудни, а на клипа се вижда, че не ги вдигам догоре.
- Има още много какво да се желае като баланс, сила на ядрото, издържливост и на клека, и на високото изтегляне. До 20 подхода има доста пот да изтече.

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3, 3 таблетки Orange Triad.

Обобщение за деня:
Днес относително спокойно. Ядосвам се с IT поддръжката - превърнали са се в огромно бюрократично чудовище с напълно самостоятелно “кръвообръщение” (процеси, процедури и правила), което живее, за да обяснява на хората от бизнеса какво не може да се направи и защо, вместо да осигурява решения. Иначе хубавото време от последните 2-3 дни компенсира напълно тия неща. :) От утре обаче пак ще се разваля.

23.04.20
21:23

Дописвам: Предполагам заради комбинацията от тия клекове с още неизлекуваното напълно възпаление ми разказа играта. Кръстът е много зле тая вечер. Утре тягата вероятно съвсем ще я прескоча - в краен случай нещо много внимателно с 32-ките. С 48-ците буквално ме е страх да пробвам пак след случката миналата седмица.

24.04.20
15:51

Това държане на псевдо рак позиция на клека не е оферта. Обаче с класическата ще ти е зор за пояса.
Високото изтегляне малко по малко взе да прилича на това, което трябва да стане, но мнго излишна засилка има все още и не на всяко го докарваш.
Тегленето с една ръка - стегни ги тия крака, стегни задника и пояса и така тегли. Казах ти, че е гадно, ама не ми вярваше...

24.04.20
15:59

казано от James Hinks на 24.04.20, 15:51:

Това държане на псевдо рак позиция на клека не е оферта. Обаче с класическата ще ти е зор за пояса.

Кое е псевдо-рак позиция и кое класическа?
Миналата седмица пробвах с по-прибран лакът и пудовката малко по-ниско - абсурд, мачка ме и не мога да клекна додолу така.

Това ли е класическа?

24.04.20
17:20

казано от Boby_ на 24.04.20, 15:59:

казано от James Hinks на 24.04.20, 15:51:

Миналата седмица пробвах с по-прибран лакът и пудовката малко по-ниско - абсурд, мачка ме и не мога да клекна додолу така.

Е това написах и аз де :D
Да, това на снимката е.
Ще свикнеш спокойно, има време за всичко.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 24.04.20 17:20.

24.04.20
20:22

24.04.2020 г.

Тренировка Е

Загрявка.

Работни серии:
  1. Силово гребане с пудовка (през 10 секунди) - 20х1+1х48 кг (на страна)
  2. Раменна преса с две пудовки (през 10 секунди) - 20х1х32+32 кг
  3. Тяга на един крак с две пудовки (през 10 повече от секунди) - 2х1х48+48 кг, 18-20х1х32 кг (на страна)

Допълнителни упражнения:
  4. Коремни преси с прибиране на колене към гърдите - 30

Днес много внимателно - първо преместих тягата в края, после пробвах леко с 48-ците. Нещо не ми хареса никак какво правя, затова посветих повечето време на това да улуча формата и баланса с 32-ките. Като дойдат 40-ките, ще са подходящи, докато се науча.

Положително:
  - Приятно съм изненадан от раменната преса - не очаквах, че ще успея да направя 20 подхода. Може и да не бяха съвсем през 10 секунди, но ще станат.

Отрицателно:
- Освен, че не се справих с тягата толкова добре, колкото ми се искаше, май няма друго.

Добавки:

Обобщение за деня:
Петък като петък. Никакви неприятни изненади служебно, само една (по-скоро само леко досадна) в личен план - поръчах нещо с аксесоари към него от шведски сайт. Идва ми пратката - само аксесоарите. Обаждам се в магазина - ми нямали го в наличност нещото, ще дойде евентуално след 18-ти май, затова ми задържали парите да го изпратят по-късно, а ми пуснали само аксесоарите. Отказах се от поръчката, утре ще ходя да им върна и аксесоарите, а след работа отскочих до МедиаМаркет и си купих каквото ми трябваше. Пазаруването онлайн не винаги пести време. :)

25.04.20
19:53

25.04.2020 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес ходих да се разправям напред-назад по магазини. Успях да си взема парите за първата количка, която по документи трябваше да издържа до 100 кг, а взе да се разпада на 2х32+2х16, както и за други неща, за които може би трябваше малко да изчакам. Е, каквото-такова.

26.04.20
15:24

26.04.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Обръщане с две пудовки от земя (през 10 секунди) - 20х1х32+32 кг.
  2. Кофи на халки с доп. тежест (през 6-7 секунди) - 20х1х32 кг.

Допълнителни упражнения:
  3. Планк с повдигане на разноименни ръка и крак - 1:10 мин. 

Чисто време за интервалите - 06:59 мин.

Положително:
  - Обръщанията доста прилични - свалям времето до под 10 секунди между подходите. Още са далеч от перфектното, но поне ги усещам все по-леки. 
  - На кофите също добре като скорост.

Отрицателно:
  - Трябва да снимам кофите другия път - мисля, че има какво да се желае от амплитудата.  Обръщанията също отдавна не съм ги снимал.
  - Контузията на кръста още не е отшумяла (всъщност беше, но я “събудих” отново с клека онзи ден). От вчера обаче се пренесе отпред и ме прерязва в слабините. Не може да ме спре да тернирам, но е неприятно и ме притеснява.

Добавки:

Обобщение за деня:
Тоя уикенд нещо ми изчезна, без да го забележа... Ей сега приключих с петъчните срещи - хоп - неделя следобед.

27.04.20
10:11

Нещата вече са тотално изпуснати от контрол.

27.04.20
10:13

О, Боби! Прекрасни са 💚💚💚 Същинска прелест!!!

ДЕ

27.04.20
11:01

Боби, ти си стана брутален гиревик отсЕкъде :-)
Един ден се замислих, зимата живот и здраве какво ще правиш, ако окончателно си решил да зарежеш щангите, както и залите-в които предполагам има пудовки, та ако само с тях ще играеш, все пак ще имаш възможност.
Всъщност доста каляващо би било с пудовките в снега, при условията на шведската зима :-) Може пък и такива идеи да имаш, кой знае :-) Но има време до тогава все пак.

27.04.20
11:07

казано от Деян на 27.04.20, 11:01:

Боби, ти си стана брутален гиревик отсЕкъде :-)

То така става - като си купиш фотоапарат, вече си професионален фотограф. :) Питай Димо - ще потвърди. :D

казано от Деян на 27.04.20, 11:01:

Един ден се замислих, зимата живот и здраве какво ще правиш, ако окончателно си решил да зарежеш щангите, както и залите-в които предполагам има пудовки, та ако само с тях ще играеш, все пак ще имаш възможност.
Всъщност доста каляващо би било с пудовките в снега, при условията на шведската зима :-) Може пък и такива идеи да имаш, кой знае :-) Но има време до тогава все пак.

Нищо не съм решил да зарязвам окончателно. Засега работният план е лятото и ранната есен - с пудовките, после като стане много дискомфортно навън, една зима в залата и другата пролет пак пудовки. Мисля, че ще развия качества, които ми лиспват засега. Ако не се пречукам дотогава. :D

Bart Simpson

27.04.20
11:13

Пък може и златните да придобият имена току виж.... 😜

27.04.20
11:16

Пудовката мииии е много по-голяма от пудовката тииии!

27.04.20
17:04

27.04.2020 г.

Контролно с пудовки 40 кг

Работни серии:
  1. Изхвърляне от земя с две пудовки - 0х40+40 кг
  2. Изхвърляне от земя  с една пудовка- 3+3х40 кг (на страна)
  3. Изхвърляне от вис с две пудовки - 0х40+40 кг
  4. Изхвърляне от вис с една пудовка - 6+6х40 кг (на страна)
  5. Тръстър с две пудовки - 0х40+40 кг
  6. Тръстър с една пудовка - 2 (дясно) + 1 (ляво) + 40 кг
  7. Клек с две пудовки - 2х40+40 кг
  8. Клек с една пудовка - 4+4х40 кг (на страна)
  9. Обръщане от земя с две пудовки - 1х40+40 кг
  10. Обръщане от земя с една пудовка - 8+8х40 кг (на страна)
  11. Обръщане от вис с две пудовки - 3х40+40 кг
  12. Обръщане от вис с една пудовка - 7+7х40 кг (на страна)
  13. Раменна преса от стоеж с две пудовки - 1х40+40 кг
  14. Раменна преса от стоеж с една пудовка - 0+0х 40 кг (на страна)
  15. Тяга на един крак с две пудовки - 3+3х40+40 кг (на страна)
  16. Лег с две пудовки - 5х40+40 кг
  17. Лег с една пудовка - 4+4х40 кг (на страна)

Разката ми се фамилията!

Ето клипове на част от изгъзиците (на почти случаен принцип):

Изхвърялне както от земя, така и от вис с двете - мнооооого далеч.
Тръстърите може би си бяха единица с двете, но това не е повод за гордост.
На клека се гъна като варен кренвирш без хлебчето.
Обръщането - предимно на бицепс.
Раменната трагична - то на практика такава нямаше.
На тягата губя баланс и при повечето повторения се налага да стъпя и с втория крак на земята в горна позиция.
Лега далеч по-слаб, отколкото ми се

За stand up комик май ме бива повече, отколкото за гиревик. :)

Добавки:

Обобщение за деня:
Писах, писах, накрая затворих таба и всичко замина. Затова сега - по-кратко.
Иначе понеделник, времето пак се разваля и т. н. Е, поне петък е почивен - ще издържа до края на седмицата все някак.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.04.20 17:06.

28.04.20
16:48

При изхвърлянето,като я спускаш не я оставяй  да те дърпа така. И друго, това е някакъв хибриден и грозен начин на спускане :)
Има четири варианта : два при изхвърляне от земя:
- от горна позиция я спускаш като при раменна преса и от там я спускаш
-  от горна позиция я спускаш директно долу,близо до и централно на тялото

и два при изхвърляне от вис:
- пак до рамото и от там пак надолу,като за суинга
- директно от горе,като гиревиците

Ако мислиш,че съвета ми е излишен - трий.

Учудвам се,че не си направил тръстър :) Но,ако ги беше пък изхвърлил.... щях да умра от завист :))

28.04.20
17:24

казано от Гюлето на 28.04.20, 16:48:

Ако мислиш,че съвета ми е излишен - трий.

Учудвам се,че не си направил тръстър :) Но,ако ги беше пък изхвърлил.... щях да умра от завист :))

Напротив, много е на място съветът ти и даже ще си го запиша някъде. :) Уж ги знам тия неща на теория и пак си пускам, както ми дойде.

Тръстър при малко повече усилия ще направя, може даже и два, ама то каква е ползата от един-два? От изхвърлянето с двете 40-ки съм доста далеч, било то красиво или грозно, така че няма от какво да се притесняваш в следващите 10 години. :)

28.04.20
17:32

28.04.2020 г.

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден).

Обобщение за деня:
Няма да се оплаквам днес от работа.
От вчерашното контролно днес всичко ме боли. Следобед излязохме уж само да показвам на щерката и жената обръщания (то и аз самият съм цъфнал и вързал, ама все се справям малко по-добре от тях) и толкова се наобръщах с 32-ките в уж почивен ден, че сега ме болят лакти и бицепси (последното показва колко качествено съм обръщал).

28.04.20
22:59

“На клека се гъна като варен кренвирш без хлебчето.”

Боби кажи ми, че ти го измисли, а не е от някой виц. Счупих се от смях!

Мнението беше редактирано от gotcha на 28.04.20 23:00.

Bart Simpson

28.04.20
23:19

Къде си, бе Синбад?

29.04.20
07:45

Аз бих използвал другата ръка за подем също те. да замахва и тя, когато изхвърлям се опитвам да се разгъна максимално и да дръпна с гърба назад и тогава дърпам с ръката един вид да метна пудовката зад мен, при спускането първо фиксирам на рамото и след това между краката.
Тяата тръгвам от един крак от земя другият е вирнат назад през цялото време така балансът е по - добър. Опорният крак е между гюлетата, правя го бос да натискам земята.

29.04.20
10:32

казано от gotcha на 28.04.20, 22:59:

“На клека се гъна като варен кренвирш без хлебчето.”

Боби кажи ми, че ти го измисли, а не е от някой виц. Счупих се от смях!

:) Чукча не читатель, чукча писатель. Кой друг да го измисли?

29.04.20
14:27

29.04.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Тръстъри с пудовка (с оставяне и обръщане от вис, през 10 секунди) - 14х1х32+32 кг.
  2. Набирания на въже с доп. тежест (през 6-7 секунди) - 20х1х16 кг.

Допълнителни упражнения:
  3. Описване на цифрите от 0 до 9 с прави крака във въздуха от лег - до 5.

Чисто време за интервалите - 10:07 мин.

Положително:
  - Един подход повече на тръстърите.
  - Набиранията с фокус върху пълната амплитуда и най-вече върху спускането додолу преди старт.

Отрицателно:
  - За един подход отгоре някак увеличих времето с цяла минута на тръстърите.
  - Още ме боли ниско долу в слабините отдясно и реших да не си насилвам късмета, затова спрях описването на цифрите във въздуха доникъде.

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден).

Обобщение за деня:
Ядосвам се с UPS - за пореден път поръчвам нещо, у нас съм си цял ден, а получавам известие, че са се опитали да доставят пратката и не са ме намерили. Предполагам съм пропуснал да дам кода за външата врата, а тия по телефона изобщо не си правят труда да звънят. Сега трябва да чакам да оставят пратката в близкия пункт и да ходя да си я взимам чак довечера.
Много е досадно и се чудя как изобщо някой ги ползва при пълната липса на обслужване (даже нямат чат на живо на сайта си).

29.04.20
14:38

Следващия път като се обадиш на UPS кажи думата за работник на шведски и ще те свърже веднага с някой, който може да ти помогне.
Също и QuantumView апликацията работи добре.

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 29.04.20 14:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1