15.05.20
10:51
Петко-к не зная не съм запознат много. Обясниха ми го че най богатите също малко ще имат проблеми но после ще вземат всичко. Както даваш пример с ресторантите като фалираш и ще се принудиш да продаваш на безценица. Най богатия ще ги купи за много по ниска цена тези вериги и като отмине тази болест ще е на печалба защото иначе ще му е много по скъпо ако ги купи когато всичко е наред. Взимат ти бизнеса за стотинки като си опрян до стената и имаш да даваш много пари. Така ми го обясниха.
казано от Reg Park на 15.05.20, 10:51:
Взимат ти бизнеса за стотинки като си опрян до стената и имаш да даваш много пари. Така ми го обясниха.
Той този бизнес дали изобщо ще върви след такава световна епидемия? И дали точно такъв бизнес е изгодно да бъде взет? С такъв профил, както са например ресторантьорството, фитнеса, кината и други бизнеси при които на едно място се събират много хора. А какво ще стане например с футбола и стадионите? С футболните клубове?
Тези дейности ми се струват доста уязвими и за в бъдеще за да бъдат “вземани”. Съвсем друго нещо е петролният бизнес, производството на електроенергия, дори и транспорта с тирове.
казано от Иван Иванов на 15.05.20, 09:38:
как се контролират компютри,....с вируси и троянски коне, е, .....Как да се контролират хората? Не можеш да ги задължиш да глътнат хапче насила, нали?! Но като има “пандемии”, тогава може да се разработи “ваксина”, която е така направена, че като срещне някой вирус, който ще го пуснат нарочно, всеки, който е ваксиниран, ще пострада..........Конспирация ли? Ами всеки вижда, как изплуват фактите малко по-малко.....Отначало говориха едно, после друго, а сега трето)))))
Нищо не твърдя, просто търся факти и ги съпоставям....
През 2009 г при появата на свинският гриб е имало изработени правила, които са същите, както днешните ;)...и т.н.
казано от Иван Иванов на 15.05.20, 08:32:
Кой каза, че тоталният контрол на хора, който мистър сащ разработва)), не е в ход вече от няколко години?
...
Това означава, че тоталният контрол над човека, посредством ваксините е вече в ход и изпитанията са налице. .. Със своите „ваксини“ по света, той вкарва в организма на хората „троянски кон“ който ще пусне в организма ни вируса за да ни контролира, нас, не съгласните със световният ред, например…..
ДАЛИ?!))))
А на мен пък все по-натрапчиво ми се струва, че има една групичка. В която явно влизаш и ти. Които се стремят чрез точно такава психообработка, всякакви разтягания на локуми и словесна еквилибристика, полуистини и полулъжи, изопачавания на реални факти и манипулативно тълкуване, да контролират хората. Ако не могат всички, то поне по-голямата част от обществото. Най-често в негова вреда.
Просто е като в онази стара поговорка: “Крадецът вика дръжте крадеца”. Вие се опитвате да ни манипулирате и контролирате. Да контролирате дори мисловния ни процес и го насочвате в удобна за вас посока. Като основен довод и “доказателство” е че някой друг се опитвал; да ни контролира. Малко ми приличате на телефонните измамници. които се обаждат по телефона на жертвата, че те самите са полицаи и искат да заловят тъкмо телефонните измамници. Накрая всички знаем резултата какъв е.
Мнението беше редактирано от Миро на 15.05.20 11:50.
15.05.20
11:53
казано от Миро на 15.05.20, 11:40:
А на мен пък все по-натрапчиво ми се струва, че има една групичка. В която явно влизаш и ти. Които се стремят чрез точно такава психообработка, всякакви разтягания на локуми и словесна еквилибристика, полуистини и полулъжи, изопачавания на реални факти и манипулативно тълкуване, да контролират хората. Ако не могат всички, то поне по-голямата част от обществото. Най-често в негова вреда.
Просто е като в онази стара поговорка: “Крадецът вика дръжте крадеца”. Вие се опитвате да ни манипулирате и контролирате. Да контролирате дори мисловния ни процес и го насочвате в удобна за вас посока. Като основен довод и “доказателство” е че някой друг се опитвал; да ни контролира. Малко ми приличате на телефонните измамници. които се обаждат по телефона на жертвата, че те самите са полицаи и искат да заловят тъкмо телефонните измамници. Накрая всички знаем резултата какъв е.
Не, според мен, в неговия случай просто става дума за глупост :D Не търси конспирациЙ там.
казано от Alexander Krastev на 15.05.20, 11:53:
Не, според мен, в неговия случай просто става дума за глупост :D Не търси конспирациЙ там.
Сигурно си прав. Просто чета подобни неща в разни сайтове. Много често изглеждат някакси съгласувани. Като медийна кампания на някаква групичка хора. И това съм го наблюдавал и по разни други теми, засягащи обществото. Не е чудно, че и аз малко по малко ставам фен на конспиративните теории. :D Все по-често си мисля, че има конспирация на “конспираторите”, хаха. :D
P.S. А и погледнах, че има сравнително отскоро регистрация и всички негови мнения, без едно-единствено са в тази тема,за коронавируса. :)
казано от Reg Park на 15.05.20, 10:51:
Петко-к не зная не съм запознат много. Обясниха ми го че най богатите също малко ще имат проблеми но после ще вземат всичко. Както даваш пример с ресторантите като фалираш и ще се принудиш да продаваш на безценица. Най богатия ще ги купи за много по ниска цена тези вериги и като отмине тази болест ще е на печалба защото иначе ще му е много по скъпо ако ги купи когато всичко е наред. Взимат ти бизнеса за стотинки като си опрян до стената и имаш да даваш много пари. Така ми го обясниха.
В интерес на истината има заговор от страна на всички държави да не допускат описаните процеси. Най-богатите са опряни до стената- имат много пари, а няма какво да си купят с тях :))
15.05.20
13:15
Днес шяло да има някаква среща и да се коментира отварянето на фитнес залите и спорта на закрито, като цяло. Очаквало се от началото на седмицата, при определени изисквания и мерки, фитнесите да заработят.
Мнението беше редактирано от Николай Филипов на 15.05.20 13:16.
15.05.20
13:31
Това ще е много хубаво защото и много хора от тук ще започнат да тренират в зала и да описват тренировките си. Ще може да сравняваме програмите че сега като гледам повечето се мъчат с разни други упражнения които се вижда че ги правят с нежелание.
15.05.20
13:33
Според мен с петджито се опитват да ни управляват, ще станем като колички с дистанционно за илюминатите и рептилите, които ще ни заробят и всичко това е истина, сто процента.
15.05.20
13:42
Даже за това ще отворят и залите, там фоновото облъчване е доста силно :D
МААЕ са извели формула и според нея “гърди+бицепс”=1R/h…
15.05.20
13:43
Живеем в държава, където с властта и информацията се злоупотребява ежедневно. Знаем или подозираме, че на нашите политици не може да се има доверие. Но това по никакъв начин не е извинение да вярвате и да разпространявате поредната теория на конспирацията, която е доплувала по канализацията. Тези теорийки се създават в 99% от случаите от слаби, страхливи хора, които търсят фалшиво чувство за сигурност или необразовани мързеливци, които не желаят да положат минимално услие да разберат сложни процеси и ги блазни безкрайно много възможността да имаш мнение на базата на два абзаца, които са ти подхвърлили да прочетеш (често в комбинация).
Нали тук уж пишеха хора, които имат критично мислене?
15.05.20
13:44
казано от James Hinks на 15.05.20, 13:42:
МААЕ са извели формула и според нея “гърди+бицепс”=1R/h…
Не мисля, че е по-силно облъчването в залите, но от цялото напъване, със сигурност ти се разтваря аурата и попиваш вредните петджи вълни по-лесно. Един вид се напомпваш с вълните според мен...
15.05.20
13:51
казано от Solomon Kane на 15.05.20, 13:43:
Нали тук уж пишеха хора, които имат критично мислене?
Конкретно тези двамата(които последно се включиха) са стари потребители с повече от един акаунт.
15.05.20
13:59
казано от Николай Филипов на 15.05.20, 13:44:
казано от James Hinks на 15.05.20, 13:42:
МААЕ са извели формула и според нея “гърди+бицепс”=1R/h…Не мисля, че е по-силно облъчването в залите, но от цялото напъване, със сигурност ти се разтваря аурата и попиваш вредните петджи вълни по-лесно. Един вид се напомпваш с вълните според мен...
Ooo, много по-силно е и точно то отваря енергийната защитна обвивка на тялото и много улеснява пронивкането на 5G. Чел съм в интернет, че единственото спасение е да не се къпеш дълго време.
15.05.20
14:29
Пу съм пръв. 😂
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.05.20 14:31.
15.05.20
14:36
Рязко нарасна търсенето на стероиди...:D
15.05.20
14:48
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Ш наваксват.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.05.20 14:48.
15.05.20
15:03
казано от Bart Simpson на 15.05.20, 14:48:
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Ш наваксват.
Мен повече ме вълнува какво ще има в заповедта, с която ще се разрешава посещението на фитнеси “при спазване на всички противоепидемични мерки”. Българската асоциация за здраве и фитнес, с която Кралев уж преговаря, е ясно че ще обещае майка си и баща си, само и само да мине номера... Тъст ми има една приказка “чест е да обещаеш, глупост е да изпълниш”.
Отпаднаха всички по-строги ограничения, наложени от държавата, за да се ограничи разпространението на коронавируса. Това заедно с факта, че спазването на малкото останали мерки не се контролира, означава, че в момента практически няма никаква карантина. Аз за себе си не съм решил още дали ще рискувам...
15.05.20
15:06
казано от Solomon Kane на 15.05.20, 15:03:
Това заедно с факта, че спазването на малкото останали мерки не се контролира, означава, че в момента практически няма никаква карантина.
Прост народ и наводнение нямат спиране.
казано от Solomon Kane на 15.05.20, 15:03:
Аз за себе си не съм решил още дали ще рискувам...
Всеки разумен човек не би рискувал.
15.05.20
15:17
Да отиде в зала ли?
Ако това имате предвид..... Аз съм пръв, само ще си взема едни градинарски ръкавици.
Относно заповедта, със сигурност ще е свързана с брой ползващи залата едновременно, по времето когато тренирам аз и без това има няма пет човека, също може би ще има ограничение във времето на престоя.
Но аз и без това рядко прекарвам повече от 25 минути в залата.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.05.20 15:22.
15.05.20
15:25
казано от James Hinks на 15.05.20, 15:06:
....
Прост народ и наводнение нямат спиране.
........
Тъй си е, стихия. А когато начело са политици, които си играят на проба-грешка...
От друга страна, ако са верни изводите от това изследване, според които от Корона вируса умират основно мъже с нисък тестостерон, значи бъдещето на генофонда ни е предопределено. Ще пребъдем!
15.05.20
15:27
Залите са едно от най-нехигиеничните места. За да са безопасни трябва сериозна венитлация, дезинфекция навсякъде...Слагам бас, че никой няма да спазва необходимото, а ако го правят, ще е колкото да отбият номера.
Сега отварят моловете, после залите и баровете и остава да чакаме сериозният пик...
15.05.20
15:28
Baldheads rules.
15.05.20
15:31
казано от James Hinks на 15.05.20, 15:27:
Залите са едно от най-нехигиеничните места. За да са безопасни трябва сериозна венитлация, дезинфекция навсякъде...Слагам бас, че никой няма да спазва необходимото, а ако го правят, ще е колкото да отбият номера.
Сега отварят моловете, после залите и баровете и остава да чакаме сериозният пик...
Ти ако мислиш, че в ресторантите е възможен изисквания стерилитет, се лъжеш много.
15.05.20
15:35
Нищо не мисля, но там нещата с хигиената със сигурност са на по-различно ниво. Поне в сериозните ресторанти, в кварталните кръчми съм виждал какво е в кухнята :D
15.05.20
15:43
Нивото на хигиена си е същото без никаква промяна.
Само маски носим.
Залата, в която тренирах, е голяма, имаше добра вентилация, винаги е имало налични дезифектанти, чистачка, която минаваше редовно, изискване да се почистват уредите след ползване, и да се ползват кърпи.
До колко се спазваха обаче тези правила, е отделен въпрос. То си зависи и от трениращите.
Такива зали сигурно ще отворят. Зали от по 20 квадрата в някое мазе, където се събират по 20 души, може би няма.
15.05.20
15:45
А ако се слагат хавлии по уредите и хората носят ръкавици ще има ли полза
15.05.20
15:46
За хората, за ръкавиците или за уредите?
15.05.20
15:47
Ако са напоени с белина със сигурност ще има полза, да :D
15.05.20
15:48
казано от Bart Simpson на 15.05.20, 15:31:
казано от James Hinks на 15.05.20, 15:27:
Сега отварят моловете, после залите и баровете и остава да чакаме сериозният пик...Ти ако мислиш, че в ресторантите е възможен изисквания стерилитет, се лъжеш много.
Жива свинщина е. Тая глупост дето я повтарят за двата метра социална дистанция се базира на стари изследвания отпреди 50-60 години. И ученик може да ти каже, че хората отделят частици с различен размер и вискозитет (гъстота), а някой от частиците са толкова ситни, че могат да се определят като аерозол. Аерозолните частици могат да останат във въздуха в продължение на часове и могат да изминават десетки метри, колкото повече течение има в едно помещение - толкова повече. И вируса в този аерозол е жив и вирулентен за поне три часа. Затова предупреждават за опасността от ползване на климатици.
Не е нужно да си шеф на Центъра за заразни болести на САЩ, за да схванеш, че нещо не е баш както ти го казват.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 15.05.20 16:20.
15.05.20
15:49
Симсън като се ляга или допира до уредите и има хавлия тялото няма да опира. а ако се носят ръкавици няма да се пипат и уредите с ръце. Но може да се кашля което пак е опасно. чудя се ако се заповяда да има маски дали няма да пречи при дишане и вдигане на тежестите
15.05.20
15:51
Ти ся нали не вдигаш тежко, а помпиш на машините, маската няма да ти е проблем.
15.05.20
15:53
За маските не знам, но джапанките трябва да са задължителни.
15.05.20
15:54
Ами може да е проблем защото се правят повече вдишвания докато не приключа със серията. не знам затова си мисля. Не виждам разлика дали е на машини или не е и много от нещата ги правя със свободни тежести в зависимост какъв ден ми е.
15.05.20
15:57
Личи си, че не си чел книгите на Уидър. Там изрично пише, че много вдишвания те вкарват в аеробен режим, които води до загуба на мускулна маса.
Вируса бяга от жълти дрехи,а Рег Парк, вече облече жълтата фланелка, негова си е !
п.п. На мен ми е петък,последен работен за седмицата.
15.05.20
16:00
Не съм тренирал колездене и не карам колело ако това имаш предвид
15.05.20
16:09
Правилно си направил, че не си тренирал колоездене и правилно рпавиш, че не караш колело - аеробна дейност е.
15.05.20
16:14
Знам какво иска да ми намекне гюлето. имам моменти в които не пиша и не се изразявам добре както друг път в зависимост от настроението ми. Моля да ме извините ако някъде звуча глупаво. знам това.