20.05.20
21:04
казано от nervak на 20.05.20, 20:50:
Маймун с пари...кво да прави освен да тренира...или да рапира.
Според мен не е баш така🙂Човека е звезда,занимава се с доста неща,постоянни пътувания,ангажименти,смяна на часови зони и тн.Всичко това знаете ,че е свързано със стрес за организма.Не мисля,че човека само,спинка,папка и тренира.За това съм на мнение,че всички известни актьори с мускули са на малко от туй ,малко от онуй,иначе не виждам как натурално с толкова ангажименти и стрес.Сталоун и той цял живот е във форма,ама е с е.ати пресата на седемдесет и кусур 😉
Гледайки чат-пат подкастите на Джо Роган, имам чувството, че в САЩ всеки милионер като го перне критическата, почва с TRT, hormonal replacement therapy, stem cells и не знам си какви още неща. Мел Гибсън разправяше как завел баща си (бая възрастен) в някаква клиника, където му правили някакви трансфюжън-мюжън клетъчни не знам си какви неща.
Имаш ли пари и изкарваш ли ги чрез тялото си, всякакви неща са ти позволени. Целта оправдава средствата.
казано от Ivailo Dimitrov на 20.05.20, 21:04:
казано от nervak на 20.05.20, 20:50:
Маймун с пари...кво да прави освен да тренира...или да рапира.
Според мен не е баш така🙂Човека е звезда,занимава се с доста неща,постоянни пътувания,ангажименти,смяна на часови зони и тн.Всичко това знаете ,че е свързано със стрес за организма.Не мисля,че човека само,спинка,папка и тренира.За това съм на мнение,че всички известни актьори с мускули са на малко от туй ,малко от онуй,иначе не виждам как натурално с толкова ангажименти и стрес.Сталоун и той цял живот е във форма,ама е с е.ати пресата на седемдесет и кусур 😉
Преди да бъде звезда...има някви притчи какви били бедни, а тренирал на 5 места,колеж и тн...аре не на нас.
Като професията ти е тялото....ми експлоатираш го.
Я тренирайте 20+ години всеки ден пък после си правете изводите ... хайде, може и без 5-6 черни колана, да не издребняваме ;)
20.05.20
22:01
казано от Dymag на 20.05.20, 21:58:
Я тренирайте 20+ години всеки ден пък после си правете изводите ... хайде, може и без 5-6 черни колана, да не издребняваме ;)
Всеки ден ли?!Мускула кога ще расте?😋
21.05.20
00:33
Ами специално за Джей Уайт,да почти цял ден това прави,заедно с жена му.Има видеа,където обяснява за хранителния му режим и затова как тренира.Извън силовите тренировки,отделя по 2-3 часа за бойни спортове на ден,като е тренирал сигурно 30+ години .Не случайно има 6 черни колана и го има сниман да тренира с бойци като Саки и много други ММА бойци на които показва различни техники.Затова изглежда така на тази възраст,дори и да е взимал нещо през годините е положил яко труд и усилия за да стигне дотук.
Мнението беше редактирано от Stefan Georgiev на 21.05.20 00:36.
21.05.20
09:59
казано от Ivailo Dimitrov на 20.05.20, 21:04:
Сталоун и той цял живот е във форма,ама е с е.ати пресата на седемдесет и кусур 😉
Той пък специално не е спирал тежката артилерия в последните 20 години. Виж как му се е променило лицето.
казано от Ivailo Dimitrov на 20.05.20, 22:01:
Всеки ден ли?!Мускула кога ще расте?😋
Що, не расте ли ако тренираш всеки ден? За един приятел питам :D
казано от Stefan Georgiev на 21.05.20, 00:33:
Не случайно има 6 черни колана и го има сниман да тренира с бойци като Саки и много други ММА бойци на които показва различни техники.
Виж сега, не знам колко ти е опита в БИ, но тия 5-6-7 черни колана може да ги имаш съвсем спокойно там в САЩ. Малко по-лесно се взимат, особено пък ако си актьор съвсем лесно - реклама на стила си е. Сами по себе си нищо не значат, а и той не е някакъв критерий в БИ, така че като се е снимал с някого, не значи, че го е тренирал или му е показвал нещо. Щото и Сегал беше казал, че е научил Мачида на мае гери :D
21.05.20
10:08
казано от James Hinks на 21.05.20, 09:59:
Той пък специално не е спирал тежката артилерия в последните 20 години. Виж как му се е променило лицето.
Имаш предвид тежките щанги или “добавки” :-) След като говориш за визуални изменения на фейса, предполагам е второто.
Е, и така да е, явно му са се отразили доста добре през годините, щом в момента на почти 74 години изглежда по този начин и е в такава форма.
ПС - забелязал съм, че почти всички с визия подобна на Уайт са си бая атлетични още от ранна младежка възраст, не е от вчера за днес както се казва. Това си е процес, който при повечето е продължавал цял живот.
Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 10:10.
21.05.20
10:14
Еми добре са му са се отразили, те така действат все пак тия “добавки”...С такава “терапия” и на теб ще ти се отразят така, даже и с твоите чики рики :D
21.05.20
10:58
Сталоун да не би да си е признал ,че е на химия?Снима се как се раздава на тренировките,показва там разни драконовски флагове и други чики-рики упражнения и хлапетиите се захласват и викат и ние на 70 ще сме така 😃Иначе той си има има пареза на едната страна на лицето от малък
21.05.20
11:05
Няма нужда да си признава каквото и да било, тя комбинацията от два стероида и два пептида не може да се скрие, като бременноста е :D А и въобще няма предвид, че му е крива физиономията...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.05.20 11:05.
21.05.20
11:08
казано от Deyanchik на 21.05.20, 10:08:
казано от James Hinks на 21.05.20, 09:59:
Той пък специално не е спирал тежката артилерия в последните 20 години. Виж как му се е променило лицето.Имаш предвид тежките щанги или “добавки” :-) След като говориш за визуални изменения на фейса, предполагам е второто.
Е, и така да е, явно му са се отразили доста добре през годините, щом в момента на почти 74 години изглежда по този начин и е в такава форма.
ПС - забелязал съм, че почти всички с визия подобна на Уайт са си бая атлетични още от ранна младежка възраст, не е от вчера за днес както се казва. Това си е процес, който при повечето е продължавал цял живот.
А,процеса с “добавките”,кога почва?
Мааай съм чувал даже от кого си е купувал Слай хормон на растежа, докато е снимал тука в София “Непобедимите” :D
Иначе Майкъл Джей Уайт е звяр, визуално ми харесва много, най-яките бойни сцени, които съм гледал са от “Blood and Bone”.
Тези известните се поддържат само с хранителни добавки и яки тренировки,без хормони !
Също така,дядо Мраз ( за младите Коледа ) влиза през комина, за да остави подаръците под елхата.
21.05.20
11:47
казано от Боян на 21.05.20, 11:22:
Мааай съм чувал даже от кого си е купувал Слай хормон на растежа, докато е снимал тука в София “Непобедимите” :D
Знам, че някакъв зъб спешно е правил, защото е нямало накъде...и бил уж много доволен от нашия стоматолог. Ама за чий му е да не си вземе препарати от САЩ, а да остане без такива и с риск да си ги купи от БГ. Освен да се е притеснявал да не го хванат, че внася нещо забранено. Всъщност не знам как стоят нещата с вноса на такива неща. След като има сайтове, които публично и без свян си предлагат препарати от чужди производители, явно или забрана няма или нещата са някак олабени. Или пък си го карат през просото, пък ако им направят проблем, направят.
Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 12:14.
В САЩ за това може да влезеш в затвора, тук може да си ги пазаруваш без проблеми.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.05.20 11:50.
21.05.20
11:58
казано от Deyanchik на 21.05.20, 11:47:
Ама за чий му е да не си вземе препарати от САЩ, а да остане без такива и с риск да си ги купи от БГ.
За чийто там те вкарват във федерален затвор за 10 години ако те хванат с две опаковки. За справка с около 2-3 унции кокаин се разминаваш с тяхната условна.
казано от Ivailo Dimitrov на 21.05.20, 11:08:
А,процеса с “добавките”,кога почва?
Когато решиш, че ти се почва.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.05.20 12:05.
21.05.20
12:18
Ама къде да те хванат-на границата, че изнасяш или? Защото ако е в самата държава да те хванат, се чудя тогава как тия хиляди и милиони билдъри се снабдяват и употребяват ежедневно. Някои открито си говорят по колко и какво взимат, т.е. в този случай спокойно може да ги арестуват, за да установят от къде и от кого взимат и т.н.
Предполагам за износа говориш, че иначе явно е някаква норма, ама само на книга.
21.05.20
12:21
Имам спомен, че съм чел, че на влизане в Канада го заловиха с хормон на растежа. Отделно, има толкова операции на лицето, че сигурно не помни как е изглеждал преди. Въпреки всичко е голям пич.
Какви са белезите от злоупотреба в лицето, освен широка челюст, изпъкнали скули, оплешивяване и струпване на излишна кожа?
21.05.20
12:22
казано от Гюлето на 21.05.20, 11:41:
Тези известните се поддържат само с хранителни добавки и яки тренировки,без хормони !
Също така,дядо Мраз ( за младите Коледа ) влиза през комина, за да остави подаръците под елхата.
Заблуждават младежите с техните пиар глупости.Стана на въпрос за сън и възстановяване с едно момче от залата и то ми вика-Ааа,Скалата каза,че на човешкото тяло 4часа сън са му достатъчни... 😃
казано от Deyanchik на 21.05.20, 12:18:
Защото ако е в самата държава да те хванат, се чудя тогава как тия хиляди и милиони билдъри се снабдяват и употребяват ежедневно.
На черния пазар, или ходят до Мексико, или си намират лекар, който да им ги изписва легално. Затова и повечето твърдят, че не взимат нищо, за да не си докарат проблеми.
21.05.20
12:32
Ама къде да те хванат-на границата, че изнасяш или?
Къде ще да те хванат, все е тая. Нямаш ли рецепта за TRT си вътре.
Защото ако е в самата държава да те хванат, се чудя тогава как тия хиляди и милиони билдъри се снабдяват и употребяват ежедневно.
Еми Петко ти каза как, не е кой знае каква философия.
Някои открито си говорят по колко и какво взимат, т.е. в този случай спокойно може да ги арестуват, за да установят от къде и от кого взимат и т.н.
Баш открито никой не си говори. Поинтересувай се малко за знакови случай там.
Предполагам за износа говориш, че иначе явно е някаква норма, ама само на книга.
Бе какво ти на книга, познавам няколко лежали там, той пак философства за чики рики. Отивай за кафе, че отдавна не си ходил :D
казано от Brown Bomber на 21.05.20, 12:21:
Какви са белезите от злоупотреба в лицето, освен широка челюст, изпъкнали скули, оплешивяване и струпване на излишна кожа?
Нос, уши, вени, всички тъкани реагират. С кожата нещата са обратно - изпъва се заради синтеза на колаген.
21.05.20
12:52
Ясно. Но със сигурност не си дават много зор, защото ако искат всичките ще ги изловят. Най-малкото като направят идно изследване на редица билдъри и се установи какво има в организма, със сигурност няма да е само от изписаното от лекаря. И после следва въпроса-абе я моето момче сега ти кажи от къде си ги взел тия неща, намерени в тялото ти. Както и да е.
Между другото установявам, че масово от вдигащите американци са на ТРТ-поне това чета по форумите им. И мало и голямо на ТРТ, което уж било в доста по-малки дози, ама все пак. Някои хора със сигурност имат нужда, но други просто са си с идеята да трупат ММ. Помня тук по една тема Херцога каза, че в БГ такава терапия не можело да ти направят. Ако е така-каква е причината, скъпо ли е, нямаме нужните препарати или...
То TRT-то е само на хартия, на практика си е стероиден цикъл, само че предписан от лекар.
Или е само за пред властите, иначе си взимат и други неща.
Никой няма да тръгне да изследва всички.
П.П. TRT би било, ако ти поддържа тестостерона в нормалните физиологични граници, примерно до 1000 ng/dl. Ако ти е повече от това, вече не е TRT.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.05.20 12:59.
казано от Deyanchik на 21.05.20, 12:52:
Ясно. Но със сигурност не си дават много зор, защото ако искат всичките ще ги изловят. Най-малкото като направят идно изследване на редица билдъри и се установи какво има в организма, със сигурност няма да е само от изписаното от лекаря. И после следва въпроса-абе я моето момче сега ти кажи от къде си ги взел тия неща, намерени в тялото ти.
Ти сериозно ли ?!
21.05.20
13:03
казано от Гюлето на 21.05.20, 13:01:
Ясно. Но със сигурност не си дават много зор, защото ако искат всичките ще ги изловят. Най-малкото като направят идно изследване на редица билдъри и се установи какво има в организма, със сигурност няма да е само от изписаното от лекаря. И после следва въпроса-абе я моето момче сега ти кажи от къде си ги взел тия неща, намерени в тялото ти.
Ти сериозно ли ?!
За кое от всичкото?
21.05.20
13:12
Темата кои хормони се синтезират от организЪма сме я коментирали и може би е добре официално да ги разрешат, но според мен няма да промени нищо, защото всички пак ще зобят колкото и каквото пожелаят, но не знам дали АС са и наполовина вредни, колкото са диуретиците и другите говна, с които се злоупотребява.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 21.05.20 13:16.
21.05.20
13:13
казано от Гюлето на 21.05.20, 13:05:
За всичкото или без значение,кое изречение.
ДА СЕРИОЗНО.
Ако има държавна воля за наистина изкореняване на търговията със стероиди и използването им за извън медицински цели, могат да го направят. Какво ми казваш, че ако лекарят ти е изписал определен препарат не могат да установят наличието и на други ли. И че не могат там да те турят на стола и да те питат от къде си ги взел тия другите, за да си ги набиваш. С кое точно не си съгласен.
Просто това е една забрана от повечето, която пак си се нарушава и за която опаткват някой. А не, че не могат да хванат тоя или оня, ако искат. И тук не говорим дали има смисъл от това, дали наистина тези неща са толкова вредни и т.н. Говорим ако има забрана, може ли още повече да затегнат нещата и да изловят в пъти повече хора, които търгуват с такива препарати.
Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 13:20.
То на олимпиади и официални състезания всички са на зоб, въпреки че е забранено, ти искаш да хващат някакви квартални билдерчета :D
Да минеш тест не е много трудно, стига да знаеш как. Всеки препарат се тества отделно, и има различен период, през който се хваща. Достатъчно е да знаеш горе-долу кога ще те тестват, зад а излезеш чист.
Имаше случаи на хванати с допинг атлети, които предишна година са излязли чисти, но са усъвършенствали теста и година по-късно им тестват същите проби и излизат положителни.
21.05.20
13:18
[
казано от Stefan Georgiev на 21.05.20, 00:33:
Не случайно има 6 черни колана и го има сниман да тренира с бойци като Саки и много други ММА бойци на които показва различни техники.
Виж сега, не знам колко ти е опита в БИ, но тия 5-6-7 черни колана може да ги имаш съвсем спокойно там в САЩ. Малко по-лесно се взимат, особено пък ако си актьор съвсем лесно - реклама на стила си е. Сами по себе си нищо не значат, а и той не е някакъв критерий в БИ, така че като се е снимал с някого, не значи, че го е тренирал или му е показвал нещо. Щото и Сегал беше казал, че е научил Мачида на мае гери :D
Ами тренирал е с хора като Мачида,Джош Барнет,Саки,Кимбо Слайс,лека му пръст.За коланите си прав,наистина всеки може да ги има,но едва ли са го избрали случайно за тези роли,които изпълнява.Има клипове в които показва различни техники,това колко е добър,няма как да знаем,защото няма профи мачове в кариерата си.Гледал съм негови тренировки и не мисля,че е случаен.Дали си е правил спаринги с гореизброените бойци,няма как да знаем.
21.05.20
13:18
Помня тук по една тема Херцога каза, че в БГ такава терапия не можело да ти направят. Ако е така-каква е причината, скъпо ли е, нямаме нужните препарати или...
Не съм чул досега андорлог да предпише TRT на някого, защото той е на възраст над 40 ли 50(както в САЩ например). Изписват за репродуктивни проблеми при млади мъже или при деца с разни хрмонални заболявания. Има точно един естер в момента по аптеките и не е чак толкова скъп, само че не е и най-подходящ за TRT.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.05.20 13:18.
21.05.20
13:22
освен широка челюст, изпъкнали скули,
точно тия двата ефекта може да се получат от акромегалия, но не и от терапевтични и бб-дози хормони, иначе промените в лицата на актьорите са от пластични операции. От тестостерона и подобните може малко да ти се поразвият мускулите в лицето и тва е.
Виждам добре и без да използваш големи букви.
Слагат те на стола и пускат ток на мъдете,а ?! хахаха....
На опашка ще наредят всички олимпийци и културяги ,и давай ......
Ако,ставаха така нещата , нямаше да има наркомани и дилъри на наркотици, а не химици.
п.п. Петко,ме е изпреварил за олимпийците.
Мнението беше редактирано от Гюлето на 21.05.20 13:25.
21.05.20
13:27
Ключовата дума в мнението ми е “злоупотреба”.
21.05.20
13:31
казано от Stefan Georgiev на 21.05.20, 13:18:
Ами тренирал е с хора като Мачида,Джош Барнет,Саки,Кимбо Слайс,лека му пръст.
Скъсал се е да тренира с тях :D
За коланите си прав,наистина всеки може да ги има
Не, не всеки, просто в САЩ тия черни колани се взимат много по-лесно, отколкото преди 20 и кусур години в България при чичо Кольо от Англия.
но едва ли са го избрали случайно за тези роли,които изпълнява.
Естествено, че не е случайно, човека е основно актьор
Има клипове в които показва различни техники,това колко е добър,няма как да знаем,защото няма профи мачове в кариерата си.
Добър е в това да показва технки и да ги пресъздава според бойната хореография във филмови сцени.
Гледал съм негови тренировки и не мисля,че е случаен.
Еми не е случен, тренирал е :D
Дали си е правил спаринги с гореизброените бойци,няма как да знаем.
Гаранция, че и да е правил не са били на сериозно.
казано от Joe Musashi на 21.05.20, 13:22:
освен широка челюст, изпъкнали скули,
точно тия двата ефекта може да се получат от акромегалия, но не и от терапевтични и бб-дози хормони.
От стероиди няма да се получат по никакъв начин, но от бодибилдинг дозите на РХ на едно 80%-90% ще ги има.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.05.20 13:38.
21.05.20
13:33
казано от Brown Bomber на 21.05.20, 13:27:
Ключовата дума в мнението ми е “злоупотреба”.
ква ще да е употреба, няма как да стане :))) при акромегалията имаш много по-дълго действие на растежния хормон и пак едва се забелязват промените след години. Примерно пациент разбрал че има хипофизен тумор и от години има акромегалия, след като почнал да носи по-голям размер шапка, или пък челюстта му пораснала с 2-3мм и му се променила захапката. Виж им на билдърите от олимпията снимки като тийнове, всички си изглеждат така в лицето, ако има некви промени е от мускулатурата и съзряването.
21.05.20
13:34
казано от Гюлето на 21.05.20, 13:23:
Виждам добре и без да използваш големи букви.
Слагат те на стола и пускат ток на мъдете,а ?! хахаха....
На опашка ще наредят всички олимпийци и културяги ,и давай ......Ако,ставаха така нещата , нямаше да има наркомани и дилъри на наркотици, а не химици.
п.п. Петко,ме е изпреварил за олимпийците.
Ние говорим за едно и също и реално спор нямаме. Да, смешно е и направо абсурдно, поради което казвам, че за мен тези забрани относно основно търговията със стероиди процентно повече са на хартия, макар да има спортисти със спрени права, отнети права, та даже и хора в САЩ вкарани в затвора, както Джеймс даде като примери.
Мнението беше редактирано от Dydo на 21.05.20 13:37.
21.05.20
13:38
Те в Щатите до Патрик Арнолд стигнаха и го вкараха в затвора заради стероиди...Тоя, който с тези строиди им е подсигурил по десетина Олимпийски и Световни златни медала и още толкова рекордa.
Та много не е ясно колко са на хартия и колко не са на хартия. Отивай за кафе ти казах :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.05.20 13:42.
21.05.20
13:43
казано от James Hinks на 21.05.20, 13:38:
Те в Щатите до Патрик Арнолд стигнаха и го вкараха в затвора заради стероиди...Тоя, който им е подсигурил по десетина Олимпийски и Световни златни медала и още толкова рекордa.
Та много не е ясно колко са на хартия и колко не са на хартия. Отивай за кафе ти казах :D
Аз за кафе ще ида, ама единиците включая и известни спортисти, дали нещо на държавата не изключват факта, че търговия с това правят милиони, но не са се емнали да ги ловят. Както и с наркотиците в БГ-масово се продава в училищата и около тях, това се знае от всеки, хората които продават се знаят, ама не виждам ежедневни акции по залавяне, съответно и осъдителни ефективни присъди малко по-късно. Причините защо е така, няма да ги коментирам. Ясно е, че не могат да изловят всички и да спрат определени престъпления....и да оправят света, но да виждаш нещо и да не реагираш, е съвсем друго.
Това исках да кажа.
Те тея неща не ме интересуват, кажи ти за ТРТ в БГ по-подробно :-) Що така бе нашите лекари не ебават 40 и 50 годишните. Не, че аз ще тръгна да правя такова нещо, питам само. Аз ако съм искал, да съм разучил.