Коронавирус в България

Прескочи до:

24.05.20
21:10

казано от Brown Bomber на 24.05.20, 21:02:

Статистиката от Исландия ме смирява, честно :)

Радвам се. Ако не те смиряваше, щеше да се покажеш като глупак.

24.05.20
21:12

В единия пост се радваш, в другия пост се радваш, не знам кога ти остава време да се смиряваш.

Carbohydrate

11.06.20
09:03

Васко, тва даже няма да си го пусна да го гледам :D Достатъчно ми е конспиративното заглавие и недвусмислената физиономия на презентиращата, която излъчва посланиe “Аз може да съм куку, ама вие ми вервайте”

Carbohydrate

11.06.20
09:30

че кой кара някого да прави каквото и да е....но, как си почнал да разбираш тренировките си, не е ли с наблюдение върху себе си, другите, четене, прилагане, грешки.....едно време мислиха, че земята е плоска, само поради липса на информация....сега, ако кажат, че земята е куб, ти нали няма да повярваш, защото информацията, с която разполагаш е много и от всякакви източници.....та, информацията винаги е важна, даже да е грешна, нали;)

11.06.20
09:39

Дезинформацията не е важна.

Васко, дай да видим какво казва Министерството на здравеопазването на Русия...
...зарежи ги тия папагали от СЗО.

Dydo

11.06.20
10:11

казано от Кольо Пияндето на 11.06.20, 10:06:

Аз бих заложил на още по-сигурен източник, с оглед възможно най-голяма прецизност при противоепидемичните мерки на този етап, а именно: какво е становището и препоръките на учените от Северна Корея.

Carbohydrate

11.06.20
10:26

казано от Brown Bomber на 11.06.20, 09:39:

Дезинформацията не е важна.

ще ти отговоря така,дано ме разбереш))), “щом звездите ги палят нощем, значи на накой това му трябва” (от руски, превода може да е неточен)

Carbohydrate

11.06.20
10:30

Кольо, аз нищо не изключвам, просто наблюдавам, какво къде ще се появи, кой ги пуска, какво е посланието и т.н. Сама по себе си информацията може и да не е вярна, но това е само 50% от съдържанието...другите скрити 50% са по-интересни: кой, защо и на кого....

Carbohydrate

11.06.20
10:32

да, и стига сте ме блокирвали вече

казано от Бай Ганьо на 11.06.20, 10:32:

С извинение, но това ще го преценяваме ние, твоето желание е без значение.

Не знам защо си мислиш, че регистрирайки нов потребител никой не се досеща кой си. Да те разочаровам - разбираме бързичко и няма твое мнение, което да не минава през 2-3 чифта очи. Наивно смяташ, може би, че смяната на козината има някакъв смисъл... Интернет - широк, форуми - много, поле за изява - колкото ти душа иска. Точно с теб тук няма да бъдат правени церемонии (повече от достатъчно бяха направени вече).

12.06.20
23:05

За мен личния избор е нещо много важно и нормално - да следваш половата си ориентация, да бъдеш веган или вегетарианец, да не се ваксинираш (моля да не се свързват различните избори под общ знаменател). Обаче когато някой ти казва: “Бъди веган” или “не се ваксинирай”, просто се опитва да ми отнеме личния избор. Налагането на различията не е правилно. Много ми е интересно какво ще стане с вируса, като се има в предвид че липсват всякакви идеи.

12.06.20
23:18

Аааа лесно ти е на теб...щот си въздържател  и вегетарианец ???

12.06.20
23:42

казано от nervak на 12.06.20, 23:18:

Аааа лесно ти е на теб...щот си въздържател  и вегетарианец ???

Ако знаеш само как съм се маскирал точно в момента ?

12.06.20
23:56

И съм сам на масата

Bart Simpson

13.06.20
00:21

Тва кат сладоледа и сармите ли е?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 13.06.20 00:22.

13.06.20
00:59

казано от nervak на 12.06.20, 23:56:

И съм сам на масата

Е сам,сам...колко да си сам?

Carbohydrate

13.06.20
05:56

казано от Кольо Пияндето на 11.06.20, 10:46:

казано от Бай Ганьо на 11.06.20, 10:32:

С извинение, но това ще го преценяваме ние, твоето желание е без значение.

Не знам защо си мислиш, че регистрирайки нов потребител никой не се досеща кой си. Да те разочаровам - разбираме бързичко и няма твое мнение, което да не минава през 2-3 чифта очи. Наивно смяташ, може би, че смяната на козината има някакъв смисъл... Интернет - широк, форуми - много, поле за изява - колкото ти душа иска. Точно с теб тук няма да бъдат правени церемонии (повече от достатъчно бяха направени вече).

какво да кажа, не сте прави..за тези години получих толкова обиди и никой нищо от вас не направи за “добрият тон” ..най-фрапиращите бяха от херцог трън и ги има тук още не изтрити, който не вярва, може да ги намери...
аз ще кажа само, че нямам кумири и не ближа гъзове тук, не уважавам и такива хора и ги разкарвам от мен....
ок, блокирвайте ме, не давайте да си направя тема, дневник.... то всичко върви по спирала и най-активните от вас ще ги компенсират за това ;)

п.с. специално за нервака))) - сгънах го на 11.06 само с китки, да, с 8 опита ;)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 13.06.20 05:59.

Bart Simpson

13.06.20
09:12

Бай Ганьо, споко, аз не се сещам кой си.

Carbohydrate

15.06.20
12:53

Ето тук вече се проследява зависимостта на 5G с Бил Гейтс и връзката помежду им....https://thebulgariantimes.com/Италианското-правителство-призова-з/?fbclid=IwAR0M2zMlYP4b1qmdnGePjl14aZlSQMPNmfP5UHuHW-8bwSMfcnsThN8nDvM
то излиза малко по малко ;)

15.06.20
12:54

Той сайт, цитиран в горното мнение, е предназначен за читатели с IQ на варено зеле.

Мнението беше редактирано от Atom на 15.06.20 12:55.

Carbohydrate

15.06.20
12:59

казано от Atom на 15.06.20, 12:54:

Той сайт, цитиран в горното мнение, е предназначен за читатели с IQ на варено зеле.

така е, след като некоя голяма медия няма да го направи...., нали?! или греша)))) а, и става въпрос за информация, която  са я коментирали сигурно също такива зелени мозъци?...или ти си мислиш за по-голяма от хората, не знам))

15.06.20
13:52

Като видя “Бил Гейтс”, “5G”, “COVID-19” и “ваксини” в едно заглавие и ми иде да си причинявам болка.

Dydo

15.06.20
13:58

казано от Гордан на 15.06.20, 13:52:

Като видя “Бил Гейтс”, “5G”, “COVID-19” и “ваксини” в едно заглавие и ми иде да си причинявам болка.

Пф, тамън мислех да напиша, че нарочно са претрепали там хората, като знаят, че ще стане бунт, ще се съберат много протестиращи на едно място и точно баш около сградите с новоизграденото 5 G, за да ги облъчат както си требе с Ковида. И като наскочат от други държави в защита на първите, пак така около площадите ще насложат устройствата и хоп :-))))))))
Нищо чудно някъде да се съчиняват и подобни конспирации.

Carbohydrate

15.06.20
13:58

няма страшно)))), забравя се....ето моя син е на 18 и не знае какво е турско робство.....не го учели.....имало е нещо, като присъствие.....та....скоро ще има родител 1 и родител 2, а не мама и тати...... И шапка им свалям на копелетата дето бият педераските шествия и се бунтуват срешу подпорни стени - хотели...... и хора с гражданска позиция..... Родината не свършва с границите на твоя имот!!!

15.06.20
14:19

казано от Гордан на 15.06.20, 13:52:

А на мен - да причинявам :D

Bart Simpson

15.06.20
15:13

Ясно кой е Бай Ганьо.

Carbohydrate

15.06.20
15:15

Петко беше написал в дневника си (да, чета го), че нямал време за тренировки, за постигането на целите си, но има време да коментира всеки един мой пост))))))...а аз наистина губя мнооого време от това, признавам си)))

Carbohydrate

15.06.20
15:29

казано от Bart Simpson на 15.06.20, 15:13:

Ясно кой е Бай Ганьо.

ако бях се писал, да речем, на името на някой известен спортист, как мислиш, дали бих бил по-.....интересен, опитен, знаещ?))) и дали щеше да има някаква друга репутация?

Bart Simpson

15.06.20
15:36

Ми всекви има тук, от анимационни герои през създатели на породи, до лирически герои от песни, та и всекви други образЕ.
Та не мисля, че ник-а е определящ, а съдържанието на писането.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.20 15:58.

15.06.20
15:41

Не знам Петко какво е написал в дневника си (като цялостно си е негова работа за какво намира време и за какво не), обаче ти напомням, че отново спамиш темата въпреки неколкократните предупреждения по въпроса. И не е въпрос на бан, а е въпрос на елементарни правила.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.20 15:45.

Carbohydrate

15.06.20
15:45

от всичко, видя само моето....? за това говоря ;), тенденциозно отношение
пуснах линк по темата, но почнаха се коментари не по темата.....

15.06.20
15:47

Виждам всички мнения, не го мисли толкова. Какво общо има това за какво намира време Петко с Короната? Та го коментираш тук? И с това, естествено и логично, предизвикваш отговори. Аз гледам причините и чак после се грижа за последствията.

Кольо ти го обясни, няма да ти обяснявам и аз.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.20 15:49.

Carbohydrate

15.06.20
15:49

ами виж на гордан и на петко, какво са написали по темата)))) е сигурен съм))

Bart Simpson

15.06.20
15:49

Брат, ще ти го кажа така:
Аз също съм страдал от това субективно чувство, но точно ти ми беше обяснил преди около четири години, че форума е като държава, която има собствен език.
Не е важно да го харесваш, а да се съобразяваш с него ако имаш желание да общуваш тук.
Не знам защо ми даде този съвет и после го забрави?
Защо ти е важно да промениш нещо, за да пасне на теб, не разбираш ли, че няма как да стане, или се променяш ти, за да се възползваш от позитивите, или ги търсиш другаде.
Малко нагаждаческо звъчи моето, но всъщност не е, просто е въпрос на лека фина настройка.

15.06.20
15:50

Какъв линк бе човек???
Трябва да си с образование 3 клас... незавършено при това,та да правиш връзка между 5G и вируса....

Carbohydrate

15.06.20
15:52

значи казваш следното:
В Англия, да речем, в фитнес форум от мега класа, един човек поства линк от статия на ББ Тийм, който никога там не е чувал и те ще отговорят като теб))))
повече е излищно да пиша в отговор....

15.06.20
15:57

казано от Бай Ганьо на 15.06.20, 15:15:

Петко беше написал в дневника си (да, чета го), че нямал време за тренировки, за постигането на целите си, но има време да коментира всеки един мой пост))))))...а аз наистина губя мнооого време от това, признавам си)))

Я виж кой съм цитирал? Къде виждаш да коментирам твой пост? 
Не те следя специално да те коментирам, не се ласкай чак толкова. Аз коментирам постове, заради съдържанието им, не ме вълнува кой ги е писал.

Carbohydrate

15.06.20
16:02

казано от Петко К на 15.06.20, 15:57:

казано от Бай Ганьо на 15.06.20, 15:15:

Я виж кой съм цитирал? Къде виждаш да коментирам твой пост? 
Не те следя специално да те коментирам, не се ласкай чак толкова. Аз коментирам постове, заради съдържанието им, не ме вълнува кой ги е писал.

но си коментирал обратното тук, медията, а не информацията ;)..... няма медия, която да пусне каквото и да е било....даже всичките разкрития, които са направени за българските политици, не са направени от нашите медии. Благодарение на такива ничтожни медии, много скрита информация достига до хората, благодарение на ютуб, фейсбук, където магнатите още не могат да контролират ....та така
да, забравих най-важното - това са хора с активна жизнена позиция, които не искат да си загубят още от свободата ;)

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 15.06.20 16:03.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1