Коронавирус в България

Прескочи до:
Bart Simpson

15.06.20
16:06

Не могат да ги контролират, брат ми, или си в друго време или си наивен.
Те са създадени за да се контролират.

Carbohydrate

15.06.20
16:10

казано от Bart Simpson на 15.06.20, 16:06:

Не могат да ги контролират, брат ми, или си в друго време или си наивен.
Те са създадени за да се контролират.

жертвоооо))))...... аз не се предавам! пука ми! Ако 3000 чернилки се сберат на границата ни с Турция, това няма да е заради това, че искат просто да ни кажат “Здравей”! Ти казваш точно това, че те просто се събират, защото ходят за гъби)))..... Преди време няма да забравя, че някой е вдигнал тревога в една мааалка медийка, за това, че до Резово се строи АЕЦ в Турция....Тогава българските политици заявиха, че не е вярно и го отрекоха - ОФИЦИАЛНО!!!!

15.06.20
16:19

Защо всички конспиратори по тема 5Г, кемтрейлс са червени, русофили и подобни. Аз така разпознах кои от приятелите ми у фейса са комунисти. Буквално пост срещу 5Г, под него снимка на Бай Тошо, Путин или клип на Киро Брейка.
Ако 5Г и кемтрейлс идваха от Русия и Путин, същите тези хора щяха с удоволствие да приемат кулите, праховите частици и подобните им, хаха.
Представям си червени лелки с лозунги “Ето, вожда Путин слага кули за да ни брани от Сорос, kleta majka balgaria”.

15.06.20
16:33

И какво ,като се строи АЕЦ до Резово???
Да не би нещо да му стане на Резовото???или на морето?

15.06.20
17:00

казано от Бай Ганьо на 15.06.20, 16:02:

... благодарение на ютуб, фейсбук, където магнатите още не могат да контролират

И двете са частни платформи и принадлежат на едни от най-големите магнати в света :D

Bart Simpson

15.06.20
17:38

Абсолютни инструменти съществуващи за да обслужват нужди и интетеси, гъвкави и широкоспектърни.
Един мъдър човек ми казваше:
Ориентирай се за обстановката според товс дали баанките рекламират кредити или влогове.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 15.06.20 17:39.

16.06.20
00:47

Аз пък не мога да разбера какво му е на 5g-то, като има 4, 3, 2, 1 (така ли се казват?), в смисъл, не е ли “свирено” вече? Ми хвърляй телефона и бягай в гората! По принцип всички индианци мразят технологията. Може и да са прави - света се променя, нещата се усложняват ... друго си е на коня (който е донесен от Европа в Америка, между другото - европейска технология) с лъка и стрелите.
Тия малоумщини тип “дай да протестираме за нещо” кога ще свършат? Когато ytube спре да плаща за брой гледания?

Carbohydrate

16.06.20
07:15

казано от Dymag на 16.06.20, 00:47:

Аз пък не мога да разбера какво му е на 5g-то, като има 4, 3, 2, 1 (така ли се казват?), в смисъл, не е ли “свирено” вече? Ми хвърляй телефона и бягай в гората! По принцип всички индианци мразят технологията. Може и да са прави - света се променя, нещата се усложняват ... друго си е на коня (който е донесен от Европа в Америка, между другото - европейска технология) с лъка и стрелите.
Тия малоумщини тип “дай да протестираме за нещо” кога ще свършат? Когато ytube спре да плаща за брой гледания?

да те питам аз тогава, защо пишеш тук възмущения, когато видиш грозни гледки, доста пътуваш и доста описваш, ми недей пиши тези неща, какво си се за възмущавал, тук е спортен форум и на кого му пука как живеем, в л.йна или в лукс)))....това е аналогия с примерът ти с коня и технологиите....но ти изразяваш своята позиция тук, нали? Всеки има право да живее. Ти не се интересуваш от нищо освен работата ти и пътуванията, примерно, но има доста неща в глобален мащаб, за които им пука на хората и които се опитват да ги чуят, но виждаме какво става.
към форума: пиша по темата и пускам нова появила се информация ПО ТЕМАТА. Който не иска, да не я чете, а който не чете, да не коментира. Иначе се превръщате в обикновени клюкарки пред блока)))))

16.06.20
07:53

Ква нова информация си пуснал???
Малоумщини на истерясали прости драскачи,не правещи разлика между дължина ,период и честотата вълната....но пък напълно наясно с влиянието на 5Gто върху имунната система.

16.06.20
08:04

Дааа, хората мислят по-глобално. Заради това протестират срещу расизма в САЩ, но не и срещу изграждането на детска педиатрична болница върху стар строеж.
Корупция, липса на здравеопазване, крадене на еврофондове, мутренски своеволия- улиците тихи.
5Г-то идва, Бил Гейт приготви ваксината, чипосване, Сорос- ей сА излизам, ша потпалА всичко, смърт да бъди.

Carbohydrate

16.06.20
08:12

Значи, първо пишете, че това са простотии и няма защо да го гледате, коментирате след 1-2 минути и никой не си направи труда да го гледа или чете до края, но ние нали знаем всичко, защото сме българи, ние сме най-най-...ще ги слушам аз, аЙдеееее)).....
Е, няма как да очаквам други коментари,))).....
П.П. Аз не споря с никой тук. Всеки си има своя идея, версия, теза и т.н. Аз просто пускам нови разкрития.
Ти ме пита как 5G се вързва с коронавируса, ами не прочете ли липсващото звено, там е написано. Ако искаш потърси информация, сподели ;).

16.06.20
08:30

Ти верно ли си помисли,че те питам,как 5G се свързва с коронавируса...ще питам теб?!-дет се бориш с 2рия принцип на термодинамиката???

Carbohydrate

16.06.20
09:03

казано от nervak на 16.06.20, 08:30:

Ти верно ли си помисли,че те питам,как 5G се свързва с коронавируса...ще питам теб?!-дет се бориш с 2рия принцип на термодинамиката???

не мога да се боря с теб, който вече е достигнал равновесие))))))

16.06.20
09:37

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 08:12:

Значи, първо пишете, че това са простотии и няма защо да го гледате, коментирате след 1-2 минути и никой не си направи труда да го гледа или чете до края....

Ако дадеш линк към “доказателства” за това, че Земята е плоска и Слънцето обикаля около нея, дали ще си губим времето да го четем?
Това е същото.

Carbohydrate

16.06.20
09:43

казано от Петко К на 16.06.20, 09:37:

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 08:12:

Значи, първо пишете, че това са простотии и няма защо да го гледате, коментирате след 1-2 минути и никой не си направи труда да го гледа или чете до края....

Ако дадеш линк към “доказателства” за това, че Земята е плоска и Слънцето обикаля около нея, дали ще си губим времето да го четем?
Това е същото.

объркал си времето....това е още преди Коперник ;)

Carbohydrate

16.06.20
09:53

BBC интервюира Бил Гейтс https://www.bbc.com/russian/features-52878763
може да се намери и на английски)))...има доста интересни неща - 04.06.2020

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.06.20 09:54.

Прости ‘ора си останааме тука у bb-team-о.

Не успяваме да проумеем връзката между 5G и Covid-19…
Нямаме доверие в най-честните независими медийни платформи - YouTube и Facebook…
Анатемосваме апостола на истината, който е загрижен за нас...

Оставаме си обгърнати в средновековно невежество.
Съдба.

16.06.20
12:15

Имат голямо основание пропагандните дезинформационни кампании - обслужват политически и икономически интереси. Най-интересното е че от където тръгна тази, там има 5G - в Москва има 5G от есента на 2019-та :) Пък и на хората им е скучно. Вярват че скорците измрели по време на тестове на 5G между 19 октомври и 3 ноември 2018, но не проверяват, че тестовете са направени месеци преди това - на 28 юни. А това с кравите във водата по време на жегите направи кърти от простотия. Дезинформацията си е сериозно оръжие

Carbohydrate

16.06.20
12:58

казано от Dymag на 16.06.20, 12:15:

Имат голямо основание пропагандните дезинформационни кампании - обслужват политически и икономически интереси. Най-интересното е че от където тръгна тази, там има 5G - в Москва има 5G от есента на 2019-та :) Пък и на хората им е скучно. Вярват че скорците измрели по време на тестове на 5G между 19 октомври и 3 ноември 2018, но не проверяват, че тестовете са направени месеци преди това - на 28 юни. А това с кравите във водата по време на жегите направи кърти от простотия. Дезинформацията си е сериозно оръжие

)), кой ти говори изобщо за тези неща, аз не съм споделял или писал изобщо за това....баси
Бил в интервюто си заявява, че 5G технологията има за цел да следи болните от коронавируса в третия свят и Индия (защо ..не знам)..Казва, че във страни с дигитална информационна система това било по лесно, да се следи за заразени посредством 5G технологията, а в страни, като Индия (той го казва), всичко било на хартия и никой не знае дали човека е заразен или не, за това там се въвеждат такива контролиращи хората устройства посредством мобилни комуникации.....и т.н.
Сега, виждате ли връзката и как ви се струва това?!

Carbohydrate

16.06.20
13:00

казва, че едно време ваксината (пиленцето на раката) е белязаният знак от 80- години на миналият век. Сега, със този вирус също трябвало да се бележат хората, които са болни/ваксинирани. И всичко това посредством мобилните технологии, в частност 5G

Carbohydrate

16.06.20
13:04

Също така, на въпрос дали ние (развитите страни) ще получат първо ваксината, заяви, че с ПРЕДИМСТВО са:
—африка и всички развиващи се страни
- техните лекари в частност и полицаи т.к. са на предна линия
- при нас са: затворници и малцинствата....и т.н.
..в интервюто е подробно казано от него

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.06.20 13:04.

16.06.20
13:15

Тук има много умни и учени хора, които правят разлика между дължина на вълна и интензитет, обаче не и да погледнат малко повече от върха на носа си. Сега ако говоря за технологии и дълготраен ефект, както и замърсяване, проблеми които се получават след 10ки години, някой ще започне да ми обяснява че проблемите идват основно от увеличаващото се населени от “кафяви” “индианци ” и тн .. Плиткоумието не изисква образование ... Поста не е насочен към никого конкретно, пиша си по принцип.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 16.06.20 13:15.

16.06.20
13:15

Баси и болния човек си...

16.06.20
13:21

Гузен негонен бяга, ти веднага се разпозна в поста. :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 16.06.20 13:21.

казано от kaloyan на 16.06.20, 13:15:

Тук има много умни и учени хора, които правят разлика между дължина на вълна и интензитет, обаче не и да погледнат малко повече от върха на носа си. Сега ако говоря за технологии и дълготраен ефект, както и замърсяване, проблеми които се получават след 10ки години, някой ще започне да ми обяснява че проблемите идват основно от увеличаващото се населени от “кафяви” “индианци ” и тн .. Плиткоумието не изисква образование ... Поста не е насочен към никого конкретно, пиша си по принцип.

Кала, с много голяма доза сигурност мога да твърдя, че твоето мнение е написано на електронно устройство, свързано с Интернет.

С по-малка сигурност мога да твърдя дори, че е написано на мобилен телефон, позващ 4G технология.

Същото се отнася и за всички, които се опасяват от възможността да ги чипосват и контролират чрез 5G.

Защо не използват димни сигнали и пощенски гълъби, за да разпространяват протестните си послания дейба :D

16.06.20
13:22

Вярно е - има такива приложения за следене на разпространението на ковид, даже и българско имаме, но като гледам колко хора са го свалили и коментарите, не мисля че върши в момента някаква работа. Ще сме с предимство за ваксина ама ... Тръмп е на друго мнение
Аз официално обявявам една безспорна истина, която до сега държах в тайна - от както се е пръкнал човека до когато се родих сме били под 4 милиарда. От както се родих станахме X2 - 8, факт! Това е заради мен, а не заради технологиите :)

16.06.20
13:25

Прав си Сашо, нищо не казвам по това,  нито защитавам едната крайност, нито другата. Това което давам за пример е използването на пластмасата и масовото и внедряване и резултатите 10ки години след това. Същото се получава и с електромобилите , обаче сега понеже е модерно и никой производител не иска да изпусне коня, всичките са на черешите, за екология и преработка на батериите, ще помислим “като му дойде времето” :) Идеята ми е че някои неща не са така черно на бяло. Сега колкото си по необразован, толкова повече изпадаш в крайности, докато за 5G може и да се смеем, пак този смях може и да излезе солен по отношение на някои други неща, особено като се съберат на куп като влияние. Е не говоря за коронавурис + 5Г

П.С - също така доста образовани и интелигентни хора не се спират да разрушават природата и то без да е необходимо. С това какво правим :)
Много просто, отиваме на Марс и тн .. :) никой не иска проблеми, а иска решения.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 16.06.20 13:27.

Carbohydrate

16.06.20
13:25

Да оставим настрана Бил, да допеснем, че е някой друг....Какво иска този и какво прави.
Иска да ваксинира цялото човечество (от неговите думи, има го документирано). Как щал да го контролира? - Отговор: - посредством мобилни технологии и вчастност 5G.
Сега, аз съм тъп човек и много се надявам на всички да им подарят айфони)))).....
Но, нещо ми подсказва, че няма))))

16.06.20
13:30

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 13:25:

Да оставим настрана Бил, да допеснем, че е някой друг....Какво иска този и какво прави.
Иска да ваксинира цялото човечество (от неговите думи, има го документирано). Как щал да го контролира? - Отговор: - посредством мобилни технологии и вчастност 5G.
Сега, аз съм тъп човек и много се надявам на всички да им подарят айфони)))).....
Но, нещо ми подсказва, че няма))))

Е този процес отдавна е известен, винаги има “по-умни” хора, които предвид тяхното “познание” за света, се опитват да налагат на останалите разни правила и начини по които да се живее, въпреки че по презумция сме свободни :)

Carbohydrate

16.06.20
13:35

страшното е не това, че има технологии, а че могат да се използват срещу нас самите. Ето, в Сащ се разгледа, както и тук в малка степен това, че ако не сте ваксинирани, тогава нямате някои права за предвижване, например. Това е също като във филма In time, който го е гледал. За сега при нас е само се е споменало...на в щатите няма да е само това. Значи първо ваксината, после следенето й посредством най-бързият супер бърз интернет с 16 000 спътника около Земята..... Ми, ти няма да пръднеш, без те да ти позволят....като не се ваксинираш, могат да ти спрат здравните права и автоматически децата нямат право на образование.... За сега звучи абсурдно, но не е фантастически, нали ...а като виждаме, че малко по малко това вече се случва,...да, не със нас, да далече от нас....Ама приказката за мишката и хората я знаем......

16.06.20
13:38

А защо според теб искат да ни ваксинират и да ограничават достъпа на не ваксинираните?

Carbohydrate

16.06.20
13:43

в САЩ има паметник, никой не знае кога се е появил и кой го е направил. 5 бетонови плочи  и на всяка е написано на 5 различни езика: английски, руски, китайски, ...другите не ги помня....Това е посланието към поколенията и пише, че Земята трябва да бъде обитавана от не повече от едиколко си човека.....цифрата беше фрапиращо малка.....

16.06.20
13:48

Да, да - а от кой ще си изкарват парите богатите :) Потребителя/работника е ценен за капитала.

Carbohydrate

16.06.20
13:53

казано от Dymag на 16.06.20, 13:48:

Да, да - а от кой ще си изкарват парите богатите :) Потребителя/работника е ценен за капитала.

спор няма, сега има такива, които работят и същата паплач, която не работи...в София в центъра има и от двата вида, ще се съгласиш....Тези, които тормозят системата, не са нужни според тях, предполагам, а тези, които работят, не се контролират....това е....т

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.06.20 13:54.

16.06.20
13:57

Викаш, “тероризма” се изчерпа като средство за контрол и сега ще сменяме тактиката

Carbohydrate

16.06.20
14:04

не знам какво предстои, как то казваш, богатите искат да станат по-богати и всичко, което те правят, не можеш да ме убедиш, че е за благотворителност и грижа към човечеството...това даже звучи абсурдно....просто наблядавам какво става и искам да бъда подготвен ..да отбележа своя глас, че НЕ искам евентуално контрол и да ми ограничават свободата,...всъщност аз не съм първият и не съм сам, просто споделям това виждане - не на отнемането на свободата, каквато и да е в момента......нали, когато съседа гори, ти гледаш да се подготвиш, пожара да не дойде и при теб....или палиш и своя имат и ба.съм му живота)))юо

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.06.20 14:05.

16.06.20
14:25

казано от kaloyan на 16.06.20, 13:15:

Тук има много умни и учени хора, които правят разлика между дължина на вълна и интензитет,.

казано от nervak на 16.06.20, 13:15:

Баси и болния човек си...

Ти погледна ли в колко са пуснати постовете...та подскачаш.
Коментара беше за Ганьо...с паметниците.

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 14:04:

.да отбележа своя глас, че НЕ искам евентуално контрол и да ми ограничават свободата,..

И кво...викаш ваксинацията е контрол ли?
Аман от елементарници,които си микслят,че ваксинацията пази тях...и те могат да решават дали да се ваксинират или не, щот другите били ваксинирани.

Мнението беше редактирано от nervak на 16.06.20 14:33.

16.06.20
14:30

Ех, тези “богати” какви са хитреци - пускат си теориите и после ще има ваксина само за тях, защото бедните няма да искат да се ваксинират. Горкия Гейтс как го изработиха - къде е тръгнал да се прави на “Майка Тереза”.
Хайде да изчакаме малко, защото ваксина няма, както и няма смисъл от протести срещу извънземната инвазия. А паметника в Джорджия изглежда е построен през 1979 година в разгара на студената война.

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 14:04:

...богатите искат да станат по-богати и всичко, което те правят, не можеш да ме убедиш, че е за благотворителност и грижа към човечеството...това даже звучи абсурдно...

Между нас да си остане, но не съм сигурен, че във форума има човек, който има желание да те убеждава в нещо... каквото и да било.

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 13:35:

...Ми, ти няма да пръднеш, без те да ти позволят...

Ти и сега не можеш да го направиш без да се разбере точно на какво мирише. Справки - малко повече наблюдателност към “независимите” Google и Facebook.

казано от Бай Ганьо на 16.06.20, 13:35:

като не се ваксинираш, могат да ти спрат здравните права и автоматически децата нямат право на образование....

Изчакай, моляте, да си опукам едни пуканки, че този филм ми е интересен!

казано от Dymag на 16.06.20, 14:30:

А паметника в Джорджия изглежда е построен през 1979 година в разгара на студената война.

Объркал си се... :D ...построен е преди 40 дни, не преди 40 години! :D
Бил Гейтс (очевидно чрез повсеместната ОС Windows по 5G-каналите!) е манипулирал данните в интернет!

Carbohydrate

16.06.20
15:17

Как вее, Бил каза, след 2 години приблизително....няма спътници горе още))), няма 5G….

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1