ॐ Дзен на интервали ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

01.06.20
17:12

Dok…. ➕?
😄
Еееее, сори че ти потъпках, сладурския пост.
Моля всички четящи да се върнат на предната страница. 🙂

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 01.06.20 17:25.

Т. Тодорова

02.06.20
19:44

Василий, да, майна, ако не беше ти, ся щях да имам 60 лайка повече, а из форума щяха да се реят поне 44 новосъздадени ангели, блъскащи се по прозорци и стени, щот се заслепили от неповторимата ми аура (след като са се родили от нея, разбира се, да няма обърквания как са се създали). :D

Ни съ притеснявай, мола т’са. :)

02/06/2020

8 часа сън и пак се събудих без да имам желание да се събуждам. Нервна съм една такава, като пред мц, а не съм, с главоболие. Слушам чехличките на Камен по паркета, чувам как диша кучето, как си говорят хора под прозореца ииии.... и ми иде да ги удуша всичките. :Д

Храната е бая, много съм умряла от глад. Глей ся:

- 1/2 купешка баница със сирене, само дето нямаше сирене вътре (80г беше нещото и хич не съм очарована)
- 2 яйца на очи, малко масло, кашкавал, домат
- парченце кекс, сладолед
- варено пиле, малко пилешка супа
- царевични... абе, кат’ на Роньо царевичочките :), бри
- миди, домат
- хуск един-два пъти през деня

До мидите е включено в сметката от скрийншота, само че сега планирам още две-три царевични блокчета с нещо кашкавалесто. А за нещо сладко пък умирам.

3.5л вода + 500мл чай

Движение:
12к крачки + тренировка

Тренировка:

12х1 тяга @60кг, през 10 секунди
10х2 суинг @20кг, през 5 секунди
12х1 лег @30кг, през 10 секунди
10х2 суинг @20кг, през 5 секунди

Хоризонталните набирания ги пропуснах, щото нямам особен пауър и беше достатъчно, че се наритах зверски, за да направя дори това по-горе... в 17:30, което за мен по принцип си е пълен абсурд.

О, забравих да кажа, че вчера крачките станаха 20к.
———————————————

Сега се оправям и се ориентирам към леглото лека-полека, че утре ще съм пак с малката :)

А къщичка придобива цвят лека-полека. :) Наживо е доста по-приятен, камерата на айфоня за нищо не става.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.06.20 20:00.

Т. Тодорова

04.06.20
19:00

03/06/2020 - 04/06/2020

Не ми се описват храните, затова ги качвам в скрийншот.

Не съм тренирала и двата дни, но вчера 22-3к крачки + 50 етажа, днес ... е, днес по-скромно, но такъв беше денят и са само 10к крачките. Имахме малко работа тук-там, пак висене по институции, жега иии реших днес да си почина следобед.

Вчера с малката беше много готино пак, много ме освежава това дете. На 1 юни раздаваха близалки и разни други дреболии на децата в супермаркета и много искаше да си вземе, но трябваше първо да идем до пощата.

Та, чакаме на опашка в пощата:
- Сега ще идем ли до Лекси за близалка?
- Ще идем, нали ти обещах.
- Хм... ама аз трябва да взема и за Василенка (14г, хъхъ), че нали ще ходя при нея после... Хм... Аз ще взема да ги излъжа, че имам по-малка сестра, при която отивам, за да ми дадат втора близалка!
- Ралче, а дали няма да е по-лесно да купим близалката за Василена, вместо да съчиняваш истории?
Пляскане по челото със замах, завъртане на пръстите на единия крак и с глас на анимационен герой (какъвто сериозно си мисля, че е :Д :Д :Д)
- Ейййй, бе, Доретчеееее, колко си права! Къде съм тръгнала аз да се правя на палячо за една близалка?! Мале, малеееееее.....
Цялата опашка:
- LOOOOOOOOOOOOOOOOL :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.06.20 19:06.

Т. Тодорова

05.06.20
15:52

05/06/2020

Събудих се в 6, мъчих се да спя до 7, станах издомакинствах на бързи обороти, грабнах ушатия и драснах към свеки.

Сега за първи път сядам, даже мисля да дремна един час - и одеве имах такъв план, ама не ми се получи.

Храната:
- кафе с лешниково мляко
- млечно-кисел десерт с мюсли и шоколад
- череши
- бургер с питки от хуск, яйца и сирене, а между тях - малко крема сирене, домат, телешко кИфте, слайс някакъв салам с подправки за... щях да кажа, че е за специфичен аромат, ама е по-скоро свинщина 😃; изобщо не съобразих диаметъра на питките с този на кюфтето - хич не е красив, ама го напраих на гифче в името на Свинята Майка и Бога на Мазнината :D
- едно мини кремче от онези, които правя тук - доктор Йоткер бяха май - банан с шоколад... 60-70г може би, не е включено долу в сметката
- костен бульон с лимон и люто
- доза изолат - скоро изхвърлих една купчина такива тъпотии и миналата седмица намерих кутия с неизтекъл срок....

Поне 3л вода
——————————-

Движение:
Поне 15к крачки + 5 пъти до петия етаж + 30 минути нагоре-надолу по една табуретка :), че тук друго нѐмам.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.06.20 16:03.

Т. Тодорова

18.06.20
15:10

Тъй като зачезна, значи нещо не е наред. :)))

Отбивам се да се похваля с много добро меню и солидно движение, но тотална липса на тренировки. Няма да се оплаквам в подробности, да не натежава и моя вайб във форума :), но така или иначе лека-полека нещата се връщат към каквото трябва да са.

Жегата е нещо, с което нямам представа как да се справя, а е жесток тормоз - вървя си и ми се припада...

За движението - обикалям като кон, търся си по-стръмни улички, стълби и тъй натам. За пример давам и факта, че когато сваря да остана цял ден вкъщи, до ранния следобед нацъквам 10-12к крачки, което показва, че изобщо не сядам - сега даже ми е странно, че стоя на компа и си цъкам. :D

Много се зарибих да готвя и непрекъснато го правя - меса, риби, манджи, салати, дресинги, десерти, полудЕх. И за кучетата полудЕх с това суровоядство, и май ще купувам фризер, хъхъ. Днес ядоха за първи път агнешка глава, която не знам как ще им взема втори път, че частта с раздробяването е... Декстър чушки да яде. :D
Голяма касапщина пада, обаче за два-три месеца и двамата влязоха в супер форма, а прахосмукачка вече мога да пускам и през ден-два, вместо сутрин и вечер.

Къщичка и тя върви прекрасно засега. Така, де, върви и изглежда добре отвън. Вътре бая мизерии има по работата на картонаджиите, ама дет’ се вика - с толкова пари, толкоз. То и в апартаментите ни е криво до безобразие всичко, може и да е такова просто модерното строителство.

Чакам си от няколко дни и програмата за копирайтинг обучението, ръцете ме сърбят. Рядко така се вълнувам, но когато се, нещата се забавят задължително. :D

Ей ви едно Доренце - с Майкъл и с папагалът Янко, и с безумната прическа, причинена от баща ми. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.06.20 15:11.

Т. Тодорова

20.06.20
12:29

Вчера и днес няма да имам 10к крачки, че много други работи трябва да се свършат. В понеделник се връщам към лостче, пудовка и интервалки.

Похвалвам се, че покрай интервалстването пулсът ми в покой е паднал от между 74 и 78 - чаааак на между 65 и 68. Пак е висок, но ще го смачкам, не мога да го търпя това чудо цял живот.
——————-
Натиснала съм фрийленсърския свят и се получи много забавно преди малко, щото съм кандидатствала за няк’ва работа на чат на български и на английски, и ми се обадиха да ми обяснят, че с тоя изказ, естественост и чувство за хумор, което съм проявила в апликейшъна, съм веднага наета да работя на еротичната им чат линия. Много съм била подходяща за “вълшебния свят, който се опитват да създават за техните клиенти.” :D :D :D
Хахаха. :D Викам - sounds lovely, ама шъ пропусна кариерата на виртуална тутурутка. :)))

Изумена съм иначе колко много работа има за хипита като мен. Хъхъхъ.
———————

Храната:
оризовки, бри, поширано яйце, пиле, накъсана салата от няколко вида зелении, краставица, авокадо, дресинг от мед, горчица, подправки, зехтин;

Привечер ще се виждаме с едни приятели в кварталната кръчма - не знам там какви ще ги дъвча, в тая жега особено... няма да е нещо тежко.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.06.20 12:29.

20.06.20
12:55

Как се справяш с “безалкохолния” чалиндж ? При мен беше тегаво първите десетина дни, сега по се трае :)

Т. Тодорова

20.06.20
13:29

Не е драма, но го счупих на два пъти за последните 20 дни, но без инциденти, с много малко количество.

Резултатът беше страшен стомашен дискомфорт и от известно време откровено ми е “бля” мисълта. Много сода с лимон пия обаче. :Д

Установих, че така се “успокоявам”, и го отчитам като голям проблем. Затова си удължих срока до на К. рождения ден и няма да пипам нищо алкохолно, а успокоенията си ги подбирам от малко по-друга естество. Книжка, кучешки форуми и занимавка с животинките, разходка, медитация, готвене - чудесно работи, няма калории, не надува тумбака и сънят е по-друг.R

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.06.20 13:53.

20.06.20
17:25

И аз се записах в Точковото предизвикателство, но се издъних още в началото ? ?
С бирички де, аз друго алкохолно не употребявам.
Вие сте някакви герои, наздраве за вас ?

21.06.20
15:48

казано от Atom на 20.06.20, 17:25:

И аз се записах в Точковото предизвикателство, но се издъних още в началото ? ?
С бирички де, аз друго алкохолно не употребявам.
Вие сте някакви герои, наздраве за вас ?

Ако смяташ, че бирите не се броят, значи не си готова за такова предизвикателство.

Да поясня - и аз не съм. :)

21.06.20
16:01

Брои се, разбира се.. Затова казвам, че съм се издънила☺️

Т. Тодорова

21.06.20
18:58

Червенокосото зло само ми размъти мозъка с едни безалкохолни бирички, мотивацийка, ала-бала и накрая захапа шишенцето. :D Но коя съм аз, че да я съдя... :)))
——————————————

Снощи беше тежко. :)
Изпих някаква бройка безалкохолни бири - ми то няма напиване, бе! Патешки сърца, сиренца... Много е приятен тоя ресторант “Райя”, мога да си плюскам там до сабахлен :D, ама идеята беше да замезим набързо и да си ходим.

Днес хапнах две принцеси, обикалях навън до към 14:00, набутах 4 бисквити “Траяна”, малко бри с оризовка и сега съм на мурсалски чай със сок от касис. Много ми допадна какво са направили Олимпус със студения чай, ама моят е по-як.

Пак съм като прегазена, не мога да се събера просто. Не съм болна, уж нищо ми няма, а все едно ме е блъснал влак. Знам, че мрънкам, ама т’ва се не трае вече.
К’вото е, де, жива-умряла, утре сутринта стартирам с тренировка - поне да не мра дебела.
———————-
Много ме кефи да си цъкам снимките - едната е от 2012, а другата, дето сме с мойта ненагледна любова, сигурно е... 2008? Хъх.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.06.20 18:59.

Bart Simpson

21.06.20
19:01

Ма мноу си убава, ва.

Т. Тодорова

21.06.20
19:24

Амчи къ, хъхъхъ.

Цък:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.06.20 19:47.

22.06.20
15:42

Има шанс червенокосото зло? да се яви в Пловдив за няколко дни, та може да направим едно виждане. Предупреждавам, че косата е ординарнокестенява вече, непретенциозно рошава (без да е особено много проскубана), самата собственичка е малко (дали??) невротична, функционираща на кофеин и жилибон. Но с големи планове и добро сърце ? За капак имам конюнктивит, но ако не изгъчим толкова бири, че да делим една възглавница, всичко ще е наред ?
Ако офертата те привлича, ще ти пиша в другия ни чат, строително-ремонтния ?

Т. Тодорова

22.06.20
19:30

казано от Atom на 22.06.20, 15:42:

Има шанс червенокосото зло? да се яви в Пловдив за няколко дни, та може да направим едно виждане. Предупреждавам, че косата е ординарнокестенява вече, непретенциозно рошава (без да е особено много проскубана), самата собственичка е малко (дали??) невротична, функционираща на кофеин и жилибон. Но с големи планове и добро сърце ? За капак имам конюнктивит, но ако не изгъчим толкова бири, че да делим една възглавница, всичко ще е наред ?
Ако офертата те привлича, ще ти пиша в другия ни чат, строително-ремонтния ?

Злото в каквото и да го боядисаш... ?

Гледате ли я как ме омайва - па рошава, па с нервни проблеми, жилибон, очни инфекции, възглавници, въшки - човек ще си каже “въй, каква либоф”, а всъщност само иска да ме сурне по наклонената плоскост. Тая, дет’ води към басейна с бирата. Хъхъ.

Силве, майтапът настрана, ще се радвам да те видя, т’ва ясно, ма до 20-ти юли няма да барна и капка, даже безалкохолна.
—————————

Днес:

12к крачки, раздвижване с пудовки 15-20мин, суингове основно. Не се чувствам по-енергизирана :), по-скоро искам да се льосна и да спя като прасе.

Мощно храна:
- мурсалски чай с касис
- голямо кюфте от едно яйце, кайма, кашкавал, хуск и подправки, краставица
- една чушка, пълнена със смес от яйце и сирене, и изпържена (правих за свеки и бабата, не знам как ми хрумна и не издържах да не измуам една, обожавам), неовкусена салата от домат и краставица, и магданоз
- таратор, две чаши
- бисквити Траяна
- две принцеси от бял ляп, свински бут, кашкавал и домат
..... шоуто продължава, планирам още таратор.... Aко падне нещо сладко, няма да се цупя, но дано не пада. Е, Божа работа, де... ?
Предлагам да ми идва вече, щот’...
——————————
Чък Бо̀рис се опитва в голяма беля да ме вкара - има един алабай, който вървеше преди пуснат, докато беше 50-60 кила ?, сега е сигурно 80-90 (огромен е, огромееен) и тая малка невестулка пак се напъва да ходи да го дави?!?!?!? То и онова с характер, мани.
——————————-

Звъннаха от пОлса да ми кажат, че членството ми е изтекло и тряа да подновя на новите им турбо оферти. Викам: не е изтекло, прекратено е. ?

Та днес Кольо беше постнал добро напомняне, че си реших проблема с потните лостченца и лежанчици. ??

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.06.20 19:31.

Т. Тодорова

23.06.20
13:18

- кафе с мляко х2
- чипс от лимец - 90г
- 2 с.л. кисело мляко 3.6%
- една ципура, зелена салата с някакъв лек дресинг
- мурсалски чай със сок от касис
- вечерта, ако се оправим навреме със задачите, ще скочим на рожден ден до Красново и там - скара, салати иии... не знам как ще стане с трезвеността, може би ще си занеса от тука от студения чай :Д

Без тренировка, 10+ к крачки

Якото е, че и да успеем да отидем, ще трябва да се върнем по нощите, щото тук няма кой да поеме квото има за поемане. Не знам кога ще стане т’ва да можем да отидем на почивка или поне за 2-3 дни някъде, без притеснения и ангажименти.
Луда работа. Мрън, мрън мрън. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.06.20 13:18.

Т. Тодорова

24.06.20
18:00

Прибрахме се снощи към 2, както заспивах права, така се облещих, че четох един друг форум до 4 и сутринта в 10:30 се надигнах.

Така се наядох вечерта там, че по-добре да се бях напила, честно. ?

Ма то на тоя зелен двор, борове, рози, хладно, кученца търчат напред-назад, навеси, камини наоколо, скачащи жаби по плочките... ? Няма по-готина обстановка.❤️

Вече и малкият брат на К. удари 30-така, и занапред едва ли някога ще има семейно парти, дето да не е на маса, на зелено и с основна цел “айляк”. ???

От барбекюто:
- Прасешки шиш със зеленчуци-
- Част от голяяяям котлет
- Кюфте
- Тиквички
- Лук
Останалото:
- салата от божествени домати, розови, белени, краставици, чушки
- Малко хляб
- Две парчета малиново-еклерова торта
- Литър-литър и половина вода

???

Човек ще каже, че някой би си взел поука, ама и днес се напрасках.

Денят стартира в 13:00, малко задачи по институцийки, после среща с майка и счетоводителката, то взе, че дойде и любимият, ииии...  заседяхме се. ?

Храната днес:
- Закуска: кафе с мляко, една ситна принцеса
- Обяд: филе от сьомгова пъстърва със заленчуци на пара и сос холандез, 3-4 боцита пресни пържени картофи, малко розов домат, малко сирене иии домашна торта в чашка ?
- Вечеря: патешко бонфиле, мариновано с портокали и подправки, зеленчуци на грил (за пръв път пипам патешко вкъщи, изобщо не знам ще го приготвя ли като хората, ама кот’ доди - поне на кучаците им харесаха патешките шии и воденички... и глави ?, а на мен ми идват малко в повече варварщините покрай тоя тип хранене)
- Водичка много, мурсалски чай с касис, чай от лавандула и розмарин ❤️, лимонада от сода, лимони и ментови листенца

Движение:
- 15 минути пудовки
- 10+ к крачки

Заслушах се и аз в Сашовия съвет към Мария, и реших като не съм тренирала кажи-речи две седмици, да не си давам много зор първите няколко дни. Предния път след мега застой се метнах на интервали, допълнително кардио, 20+к крачки, наклони, стълби и тъй натам, и резултатът след 10-12 дни така беше 2 седмици в бокса.

Щеше да е още по-разумно, ако и не се тъпчех като битолски просяк.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.06.20 18:17.

Т. Тодорова

25.06.20
21:23

Днес станах като нормален човек - в 6:20. Тъй стана, че трябва да мия малко прозорци по обектите - ония гадини пищят, че искат повече работа, за да взимат още по-големи заплати, ама ако може работата да е такава, че да си личи по-малко, ако не я свършат. :))

Как да е, опраихме се до 10:30 с каквото имаше предвидено за деня, голямо търчане му ударих по стълбите, че нали хем съм прасенце, хем изпитвам ужас от асансьорите в старите сгради. :)))  Нещо, което намирам за сериозно - страхът ми от високо се е обострил до положение... бе не ми се обяснява, ама т’ва е сериозен проблем, който не знам как би могъл да се разреши.
——————-

- кафе с мляко, литър и половина вода, литър мурсалски чай с касис

- малко домашен бабек с резене.. дано отговаря наистина на критериите за домашно приготвен :), оризовка
- оризовки, 2бр, крема сирене
- 1/2 резен диня, 30-40г домашно козе сирене, за което също се надявам да е читаво, ама беше като тухла ?
- 5-6 желирани бонбона във формата на мишки, наподобяващи консистенцията на маршмелоу, с опашки от класически желирани червеи ? - евала на дизайнера, нищо по-издържано откъм естетика и концепция не би могло да има за клетото деЦко око
- една бяла филия с бри
- сьомгова пъстърва с билки, малко домашен хумус, домат “биволско сърце”
- чудя се яде ли ми се ред шоколад, не мога да преценя съвсем, ама това значи, че по-скоро не
—————————-

11к крачки, не знам колко етажа изкачени, ама не малко, разпъване, клякане, навеждане, носене, суинг и обръщане с пуш в интервал за десерт.
——————————

Рибата ми прилича на т’ва, дето кучетата ще го изпъцкат утре след като си изядоха тяхната лицеприятна манджа.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.06.20 21:42.

25.06.20
22:31

Сори...ама кучешкото е по-готино.

Т. Тодорова

25.06.20
22:44

казано от nervak на 25.06.20, 22:31:

Е, кво сори, аз да не съм сляпа ?

Даже я оприличих на кучешко л*йно със спирулина. ???

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.06.20 22:47.

26.06.20
09:08

казано от Т. Тодорова на 25.06.20, 22:44:

казано от nervak на 25.06.20, 22:31:

Е, кво сори, аз да не съм сляпа ?

Даже я оприличих на кучешко л*йно със спирулина. ???

Е ако съответното е продуцирано от храната от снимката....може и да е по-здравословно ... със спирулината???

Т. Тодорова

26.06.20
09:28

Еми, майна, пишеше да смеся подправките, лимона и зехтина в блендер, с получената паста да намажа рибата и да я изпека. Нямаше обяснение на какво ще заприлича. ? За ядене определено става, ама и аз не се радвам на грозновата храна.

Жалко, че не е варен картоф, да го минеш с пасатора и да се опраи работата. ?

Т. Тодорова

26.06.20
12:11

Почти никакъв сън - жега, купон, който почна в 12:00 и свърши към 3:00. Ама не приятен купон с приятна музика, а гледане на някакъв мач и животински крясъци през терасата, спонтанни такива. ? Щях да ревна по едно време, ама мина, де.

В малкото часове, в които спах, сънувах разни тра-ля-ля неща, като дегустация/наплюскване със сладолед в компанията на Саня (щот кой друг би се навил да опитаме 30 вида сладолед ?), после майка ми ме викна весело: “Гледай, бе, кученце!” - кученцето се покатерило и легнало отгоре на един висок зид, аз го гледам в муцуната - то кафява коза с бели кичури тук-таме.... ? Якото беше, че тая коза говореше. ?
————————————————-

- кафе с мляко
- “домашна” луканка, 30г содена питка с лимец, малко песто
- риба със салата и хумус, и може би кисели краставички, че нещо много ме е ударила музата за тях
- за вечеря - яйца със сирене, салата, оризовки или содена питка

- вода, чай със сок от касис, лимонада от газирана вода, лимон, мента

Има голяма вероятност за диня и боровинки. ?

Много крачки, много жега и много търчане покрай свеки. Нямам сили за пудовки и лост.
———————————————-

Свърших си работата в пощата, влязох в магазина да напазарувам и ми хрумна да купя една кутия хубави бонбони на момичетата, които ме обслужват в конкретния клон. Купих, занесох, викам - би ли дошла замалко до вратичката - давам там бонбоните, благодаря, че са и двете винаги толкова мили и готини, и таз ми ти жена кат’ се изчерви, па като рипна, изскочи през вратата, прегърна ме, кикоти се една такава, щеше да ревне - бе като малко дете. А тя е по-неконтактната по-принцип и преди я заобикалях много старателно. ?

Много готино ми стана и се бях ухилила като зелка по целия път до вкъщи. Който не е дълъг, де, но все пак минават хора.?
По принцип не си умирам да ме пипат, обаче за такава сърдечна прегръдка съм готова да подтисна и най-дебелия от всички бурсуци, които се крият в мен. ?❤️

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.06.20 12:15.

26.06.20
12:27

казано от Т. Тодорова на 26.06.20, 12:11:

... (щот кой друг би се навил да опитаме 30 вида сладолед ?)...

Само предизвикателства в този дневника ... :D

Мнението беше редактирано от Splash на 26.06.20 12:29.

26.06.20
13:34

казано от Splash на 26.06.20, 12:27:

Това наведнъж ли, или има някакъв срок за изпълнение на нормата? ?

Т. Тодорова

26.06.20
14:02

Голям си образ и ти. :Д

Стягай колана, следващото е някакво орязване на въглехидратите, което още не съм измислила, щото динята вече е вкусна... :Д

казано от Margi на 26.06.20, 13:34:

Това наведнъж ли, или има някакъв срок за изпълнение на нормата? ?

Броят на видовете сладолед ли имаш предвид или супер тежките предизвикателства? :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.06.20 14:05.

Т. Тодорова

27.06.20
13:27

Станах в 6:15, преместих се у нашите, уж да пия кафе с маман и заспах на дивана до 7:50… Хъхъ.

Движението днес: 15к крачки, 20 минути интервално кардио следобед.

Храна:
- една малка содена питка с крем за мазане с риба тон от Лидл - много вкусно нещо, съжалявам, че не си взех повече
- салата, айрян
- диня, меко козе сирене
- поширани яйца, пълнозърнеста содена питчица с натрошено козе сирене, грилнати аспержи

Чорбаляци:
- 1.5л вода с лимонов сок и мента
- 500мл сода
- 500мл зелен чай с портокалови и мандаринени корички
Това като минимум, може и повече да е.

Вчера съм изпила към 7 литра течности.
——————————

Днес бях да ми накипрят лапичките и... баси, ученичките с какви маникюри се разкарват... Може и да съм лелка, ама не бих позволила на 13-годишно говно да ми се подмотква наоколо в такъв... вулгарен вид, че и да ги плащам тия дивотии. :)))

Но пък много си харесвам моите. :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.06.20 13:28.

Т. Тодорова

28.06.20
20:41

- две кафета, чисти
- 100г котлет от сьомга, оризовка, крема сирене
- 4 принцеси с кайма и кашкавал ?
- 40г сладолед + малко фъстъчено + какаови зърна
- диня, доволно
- 2л вода, 1л зелен чай, студен

20к крачки в комбо с мъкнене на разни работки и стълби.

Пак съм на ден 40 от мц. Втф?
——————————-

Мемето пръска ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.06.20 20:43.

03.07.20
15:33

казано от Т. Тодорова на 28.06.20, 20:41:

Мемето пръска ?

Трябва да помоля за разяснение, че нещо ми убягва явно. :) Нито текстът ми говори нещо, нито кифлата на снимкта. :)

03.07.20
15:47

Защото не следиш творчеството на Ананас Сополев, Писко и компания и най-вече на вечната Гери Никол и емблематичния припев: “Направо ги убивам, пръскам”.

Т. Тодорова

03.07.20
18:53

Боби, пишем те късметлия. ?

Бомбър, кой е този първият титан, когото си споменал?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.07.20 19:04.

03.07.20
23:50

Един биг брадър агент и псевдо рапър, за който се твърдеше, че е бой той на Мария Илиева. Аз лично съм го кръстил така, иначе името му е Атанас Колев.

Т. Тодорова

04.07.20
08:17

Аха... Не съм изпуснала много значи. Б*си, как се радвам, че не гледам ТВ - почти 15 години съм чиста. :))))

04.07.20
10:30

Явно не слушаш радио и не ползваш Интернет.

04.07.20
10:37

казано от Brown Bomber на 04.07.20, 10:30:

Явно не слушаш радио и не ползваш Интернет.

И аз не знаех кой е , сложил съм си филтър в тубе-то да не ми излизат неща от България а във фб никой от лист-ът ми не споделя малоумщини.
Помня времето когато бг продуцентите още не знаеха за съществуването на Ютуб, бяха прекрасни година и нещо.

Т. Тодорова

04.07.20
11:01

За ТВ-то го казах във връзка с брадъра.

Иначе си ползвам това-онова, но  съм направила така, че да ми излизат само приятни за окото и ухото неща. :)

04.07.20
12:27

Да, пълно е с олигофрени по всички медии. Аз например не знам нито един инфлуенсър, нито западен нито български, а има много зарибени хора.

Нямам и не ползвам Фейсбук от 10 години, но там е шит, който няма как да филтрираш напълно.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 04.07.20 12:29.

04.07.20
12:46

казано от Brown Bomber на 04.07.20, 12:27:

Нямам и не ползвам Фейсбук от 10 години, но там е шит, който няма как да филтрираш напълно.

“Интернет” е толкова счупен и токсичен, дори не виждам смисъл да се коментира. Кликове, лични данни, реклами, лайкове ... сейм шит без значение от платформата. Липсват ми myspace и времената в началото на reddit.

Edit: ино времиии и салама беше по хубав :D

04.07.20
13:16

Едно време какъв Фейсбук имаше....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1