Част втора ...

Прескочи до:

24.06.20
08:21

Потърси на Erwan le Corre .

24.06.20
19:33

Днес около 30-35 набирания. Час и нещо планинско. Намерих си точния камъм за тяга. Изморих се в интерес на истината. Сега отварям бутилка изстудено  пепси и сядам на терасата да ям пълнени тиквички с кайма и сирена.  Общо взето е това.

27.06.20
16:30

Тези дни имах доста ангажименти и нямах време за дневника , а и форума като цяло. Иначе си ям малко и се движа много. Взех ежедневно поне по един път да качвам върха от най-стръмната част. Дневно приемам около 2500-3000 калории, като изразходвам може би над 4000 на ден. От малкото храна и многото движение съм свалил три кила ( и не , не е вода) последните 5-6 дни. Днес планинско от рано сутринта до към обяд. Доволен съм.

Нямам никаква техника. Изглежда лесно и леко, но на мен ми е доста зор, но и кеф:

28.06.20
14:55

Днес реших да направя малко по-къс маршрут, като отделя време за за слизане и изкачване с елементи на скално катерен по доста по-изискващ терен от обиквновения. Качих се до върха и започнах да слизам по скалистата част , след което я изкачих. Слизането беше доста бавно и натоварващо, че секунда невнимание и си се пребил. Дори и за мен, който имам вече доста опит с такъв тип терен си е рисковано. Иначе се натоварих добре. Правих си дневните занимания с камъни, отделно се набирах и правих лег, тоест неща които правя всеки път и не е необходимо да ги споменавам толкова. Не мога да спя изобщо тези дни. Заспивам около 2:30 и се събуждам в 4, в 5. Утре ме чака натоварен и преполагам( направо съм си сигурен) доста  изнервен ден. 
Поне в момента виното се охлажда в хладилника . Тестото за пица  се бърка в машината и чакам само да се появи вечерникът и ще се плюсна на люлката на терасата.

Мнението беше редактирано от I`M на 28.06.20 15:03.

29.06.20
22:01

Сутринта се събудих в 4:48ч. и навън вече беше взело да се развиделява. Почудих се дали да не излезна за едно бързо изкачване  , но реших че докато се оправям най-вероятно ще събудя жената и децата,та се отказах. Оставих го за вечерта. Голяма грешка. Излезнах около 18 и щях да пукна. Як пек и жега. Може би едно от най-бавните ми изкачвания. Въздухът не ми стихаше и имах чувството, че е паднал от дробовете в корема. На 2-3 пъти бях на повръщане и не знам от къде намерих сили да се кача, но се качих макар и с около 10 минути по-бавно от обикновено.
Изнервен ден. Не ми се влиза в подробности...
Взимах сладолед на децата и попаднах  протеинов сладолед на клечки. Стана ми интересно и купих да го опитам, та днес не съм правил. Не е лош. Хапнах стабилно иначе.

Мнението беше редактирано от I`M на 29.06.20 22:20.

30.06.20
22:19

Буквално преди двадесет минути се прибрах. Напоследък все някакъв проблем ми изкача. Я битов, я с колата , я работен. Нещо като тръгне повлича кво ли не със себе си. За първи път от много време нямам излизане в планината, а се чувствам супер изморен и изтощен. Явно на мен ходенето ме зарежда. Храната и тя е една никва  - Домашен сладолед, парче домашна пица, две принцеси и един домат. И за първи път от няколко дни ми се спи, а трябва да поработя поне час -два преди да легна.

Мъча се да стягам мускули в огледалото, но има още много хляб да изям или май има още много хляб да не ям :)

Мнението беше редактирано от I`M на 30.06.20 22:21.

30.06.20
22:22

Имаш физика като на Вин Дизел малко :D

30.06.20
22:36

казано от Боян на 30.06.20, 22:22:

Имаш физика като на Вин Дизел малко :D

Направо сме като две капки вода :)

Dydo

30.06.20
22:55

Хехе, има да те гони. За снимките на филми и фотосите за позинги го докарва. Ама другото време махни мазното, ама мускула е заминал.

Мнението беше редактирано от Dydo на 30.06.20 22:55.

30.06.20
23:11

казано от Dydo на 30.06.20, 22:55:

Хехе, има да те гони. За снимките на филми и фотосите за позинги го докарва. Ама другото време махни мазното, ама мускула е заминал.

Е то и аз като се снимам за форума съм подготвен иначе между различните “фотосесии”  за дневника го давам в по- свободна и кръгообразна  форма :)
Дидо, човека е вече над 50 и не си дава много зор. В първите части на яростните , в рекетьори и Ридик си беше в много добра форма.

01.07.20
22:00

Днес отново доста търчане нагоре-надолу. Смятах да направя един лег, но не ми останаха сили и желание. Към 5 се хванах да качвам върха и откровено щях да пукна. Аз хич не търпя на жега , а при 34 градуса ходенето по чукарите беше супер неприятно. Къде се подпирах, къде преплитах краката , къде изплезвах език, но си се качих. Време не съм гледал.
Откарах само на едно хранене( три яйца, сирене, домат, две “руси” принцеси, литър пепси и литър сладолед) и утре отново ще съм много гладен от сутринта. Трябваше да хапна повече, но нещо никакъв апетит нямах. Изнервен съм покрай работата и лични събития , които следвва да се реализират скоро - или поне най-искрено се надявам. Не съм от най-търпеливите и чакането ме изнервя.
Изморен съм много. Работа, гледане на децата и пак работа, радвам се че поне успявам да вмъкна ходенето в планината един път дневно. Сутринта станах в 5 :12 , но ме домързя да излизам. Въртях се малко в леглото и пуснах лаптопа поне да поработя.

Градинката се движи добре. Малко късно сяхме, но лека -полека зреят зеленчуците.

Мнението беше редактирано от I`M на 01.07.20 22:03.

02.07.20
03:14

казано от I`M на 01.07.20, 22:00:

Днес отново доста търчане нагоре-надолу. Смятах да направя един лег, но не ми останаха сили и желание. Към 5 се хванах да качвам върха и откровено щях да пукна.

Градинката се движи добре. Малко късно сяхме, но лека -полека зреят зеленчуците.

Къде се катериш, ако не е тайна? :)))

02.07.20
05:47

казано от Joe Musashi на 02.07.20, 03:14:

казано от I`M на 01.07.20, 22:00:

Днес отново доста търчане нагоре-надолу. Смятах да направя един лег, но не ми останаха сили и желание. Към 5 се хванах да качвам върха и откровено щях да пукна.

Къде се катериш, ако не е тайна? :)))

Асеновградският балкан и околията . Наоколо има доста върхове около 500 м.н.( ако не се лъжа “Кутра” май е най- високо с малко над 500 надморска ). Към всеки връх има множество пътеки (по- дълги , но по-леки и по- къси, но много по-стръмни). Вече за уикенда , ако има повече време - вариантите също са повече.

02.07.20
16:51

Днес станах в 04:30 и след като се повъртях малко в леглото се вдигнах и излезнах за разходка. Определено рано сутринта е друга работа. Едно, че духаше един приятен разхлаждащ ветрец. Друго,че ветрецът разнасяше уханието на най-различни дървесни аромати. Иначе се напънах доста. Без почивки, с темпо, което не мисля, че можеше да бъде по-бързо( от моя гледна точка) и се качих за 32:03 минути. Мислих си, че ще падна под 30, дори и 29:59 минути щеше да е супер. Имам спомен , че преди години съм се качвал за под 30, но следе тази сутрин взех да се чудя, дали пък не се бъркам. На върха - тяга , обръщане и раменна преса с камък. След това направих три пъти търкалянето на големия камък(като на клипа от преди няколко поста). Техниката определено вече е малко по-добре.
Сега ще направя един полулег и може би ще отскоча за още един тур в планината, въпреки че след излизането сутринта първоначално не смятах да се моря и в жегата, но взе да ми идва желанието и най-вероятно ще си излезна. Общо взето е това....А да кажа нещо и за килограмите- паднах под 95 , за около 10 дни съм свали 4.5 кила.

03.07.20
15:23

казано от I`M на 02.07.20, 05:47:

Асеновградският балкан и околията .

Асеновград не е ли в подножието на Родопите? Какъв Балкан?

Мнението беше редактирано от Boby_ на 03.07.20 15:24.

03.07.20
15:57

казано от Boby_ на 03.07.20, 15:23:

казано от I`M на 02.07.20, 05:47:

Асеновградският балкан и околията .

Асеновград не е ли в подножието на Родопите? Какъв Балкан?

Една част е в подножието . Другата си е направо в Родопите :)

05.07.20
15:01

Бях на агне тези дни и храната не беше от най-добрите. Нещо не ми харесва факта, че като ядох торта ми стана гузно и че се замислях  какво ям и какво не. Не искам да изпадам в такива крайности. Ходенето изобщо  и то не беше на ниво. Пробвах две -три различни еко пътеки и уж планински маршрути, но бяха много леки и можеше да си вървя няколко часа без да даже да се изпотя. Иначе околната природа бе приятна, но ми липсваха чукарите , с които съм свикнал явно доста. Днес обаче си се качих до върха. Обръщане и преса с камък. Тяга с камък . И лег и полулег вкъщи.
Индните дни със сигурност ще са напрегнати и изнервени. Още повече, че за някои от нещата все още съм в пълно неведения какво ще се прави(смисъл чакам трета страна ) и се спира и моята работа и накрая отново всичко ще се изсипе наведнъж.

Мнението беше редактирано от I`M на 05.07.20 15:04.

05.07.20
17:49

казано от I`M на 05.07.20, 15:01:

Нещо не ми харесва факта, че като ядох торта ми стана гузно и че се замислях  какво ям и какво не. Не искам да изпадам в такива крайности.

Така съм 24/7 и то от години. Дори в регламентирани чийт дни, не мога да си надделея и постоянно си мисля, че се провалям и прецаквам всичко постигнато. Силно изтощаващо е психически.

Мнението беше редактирано от Гордан на 05.07.20 17:49.

05.07.20
19:39

казано от Гордан на 05.07.20, 17:49:

казано от I`M на 05.07.20, 15:01:

Нещо не ми харесва факта, че като ядох торта ми стана гузно и че се замислях  какво ям и какво не. Не искам да изпадам в такива крайности.

Така съм 24/7 и то от години. Дори в регламентирани чийт дни, не мога да си надделея и постоянно си мисля, че се провалям и прецаквам всичко постигнато. Силно изтощаващо е психически.

Аз вече предприех мерки , за да не изпадам в такива положения :) Като за начало тази вечер една тава от това:

Мнението беше редактирано от I`M на 05.07.20 19:41.

06.07.20
21:47

Днес доста тичане по задачи. Успях да вмъкна едно планинско. От дъжда вчера влажността днес беше доста висока. Като се качих до горе и дрехите ми бяха мокри все едно  дъжд ме е валял. Толкова бях изморен, че си позволих  минута почивка преди да тръгна отново надолу(принципно през седмица , като  ходя на по-кратки разстояния се стремя да не се сприрам много, много). Изпих едно вино на терасата и след малко ще трябва да сядам да прегледам отново едни неща и се надявам до полунощ да приключа. Утре ме чака доста път. Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 06.07.20 21:48.

08.07.20
20:01

Вчера изкарах близо десет часа път. Към 5 на отиване и  към 4 и половина на връщане. На магистралата духаше някакъв брутален вятър на връщане. Колата ми тежи около 1700кг. и едвам я удържах на пътя . Добре,че седалките ми са удобни и днес нямам никакви проблеми с кръста или схванатост в гърба.Естествено вчера  не остана никакво време за физическа активност. Днес обаче доста походих, повдигах камънаци и общо взето се раздвижих добре. Излизам с потник тежащ 200 грама и се прибирам с потник тежащ две кила.
Да отбележа,че явно правеният нискокалоричен сладолед ми задоволява напълно нуждите за сладко. Вчера сутринтна покрай оправянето на децата и бързането за път не успях да сложа плодове във фризера, съответно вечерта нямаше домашен  сладолед. Гладът за сладко се разрази вечерта и резултатът беше следния - няколко сладоледа на клечка, шоколад, кроасани и не знам кво още.
Нещо ми е каръшко тези дни и едно такова напрегнато, което води пък до повече стрес и умора.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.07.20 20:03.

10.07.20
21:19

Вчера не ми остана време за нищо, че имах доста работа. Днес от около 7 я подхванах , та успях да приключа в ранния следобед и да направя едно планинско. Утре вече по план малко повече ходене.  И храната е в повече тези дни . Ще трябва да се огранича малко, че взех да приличам отново на една геометрическа фигура позната под наименованието “кръг”.

Забравихме да пуснем вчера хляб и днес съм на питки и домати със зехтин.

11.07.20
12:59

Сутринта доволно походих. С изключение на няколкото секундни почивки за отпиване на глътка вода и вдишване от ароматния планински въздух, не съм почивал . След изкачването- редовната тренировка с камъни. Мислих и да слезна от скалистата страна и да се покатеря малко, но бях толкова потен ,респективно с влажни длани, че се отказах. Отделно и в тоя пек по тези скали със сигурност има и змии.
Сега смятам да легна и да ударя един хубав следобеден сън, че последните дни почти не съм спал.

Иначе сутринта казвам на жената, че трябва да намаля малко храната , че съм напънял отново и че ще походя повече днес, да не се притеснява. Като се прибрах тя беше навън с децата и ми вика оставих ти малко от закуската на децата, да хапнеш и ти.Та това “малко” като количество  и “диетично” като съставки  ядене ми бе оставила :

Мнението беше редактирано от I`M на 11.07.20 13:03.

12.07.20
14:58

Днес хубава разходка , с хубаво темпо. Повдигах и доста камънаци. Към тридесет набирания и малко кофички(после , ако не ме мързи ще кача малко клипове). Иначе при мен нещата са така - един ден малко повече храна и послед една седмица воден и дебел. Не , че иначе съм цъфнал и вързал, но положението в момента е трагично. От друга страна, въпреки лайняната визуална форма, бих казал ,че физически съм в най-добрата си форма до момента. Може би единствено в периода 23-24 годишен бях в по-добра форма, а тогава бях и визуално добре. Може би защото не ходих на фитнес, а се пуках от обикаляне по планините.

Скоро не съм пускал снимки от поредицата “преживяванията на един дебел чичко в планината”, та две снимки от нея.
Другата снимка онагледява  какво имам предвид под асеновградски балкан.

Мнението беше редактирано от I`M на 12.07.20 14:59.

Иван

12.07.20
15:03

Какъв чичко? На колко години си? Няколко пъти засичам, че се определяш като чичко, дано да е ебавка

12.07.20
15:13

казано от Иван на 12.07.20, 15:03:

Какъв чичко? На колко години си? Няколко пъти засичам, че се определяш като чичко, дано да е ебавка

В разцвета на силите съм си . Иначе минах вече първата половина на тридесетте . Изразът чичко определено  използвам с доза ирония. Е , вече не съм на двадесет и начинът ми на мислене може би е доста по-улегнал и “чичарски” , но на мен така ми харесва .

13.07.20
21:09

Днес нямах много време, но направих едно планинско и поразтегнах малко ластиците. Днес понеделник 13-ти го усетих по-тежък от петък 13-ти.
Иначе като взех да мажа третата филия с масло и конфитюр от ягоди се усетих, че отново повечко се отпуснах с храната. Утре о цял ден съм с планирани ангажименти, та ще видим до къде ще я докарам.

Мнението беше редактирано от I`M на 13.07.20 21:12.

15.07.20
21:41

.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.07.20 21:41.

15.07.20
22:25

АААА къф е този кетчуп???
Тук обикновено има някво готино симпъл гурме....не така!

16.07.20
20:48

казано от nervak на 15.07.20, 22:25:

АААА къф е този кетчуп???
Тук обикновено има някво готино симпъл гурме....не така!

Аз си харесвам кетчуп, но от много години не сме правили домашен. Напоследък  сме навън с децата почти до залез слънце и едвам намираме време да сготвим нещо набързо вечерта, камо ли да остане време за забъркване на някакъв домашен сос към яденето. Нямам против купените - харесвам на 2-3 марки кетчупа и си взимам от тях и ям , когато няма възможност за някакъв домашен сос от този тип. Иначе не съм сигурен на олинеза ли или на дерони или някоя друга от по - известните български марки беше, но продават кетчуп в едни малки стъклени шишенца , който  кетчуп на съставки не знам как е, но на вкус много ми напомня на домашния ни кетчуп от преди години и ароматът му е един доматен. Е баси кетчуп поемата дето написах :)

17.07.20
20:27

Имах доста кофти и стресираща работна седмица. Всеки ден по нещо ново и неприятно. При мен повечето стрес обикновено води до яко тъпчене с храна и липса на всякакво желание за трениране.Днес вечерта все пак се раздвижих малко . Общо взето е това.

Иначе въпреки, че не тренирам ръце и не съм от най-изчистените(даже съм доста далеч), все пак като стегна се образува нещо . Имам още малко да смъкна от корема, но като цяло бих казал , че вече не изглеждам чак толкова зле.

Мнението беше редактирано от I`M на 17.07.20 20:31.

18.07.20
12:44

Днес доста доста доволно ходене. Тяга и гребане с камък на върха. Обръщане и раменна с камък в гората. Не знам как ще тренирам във фитнеса като започнат валежите. В момента на въздух в планината (макар и с камъни) ми е супер готино и освежаващо да тренирам. При тягата с камък( а също така и при ластиците) дланите са в успореден хват , за разлика от при вдигане с лост. Та при този хват при мен усещането за натоварване в бедрата е значително по-голямо от това с лост. С лоста повече усещам натоварването във веригата и гърба. Иначе днешната тяга с камък я усетих много добре като натоварване от задните бедра, през веригата до трапеца.

Като изключим гърба, не наблюдавам някаква осезаема загуба на мускулна маса със свалянето на килограми. Дори на рамена мисля, че съм качил, но в ръцете и в рамената имам ген. Малко съм загубил в долната част на гърдите, но пък съм качил в горната. При гърба обаче разликата е голяма -направо се топя. Не, че е някакъв проблем -просто го отбелязвам като факт. Иначе ежедневното активно ходене даде още един положителен резултат- изгубих доста обиколка и в краката.
Смятам да ям чак следобед, като ще наблегна на зеленчуци  наше производство. Готов е и зеленият фасул, та ще хапна и от него. Сега трябва да поработя малко, та да почивам утре поне.

Два клипа на клек и преса. Първият е от преди около 20-на дни, вторият е от миналата събота. Като ги гледам дори и при тях си личи разликата в  свалянето на килограми в гърба. Разликата в личното ми тегло между двата клипа мисля , че е 3-4 кила.

Мнението беше редактирано от I`M на 18.07.20 14:51.

19.07.20
15:01

Вчера изкарах с ядене само вечерта, но пък се отпуснах повече и направих 5000-6000кк. Просто ми се ядеше и явно съм имал нужда. За финал даже си начупих един шоколад и си сипах 50 грама от 50 градусовата Ника. После ми се препи нещо по-комплексно и си сипах и 50 грама Талискър.
Днес по повод вчерашните своеволия включих час и половина допълнително ходене.  Увеличих обичайните два часа ходене на три часа и половина. Качих върха, слезнах от другата страна, качих следващия връх , слезнах и подхванах трети донякъде , след което поех обратно. 15 километра сборно (отиване и връщане). Като цяло съм доволен . Честно казано и доста се изморих, а не съм ходил кой знае колко. Отделно  си правя и обичайните камънаци и набирания. Сега ми се спи и сигурно ще дремна. За вечерта по план - тава пица. Общо взето е това за днешната неделя.

20.07.20
21:49

И днес продължавам с обилното хранене. Явно влезнах в серия . Ходенето е на ниво, но недостатъчно за толкова много храна .  Малко разпънах ластиците в няколко кръга . Появи ми се силна болка от вътрешната страна на левия глезен. Като ходя през няколко крачки ме пробожда болка с парене. Може би трябва да намаля ходенето идните няколко дни , но едва ли .

Мнението беше редактирано от I`M на 20.07.20 21:50.

21.07.20
21:03

Днес съм навън от ранния следобед и чак към 6 успях да подхвана да походя малко в планината. Принципно понеже през седмицата  ходя около час-час и половина и не си взимам вода за толкова малко време. Днес обаче, беше много жега и си взех една половинка вода. На половината път  я бях изпил и докато се кача до върха езикът ми беше яко залепнал за небцето. Определено беше много топло. На върха камънаците така се бях нагряли, че имах чувството, че съм цех за тестване на акумулиращи печки.  Храната -  Пърленки със сирене и кашкавал и палачинки с шоколад и кокосови стърготини ( и двете жената ги бе направила страхотни). Като се замисля, аз ежедневно ям доста тестени изделия.  То и за това съм на тоя хал с отслабването( е има и други причини).

22.07.20
21:52

Днес час и малко катерене. Към 80 набирания( в серии по 4-5 повторения, някои през минута, някои пред 4-5 минути). Тичане в жегата по децата. Даже по едно време се чудех кое ще изпуши първо-батерията на синковеца мотора или моята кратуна. Вчера учудващо  при изкачването не ме болеше глезена, но при слизането ме скъса. Вечерта като се прибрах си напълних една кофа със студена вода и изсипах пакетче лед в нея с идеята да ме поотпусне малко. Видя ме щерката - А , тати ти се охлаждаж, може ли и аз да си топна крака. Видя я синковеца и взе да навива крачолите на пижамата и да вика “Топи,топи” и той се навря в кофата ...и общо взето не можах да подържа крака на студено, защото  като взеха се мокрят  и децата, взех и изсипах кофата , че водата си бе студена за тях.

Взех да връщам малко от килограмите, но предполагам , че ще варирам идните седмици между 93-95 кила, като най-вероятно ще се  закотвя на 94 по някое време. В момента съм доста подут и воден на 95, но както съм писал многократно при мен формата наистина варира с дни ( взависимост какво и колко съм ял). Мързеше ме даже да влизам да пиша, че се прибрах късно и си казах, ще драсна поне два протоколни реда  и накрая отново роман...

Мнението беше редактирано от I`M на 22.07.20 21:54.

27.07.20
22:25

Тези дни нямах възможност да ходя по планината, но имах възможност да ям много.  Иначе за тридесет минути активно катерене по моя си маршрут едвам дишам , а тези дни направих доста ходене по равен асфалтов път и имах чувството, че мога си обикалям с часове без да се изморя. 
Уж съм взел съм решение от утре да се взимам в ръце и да намаля значително плюскането  и да увелича ходенето, ако ще и да се налага да се катеря по тъмно, ако няма време през деня. Не съм бил под 90 кила от тинейджърските години , а напоследък меракът ми да се видя под 90 кила е все по-голям, въпреки че се съмнявам да мога сваля още 6-7 кила. Както писах и в предишни постове по -вероятно и реалистично към момента ще е 94-95 килограма.

Мнението беше редактирано от I`M на 27.07.20 22:32.

28.07.20
21:51

Преди малко се прибрах от планината. Верно по тъмно. Сутринта излезнах рано и се прибрах късно. Бях много гладен и реших първо да вечерям и после да излизам. След вечеря обаче ме налегна такъв мързел(отделно и яко ме цепеше главата, даже още ме цепи) , че не знам как  си надделях над мързела. То пък така се засилих нагоре, че се качих за 30:58 мин, тоест най-доброто ми време за тази година и не само. Даже като видях как се движда се опитах да засиля темпото последните 50-60 метра и да падна под 30 минути, но просто не ми стигнаха силите. Не само не успях да увелича темпото, но и падна малко последните метри. Нищо и така съм доволен. Храната много малко и се чудя дали да не ям още нещо, въпреки че не съм гладен. Просто знам , че при толкова малко храна ще огладнея зверски утре още от рано.

30.07.20
00:24

Днес съвсем окъснях. Денят  - Походих, повдигах , поработих и хапнах. Пилешките гърди с мед , горчица и къри  и двете пърленки с масло, кашкавал и сирене ми дойдоха повече от екстра, барабар с двата литра пепси. Утре трябва да стана по-рано,че имам ангажименти , а още не съм легнал и вече си мисля как ми се иска да поспя до осем-осем и половина. Общо взето е това.

30.07.20
22:14

Днес направих едно планинско с тяга и раменна преса с камъни на върха. Не съм вадил колата от гаража и не знам колко градуса е било точно навън, но беше много жега . Първоначално имах чувството, че ще получа топлинен удар, но мозъкът ми зацъка по работни въпроси и не усетих кога се качих. От върха подхванах по гърбиците на масива за да търся един определен камък за тяга, та походих повече от плануваното. Много работа и нерви тези дни , съответно и повече ядене. Напоследък ми е много трудно да си удържам апетита, а също и  много ми е трудно да не се отдам на мързела. Може би защото тази година не съм правил обичайните 2-3 месечни паузи. Иначе на фитнес не съм ходил от март. Нямам и желание за момента.

И после се чудя що съм дебел ...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1