ॐ Дзен на интервали ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.07.20
22:18

Честит рожден ден, Теди! Да си жива и здрава, пълна с енергия за важните неща, все така силна в думите и делата и скоро да размяташ пудовки в новата къща! ☺️

Жива и здрава да си! Заобиколена от позитивни и обичащи живота хора(и животни ?). Сбъднати мечти и творчески проекти ♥️♥️♥️
И... наздраве!!!?????

Т. Тодорова

28.07.20
20:29

Благодаря ви за пожеланията, прекрасни създания такива! ?

До един сте много яки! Пожелавам ви да сте здрави и щастливи, и да си се поздравяваме още... е, не сто години, но някакъв удовлетворителен и справедлив период от време. ?

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Т. Тодорова

30.07.20
18:43

27/07/2020

Ммм... сутринта прекрасно, после - поркане и кльопане.
Този ден беше абсолютното доказателство за това, което казах - с лекота:

Калории: 2,876
Въглехидрати:159
Мазнини: 82
Протеин: 71

28/07/2020

Възстановяване от предния ден, обаче с цял ден на копито, на жега и тъй нататък. Вълчи глад, който успях горе-долу да изконтролирам, обаче... манията за въглехидрат - не особено.

Калории: 1,406
Въглехидрати: 134
Мазнини: 74
Протеин: 46

За пръв път изритах куче - 40 кила лаб, сцепи на Борьо ухото и като изквича, пуснах повода и с колкото сила имах, с върха на маратонката - в бута. Стопанката, пълна флегма: Ама защо го риташ, той е много кротък..?
Послем и беше много тъпо - щото се чувствам все едно съм повърнала върху себе си след такива селянии, а и заради кучака. Ама такова е.

29/07/2020

Всичко точно.

Без тренировка, но с към 16к крачки, няколко качвания до петия етаж с по 15 кила, мръсна жега цял ден. Не бях правила кой знае какво физически, но и до момента съм като пребита, просто не търпя да ми е топло.

Храната - прилична, ама повечко (втори ден плащане на данък “парти”) вечерта завърши с една биричка с К.
Нещо от сорта на:
- суров веган бар, таратор, картофено пюре, яйца, крема сирене, оризовки, салати, 1/2 голям кроасан, 1/2 суха прасешка пържола

Към 3.5л вода

Калории: 2,092
Въглехидрати: 181
Мазнини: 95
Протеин: 48

30/07/2020

Уж голямо спане днес, щото почивен почти ден - в 8:30 бях станала, с отоци на горните клепачи и без никакво енърджи. Ударих едно кафе, изчистих, тренирах и съм повече от 6.

Тренировка:

През 10 секунди всичко, без почивки:
1. 15х2 зерчер @25кг
2. 15х2 обръщане от вис @25кг
3. 15х2 суинг @16кг
4. 15х2 раменна преса @25кг
5. 15х2, ляво+дясно=една войка, силово гребане @16кг

Всичко хвърчеше повече от добре, ля се вода, но всичко със сравнителна лекота. Учудих се, викам си - брей. Излязох навън, минах 500м и о-оу... :D

Изкъпах се, потъркалях се и реших баш в 15:00 да ида до Метро пеша. Да, ама нито прецених жегата, нито разстоянието, не знам що си помислих, че е на 15 минути - не е. Накупих бая неща, взех няколко крафт бирички (Гларус и Диво пиво, щот има меченце :Д) и едно бяло вино с мента и сок от лайм.

Ох, отплеснах се. Мисълта ми беше, че се пораздвижих след тренировката, чак сега се прибирам и крачките до момента са нас 12к, към 9км.
Стига ми толкова за днес и сега ще се отдам на готвене.

Храна:
- кафе с мляко
- свинска пържола “арбанаси” от Попов, картофено пюре
- 500мл мурсалски чай с мента (олимпус)
- 3 оризовки с един покъртителен крем от хайвер с копър, който взех от лидл - напънах му се, жал ми беше, обаче завърши в коша, адска гняс
- малко хуск е тъй, във вода
- 1/2 чаша бяло вино от споменатото горе, с лед, докато готвя
- пилешка пържола от бут, без кожа, с гарнитура от пълнозърнеста паста с доматен сос и подправки, купичка зеленийки
- има минимална възможност да се изкуша с малко сладолед, ама е много минимална :)
- 2.5л вода

*** калориите ще ги добавя довечера, че не съм теглила още от хуска нататък

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.07.20 09:34.

Т. Тодорова

31.07.20
12:14

31/07/2020

Събудих се от жега в 3:30 и ставайки да наглася климатика, ометох една лъжица лешниково-шоколадова паста Гайо <3 и две лъжици сладолед, които, етсествено си вписвам в днешната сметка. Добрата страна на тая работа е, че за първи път опитах “премиум” сладоледа на Джелателли, който взимам от известно време, щото е вкусен, на измити зъби и далеч от друга храна. Жив маргарин. Нивгаш повече.
—————-

Спах до 8:30 после, кафета до късно, тренировка, баня и газ за кухненски дръжки, мивки, смесители, латекс. Ще трябва да си избера различни дръжки от тези, които исках (рев до небесата). До момента едно нещо не е станало точно както трябва/искам. Ш’ го е.

Тренировка:

За 16 минути и 13 секунди, с местенето от тяга на лег и от лег на хоризонтални набирание (един лост, суркане на лежанки и пр), демек, за може би 15 минути.

През 5 секунди: 15х1 тяга @55кг

През 10 секунди: 10х2 лег @25кг

През 5 секунди: 15х3 суинг @16кг

През 10 секунди: 10х2 хоризонтални набирания

Храна:
- споменатите горе неща
- кафе с мляко
- ядково мляко, чиа, веган протеин, какаови зърна, суров кокосов чипс
- пилешка пържола от бут, без кожа, кашкавал, зелена салата, малко от спагетите
- фрути ди маре микс, задушени зеленчуци, малко от спагетите може би

*** в края на деня ще си добавя скрийншота от мфп, тъкмо ще си купя по-читава везна до после

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.07.20 12:28.

31.07.20
12:28

На тия котешките им дреме, че е горещо :)

Мнението беше редактирано от Splash на 31.07.20 12:32.

Т. Тодорова

31.07.20
12:50

Лелеее, тоя пух какви розови възглавнички имааа! <3
Големи айляци са, да - преди малко влязох у нашите и са натръшкани навсякъде, в едни разчекнати пози и само мъркат & се търкалят, нямат оплаквания. :))))))))

Т. Тодорова

31.07.20
20:37

Нов пост, че много трудно едитвам от телефона.

Ядох още малко сладолед следобед, спах като... размазана, едвам станах в 19:30 - ако отпусна глава някъде, дирекно ще отплавам там.

Тия експерименти, дето си правя  с интервалите, яко сипват, нека после ми обясняват моите спортни дружки как 15-20 минути не било тренировка. ?

Направих голяма глупост и не разтегнах изобщо.

Нямам против да си спирам тока, стига да напипам начин да възстановявам добре и на другия ден да мога пак. Иска яко копане.
——————————

Купих си много симпатична кухненска везна - влязох набързо за съвсем друга и като я видях, въх ?, веднага я нарамих и хукнах с нея към залеза. ? Закача се на стена и ще изглежда чудно на колоната до кухненския остров, където планирах някаква картинка така или иначе. ❤️
Т’ва сме аз и батко, зад нас - къщата и електрическите стълбове на улицата. ?

Отивам да тормозя морските буби за вечеря и лягам, че утре пак в интензивния режим, и пак ще съм като ей тая кокошка.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.07.20 20:39.

Т. Тодорова

01.08.20
12:27

Вчера уж се търкалях, пък пак съм минала 8.5км. Куул.

01/08/2020

Храна:
- кафе с мляко
- една троха сирене
- кокосова вода
- хуск
- като се прибера в късен следобед - пица с основа от големия вариант арабски хляб, отгоре доматен сос, моцарела, пилешки гърди, пресни черита,  гъбки, лукчета, пъдпъдъчи яйца, кисели краставички, едно друго кашкавалесто сирене и май т’ва е; зелена салата от пакет, с лимон и малко зехтин
- Ц, магнезий, Б-50

Това за днес, 1253 калории, макросите са долу в скрийншот. Може още малко мазнинки да има - 10-15г макс.

Тренировка у свеки:

20 минути табуретка, 40:20
20 минути разтягане

———————-

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.08.20 12:45.

Т. Тодорова

02.08.20
16:33

02/08/2020

Изкярих и днес почивка. Само тренирах и подомакинствах, довечера ще скоча набързо до свеки и туй то.

Писах на съпорта на фитбит, че ми се прецака дисплеят и ще ми изпратят нов.
Моят цвят обаче е изчерпан, та като пристигне, ще се продават един черен нов и един роуз голд с липсващи три реда пиксели в горната част на дисплея & с два бичима каишки.

Храна:
- едно кафе кортадо
- 1/2 пица с основа от арабска питка, доматен сос, 3 слайса домашна луканка, 1/2 авокадо, пилешки гърди, задушени с чесън, бяло вино и босилеково-риганов зехтин, едно кашкавалесто сирене най-отгоре; зелена салата с моркови и тиквички, малко шарлан, лимон, сол
- биволско мляко с малини, боровинки и малко ванилов протеин
- хуск по някое време
- омлет от пъдпъдъчи и кокоши яйца, масло, моцарела, зелена салата с шарлан, лимон и малко сол

Калории: 1,479
Въглехидрати: 77
Мазнини: 93
Протеин: 86

Нещо сладко ми се нагъва и много се надявам млякото с протеина и беритата да свърши работа, ама чакам да позамине малко пицата. :Д

2л вода

- цинк, Ц, магнезий, б комплекс, креатин

Тренировка:

Всичко през 10 секунди, с едноминутна почивка между раменната и суинговете, щот се опитах да се наглася за хип тръстове и се затиснах много олигофренски с лоста, та се отзатисквах... отказах се от идеята, много са малки дисковете и трябва някой да ми сложи лоста на кълките - 55 кила седнала и само на ръки не мога да ги вдигна.

Та:

12х1 зерчер @35кг
12х1 раменна преса @35кг (след шестия подход си беше жива пуш преса)
12х2 суингове @20кг
12х1 (ляво+дясно=1) силово гребане @20кг пудовка
10 минути разтягане

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.08.20 16:41.

02.08.20
22:02

ТурИ 60кг с големи дискове на хиптръста...няма да усетиш разлика.

Т. Тодорова

02.08.20
23:36

Не ме притесняват килата, мога и повече да бутна с гъз и крака, обаче диаметърът на дисковете ми (всичките) е малък и не мога да си провра краката под лоста сама. Ще пробвам с 15-ките, ама и те са малки. Днес не исках да губя време да ги товаря и тях, ма няма да станат тъй или иначе.

Нямам и щипки за тоя лост, че е ф55 и няма какво да държи дисковете, за да правя разни безумни маневри.

В тоя ред на мисли, ако някой има идеи какво мога да използвам за стопер... да дума, че само се пързалят тежестите по лоста и ще има пръснат кучешки череп някой ден. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.08.20 23:46.

03.08.20
00:12

казано от Т. Тодорова на 02.08.20, 23:36:

Не ме притесняват килата, мога и повече да бутна с гъз и крака, обаче диаметърът на дисковете ми (всичките) е малък и не мога да си провра краката под лоста сама. Ще пробвам с 15-ките, ама и те са малки. Днес не исках да губя време да ги товаря и тях, ма няма да станат тъй или иначе.

Нямам и щипки за тоя лост, че е ф55 и няма какво да държи дисковете, за да правя разни безумни маневри.

В тоя ред на мисли, ако някой има идеи какво мога да използвам за стопер... да дума, че само се пързалят тежестите по лоста и ще има пръснат кучешки череп някой ден. ?

Знам едно решение на проблема,но иска малко машинарии и човек,който да работи с тях.Взема се тръба с вътрешен диаметър малко повече от ф55,с шлайф от нея  се изрязват две гривни по 3-4см. примерно.В средата на всяка гривна с бормашина се пробива отвор да речем ф8 или ф10.На мястото се заварява гайка със същия диаметър,и един перчат винт застопорява всичко?

Мнението беше редактирано от Дидо на 03.08.20 00:22.

Т. Тодорова

03.08.20
06:37

Това, ако ще държи добре, мога и сама да си го направя, само някой да направи заварката. Хич не ми хрумват такива работи значи. :)
Благодаря.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.08.20 06:37.

03.08.20
08:52

Ти нямаше ли ластици за тренировка?

Т. Тодорова

03.08.20
09:23

Имам от тези за около глезени/бедра. Другите отдавна бяха прегризани.

Ако имах, какво?

03.08.20
11:10

Връзваш ги след диска.

Т. Тодорова

03.08.20
12:10

Гледай ти... (шляп по челото)
Изобщо нямаше да ми хрумне. Ще ползвам тази идея (дано не се разръфат нещо ластиците), докато направя схемата с тръбата и болта. Мерси ви и на двамата. ?

04/08/2020

От 5:20 на крак, малко физически трудова утрин, напред-назад, малко готвене, къпане, офисна работа и после къде? Да си взема леля ЛенчИИИИИ! ??

Така.
Няма да тренирам днес, щото мц се изсипа - заредих си да правя тренировка, тръгнах да дърпам единички тяга, но ме заболя много и реших, че няма нужда от изгъзици. Над 20к крачки за деня - все си е движение.

*** Като казах мц, трябва да отбележа, че след месец с алкохол на минимум, прилична храна, приличен сън и прилично движение/тренировки, ми дойде точно на деня, на който се предполага, нямах никакъв пмс (а всички знаете какво леке съм всеки месец, да не говорим домашните колко са запознати :Д), абсолютно никакъв - ни глад, ни нерви, ни предварителни болки, ни отпадналост, ниииищичко. Водната задръжка е минимална.
Почти ме изненада даже. ?
Алелуя.

Храна:
- две бозави кафета с оризово мляко в 5:30
- чак в 11:30 пих вода за първи път, щях да пукна
- сега почвам да си правя миди и скариди (по рецептата на Деница ❤️), малко басмати отстрани ще сложа, авокадо и нещо листно; не можах да намеря пресен девесил, обиколихме града и накрая реших, че кат’ няма пресен, ще си посея, ама и за сеене няма, егати ценното нещо - ще застеля двора и ще сложа златен зъб отпред след първата реколта ?
- овче мляко с манго :) и хуск
- вечерта не знам, зелена салата, домат, краставица, нещо такова, макс таратор, омлет...

Няма да смятам днес, не ми се занимава, ама я докарам 1300 калории, я не. По-скоро не, щот не ми се тъпче, да ми тежи само на тумбака баш на първия ден.
————————————————————-

Пф, бебе Лара, скоро прибрана и съвсем неоформена, хъхъ. И все още контролируема с нагръдник. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.08.20 12:24.

03.08.20
12:43

Като сееш една насока за след време))).
Да знаеш,повече от 10 корена краставици не сади...щот се получава това:

03.08.20
12:57

казано от nervak на 03.08.20, 12:43:

Като сееш една насока за след време))).
Да знаеш,повече от 10 корена краставици не сади...щот се получава това:

То се получава така и когато човек е на 5 места и изтърве нещата :)

Т. Тодорова

03.08.20
13:57

Виж, не ми беше хрумвало да сея краставици. По-скоро си представях много яки домати в големи саксии на голямата тераса.
Свиди ми се дворчето (чувам се и разбирам колко идиотски звуча) - искам поне няколко години да живея на просторно, с райграс, цветя и... искам и басейн, ма Камен вика, че максимум един леген ще ми вземе и да е по-тесничък - ако искам да се плацикам вътре...  ????

Иначе щото са много на гъсто корените ли така са се смотали или просто си окъснял? Хал хабер си нямам от тия неща. ?
———————-

Мидички и скаридички станаха уникални (благодаря за рецептата, Дени), а реакцията на любимия.....

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.08.20 14:02.

03.08.20
14:32

А...просто са 30 тина корена)).Бащата сял,аз преди него... и нямат изяждане,ей сега пак изхвърлих едно 15кг...
А краставиците не заемат място...щот ги качваш на плет.

Т. Тодорова

03.08.20
14:46

Ясно. Баба имаха прасенце и кокошки, и зайци, и две кози - нямаше такива излишъци. :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.08.20 16:08.

казано от Т. Тодорова на 03.08.20, 13:57:

Виж, не ми беше хрум. ?
———————-

Мидички и скаридички станаха уникални (благодаря за рецептата, Дени), а реакцията на любимия.....

Еее браво! Чудесно изглеждат! Радвам се, рецептата се хареса ♥️

Т. Тодорова

03.08.20
22:42

Най-лесното нещо на света - и за приготвяне, и за почистване, а такъв кеф ? ?

Т. Тодорова

04.08.20
11:33

Вчера го докарах до 1020 калории + една чаша от бозавото вино с лайм и мента(с много лед), която не съм сметнала, щото нямам идея как са там макросите.

Тва със сладко от берита, фъстъчено масло, овче мляко и малко течен шоколад Гайо.

Сметнах, че любопитно ми стана.

22к крачки
———————

05/08/2020

Към 5 часа сън само, скъсах се да се въртя и будя от болки, а преди това не можах да заспя до... 12:30, примерно.

Днес съм у свеки до следобед, свърших каквото свърших и се разплух на дивана, не мога да си стоя на краката. Ма ай, няма да мрънкам повече, ясно кво е и ясно, че ще мине.

Ще пробвам да направя една лека тренировка следобед, ако свежна. Не искам да правя големи паузи пак, тъкмо ми стана кеф и си свикнах... Трябва поне малко да се напна.

Храната пак нищо особено няма да е - оризовки с крема сирене и пушена сьомга, 20г кекс с плодове, кафе с оризово мляко, яйца и шунка от Попов, краставица, домат, овче мляко със сладко, може би пица с арабско хлебче...

2-3л течности
———————-

Посрещнах си горското животно с 9 букви (Илен, майна ?) и ходихме снощи на разходка с Остриций, който бе нападнат от група котки (доста агресивно) и го пренесох на ръце, уплашен, над морето от нокти и зъби. ?

04.08.20
11:35

казано от Т. Тодорова на 03.08.20, 22:42:

Най-лесното нещо на света - и за приготвяне, и за почистване, а такъв кеф ? ?

Бе чистенето на по-едри скариди си е бъзикня...

Т. Тодорова

04.08.20
11:54

По-малка от нарязването на продуктите за всяка мусака.
То аз скариди си правя по малко, само за мен, няма кой друг да ми ги яде.

Т. Тодорова

09.08.20
15:25

“Не искам да правя големи паузи от тренировките.” - ШЛЯЯЯЯЯЯЯЯП, взѐми тая цяла седмица....

Първо беше заради мц два дни, на третия се обадих на майка сутринта и разбрах, че се е набутала да работи вместо една от работничките, че болнични, отпуски - зарязах всичко и отидох да помагам.
От вторник до събота, всеки ден между 20 и 30к крачки, като повече от половината от тях са по стълби, нагоре-надолу, с товар в ръка. Ставане в 5-5:30, само единият от петте дни започна към 7:40. Просто се изкривихме (тази работа е изключително тежка и гадна), а вчера вече заспивах буквално навсякъде, където се подпра. Пулсът в покой се вдигна на 78 за 3-4 дни, сънят ми е тотално в кереча, будя се по пет пъти на нощ и сънувам дивотии.

Възпаленият ми от маса време ахилес се обостри, другият също се захвана да ме тормози, но се обърнах за помощ към когото трябва и за два дни се усеща някаква промяна - не можех да ходя почти, а днес вече си бръмча насам-натам.
Почивка трябва, но не смятам да пропускам повече трениране - днес олабвам колкото мога и утре сутрин - с лостчето и с песен.

Храната позас*ах, но и това от днес си отива към нормата. Нямах сили да си приготвям и гръцках каквото има - принцеси, ако някой е нарязал салата - салата, ако има готови картофи - картофи, няколко бири също изпих, надявайки се, че ще ми помагат да се отпусна после и да спя, но бяха напълно безполезни, затова ги бастисвам пак.

Днес пак към 15-16-20к крачки ще дойдат, но от далеч по-приятни дейности и по-леки натоварвания.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.08.20 15:29.

Т. Тодорова

11.08.20
19:48

Вчера и днес супер лека тренировка, по-скоро раздвижване - клекове, раменни, обръщания и гребане, само с лоста, не в интервал, а по 5 пъти макс бройки.

Общото състояние на точката е “смазана”. Точката вече е... леке. :Д

Храната - бива, днес пак пих бира, щот нали не тряа се заричам, къщата е крива, чудим се как да замазваме и изправяме, а Камен ми направи секси предложение, което звучеше така: “Бейбе, аз, ти и 300кг саморазливна замазка...”  Нямам търпение, изгарям ???

Забърках се с коте - метнато от някъде пред нас, щото нали тук е клиниката, без едно око, черно от бълхи, недохранено... Е, око все още няма, но бълхите са изпрепани до крак, изкъпан е и нахранен до пръсване. Живее в гаража засега, страх ме е да го пусна навън, че е много смотан и всички го млатят.

Изключително ненавиждам хора, които са прекалено заети да се занимават с “глупости”, но се имат за прекалено добри човеци, за да подминат и си измиват лицемерната съвест, изтърсвайки отговорността на някой друг. Не си спомням на някого нещо да съм натресла - или можеш и помагаш, или молиш за помощ, или подминаваш, но не поставяш хората в безизходица. Никой не си дава сметка колко коства реално да си ангажиран с някаква кауза.

Иначе прасенцето е много сладко и мъркаво - 5 минути след обезпаразитяването се обезбълши и се втечни, и ми заспа на ръката. Не знам кво да правя сега. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.08.20 19:58.

Т. Тодорова

12.08.20
14:49

Днес - една кашунада (не мога да кажа, че съм очарована), две филии бонус с прасе и кашкавал, парче много яка баница - с мнооого яйца и мноооого масло, с домашни кори и фермерско сиренце, довечера ще ходя с елена ми да хапнем навън и го замислям като безалкохолна вечер с мръвки, салати и може би малко картофи.

3х10 суинг с 16-ката + 25 минути разтягания. Кракът ме боли пак и намирам за странно, че болката се пренася чак в предната част на бедрото. Усещам си всички мускули като скъсени.

Според на Ленчето племенницата, приличам на тоя куфар. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.08.20 14:54.

Т. Тодорова

14.08.20
10:50

Вчера - от гадната работа, 20к крачки, наденица, домат, песто, оризовки, 2 чаши плодово вино с лед.

Днес - кекс, кисело мляко, това за закуска, а за вечеря - конско/телешко или риба + салата.
———————

Сънят е ужас.

Обикаляме за мивки, смесители - влюбих се в една комбинация в Икеа, но политиката им е скапана и не могат да продадат мострата. Платих мивката, а за смесителя ще чакам до октомври - докато решат да сменят кухненските мостри. ??‍♀️

Избиране на плочки за баня, безрезултатно. Както каза една дружка скоро - ако бяхме женени, щяхме да се разведем. ?

Купихме си валячета, латекс, грунд, четчици, ванички - такъв кеф са ми тия неща, направо един мъничък секс. ?
Скочих на най-мазния латекс, който имаше - сега редя молитви да  покрие с една ръка върху грунда. ?

Консултантите, които работят понтия магазини, хал хабер си нямат от това, което продават. В смисъл, ако питам някой, който миналата седмица си е боядисвал сам апартамента, ще ми даде повече информация. ??‍♀️

Отивам да търкам прозорци и стени, в двора ще поклякам с камък от бутнатата стена - не знам колко ще тежи, но досега съм сигурна, че не съм местила под 25кг там...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.08.20 10:52.

14.08.20
11:01

Малко са латексите ,които с една ръка покриват...още повече,ако си любител бояджия.
Вие каква марка избрахте?

Т. Тодорова

14.08.20
11:11

Dulux със сатенен финиш, бял.
Ползвали сме го в едни други помещения - много е хубав, издръжлив, но там май с една ръка не се беше получило цветното.

14.08.20
11:15

Няма да стане,да си знаеш от сега)))...с Левис щеше да стане,ако имате опит с бояджилъка.
Последно с такъв оцветен с 4кг боядисах 60кв и купища отсичане)))

Мнението беше редактирано от nervak на 14.08.20 11:17.

Т. Тодорова

14.08.20
11:26

Засега 5кг сме взели само - ако много харчи, ще търсим друг вариант. Той и грундът е хубав уж, върху картон ще се маже - имам някакви надежди. ?

14.08.20
11:48

Картона е по-труден за боядисване...

Т. Тодорова

14.08.20
12:06

Ще разбера вдругиден. Както казах, имам надежда. ?

Т. Тодорова

14.08.20
21:52

Да не спамя повече темата с вицовете по тоя въпрос, ама ... ?

Проект за писане на Конституция.

Баце вика Дани Ръбъла и му казва:
- Напиши Конституция.
Дани сяда с леко приклякане и чупка в кръста, вади химикалка и лист А4 и пита
–Колко пъти, шефе?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 14.08.20 21:59.

Т. Тодорова

01.09.20
11:22

Гледам, че бая време е минало от последното включване. :)

Не се е променило много, в 99% от времето съм скапана до безобразие.

Пуша като трол, пия по някоя бира, сърцето ми блъска и сънят ми е леш - изобщо не ми хрумва да боря стреса по друг начин, а този само го засилва, а не успявам да изляза от схемата засега.

Сашо каза за ахилесите, че трябва почивка, освен останалите работи - не ми остава време да повдигна копито, да му сложа лед, а и имам само два-три дни с под 12 извървяни километра на ден, и т’ва се влошава ли влошава.

Бабата на К. почина преди две седмици - на 100 години. Направо не мога да повярвам, но няма драма - на по-чист и достоен изход от живота досега не съм ставала свидетел. Беше зле един ден, отиде си през нощта, в съня си. До последно се къпеше и ходеше до тоалетна сама, до последно си беше с акъла и до последно ни жалеше & гледаше да не ни е в тежест. ❤️ Дай Боже всекиму такъв живот и край.
————

Иска ми се да се разтренирам пак, не мога да се наспя обаче и нямам сила, само като помисля да вдигна нещо тежко и се изморявам. ?  Непрекъснато е гледане на свеки (сутрин-обед-вечер, кога на смени, кога по цял ден), тичане по къщата, ядове с мизериите на майсторите, тичане по някакви задачи, вечно нещо има да се прави и е седем дни седмично тоя филм, и вече бая време. Спрели сме да работим даже, добре, че работата ни е такава, че горе-долу го кара на самотек, ама и тва няма да го бъде повече от още един месец.

Та така. Много съм свежа и забавна. ? Не се оплаквам, само споделям. “Боят” изгражда.

П.П. Току-що направих крем супа от спанак и картофи, и сложих захар вместо сол. ?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.09.20 11:28.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1