04.04.06
23:38
Гледах филмчето на Христомир, ебати задника има тоя човек! Интересно ми е само с клек и тяга ли го е направил?
Въпроса е по-скоро теоритичен, не мисля да ставам манекен нито пе... но това е друга тема :D
[quote author=”Борислав”]Гледах филмчето на Христомир, ебати задника има тоя човек! Интересно ми е само с клек и тяга ли го е направил?
Въпроса е по-скоро теоритичен, не мисля да ставам манекен нито пе... но това е друга тема :D
Напади :wink:
05.04.06
00:25
[quote author=“ridddick”][quote author=”Борислав”]Гледах филмчето на Христомир, ебати задника има тоя човек! Интересно ми е само с клек и тяга ли го е направил?
и клек....
05.04.06
13:45
[quote author=“ZeroMancer”][quote author=“ridddick”][quote author=”Борислав”]Гледах филмчето на Христомир, ебати задника има тоя човек! Интересно ми е само с клек и тяга ли го е направил?
и клек....
мъртва тяга също натоварва кръста и доста задните части
Защо да е педалско да имаш хубав и стегнат задник. Всички жени се кефят на мъжки задници, както и ние мъжете се кефим на женски задници.
Задни части се правят предимно с бягане и разтягащи упражнения, защото от клековете ти се стяга седалищния мускул, но и се увеличава доста. А това е доста грозно. Ако питаш мен на тия мускули наблягай в периода на сваляна на мазнини.
[quote author=“SuDjI”]Защо да е педалско да имаш хубав и стегнат задник. Всички жени се кефят на мъжки задници, както и ние мъжете се кефим на женски задници.
Задни части се правят предимно с бягане и разтягащи упражнения, защото от клековете ти се стяга седалищния мускул, но и се увеличава доста. А това е доста грозно. Ако питаш мен на тия мускули наблягай в периода на сваляна на мазнини.
Май има втори Болкерс,пише без да му мисли :lol: Самият глутеус се развива както казаха с упражнения като напади ,клек,но додолу,добро утро и сгъване на машина за задна група ,но с прави крака.При състезанията,това колкото и маловажно да се вижда,но при гръбните пози,намаш ли стегнат,а и още по-добре дифиниран и сепариран глутеус,направо си отпаднал
Справка: Мистър Олимпия.МИсля че Рони Колман би Джей Кътлър точно с това
05.04.06
16:37
Малките неща имат голяма роля. Джей пък щеше да бие Рони заради трапеца преди 2-3 години.
05.04.06
20:16
Малките неща имат голяма роля. Джей пък щеше да бие Рони заради трапеца преди 2-3 години.
щеше ама не го би нали хаха
05.04.06
20:21
Отклонявате се от темата. :wink:
Верно, тягата с изпънати крака доста натоварва задника. Случвало се е да не мога посл да си седна на д-то. :D Добро утро не съм правил досега.
07.04.06
22:06
[quote author=”Борислав”]Верно, тягата с изпънати крака доста натоварва задника. Случвало се е да не мога посл да си седна на д-то. :D Добро утро не съм правил досега.
и то е доста добро
ама не ги прави двете заедно никога
почти еднакви са
както и хипрестензиите
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=”Борислав”]Верно, тягата с изпънати крака доста натоварва задника. Случвало се е да не мога посл да си седна на д-то. :D Добро утро не съм правил досега.
и то е доста добро
ама не ги прави двете заедно никога
почти еднакви са
както и хипрестензиите
Знам че са еднакви и затова не съм ги правил. Тягата ми е от любимите упражнения и никога не я пропускам.
08.04.06
14:40
Еднакви упражнения няма. А пък и мъртвата тяга не може да се сравни по ефективност с някакви си хиперекстензий или добро утро.
10.04.06
17:22
Какво е това добро утро