04.04.06
17:48
здравейте моля за савет относно смяната на тренировачната ми програма.тренирам от 4 месеца имам вазмойност да ходя в залата 3 пати та вапроса ми е уда4ен ли е варианта
1ден-гърди,предно и средно рамо
2ден-гръб,бицепс,задно рамо
3ден-крака.трицепс,трапец
Дали сам разпределил правилно рамото,каде да сложа трапеца и колко пати да пражя корем??
Мерси предварително! :D :P
04.04.06
23:34
[quote author=“putio”]здравейте моля за савет относно смяната на тренировачната ми програма.тренирам от 4 месеца имам вазмойност да ходя в залата 3 пати та вапроса ми е уда4ен ли е варианта
1ден-гърди,предно и средно рамо
2ден-гръб,бицепс,задно рамо
3ден-крака.трицепс,трапец
Дали сам разпределил правилно рамото,каде да сложа трапеца и колко пати да пражя корем??
Мерси предварително! :D :P
през ден ли ще ходиш ?
Ми аз съм си разделил всичко на две тренировки. Гърдите са с бицепс, а гърба - с трицепс. Трапецът е заедно с гърба и задното и страничното рамо.
Ходя Вторник четвъртак и Събота вече карах по тази програма гърди-бицепс гръб-трапец трицепс и рамо-крака
сега мисля 4е е време да я сменя оба4е нямам вазможност да ходя 4 пати в седмицата та ще може ли някои да ми помогне с програма за 3 дни в седмицата(дали тази която написах е добра) Мерси!
05.04.06
13:15
[quote author=“putio”]Ходя Вторник четвъртак и Събота вече карах по тази програма гърди-бицепс гръб-трапец трицепс и рамо-крака
сега мисля 4е е време да я сменя оба4е нямам вазможност да ходя 4 пати в седмицата та ще може ли някои да ми помогне с програма за 3 дни в седмицата(дали тази която написах е добра) Мерси!
добре съобразена е става