Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

29.11.20
23:26

Става или остава тесен мирогледа...,че аз някак като не съм пътувал никъде,кат изключим дългите лета в Петербург съм силно притеснен...

30.11.20
00:11

казано от nervak на 29.11.20, 23:26:

Става или остава тесен мирогледа...,че аз някак като не съм пътувал никъде,кат изключим дългите лета в Петербург съм силно притеснен...

Според мен е въпрос на потребност. Марги явно така усеща света и нещата. Бил съм чат пат тук там, повечето служебно, и основно в Западна Европа, но и не съм изпитвал някаква наслада или щастие от посещенията. След 2-3 дни си искам да свършва и да си дойда в БГ. Да, интересно ми е било донякъде, че виждам нещо ново, но ако аз трябва да изявя желание-тц, нямам нужда от това. Да съм видел свят. Ами то трябва да ида и до арабските и африканските страни, Индия....? Изпитвам направо фобия от тия държави.
Мен лично това не ме прави щастлив, много от ходенията съм ги приемал с отегчение. И то съм бил и по-млад в повечато от случаите. Последните години си джиткаме на почивки до Анталия или Гърция. Това ми е чужбината и ми е достатъчно.

30.11.20
10:43

Дидо, това мислене потвърждава тесния ти мироглед :)

30.11.20
22:12

Движение:
- йога, 70 мин
- разходка с малкия из снега

Храна и добавки:
- магнезий, CBD
- какао в чага чай с кокосово масло, мед, тинктура от чага
- овес с пш.зародиш, кокосово масло, мед, warrior
- бял шоколад с лешници
- мандарина
- цвекло на пара, крем супа от манатарки, квасен хляб, малко делишу , резен чедър; ванилов крем, редче шоколад
- половин круша

Вода:
- 1.5

Сън:
- накъсан, Малчо много се въртя, а после през целия ден рева или мрънка. ?

01.12.20
21:56

Движение:
- сутеинта - йога (Суря Намаскар и стойки на ръце), 20 мин
- следобед - йога, час
- разходка - днес малкия вече не харесваше снега - мрънкане, рев и носене през една част от пътя, после се споразумяхме малко да ходи сам, на връщане - в раницата ?

Храна и добавки:
- Ц, пробиотик, CBD, магнезий
- какао в чага чай с кокосово масло и мед
- от вчерашните кокосови бисквитки
- топла дом.баница с лъжичка мармалад от кайсии
- шоколад
- смути от райска ябълка и банан
- дом. вино, остатъка от вчерашната супа от манатарки, квасен хляб с чедър; какаов крем
- чаша ябълков сок

Вода:
- 1.4

Сън:
- накъсан

Мнението беше редактирано от Margi на 01.12.20 22:57.

02.12.20
22:41

Движение:
- сутринта - 15 мин за йога събуждане
- ресторативна практика - час
Доста неща правих за ръцете и раменете. От доста време насам имам болки в лявата лопатка/рамо, отиваща към таза. Последните дни се будя от болка, особено ако съм спала на лявата си страна. Това е ръката с която нося малкия, когато се налагат манипулации. Започвам да я мажа с някакви помади, но е ясно, че докато не порастне и не стане съвсем самостоятелен, няма как да отмине.

Храна и добавки:
- Б6 + 9 + 12, пробиотик, масло от дроб на треска, CBD, магнезий
- чай липа с мед
- какао, както вчера
- квасен хляб с кашкавал, препечен, черен течен шоколад
- хапка дом.баница, хапка кокосова бисквитка
- две хапки банан
- дом.вино, крем супа от тиква, морков, праз, чесън, джинджифиш, куркума, жълтък, масло; малко квасен хляб; шоколад

Вода:
- 1.7

Сън:
- 3, 6, 7.30

Мнението беше редактирано от Margi на 02.12.20 23:40.

03.12.20
22:49

Движение:
- сутрешно раздвижване, 10-тина минути
- йога, час
- разходка

Храна и добавки:
- пробиотик, CBD, магнезий
- чай от липа с мед
- овес с пш.зародиш, warrior, кокосово масло, мед, черен течен шоколад
- ябълка
- златно мляко с дом.баница
- крем супа от тиква, джинджифил, чесън, праз, масло, чили; филийка квасен хляб с резен камембер; какаов крем, шоколад

Вода:
- 1.7

Сън:
- първо събуждане след 4, но до 8 часа се будихме още поне два пъти, всеки път с плач

Пратиха ми снимки от наше село. ❤

Мнението беше редактирано от Margi на 03.12.20 22:57.

04.12.20
22:38

Движение:
- йога, час

Храна и добавки:
- CBD, магнезий
- ябълка
- какао в чага чай с кокосово масло, мед
- банан с тахан
- резен круша
- ябълка
- черен течен шоколад
- половин сандвич с рклет
- карфиол и моркови на пара, малко квасена сметана, моцрела, дом. баклава
- шоколад

Вода:
- 1.7

Сън:
- 4, 6, 8

05.12.20
22:18

Движение:
- сутрешно раздвижване, и няколко стойки на ръце, 15-20 мин
- йога, час

Храна и добавки:
- Б6 + 9 + 12, Д, CBD, мгнезий
- овес с пш.зародиш, маки бери, кокосово масло, мед
- банан
- кокосови бисквитки, шоколад
- още 1-2 кокосови бисквитки
- крем супа от броколи, карфиол, праз, чесън, масло; омлет от 1.5 яйца с камембер; дом.баклава
- редче шоколад

Вода:
- 1.7, 1-2 чаши ябълков сок

Сън:
- 6.15 ?, 8

Около обед пак започна главоболие. Не от най - ужасните, но неприятно.

Мнението беше редактирано от Margi на 05.12.20 22:19.

06.12.20
21:40

Движение:
- МЦ йога, час
- кратки разходки

Храна и добавки:
- масло от дроб на треска, пробиотик, магнезий
- мандарина
- какао - обичайното
- банан с тахан
- банан
- мандарина
- басмати с коприва и кисело мляко, шоколад
- мандарина
- кокосови бисквитки
- броколи на пара, квасен хляб с бри, препечен, пери домати, дом. баклава, половин от нещо като еклер, също толкова гадно

Вода:
- 1.7, чаша ябълков сок

Сън:
- събуждане в 5, после голямо въртене около 30 мин, час, и пк заспахме до 8.30

07.12.20
22:54

Движение:
- МЦ йога, час
- малко разходки в гадното време

Храна и добавки:
- масло от дроб на треска, пробиотик, магнезий
- мини ябълка
- кафе в чага чай с кокосово масло и кафява захар
- банан с тахан
- няколко крекера с кашкавал и чери домати, кокосови бисквитки със сладко от кайсии, шоколад
- круша
- крем супа от броколи, квасен хляб с маслини, малко бри, дом. баклава, шоколад
- мндарина

Вода:
- 1.5, чаша ябълков сок

Сън:
- 1.30, 5, 7.30

Ходихме с малкия на изследвания. Тези, които се правят на една годинка ги и пропуснахме, защото тогава педиатрите нямаха детски консултации. Използвахме да видим желязо, Б12, Д.
Желязото му е 17. 4, Б12-238, Д - 25. Не знам дали референтните стойности за деца са същите като за възрастен. В сряда ще ходя да го консултирам с педиатър ката му.

Моят Д е 33, започвам да пия (когато се сетя), ТСХ - 2.9, фт4 - 0.95, Е2 - 63, ФСХ - 4.5, ЛХ - 4.76, т.е. - в норма. След 20-тина ден и прогестерона ще видя.

Мнението беше редактирано от Margi на 08.12.20 08:14.

08.12.20
21:56

Движение:
- МЦ йога, час
- разходки, във втората от които, Виктор ни вкара в приключение като реши да пусне ключовете от вкъщи в една шахта...от тези с правоъгълни те бетонни плочи отгоре. Едно момче слизайки от колата си, ни видя и наизвади тесли, отвертки и каквото още имаше в багажника. След малко още един човек се включи, и накрая една бабичка от отсрещния вход извади някаква метална лопата за сняг. Малчото разбра какво е забъркал и плака през цялото време. С общи усилия, вдигнахме капака и си взехме ключовете.

Храна и добавки:
- вигантол, мгнезий
- банан с тахан
- банан
- квасен хляб с бри, препечен, маслини, шоколад
- половин круша
- шоколад
- жълтъците от 2 яйца (понеже малкия не ги яде), още филийка квасен хляб с бри, дом. баклава

Вода:
- 1.6

Сън:
- не помня колко сме се събуждали

Днес започва третият курс с Елена Улмасбаева, на който се записах. ?

Не зная какво се случи тази нощ, но по някое време се събудих и целият гръб и врата бяха пълен блокаж. В момента лежа на апликатора и ще се клепам пак с китайските мазила.

Мнението беше редактирано от Margi на 08.12.20 22:38.

09.12.20
21:39

Движение:
- МЦ йога, час и малко

Храна и добавки:
- Б12 + 9 + 6, пробиотик, магнезий
- кафе Конго в чага чай с кокосово масло и кафява захар
- банан с тахан
- мандарина
- ябълка
- леща, квасен хляб с масло и дом. сладко от кайсии
- шоколад
- половин круша
- квазен хляб с масло и кашкавал, препечени, доста сладки неща

Вода:
- 1.6, сок от ябълки

Сън:
- към 1.30 се будихме, после малкия нещо риташе и се въртеше, и после се събудихме в 9 ?

Ходихме да коментираме резултатите му с педиатърката - ще започнем да му даваме Б12. Много е вероятно и той като мен да е с нарушено усвояване на Б12 и някои други витамини. Д-тому е ок, но като за зимен сезон, давам вигантол, заедно с рибеното масло, което не е спирал да пие от поне 6 месеца насам.

10.12.20
23:19

Движение:
- йога, без обърнати, час

Храна и добавки:
- Б12, масло от дроб на треска, магнезий
- банан с тахан
- мандарина
- леща, лъжичка черен течен шоколад
- домашна баница с дом. сладко от вишни
- салата от спанак, чери домати, зехтин, дом. я. оцет, тиква на пара, шоколад

Вода:
- 1.8

Сън:
- две май бяха събужданията

Добавките на малкия човек: ?

11.12.20
22:57

Движение:
- 10-15 мин раздвижване сутринта
- йога, 45-50 мин

Храна и добавки:
- Д, йод, магнезиий
- какао в чага чай с кокосово масло, шилажит и мед
- банан с тахан
- квасен хляб с хумус, шоколад, пекани
- мандарини
- златно мляко в кокосово мляко, домашна баница
- банан
- чай от джинджифил с лимон и мед

Вода:
- 1.4, 1 чаша от които с келтска сол, 2 чаши ябълков сок

Сън:
- както предната вечер

Пак ужасно главоболие. Появи се в първия ден от МЦ, и сега в последния. Не знам дали са свързани двете. От друга страна, поолекна ми след инхалации с пихтово масло, но усещам синусите си малко болезнени.

Мнението беше редактирано от Margi на 11.12.20 22:57.

12.12.20
21:10

Движение:
- сутрешно раздвижване и стойки на ръце, 10-20 мин
- йога, час, доколкото беше възможна с малчото буден

Храна и добавки:
- Б6 + 9 + 12, пробиотик, масло от дроб на треска, Д3, CBD, магнезий
- банан с тахан
- 2 хапки банан
- филийка квасен хляб с хумус, още филийка с масло и дом.слдко от вишни
- черен шоколад, парче дом. баница
- малко дом.вино, салата от морков, цвекло, дом.оцет, шаран, половин варено яйце, резенче кашкавал, шоколад
- още малко шоколад

Вода:
- 1.7, от които една чаша с келтска сол

Сън:
- две-три събуждания, станахме в 9 - явно съм скапана, никога не съм се събуждала в 9 досега

Днес следобед малкия не заспа. Това ми е времето за йога и почивка, съответно, нервите ми се изпънаха до краен предел. Вчера също трудно заспа, с час по-късно от обичайното. Не зная дали приема на Б12 има нещо общо. Педиатърката каза, че неговата доза е колкото моята, и му давам около 1000-1200 мкг, но ще я намаля малко, да видя дали ще има разлика.

Мнението беше редактирано от Margi на 12.12.20 21:12.

14.12.20
18:57

Вчера:
Йога - сутринта 15 мин и следобед час. Яденето не го помня много, но последното беше към 15 часа, после ми стана зле и не съм яла. Следобед ме втресе - стоях под врялата вода в банята и се тресях от студ. В рамките на час и половина вдигнах температура от 37.5 до 39.1 и обратно. Колкото и да са хомеопатия, изпих шуслерови сили 3, и след 15 минути започна да спада температурата. Освен това, лявата ми страна беше почти парализирана от болки. Лежах на апликатора, легнах си в 21 часа. Цялата работа май стана, защото се намръзнах на детската площадка сутринта. А на връщане, Вики отказа да ходи на 200 м от вкъщи и го носих на ръце, усетих как гърба ми сдава багажа,

Днес - ресторативна йога, 45-50 минути. До обед не ядох, пих само ММС, после:
- половин круша
- доядох тахана с банан на малкия
- квасен хляб с масло и лютеница
- мандарина
- ябълка
- мандарина
- морков, цвекло - сурови, кваден хляб с масло и кашкавал, препечени, малко лютеница, шоколад
- вероятно още нещо ще хапна преди да легна
Добавки пих пробиотик и Д.

Вода:
- към 1.7

Сън:
- малкия спа до 6, после си доспахме до 7. Аз се будих в 11 и в 12.

Мнението беше редактирано от Margi на 14.12.20 22:07.

15.12.20
21:43

Движение:
- йога, сутринта около 15-20 мин и следобед - 70
- разходки

Храна и добавки:
- масло от дроб на треска, Д, магнезий
- липов чай с мед
- банан с тахан
- банан
- басмати с коприва и кисело мляко, шоколад
- папая
- смути от папая и банан
- малко сурово цвекло, 3 и 1/2 палачинки с кашкавал, малко шоколад

Вода:
- 1.4 + 0.250 със сол + чай

Сън:
- поне 3 събуждания. Малкия онзи ден усети че ми е зле и ме остави да поспя, но днес пак сме постарому ?

16.12.20
21:54

Движение:
- йога, 20 + 60 мин
- разходки, вкл. и такива с доста багажи

Храна и добавки:
- Д, мгнезий
- папая
- банан с тахан
- мандарина
- не цяла пакачинка с гауда, шоколад
- мандарина
- банан
- броколи на пара с малко сметана, пълн. спагети с гауда и сметаново доматен сос, парче домашна баклава, малко шоколад

Вода:
- 1.4 + 0.250 със сол + 0.250 ябълков сок

Сън:
- две събуждания. Искам вече д започнем да спим по цяла нощ. ?

17.12.20
22:21

Движение:
- тяга и гребане с пудовката 24 кг
- малко раздвижване и стойки на ръце, 20 мин
- 40-50 суинга с 24-ката, че трябваше да изпусна малко парата, малкия днес не се търпеше - от 6.45 до 8.30 рева и пищя, после едно дете го събори от високо на площадката и пак плака, после за две секунди се обърнах и обяда му беше рзмазан, и за капак не искаше да заспи следобед, беше излязъл от леглото си и разпилял всичко, до което се беше докопал ?
- 30 мин ресторативна йога

Храна и добавки:
- пробиотик, магнезий
- папая
- мандарина
- банан с тахан
- банан
- квасен хляб с авокадо и чили, две редчета бял шоколад с бадеми
- чай от липа с мед
- ябълков сок
- зелени салати микс с черни домати, авокадо, домашен оцет, шаран,, броколи на пара с квасена сметана, вафли ная, шоколад

Вода:
- 1.3 + 0.250 със сол + сока и чая от горе

Сън:
- все същото. Днес бях на мамолог и той ме посъветва в близките месец - два да спра да кърмя, за да не си създавам проблеми с гърдите занапред. Аз това го обмислям в последните месеци, но Вики по никакъв начин не желае да се лиши от млякото си. Ако някой има идея за отбиване, което не включва горчиви лакове, лепенки и рев, нека сподели.

Гъбите на Лозенец и уникално вкусното гигантско авокадо.:

Мнението беше редактирано от Margi на 17.12.20 22:41.

Иван

18.12.20
07:22

Сигурно аз съм последния човек, който трябва да коментира това, но никога няма да забравя как Макс беше “отбит”....за буквално точно една нощ. Без заклинания, без последвани съвети от тъпи инстаграм влиятелки и т.н. Просто майка му не го събуди съответната вечер и той забрави. Е, продължава да си смуче палеца...

Мнението беше редактирано от Иван на 18.12.20 07:23.

18.12.20
08:44

казано от Иван на 18.12.20, 07:22:

Сигурно аз съм последния човек, който трябва да коментира това, но никога няма да забравя как Макс беше “отбит”....за буквално точно една нощ. Без заклинания, без последвани съвети от тъпи инстаграм влиятелки и т.н. Просто майка му не го събуди съответната вечер и той забрави. Е, продължава да си смуче палеца...

И татковците с добре дошли да коментират. Обаче аз никога не съм го будила за ядене - той ме събужда и ако съм се опитвала да откажа, просто се реве. Снощи например рева около 20 минути. ?

18.12.20
09:18

Съпругата също имаше подобни дерзания,но след двугодишно и повече кърмене един ден детето рязко спря...като до преди това не е имало никакви индикации.

18.12.20
09:46

Аз също отбих Дамян както е отбит Макс, просто нямаше вечерно хранене, което беше единственото останало кърмене. Не е имало никакви казуси, а преди това не е имало никакви индикации, че възнамерява да се отказва. Просто като стана на 13 месеца, пропуснах вечерното хранене, в смисъл приспивното кърмене. Планът ми беше да следвам схема, не заради него, а заради гърдите. Обаче нямаше нужда от схема, той просто забрави. Но! Факт е, че до ден днешен “цока”, тоест изпълнява действието като при кърмене с езика си, когато се съсредоточи да прави нещо и когато е в просъница.

П.п. Аз също не съм го будила никога за храна. Но към датата на отбиване, той вече не се будеше нощем (а започна да се буди нощем изобщо в седми месец, на зъб номер 3 и по някое време спря), та затова имах само едно приспивно кърмене.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.20 10:22.

18.12.20
10:21

казано от nervak на 18.12.20, 09:18:

Съпругата също имаше подобни дерзания,но след двугодишно и повече кърмене един ден детето рязко спря...като до преди това не е имало никакви индикации.

И аз много се надявам така да стане. Сърце не ми дава да му налагам рестрикции в това отношение.
Обаче, имам познати, кърмили до 3-4 годишна възраст, което не желая да ни се случва - и заради него, и заради мен. Наложила съм си две години като абсолютен максимум. Според педиатърката ни, когато проходи, е време да се спира.
Към момента, го кърмя преди следобедния и вечерния му сън, и когато се събуди през нощта. Опитвала съм да го приспя с гушкане, но протестира. През нощта се буди по два пъти обикновено, рядко един, още по-рядко спи непробуден.

ПП: Имахме около месец блаженство, когато спеше по 11 часа, но това беше до края на третия месец...

ПП2: Кой би могъл да предположи, че единствения ми проблем с кърменето (предвид и моята възраст, и всичко предшестващо бременността ми), ще бъде прекратяването му, предполагам, е бял кахър на фона на това с какво се сблъскват много жени.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.12.20 10:29.

18.12.20
11:45

Има и един друг фактор, който много влияе на събуждания, търсене на кърма, въобще на домашното спокойствие - дали детето спи при родителите си или е само в стая.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.12.20 12:03.

18.12.20
12:06

казано от James Hinks на 18.12.20, 11:45:

Има и един друг фактор, който много влияе на събуждания, търсене на кърма, въобще на домашното спокойствие - дали детето спи при родителите си или е само в стая.

Няколко пъти опитахме да спи в отделна стая, но пак се будеше, просто аз се разхожда между стаите през нощта, не знам дали при нас е фактор.
Но принципно и това ни е на дневен ред, да му организираме стаята така, че да си спи самостоятелно.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.12.20 12:09.

18.12.20
12:10

Две различни деца, гледат се по един и същ начин, едното се буди, другото не се будеше ? Дамян, до 4ти месец, в кош ДО нашето легло, никога, ама никога В нашето легло, започна да се буди чак в месец седем, когато от три месеца спеше сам в своята стая, дотогава спеше като порче. Далия-та от своя страна, спи 40 дена в коша ДО леглото, Еми буди се.

Марги, извинявай за спама.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.20 12:14.

18.12.20
12:17

казано от Margi на 18.12.20, 12:06:

Няколко пъти опитахме да спи в отделна стая, но пак се будеше, просто аз се разхожда между стаите през нощта, не знам дали при нас е фактор.

Колкото по-рано го отделиш, толкова по-добре. Особено, ако успееш да го направиш, докато е съвсем неосъзнат, някъде около 2-3 месеца. Иначе това с разходжането е неизбежно, но решението е много просто - вратата да не може да се отваря отвътре. И не за друго, ами почват да бърникат по нощите по места, в които през деня не им се позволява...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.12.20 12:18.

18.12.20
12:21

Не е спам, интересни са ми различни гледни точки и методи.
И Виктор спеше първите месеци в кош До нашето легло. После го преместихме в кошара, в същата стая (понеже живеехме в общо две стаи). В началото никак не беше във възторг от кошарата и така започна да идва при нас. Дали е добра идеята или не, няма да коментирам, че е въпрос на много дебати, а и аз нямам категорично мнение по въпроса.
После се преместихме и имаме стая за него, която за съжаленое обаче, не е отделена с врата от хола, а е един придатък към него (не е невъзможно да се измисли нещо, де). Взехме му легло вместо кошара, което в момента е залепено за нашето, за да не пада от него. В резултат, той просто си пропълзява нощем при нас. Вероятно малко избързахме с леглото, но не ми се купуваш кошара за една година, после да се чудя къде да я пращам, както много бебешки неща.
Та така.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.12.20 12:39.

18.12.20
12:22

Нито едно от децата ни не е спало до нас,още от взимането им от родилния дом.

18.12.20
12:32

казано от nervak на 18.12.20, 12:22:

Нито едно от децата ни не е спало до нас,още от взимането им от родилния дом.

А нощното кърмене не беше ли тежко по този начин?
Вярно, че първия месец нощното кърмене беше свързано и със смяна на памперс, и така или иначе, си се разхожда, но след около месец и нещо, при нас поне това отпадна.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.12.20 12:37.

18.12.20
12:40

То беше тежко на съпругата не само първия месец...точно поради това ни решение-да спим в спалнята само ние.
То и аз се опитвах да помагам...но 90% тя го отнесе.

18.12.20
12:40

Аз признавам, че съм склонна да я преместя веднага при брат й, в стаята им, в леглото й. Той беше първо дете и аз и за него бях склонна от ден 1 да си спи в леглото в стаята си. Обаче много ми пищяха, че съм луда, как нямало да го чуя като се задави, аз се уплаших и решихме да направи три месеца, няква психическа граница, не, че рискът да не го чуя е по-малък. А за нея, видях, че схемата да е известно време близо до нас работи и решихме така да процедираме. Обаче не работи сега, тя спи много лошо от момента, в който ние с баща й си легнем. За мен това значи, че на нея не й е добре да спим заедно. Факт - заспива в 20:30-21:00. Ние лягаме около 23:00. До 00:00, спи абсолютно спокойно, после започва да мърда, да стене, да диша тежко, по-ясен знак, че не можем да делим  една стая няма как да има. Но от друга страна все още ми тегне мисълта, че ще се задави и аз няма да я чуя.

Така че си мисля, че е малко трики. Отделно разкарването между стаите наистина е пълен отврат и изтощава зверски. Но така или иначе се сменя памперс.

Но е факт, че Дамян спеше 3 месеца в коша до леглото и спеше абсолютно стабилно от 20тия си ден, преди това просто заспиваше късно. А тази Далия се буди и търси храна. Но започва да реве на глад доста след като е започнала да се буди. Тоест първично не се буди от глад.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.12.20 12:48.

18.12.20
13:19

казано от karfi4ka на 18.12.20, 12:40:

До 00:00, спи абсолютно спокойно, после започва да мърда, да стене, да диша тежко, по-ясен знак, че не можем да делим  една стая няма как да има.

Хммм...той и следобед като спи сам пак си се върти. И аз се опитвам да следя дали ние не му пречим, но по-скоро той е този, който ни буди. ? Понякога аз ставам, а той не помръдва. Трудно ми е да преценя дали ние пречим.
Има периоди, когато в течение на седмица се буди в точно определени часове, а после се сменят.

18.12.20
13:37

Да ти кажа в момента, много странно, защото е все пак второ дете и би трябвало да ги поназнайвам нещата, някои поне, обаче ми е много по-трудно да разбера кое какво означава и каква му е причината, еле па с буденето и въртенето като пумпал, и едно такова стенание по някое време нощем. Но, да, тя ни буди нас ? Решила съм като дойде оная ми ти джаджа, бебефонът, да я местим в леглото, пък да видим, че там са брат й и кучето, да видим кой на кого ще пречи там ?

18.12.20
13:49

Освен брат и да започне да се оплаква... ?

18.12.20
14:10

казано от Margi на 18.12.20, 13:49:

Освен брат и да започне да се оплаква... ?

А кучето да избяга в коридора...

18.12.20
22:10

Движение:
- йога, час

Храна и добавки:
- пробиотик, масло от дроб на треска, магнезий
- мандарина
- басмати със зеленчуци, сирене и сметана, шоколад
- мандарина
- две хапки сусамка, резен бананов хляб
- квасен хляб с намачкани авокадо, домат, лук, магданоз, маслини, 2 резена кашкавал, 2 вафли ная, малко сладко от вишни

Вода:
- 1.5 + 0.250 със сол

Сън:
- в 0.30 малкия се събуди с писъци, 20 минути не даде да го пипна, после дойде, сгуши се в мен и заспа до 6.15, после доспахме до 8.30. Като изключим частта с писъците, не беше толкова зле.
Следобед пак не искаше да заспи. В смисъл - взе си играчката, с която спи, каза “нани”, оставих го в леглото, след 30 минути го намерих в средата на стаята, разпилял всичко, което успял да извади от чекмеджета и шкафове. После още 30 минути плака и накрая заспа. Вечерта също се въртя доста докато заспи.

Мнението беше редактирано от Margi на 18.12.20 22:10.

19.12.20
22:43

Движение:
- кратка разходка малко над Драгалевци
- тяга и гребане с пудовката (24)
- йога, час

Храна и добавки:
- Б6
- смути от драконов плод, манго, банан
- банан
- квасен хляб с авокадо и чили, черен шоколад с бадеми
- мандарина
- домашно вино, зелена салата, рукола, спанак, авокадо с домашен оцет, шарлан, маслини, омлет с лук и кашкавал, някакви сухи пасти

Вода:
- 1.6 + 0.5 със сол + 0.2 с активен въглен

Мнението беше редактирано от Margi на 19.12.20 22:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1