Life Is for Living !

Прескочи до:

27.03
Битовизми, срещи с майстори
Отоци, отоци, отоци ?
Широките ми боти се впиха в глезените
Храна няма до 20.30
Половин зелена салата, ончарска без шунка и яйце, 2 мини филенца дом маринован чернокоп, 1 и половина препечена филия, водка сфреш ама не ми вървеше особено
После вкъщи за десерт малко кис мляко с бисквити

Та така
Екшън на ремонта

Вчера
Отекла пак, но не спрях цал ден

5 км бягане в морската
5 км разходка и пазар

Фул народ. Никво усещане. Беше по скоро слалом, отколкото бягане.  Щъкащи лапета, разни кучета на дълъг повод, коли, колелета пффф

Вечерта гости
Храна няма до 20.00
Зелена салата с риба тон, малко шопска, 2 рибни кюфтета, 2 брускети с пушена риба от беръозка. Малка водка, 2 чаши бяло вино

Дълги разговори с гостите до 3.30 посреднощ

Тон пране за гладене, чистене  и преговори с подизпълнители. Боже какви пари искат за една стълба?

Изтърках банята с циф и антикалк и спряха водата ????
После течеше кафява
После  пазар
Още ден който ял и пил
Сряда в 11.30 ми е операцията и искам всичко да си подредя до тогава ама освен кортизол друго не си докарвам
Много ми трябва адекватна баба да помага за дребния в тоз момент, но баба ти нашта по  баровете и изгревите ?
Градините няма да отворят скоро, за баровете дане говорим. Както и преди два месеца казах,май месец ще е. След Великден
Поне с ремонта не бързаме
Но като цяло всичко вече доста ми писна

Няма храна до 19.00
Малка водка, миди с черупки бая. Шопска, басмати и кора багета в соса
После мини парче дом лимецово брауни без млечни
Почва да ме хваща офтиката заради тез зъби

Градините най-вероятно ще отворят от 5-ти Април.

казано от Alexander Krastev на 30.03.21, 09:09:

Градините най-вероятно ще отворят от 5-ти Април.

Ами аз предпочитам да приема най/лошия вариант, за да не се разочаровам после. И да отворят , после пак ще ги затворят. А пък логика в това, че отварят уж в пика на третата вълна , изобщо ни намирам.  Като цяло ситуацията е толкова безумна, че не мога да повярвам на случващото се

Иван

30.03.21
12:02

казано от Деница Малковска на 30.03.21, 11:58:

А пък логика в това, че отварят уж в пика на третата вълна , изобщо ни намирам.

Не разбирам от политика, но да не е свързано с някакви избори в края на седмицата т.е да предизвикат благоразположението на масите?

Мнението беше редактирано от Иван на 30.03.21 12:05.

30.03.21
13:02

Това са детските градини никак не го разбирам - днес на площадката освен редовните няколко деца, които са по-малки, се бяха изсипали децата които не ходят на градина + родителите им, беше някаква лудница. Тези деца когато не ходят на градина, все още имат нужда да са навън, ако някой си е мислил, че ще стоят вкъщи, явно не е гледал малки деца скоро. Единственото затруднение е за родителите, които не могат да са на работа...
Не че останалите мерки са по-смислени, де.

Мнението беше редактирано от Margi на 30.03.21 13:03.

30.03.21
13:02

“Другите държави представете си какво причиняват на хората с този пълен локдаун. Ние сме като ластик - отваряме, затваряме за по 10-15 дни, в тази изключително тежка ситуация за света това е оптималният вариант между мерки и щаденето на психическото състояние на хората. Когато хората се уморят, пак отваряме” - това заяви премиерът по време на посещение в Бяла, Русенско.

30.03.21
14:05

казано от Svetoslav на 30.03.21, 13:02:

” това заяви премиерът по време на посещение в Бяла, Русенско.

Господ здраве да му дава...

30.03.21
18:32

“Другите държави представете си какво причиняват на хората с този пълен локдаун. Ние сме като ластик - отваряме, затваряме за по 10-15 дни, в тази изключително тежка ситуация за света това е оптималният вариант между мерки и щаденето на психическото състояние на хората. Когато хората се уморят, пак отваряме” - това заяви премиерът по време на посещение в Бяла, Русенско.

Добре, че няма ядрено куфарче, иначе на всеки 10-15 дни..

казано от Margi на 30.03.21, 13:02:

Това са детските градини никак не го разбирам - днес на площадката освен редовните няколко деца, които са по-малки, се бяха изсипали децата които не ходят на градина + родителите им, беше някаква лудница. Тези деца когато не ходят на градина, все още имат нужда да са навън, ако някой си е мислил, че ще стоят вкъщи, явно не е гледал малки деца скоро. Единственото затруднение е за родителите, които не могат да са на работа...
Не че останалите мерки са по-смислени, де.

Ами те децата доста го отнасят от тия “мерки”. Аз не ходя по площадки с или без ковид. Майната му, че не мога да работя щото трябва да гледам дребния. Но не мога логично да му обясня идеята на  това всичкото . Тази седмица може на градина щот нама Ковид, другата не може щот има. Като цяло затруднинията са от всякакво ествество, а откачилите и неадекватните стават масовка. Тва леко ме плаши. ?

Милинкия ? Мойте дето са навън(Холандия, Тенерифе, Австрия) казаха, че няма пълно затваряне и после отваряне. Работят при строга дисциплина, вечерен час, конвои , дистанция и тн, но работят и спазват де.

Вчера на кръчмата
Работна среща
Тонове работа, поради екстремното отваряне. Майсторите се бавят с проекта и офертата.
Не ми дойде тоз месец, но бухването и нервата си ги имам
Нямах апетит много
Няма храна до 21.00
После малко зелена, половин шопска, пил филе на скара 150 гр, с половин вярени картофи, малка водка, чаша бяло вино
2 малки палачинки със сладко от горски ягоди

31.03
Днес операцията на зъбите
Адската болка беше. Два часа продължи и имам чувство че ми разглобиха черепа и пак го събраха
На всичко отгоре виждаш всички хорър инструменти ?
Доста конци
Но поне съм тунингована. Посяхме зъбоците и на лято трябва да са “поникнали”
От мен ще остане нещо за поколенията след кремиране.
Титаний и цирконий?
Сега два мощни антибиотика, б комплекс, почивка и промивки
5 дни без водка и резки движения ?
Това било задължително след слагане на импланти

Прибрах се в 15.00 умряла от глад. Сърбах спаначна супа с 3 малки безгл филийки с кашкавал които ядох 1 час

Ще опитам да заспя рано, но предполагам болката ще ме тормози. Пила съм 1 аулин за сега

Ей на стар мост и нови болтове ?

1.04
6000 крачки по задачи
Контролен преглед
Раната е ок, но докато има оток и не се резорбира кръвонасядането ще трябва да внимавам, щото импланта е близко до челюстния нерв и може да се парализрам
Демек буз тичане и карате
Храна няма до 19.00- мега бавното ядене на зелена салата нарязана на конци, 3 рибни кюфтенца и малко карт салата
Болката беше покъртителна което не ми попречи да ям в 1 посреднощ. 2-3 оризовки с филаделфия и лютеница. Като се накиснат в устата лесно се ядат ?
Заспах в 4, щото се ровя в някви сайтове за оборудване и дизайн

2.04
Станах в 10.00
Тъй като мойте се търкаляха до 14.00 в леглото отмених за утре чистенето и излязохме на розходка
11 000 крачки
Оставихме на бабата която беше на бар, дребния  и успях даже и през очния да мина. С цели 0.75 ми се е увеличил диоптъра и се чудя що не виждам
Няма храна до 20.00
Зелена салата на конци с риба тон, печена тиквичка и домат с подправки, басмати ама хрупаше малко. Просто исках да седна 
Чаша бяло вино
После малко безгл крекери, няколко ягоди и боровинки

Отоците продължават, цикъл йок, ще ми гръмнат гэрдите. Не съм  бременна
И утре ще гренирам ?

Заспах на разсъмване.
Боли, не мога да си намеря място
В 10.00 ме събуди Еконт и айде екшън
Много чистене, много работа. Седнах чак в 18.30, но поне
тренирах
4х 8-12 и 20 за корем
Едностранно гребане
Флоор прес
Странични отпади
Странични напади
Арнолд прес
Странично рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Крънчове с крака в/у шв топка

Даже мисленето ми причинява болка ?

Няма храна до 18.30
Ядох точно 1ч и 40 мин
Зелена салата с няколко боровинки и малко запечено на тиган сирене(40 гр примерно), останалата тиквичка с чукнато яйце и 2 б, останалия сосготвен басмати

После малко картофини мечета

Нощите са дълги, но аз ще издържа ???
Имаше такава песен

И утре да гласувате!!!!!!!

03.04.21
22:30

Е, много ясно, че ще гласуваме, откога го чакам този ден! :)

03.04.21
22:59

„Днес за днес политиката в света е такваз, каквато винаги си е била, демек, както казва старата пословица: „Атовете се ритат, магаретата теглят.“
Христо Ботев

03.04.21
23:31

„Много жалко, че всички хора, които знаят как да се управлява страната, са заети да шофират таксита или да подстригват коси.“
Джордж Бърнс

Политиката всъщност не е лошо нещо в частта с “подкрепа на общи и обществени действия,”,  но се е извратила в частта “организиран контрол над наслението”. Последното винаги води до кофти последици. Истински се надявам да се променят нещата.... някога, ма има ли кинти..... надали

03.04.21
23:55

Ориентирите са  да три:
-асХвалти
-комунали
-пидерали
Избирайте.

04.04.21
09:31

Забавно ми е как някой тук са взели присърце каузата да агитират останалите да се ваксинират или да гласуват.

казано от Brown Bomber на 04.04.21, 09:31:

Забавно ми е как някой тук са взели присърце каузата да агитират останалите да се ваксинират или да гласуват.

И на мен ми е забавно. Присърце нищо не съм взела. Айде не драматизирай за едно изречение.
Ако щете гласувайте. Мен никой с нищо не може да ме агитира ако имам ясна и точна вътрешна позиция.

04.04.21
12:46

Ти пък точно къде се припозна?

Има един лаф, че българинът вечер преди избори звъни на приятел да пита за кой да гласува, май е истина.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 04.04.21 12:55.

04.04.21
13:01

Много уважавам мнението на Браун Бомер, но се надявам да грешиш в случая..Имам чувството, че нещо се случва в тази държава най-накрая, а междинните резултати от Варна в 10.00 ме направиха истински щастлива! Лазар Радков пусна снимка как пътуват до Пловдив, за да гласува той, а после до Бургас, за да гласува половинката!

04.04.21
13:55

Към 10ч избирателната активност във Варна е 5%.

казано от Brown Bomber на 04.04.21, 09:31:

И кое точно те забавлява в това?

казано от Brown Bomber на 04.04.21, 13:55:

Към 10ч избирателната активност във Варна е 5%.

Минах преди малко за 10 мин, което вероятно значи че няма особена активност. Образци и обяснения нямаше особено.  Дистанция ептен, дезинфекция всеки по желание Добре че влязох с телефоните?

04.04.21
17:44

Гласувах преди малко и са го направили като за малоумни, не знам какви обяснения очакваш.

Осъзнах, че е по-добре да се забавлявам, отколкото да се дразня.

04.04.21
18:33

Да кажа за Варна, нямах предвид, че има много голяма избирателна активност, а че партията, която подкрепям, водеше по това време...Браун Бомер, много се радвам, че си гласувал!!!

04.04.21
19:05

По избори струи любов и разбирателство.

04.04.21
20:29

Какво се случва, по-дъртите знаят :) . Най-големите цървули са из листите, това се случва. Винаги ще е така. Обаче по другите държави, има една лека разлика ...

Ей ся на.... гледам тв и пффф..
голямо драпане, тия водещите играят шах ???
Да се опиша за днес поне
Много странно се чувствам днес. Ще спестя подробности до вторник, но да кажем ме обзе паника до степен припадък
Имам чувство че тез антибиотици ме надрусаха ипочнах да изпадам в параноя и не е от филлите

Снощи гледах психарии до 3, гризнах 2 отвратителни безгл филийки тип картон от пармаксъзов запечени с кашкавал
Стреснах се към 5 че спя на зъбната страна
Пасле телефона ми извести че в групата на дребния искат за 632 път декларация за информирано съгласие иначе няма да го пуснат. Неделя, избори. Копирен ?????
Скарах се с учителката. Намерих бланката от добра мама. Натирих най голямато дете в почивтия му ден, да я носи на бабата че утре та ще го води
После учителката смекчи злобния тон и ми каза че можело да има бланки на входа
Тъй де нерви
Чистих
От доместоса получавам  халюцинации
В 15.30 пих една водка
Гласувах
Нищо не ми се правеше повече. Блокирах. Омекнах
Дърводелеца ме довърши с цена
Звънях на още двама
Поръчахме храна
19.00
Салата с риба тон и кило млечен сос ?, суши със сурова съомга и тон, малко уакаме
После ягодки с малко кафява захар

Пускам си “милионер под прикритие” и спирам да слушам избори до утре
Ужасен ден ми беше
Току що имах дежа вю ??

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 04.04.21 21:22.

Здрасти
Мога да кажа , че последните 10 дни ми е...а мамата
Секциота, форцепси, импланти в гърдите, кво ли не , не бяха толкоз ужасни като болката и усещщането от тия зъбни драми и съпътстващите химии
Освен това
2 месеца без цикъл. Днес чак ми дойде
Над 3-4 кила водна задръжка
10 дни абсолютно никакъв сън
Много работа и нерви
Майка ми не желае да помяга за децата, тя и мен редовно ме забравя ?
От хормоналния шок циците ми станаха чашка Д, да не кажа Е
И в неделята на изборите изведнъж спихнаха до към В, С
Чувството и вида бяха толкоз странни че помислих че има проблем с имплантите
До вторник бях в пълен шок
Слава Богу пластичния ми хирург каза че откачам от хормоните ?
Даже водка не ми се пиеше
Та така
Днес съм по-добре, но далеч от нормалното ми аз

Не тренирам по собствено желание, но крачките са към 5000-15000
И работя почти денонощно

Храната не е много по различна но от хормоните и от въздуха качвам

Снощи в бара
Глад през деня
13000 крачки
Малка водка
Цезар с пушена съомга
2-3 хапки филе лаврак и пюре от коренаплодни
Вкъщи оризова”вафла”

Днес
6000 крачки
На обяд 2 оризовки с  филаделфия и краставица
18.00-20.30- готвих. Пих малка водка
20.30- зелена салата, 100 гр филе калкан задушено с вино и подправки, миди с чепупки, няколко картофчета от салата, малкоэбезгл хляб натопен в мидения сос, 1/2 чаша бяло вино
По късно 6-7 печени бадема

Ще лягам защото следващите 20 дни ще са кошмярни. Започвам и пролетно почистване и тренировк
В четвъртък ми махат конците

Вчера гости. Имах имен ден. Дойде ми баш си както трябва. Лошо ми е постянно. Метално в устата. Мъжът ми след целуване ми каза че вкусът ми е на  желязо ?
Храна няма до вечерта
Адското честене. Пържих калкан
17.00 малка водка докато готвя
19.00-24.00 на маса. Зелена салата, 2 парчета калкан, малко салата калмар, малко басмати, малко чери с песто и мини моцарелки, бяло вино
По-късно детско йогурд кремче
После много шетане
После до 4 поръчвах обарудване за детсщия кът
Заспах в 5, събудих се в 7
По някое време задрямах но трябваше да ставам по задаче

13.04
9.00 кафе
Писах  рекламни статии. Обземаме яка нерва и депресия, та реших да тренирам
4х 8-12-20 (за корем)
Едностранно гребяне
Флоор прес
Странични напади
Странични отпади
АРнолд прес
Странично рамо
Концентрично
Френско
Крънчове

После солариум
После в хоум макс към 2 часа

18.00- малка водка докато готвя
19.00- Зелена салата към шепа, от салатага калмар, чери с мини мацарелки и песто, басмати, 2-3 парченца пушен кашкавал

После нещо ще гриза
Ама изобщо не съм аз??

Нищо не виждам , затова има грешки

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 13.04.21 20:21.

15.04
9000 крачки
Махнаха ми конците
Наред е зарадтването. Имплантите за сега се чувстват комфортно в моята челюст
Цял ден по задачи и срещи
Срещите продължиха и вечерта
18.00 Малка водка в бара, цезар със съомга, 3 кетъринг хапки за дегустация за менюто ми за детските рождени дни, малко пил филе и тяколко картофчета, чаша бяло нино,  вкъщи оризов чипс и порченце суров шоколад

16.04
Започнах паралелно и пролетното почистване у дома. Като ще е гърч да е гърч 2 седмици и после ще се реляксирам някак
Общо взето спя по 3 часа. Пия кафе и сядам чак вечерта
Вчера и тренирах
4 х 8-12-20
Двустрянно гребане
Тяга на 1 крак
Флоор прес
Предно рамо
Задно рамо
Чуково
Разгъване за трицепс
Странични напади
Коремни на лежанка с тежест
Към 5000 крачки
Рязах ангелски  крила , корони и облаци и всичко стана в стипопор. Айде метла  пак
Ръцете ми са целете във флумастри ???Творчество да има
Вечерта на ресторянт
18.00- малка водка
21.00 салата с реба тон, мус от риба тон и патладжан намазан на 2 препечени  филии тостерен хляб
Вкъщи рибена супа
После мъжа ми пече слънчаглед и гледахме филми до 3.30
Децата ги няма само  тази събота
Но от другата седмица вкички ще са налични и аз ще крещя по цял ден вероятно, защото всичко ме дразни когато имам работа ими се мотат и все искат нещо

Та така

Изгърмяват ми бушоните
За ппъв път от много време съм по скоро скраб отколкото машина
Ежедневни нерви с тъпанари
Паралелно чистя вкъщи, в детския кът, правя лога , менюта, тематики, в движение проекта за въпросната бутафорта къща-лице на центъра, готвя, пазяря и вървя подир децата
И тренирам измежду гладенето и прибирането на дрехи
4 х 8-12-20
Едностранно гребане
Флайс
Арнолд прес
Странично рамо
Бицепсово сгъване
Кик бек
Сгранични напади
Странични отпади
Крънчове колело

Пазар на лов за миди и скариди
18.00 малка водка
20.00- миди и скариди с вино и подправки, шепа зелена салата, няколсо картофчета соте и грил тиквичка. 3 мини филийки от багета натопени в мидения сос
По късно 3-4 мини шоко оризовки и малка безвкусна круша

21.04.21
00:05

Пф, в първия момент думата “пазар” ми убягна и някак ми се наби само “на лов за миди и скариди”. Викам си: тая жена на фона на всичко гореописано, се е и гмуркала ?

казано от Dydo на 21.04.21, 00:05:

Пф, в първия момент думата “пазар” ми убягна и някак ми се наби само “на лов за миди и скариди”. Викам си: тая жена на фона на всичко гореописано, се е и гмуркала ?

????

И да. Направихме сефтето
Спря ни се тока. Едва ходя. Дойде ми 10 дни по  рано. Спала съм по не повече от 3 часа на нощ и от 9-23 сме бачкали. До онзи ден беше все още строителна площадка.
Вчера правих първия детски рожден ден. Всичко ми е по план.
Точно както си го проектирах на първата рисунка
Пожелайте ми успех ?

Тренировки нямаше. Вкъщи е Камбаджа. Храна каквото намеря вечер набързо

Днес планирам да чистя и тренирам и отивам да довършвам в детския кът

Ето го моето местенце ♥️

Христос Воскресе!

Изморена съм до смърт. Едва ям, почти не спя. Да чукна имаме работа. Интересът е доста голям. Пу пу. Но ми трябва един клонинг поне с децата и и мойта къща да се занимават.
Дребния още 10 дни няма да е на градина и ще е обичайния чувал д картофи , все с нас.
Снощи боядисах единствените си 6 яйца колкото да има за празника

Днес чистих цял ден
Тренирах
Оказа се че заведенията и повечето магазини не бачкат??
Нищо нямах за ядене в нас
Правих суши. На Великден. С нори , ориз и консерва тон разполагах ???

Трен
4 х 8-12 и 20 за корем
Едностранно гребане
Флайс
Предно рамо
Задно рамо
Френско
Чуково
Странични отпади
Странични напади
Крънчове

17.00- водка сфреш
Първо сядане в 19.30
Половин салата с риба тон, суши, 1/3 порче козуначено руло с мармалад ???. За пръв път от 15 години не правя козунаци
20.00- пуснахме си Тов и джери с малкия.  Пуканки и няколко мм

Доста ми е лошо. Но ще мине ???

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1