Тестостерон на 17 нормални граници

10.06.21
15:04

Здравейте направих си тест за тестостерон и излезе 15.1mnol/l пише че е в норми но след като съм на 17 не би ли следвало да е по висок? Какво е мнението ви и трябва ли да го буустна малко или всичко е ок? Качвам и снимка

GG

10.06.21
21:10

Кажи каква е причината да си правиш изследване за тестостерон?

10.06.21
21:14

казано от Gogo на 10.06.21, 21:10:

Това е най-правилния въпрос, който може да се зададе и аз се почудих доста, каква може да е причината.

10.06.21
22:19

месо ядеш ли?Тренираш ли?

10.06.21
23:13

казано от kaloyan на 10.06.21, 21:14:

казано от Gogo на 10.06.21, 21:10:

Това е най-правилния въпрос, който може да се зададе и аз се почудих доста, каква може да е причината.

Е ква да е...???Защо  си правят тестостерон...а не урея примерно?

GG

11.06.21
13:08

И каква е причината 17 годишен да си пуска изследване за тестостерон? Ей така, решил да види нивата си?

Мнението беше редактирано от gggddd на 11.06.21 13:14.

11.06.21
14:02

казано от Михаил Фазов на 10.06.21, 15:04:

трябва ли да го буустна малко

Човека иска да се назоби и пита непознати в интернет дали е ок да го направи ?

12.06.21
02:54

казано от Ivan на 11.06.21, 14:02:

трябва ли да го буустна малко

Човека иска да се назоби и пита непознати в интернет дали е ок да го направи ?

ами честно казано, резултатът му е долу горе  наполовина , или айде на 2/3 от това което е оптимално за тази възраст. Причини може да има достатъчно, от хипохондрия до реални симптоми.Не знам дали осъзнавате в какви условия растат тийновете в днешно време (нездравословни), може да е такъв резултата  заради тъп хранителен режим , някакъв сериозен външен фактор и тн. Друг въпрос е как би го буустнал, като едно от най-важните неща е да си оправи режима, а той сигурно пита за някакви фармацевтики.

13.06.21
17:55

Здравейте...пише че е в норми но след като съм на 17 не би ли следвало да е по висок? Какво е мнението ви и трябва ли да го буустна малко...? Качвам и снимка

Защо? Не вдигаш самолета ли? :D Не, бъзикам се. Обаче малко си сбъркал. Трябвало да пуснеш освен общия и за свободен тестостерон. От който зависи всичко.

Пуснал си този тест щото си чел, че това е анаболен хормон. От него растат мускулите и колкото е по-висок, толкова по-бързо ще станеш Шварценегер :) Обаче само с блъскане на железа и бустери не става. Трябва си и здраво ядене. Което много от твоите набори не спазват. И после очакват да им пораснат огромни мускули от въздуха в залата. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1