10.06.21
15:04
Здравейте направих си тест за тестостерон и излезе 15.1mnol/l пише че е в норми но след като съм на 17 не би ли следвало да е по висок? Какво е мнението ви и трябва ли да го буустна малко или всичко е ок? Качвам и снимка
CASO Многофункционален уред готвене AirFry Chef 1700
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
10.06.21
21:10
Кажи каква е причината да си правиш изследване за тестостерон?
казано от Gogo на 10.06.21, 21:10:
Това е най-правилния въпрос, който може да се зададе и аз се почудих доста, каква може да е причината.
10.06.21
22:19
месо ядеш ли?Тренираш ли?
казано от kaloyan на 10.06.21, 21:14:
казано от Gogo на 10.06.21, 21:10:
Това е най-правилния въпрос, който може да се зададе и аз се почудих доста, каква може да е причината.
Е ква да е...???Защо си правят тестостерон...а не урея примерно?
11.06.21
13:08
И каква е причината 17 годишен да си пуска изследване за тестостерон? Ей така, решил да види нивата си?
Мнението беше редактирано от gggddd на 11.06.21 13:14.
казано от Михаил Фазов на 10.06.21, 15:04:
трябва ли да го буустна малко
Човека иска да се назоби и пита непознати в интернет дали е ок да го направи 😃
12.06.21
02:54
казано от Ivan на 11.06.21, 14:02:
трябва ли да го буустна малко
Човека иска да се назоби и пита непознати в интернет дали е ок да го направи 😃
ами честно казано, резултатът му е долу горе наполовина , или айде на 2/3 от това което е оптимално за тази възраст. Причини може да има достатъчно, от хипохондрия до реални симптоми.Не знам дали осъзнавате в какви условия растат тийновете в днешно време (нездравословни), може да е такъв резултата заради тъп хранителен режим , някакъв сериозен външен фактор и тн. Друг въпрос е как би го буустнал, като едно от най-важните неща е да си оправи режима, а той сигурно пита за някакви фармацевтики.
Здравейте...пише че е в норми но след като съм на 17 не би ли следвало да е по висок? Какво е мнението ви и трябва ли да го буустна малко...? Качвам и снимка
Защо? Не вдигаш самолета ли? :D Не, бъзикам се. Обаче малко си сбъркал. Трябвало да пуснеш освен общия и за свободен тестостерон. От който зависи всичко.
Пуснал си този тест щото си чел, че това е анаболен хормон. От него растат мускулите и колкото е по-висок, толкова по-бързо ще станеш Шварценегер :) Обаче само с блъскане на железа и бустери не става. Трябва си и здраво ядене. Което много от твоите набори не спазват. И после очакват да им пораснат огромни мускули от въздуха в залата. :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече