08.04.06
21:07
Първо да уточня..от месец и половина съм на НВД и съм свалил 8 кг, висок съм 168 и тежах 79. Сега съм 71.Тренирам от около 4 години просто да съм във форма, та не съм някакъв новобранец както повечето във форума, но не съм чистил досега и откровенно нямам опит. Усещам обаче че метаболизма ми се е забавил и не топя както аз искам, моля за компетентен съвет, дали ако взема л-карнитин ще продължа да топя в същото темпо или трябва да увелича въглехидратите за седмица две...как мислите? Искам да сваля още около 3-4 кг, като не се интересувам толкова от загубата на мускулна маса а изкам да изкарам прословутите плочки. Предварително благодаря на всички !!
Храниш се бавно на малки порции през определено време, като гледаш да е горе-долу по едно и също време всеки ден. Спираш да ядеш боклуци. Тренировките с тежести също го забързват.
Но като цяло неможеш да го забързаш много, просто можеш да го повлияеш.
Метаболизъм се забързва с хормони, ама там трудно се пипа :)
Ако питаш за добавки има такива комплексни бърнъри които имат т.н. Гугулстерони които се водят че забързват метаболизма
[quote author=“SpiRTeR”]Метаболизъм се забързва с хормони, ама там трудно се пипа :)
Ако питаш за добавки има такива комплексни бърнъри които имат т.н. Гугулстерони които се водят че забързват метаболизма
В БГ знам само за Scitec Reform.
Дай някой линк ако имаш подръка с повече инфоза “гугулстероните”.
——
10x manson
09.04.06
20:52
http://www.bodybuilding.com/store/guggul.html - сложил съм го в bookmarks от месеци ма все нямам време да го прочета
Изчетох я внимателно, малко несериозно написана ми се стори статията като за толкова сериозен сайт :?
Благодаря за съветите, но май не съм се изразил правилно, за което съжалявам. Идеята ми беше, че
с намаленото количество на калориите метаболизма на тялото се забавя и с това започва да гори по-малко калории отпреди....та въпроса ми е дали като запомна приема на л-карнитин ще продължа да свалям мазнини както преди?