Коронавирус в България

Прескочи до:

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:37:

...той един и същ ли е от началото на ваксинационния/ възродителен процес или е променян?

До колкото съм внимавал в картинката - тази декларация не е променяна. Ако е имало някакви промени ще ми е полезно да споделиш.

24.10.21
23:42

казано от Dydo на 24.10.21, 23:40:

Абе що на жената при сканиране и запаметяване и излезе син сертификат. Пише си, че е 2/2. Като знамето на ЕС е дейба ? А заедно се боцкахме и двата пъти, заедно ни дадоха документ и т.н.

Провери дали с времето не си развил далтонизъм. Но може и от ваксината, страничен ефект.

Bart Simpson

24.10.21
23:42

Явно съм само аз простака, познавате ме, ако ме видите на улицата ме отбягвайте, зашото съм опасен и заразен.

24.10.21
23:46

казано от kaloyan на 24.10.21, 23:42:

казано от Dydo на 24.10.21, 23:40:

Абе що на жената при сканиране и запаметяване и излезе син сертификат. Пише си, че е 2/2. Като знамето на ЕС е дейба ? А заедно се боцкахме и двата пъти, заедно ни дадоха документ и т.н.

Провери дали с времето не си развил далтонизъм. Но може и от ваксината, страничен ефект.

Явно е от различни приложения на тела. То и видът му е различен. Някак по-възвишен изглежда синия ?

24.10.21

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:42:

Явно съм само аз простака, познавате ме, ако ме видите на улицата ме отбягвайте, зашото съм опасен и заразен.

Ее няма как да стане. Така или иначе сме всички в кюпа :) Всички добри намерения водят … други са съдниците, ние просто си се храним профилалтично по нашенски :)

24.10.21

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:29:

Супер, вече знам ,че съм достоен да живея само в резерват и никога сред вас.
А докато го изградят, червени ленти да слагаме ли на лявата ръка?

Дали приляга на голям мъж такава палячовщина и шутовско поведение? Бих се срамувал от хората, ако се държа по този начин в обществото. За един уважаващ себе си мъж, едно такова поведение е под достойнството му.

Мнението беше редактирано от Миро на 24.10.21 23:49.

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:42:

И аз не съм ваксинирана срещу ковид.

А за информираното съгласие при ваксина срещу ковид, прочети го, наистина няма нищо притеснително в него. То лесно се намира и е кратичко.

Ще видиш, че няма никакви поводи за притеснения. Съвсем стандартно.

Къде, къде по-стряскащи съм подписвала при прием в болници?

24.10.21
23:48

казано от Миро на 24.10.21, 23:46:

Такова действие би могло да бъде следствие на личен избор, да.

Дали приляга на голям мъж такава палячовщина и шутовско поведение? Бих се срамувал от хората, ако се държа по този начин в обществото. За един уважаващ себе си мъж, едно такова поведение е под достойнството му.

Ти пак набра сили. Не бъди толкова лош, че ще изкарам паричните преводи, да се види кой пише за кеф и кой с парично поощрение :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 24.10.21 23:49.

Bart Simpson

24.10.21
23:50

Само аз от всички в бизнеса ни съм се съобразил с всяка мярка, за един ден не съм бил без маска, глобявал съм приятели, защото са я сваляли, на всекиго, включително и на съпругата ми и всеки мой подчинен съм дал право на собствена воля.
Загубил съм десетки хиляди левове и стотици хиляди, пропуснати ползи.
Инвестирал съм хиляди в обурудване за нуждите на времето, да молил съм за услуги, но никога, никога не се оплаках, уважих всяка лудост и накрая се изморих.
Но никога ненсъм се оплаквал и никога не съм слятал някой за опасен, примера с пияния шофьор е добър, но в моя случай( неваксиниран) имате възможност да ме избегнете, защото не летя срещу вас с два тона желязо в ръцете си.
И странно е ,че не ме наранява това.

Bart Simpson

24.10.21
23:51

казано от Кольо Пияндето на 24.10.21, 23:41:

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:37:

...той един и същ ли е от началото на ваксинационния/ възродителен процес или е променян?

До колкото съм внимавал в картинката - тази декларация не е променяна. Ако е имало някакви промени ще ми е полезно да споделиш.

Ще помоля сестра ми да ми ги прати утре и ще ти ГИ пратя.

Bart Simpson

24.10.21
23:52

казано от Миро на 24.10.21, 23:46:

Аз искам Боби да може да си дойде спокойно в БГ и ако трябва ще се возя отзад в автобуса, не ми пречи.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 24.10.21 23:54.

24.10.21
23:52

казано от kaloyan на 24.10.21, 23:40:

Значи , вместо с времето да се изясняват нещата, то каква стана. Разединението е толкова голямо между хората, че може би ефектите ще са за доста години напред.

Ами то това е и целта на някои хора. Да сеят раздори в обществото. Ковид е само един удобен повод. Ако не беше ковид, нещо друго щяха да измислят.

24.10.21
23:53

Гледали ли сте филма Селото. С Хоакин Финикс и Мел Гибсън. Само дето там се криеха от чудовища, а не от Ковид заразени.
Ето, упоменавам Ковид, т.е. по темата е ? Че Кольо пак ще обърне внимание.

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:52:

Аз искам Боби да може да си дойде спокойно в БГ и ако трябва ще се водя отзад в автобуса, не ми пречи.

Че той от дни е тук май!

Мнението беше редактирано от D_M на 24.10.21 23:55.

24.10.21
23:55

казано от Миро на 24.10.21, 23:52:

казано от kaloyan на 24.10.21, 23:40:

Значи , вместо с времето да се изясняват нещата, то каква стана. Разединението е толкова голямо между хората, че може би ефектите ще са за доста години напред.

Ами то това е и целта на някои хора. Да сеят раздори в обществото. Ковид е само един удобен повод. Ако не беше ковид, нещо друго щяха да измислят.

Абе, специално тук се знаем и не мисля че някой иска да сее раздор кудето и дае било. Просто комуникацията е трудна тук заради писането , аи доста хора пострадаха от всякакви неадекватни решения на дуржавно ниво и стана още по-зле съглашението по този толкова важен въпрос.

Bart Simpson

25.10.21
00:00

казано от Dydo на 24.10.21, 23:53:

Гледали ли сте филма Селото. С Хоакин Финикс и Мел Гибсън. Само дето там се криеха от чудовища, а не от Ковид заразени.
Ето, упоменавам Ковид, т.е. по темата е ? Че Кольо пак ще обърне внимание.

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:52:

Аз искам Боби да може да си дойде спокойно в БГ и ако трябва ще се водя отзад в автобуса, не ми пречи.

Че той от дни е тук май!

Странно, обикновенно се обажда, явно наистина го притеснявам.

25.10.21
00:01

Мен пък ме кефи, че форума се пораздвижи. Врътнаха се няколко страници ей така ? Пък се поспори, пък на някой му кипне, пък се поскарат, после прегърнат....еххх ? Да се усети живеца, да се разчете човек по мненията, да се отпусне и да пийне една ракия, да се поразтъжи малко за отминалите времена без Ковид, да си каже мнението дето е подтискал ?
?

Мнението беше редактирано от D_M на 25.10.21 00:02.

25.10.21
00:11

казано от kaloyan на 24.10.21, 23:55:

Абе, специално тук се знаем и не мисля че някой иска да сее раздор кудето и дае било. Просто комуникацията е трудна тук заради писането , аи доста хора пострадаха от всякакви неадекватни решения на дуржавно ниво и стана още по-зле съглашението по този толкова важен въпрос.

Имах предвид най-вече драсканиците в разни сайтове за новини и мненията под тези новини.

Трудно ще се постигне “съглашение” по въпроса за ковид, защото някои хора още от самото начало на проблема на 8 март 2020 година, избраха пътя на лъжата, на инсинуациите по въпроса, на наглата дезинформация. И най-малкото поне на щраусовата поза с главата в пясъка, отричаха че има такъв вирус и такъв проблем. Бяха безкрайно нечестни с всички нас. Е, вече няма как да имаме доверие на тези хора, драскащи тук и там. няма как да намерим общ език с тях.

Отричайки фактите, фактически те ни желаят злото. Аз казах още тогава и пак ще повторя. Щраусовата поза с главата в пясъка и отричането на проблема не води до никъде. Защото просто проблемът си остава. Той няма как да изчезне от само себе си. Не е имало случай в европейската история, някоя болест или епидемия ей така сама да си отиде, без активни действия от страна на населението и съответните медицински мерки.

Bart Simpson

25.10.21
03:02

Дали короната ще успее да затрие повече хора, преди тея?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 25.10.21 03:02.

25.10.21
03:16

Тука явно са ги били събрали за подгряване уродите - Луна, Волен, Александър Томов и някав български крепостен селянин на Путин.

25.10.21
07:58

Аз сертификат не си намирам в системата. От днес трябваше да са качени. Както и ковид зоните трябваше да пречат на смесване на потоците при личните лекари, както и да пишат рецепти (по каса) в тях. Както и по принцип да те прегледат там, не само да ти пуснат к’вито изследвания решат, които после не ги гледат. Както и да не се влиза без сертификат в мола през паркинга на покрива. Като си плащаш за здравно осигуряване (особено като не го ползваш заради ДЗО), глобите за паркиране, данъците и к’вато друга тъпотия измислят за цоцане, е малко тъпо да няма едно нещо, което да се измисли за хората. Може да звучи глупаво, ама ми остава усещането, че имам само задължения. И за боледуването беше така. Отидох в спешно, върнаха ме, защото нямам тест, нямах личен лекар на работа, отидох в ковид зона, не ми дадоха терапия и трябваше да звъня. Ако аз съм от хората, които обичат да следват реда и се опитвам всячески, а не мога, какво остава за другите, които по дифолт искат да клатят всички системи?

Исках само да кажа: Луна президент!

25.10.21
07:58

казано от Миро на 24.10.21, 23:37:

казано от Bart Simpson на 24.10.21, 23:34:

Чакайте, чакайте, нека обобщя:
Първо ви убедиха да приемете риска на ваксина, която ще ви опази
После ви казаха, че всъщност тя не ви пази
И накрая ви убедиха, че неваксинираните сме опасни
??????
Почвам да се страхувам за сигурноста си, нали няма да грабнете вилите???

Просташко поведение!!!

Той си е от резервата  просто.
Ген.

Bart Simpson

25.10.21
08:24

Илия, не от, а за резервата.

25.10.21
08:41

Честит ви понеделник ?

25.10.21
09:41

Аз пък чак днес сутринта разбрах, че имало и гратисен период :-) Толкова съм се интересувал значи. Чудех се, как у фитнесо никой нищо не ти иска, а то имало причина. Ама явно могат и да започнат.

25.10.21
11:03

казано от Димо на 25.10.21, 03:16:

Тука явно са ги били събрали за подгряване уродите - Луна, Волен, Александър Томов и някав български крепостен селянин на Путин.

Но гледай ти - приятна изненада. Луна била казала, че не може да стои в едно студио с комунистка подлога (Ал.Томов) и руски шпионин кандидат за български президент - тоя другия мазник русофил - не бих си направил труда да му запомня името. И затова я изгонили от студиото.

Георги Иванов

25.10.21
12:24

Куга !

25.10.21
13:07

казано от Георги Иванов на 25.10.21, 12:24:

Куга !

Жоржи, ти да не си братчед на Миро и компания ? Че много такива като теб анонимно безплатни участници навлизат ..
П.С - и ти как така изведнъж взе да обясняваш какъв бил форума преди и сега ? Тази тема е за чесане на езици и различни гледни точки. Който си тренира си го пише там където трябва.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.10.21 13:09.

Георги Иванов

25.10.21
13:08

Кой е анонимен бе .. , с името си съм се представил.

Модерация: Моля да се въздържате от обидни квалификации и да спазвате добрия тон.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.10.21 15:34.

25.10.21
13:11

казано от Георги Иванов на 25.10.21, 13:08:

Кой е анонимен бе олигофрен , с името си съм се представил.

Кое име ? Ти от първия си ден ли започваш да обиждаш ?

Георги Иванов

25.10.21
13:14

Първи ден на кое ? на постове ли ? и да форума го чета откъм 2010-та с някой от хората се познавам от преди това (не че има голямо значение) . Именно темата е за чесане на езици и аз това правя.

25.10.21
13:16

казано от Георги Иванов на 25.10.21, 13:14:

Първи ден на кое ? на постове ли ? и да форума го чета откъм 2010-та с някой от хората се познавам от преди това (не че има голямо значение) . Именно темата е за чесане на езици и аз това правя.

Добре, а писането на обиди, как се вписва в картинката ? :) И различните “забавни” картинки. Защото като си чешеш езика, трябва да може да си отговаряш и за глупостите.

Но нещо от рода на “олигофрен” няма да ти помогне особено.

Георги Иванов

25.10.21
13:20

А писането на тъпи квалификации как се вписва във форума ?
Какво значи да отговарям ? Пари ли ше ми искаш или ще ме биеш , не разбирам ?

25.10.21
13:25

казано от Георги Иванов на 25.10.21, 13:20:

Хахаха :)) .. Агресантче го играеш .. :)) Доброто и лошото ченге :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.10.21 13:26.

25.10.21
13:47

За два месеца около 3 000 човека умрели с Ковид! 3000 х 75кг средно тегло х 18% въглерод = 40 тона въглерод в земята! И това ако не е най-успешната еко-акция на правителството, здраве му кажи! Както би казал Лазар Радков: “Човекът е по-силен от капачката, а българинът си тежи на мястото!”.
Ако беше Бойко на власт поне щеше да ги уреди с евро средства за SPA-процедури, като кални бани, за да свикват с пръстта. Той и затова завидя на Радев, когато умряха 175 човека в един ден, защото осъзна колко кеш изпускат кръгове от грижещи се здравето на хората, гравитиращи около партията майка.

п.п. Коронавирусът бил като баджанака. Едни го имат, други ще го имат, а останалите така и няма да разберат, че са го имали.

Мнението беше редактирано от Illustrator Yovkov на 25.10.21 14:20.

Георги Иванов

25.10.21
14:03

казано от kaloyan на 25.10.21, 13:25:

казано от Георги Иванов на 25.10.21, 13:20:

Хахаха :)) .. Агресантче го играеш .. :)) Доброто и лошото ченге :)

Просто ти отговарям така , че излез от филма.

Bart Simpson

25.10.21
15:47

Да четеш форума е като да си фотограф на Нъшънъл Джеографик.
Гледаш как лъва изяжда малките и нищо не можеш да направиш.

25.10.21
17:27

Скоро ще гледаме и как паяци ядат хора.

Bart Simpson

25.10.21
17:31

Ако искаха да ни тровят или чипират, защо не лиснат всичко в Искъра, много по-лесно ще им е?

25.10.21
17:43

казано от Bart Simpson на 25.10.21, 17:31:

Ако искаха да ни тровят или чипират, защо не лиснат всичко в Искъра, много по-лесно ще им е?

Или да сипят чемтрейлсовете в питейната вода. Ама конспираторите не се питат такива прости неща.

25.10.21
20:15

Е... то отдавна изтровиха водата, храната, въздуха, земята... Хубаво, че поне намират лекарства за всички проблеми... и консуматори, разбира се!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1