10.04.06
10:58
Здравейте кажете ми какво ви е мнението за този креатин . Днес си взех - “100% Creatin Monohydrate”. Някой ползвал ли го е?
Имам един приятел който го ползва и казва че е най-добрия :wink:
10.04.06
12:11
Аз лично съм много доволен от него, пих го един месец, сега ще направя почивка. Смята се за един от най-добрите.
10.04.06
15:44
Аз пък не съм доволен от него, нищо че го хвалят 8)
П.П. Като го пих бях почнал вече креатин и посредата на приема почнах този, затова не съм и усетил ефект сигурно :roll:
10.04.06
16:14
Aз знам само за разфасовката от 100 гр., че е около 12лв.На другите как са цените?Имате ли инфо има ли по 200 300 гр.
и аз съм го земамл и несъм много доволен поне не усетих голама разлика
сега сям на унивърсал и сям много доволен
500г креатине БиоТеч-35 лв и некви стотинки беше
Аз лично съм доволен ....в началото имаше покачване на ММ освен силата...ама после не беше толкова голямо..ама силата поне ми се качи прилично
11.04.06
11:56
не искам да правя нова теам и за това да питам значи аз пия креатин по 10 гр на ден на два приема и първият е сутрин на гладно и ми се пада преди тренировка вторият е след училищв.Та да питам дали не е по-добре да изместя първия след тренировка?
11.04.06
12:24
[quote author=“Don_Korleone”]не искам да правя нова теам и за това да питам значи аз пия креатин по 10 гр на ден на два приема и първият е сутрин на гладно и ми се пада преди тренировка вторият е след училищв.Та да питам дали не е по-добре да изместя първия след тренировка?
Според мен за всеки е индивидуално,последния ми прием беше 5гр преди тренировка и 5гр след тренировка-не бях доволен,преди винаги го пиех сутрин на гладно и после след тренировка-имаше доста по добър ефект при мен!
Къде се продава тоя креатин.Като отида в магазина ще реша дали да взема на Biotech или на Weider просто и давата креатина ги хвалите така че .... :D
13.04.06
12:21
Според мен е добър на Биотеч. Аз сега пия смесен с рибоза и съм доволен, въпреки че толкова креатин съм изпил и май вече не ми действа силно както едно време :( .
Eдин вид ли е само на Биотеч или са няколко ако са няколко колко да взема!Май ще взема този щото е по тънко ама се чудя още за него и Уидъра.Ще пусна една анкетка да видя
Eдин вид ли е само на Биотеч или са няколко ако са няколко колко да взема!Май ще взема този щото е по тънко ама се чудя още за него и Уидъра.Ще пусна една анкетка да видя
От профи знам че Биотек е един от най-добрите марки за креатин. А за видовете не знам знам само разфасофките и знам че 500гр излизат много по-тънко от 300 :wink:
И айде пускай анкетата че ме напира да пусна некой глас за Биотек-а :twisted:
14.04.06
11:07
Този който взимам аз, е комбинация от креатин+рибоза, има си и само чист. Едни и същи пари струва, 45 лв за 300гр.
29.08.07
14:43
Откъде може да се намери креатин на Biotech?