Креатин На BioTech

10.04.06
10:58

Здравейте кажете ми какво ви е мнението за този креатин . Днес си взех - “100% Creatin Monohydrate”. Някой ползвал ли го е?

10.04.06
11:38

[quote author=“GoodFellas”]Здравейте кажете ми какво ви е мнението за този креатин . Днес си взех - “100% Creatin Monohydrate”. Някой ползвал ли го е?

Имам един приятел който го ползва и казва че е най-добрия  :wink:

EM

10.04.06
12:11

Аз лично съм много доволен от него, пих го един месец, сега ще направя почивка. Смята се за един от най-добрите.

10.04.06
15:31

и аз сам говзимал много е добар

Аз пък не съм доволен от него, нищо че го хвалят  8)

П.П. Като го пих бях почнал вече креатин и посредата на приема почнах този, затова не съм и усетил ефект сигурно  :roll:

RE

10.04.06
16:14

Aз знам само за разфасовката от 100 гр., че е около 12лв.На другите как са цените?Имате ли инфо има ли по 200 300 гр.

10.04.06
16:47

и аз съм го земамл и несъм много доволен поне не усетих голама разлика
сега сям на унивърсал и сям много доволен
500г креатине БиоТеч-35 лв и некви стотинки беше

11.04.06
11:41

Аз лично съм доволен ....в началото имаше покачване на ММ освен силата...ама после не беше толкова голямо..ама силата поне ми се качи прилично

11.04.06
11:56

не искам да правя нова теам и за това да питам значи аз пия креатин по 10 гр на ден на два приема и първият е сутрин на гладно и ми се пада преди тренировка вторият е след училищв.Та да питам дали не е по-добре да изместя първия след тренировка?

11.04.06
12:10

По добре първия ти прием да е преди трен а втория да е след трен

EN

11.04.06
12:24

[quote author=“Don_Korleone”]не искам да правя нова теам и за това да питам значи аз пия креатин по 10 гр на ден на два приема и първият е сутрин на гладно и ми се пада преди тренировка вторият е след училищв.Та да питам дали не е по-добре да изместя първия след тренировка?

Според мен за всеки е индивидуално,последния ми прием беше 5гр преди тренировка и 5гр след тренировка-не бях доволен,преди винаги го пиех сутрин на гладно и после след тренировка-имаше доста по добър  ефект при мен!

13.04.06
11:39

Къде се продава тоя креатин.Като отида в магазина ще реша дали да взема на Biotech или на Weider просто и давата креатина ги хвалите така че .... :D

13.04.06
12:21

Според мен е добър на Биотеч. Аз сега пия смесен с рибоза и съм доволен, въпреки че толкова креатин съм изпил и май вече не ми действа силно както едно време  :( .

13.04.06
18:20

[quote author=“Ultima Ratio”]Според мен е добър на Биотеч. Аз сега пия смесен с рибоза и съм доволен, въпреки че толкова креатин съм изпил и май вече не ми действа силно както едно време  :( .

Eдин вид ли е само на Биотеч или са няколко ако са няколко колко да взема!Май ще взема този щото е по тънко ама се чудя още за него и Уидъра.Ще пусна една анкетка да видя

13.04.06
18:29

[quote author=“viliareal”][quote author=“Ultima Ratio”]Според мен е добър на Биотеч. Аз сега пия смесен с рибоза и съм доволен, въпреки че толкова креатин съм изпил и май вече не ми действа силно както едно време  :( .

Eдин вид ли е само на Биотеч или са няколко ако са няколко колко да взема!Май ще взема този щото е по тънко ама се чудя още за него и Уидъра.Ще пусна една анкетка да видя

От профи знам че Биотек е един от най-добрите марки за креатин. А за видовете не знам знам само разфасофките и знам че 500гр излизат много по-тънко от 300 :wink:

И айде пускай анкетата че ме напира да пусна некой глас за Биотек-а  :twisted:

14.04.06
11:07

Този който взимам аз, е комбинация от креатин+рибоза, има си и само чист. Едни и същи пари струва, 45 лв за 300гр.

29.08.07
14:43

Откъде може да се намери креатин на Biotech?

29.08.07
18:04

Останал съм с впечатление,че това е един от най-разпространените продукти по БГ магазините за добавки и го има навсякъде...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1