12.04.06
13:47
абе вчера се чудех - дали има програми, при които тренираш за маса на един мускул(определен) и за релеф на друг в една тренировка?? Примерно искаш да качиш маса на едно място и да се орелефиш на друго...знам, че звучи глупаво ама ми хрумна да видя дали сте чували някой да комбинира така??
12.04.06
14:37
не е само до хранене, а и до повторения с различна тежест и различен брой пъти...
Няма такова нещо.
12.04.06
15:14
Невъзможно е това дето го мислиш. Релеф/маса зависи от хранителния ти режим. Старите митове за по 30 повторения за релеф и много коремни преси вече не са актуални :D
12.04.06
17:25
Ок, ми значи се бъркам тогава...
Добре вие лично как бихте акцентирали върху отделен мускул тогава? С идеята той да порастне повече от другите?
Повече натоварване? Изместване на мускулната група в началото на тренировката? Нещо друго?
12.04.06
17:41
[quote author=“sub_eleven”]Ок, ми значи се бъркам тогава...
Добре вие лично как бихте акцентирали върху отделен мускул тогава? С идеята той да порастне повече от другите?
Повече натоварване? Изместване на мускулната груба в началото на тренировката? Нещо друго?
Абе повече зависи от храненето,но също така има и повторения за релеф
13.04.06
09:00
Според мен също е до хранене.Е не само но наи вече.
Пак нали знаете рецептата на добрия билдъ.40% в спането,40% в храненето и 20% в втренировката.