Garbage in, garbage out

Прескочи до:

19.09.23
15:00

казано от Homer Simpson на 19.09.23, 13:35:

А за скачането, знаеш че зависи кво има на гъза си, може и сто да скачаш.

Нямаше шанс да минеш АЛК, ако си под 28 години и си над 86 кг. След тази възраст пускаха и на 90 и няколко(забравил съм колко). Но на 100 кг няма да те пуснат, това е сигурно. 4 пъти съм минавал АЛК и съм свалял по 5 кг за 2-3 дни, за да мина кантара. А иначе за спортен парашутизъм може да скачаш на и 150, парашути всякакви.

Homer Simpson

19.09.23
15:27

Аз не съм попадал на подобен критерий, може да е свързано с обурудването, което са имали или е друга причината?

19.09.23
15:35

Гатьо е добро попадение в игрите, но както той, така и още няколко други участника не могат да плуват, а това, че изобщо са ги допуснали на кастингите е безумие. Аз съм учил корабоводене в техникума, но не продължих, а някои от съучениците ми, които в последствие станаха капитани, така и не се научиха да плуват, смешно и тъжно едновременно.

Homer Simpson

19.09.23
15:47

Той не е SEAL, а е EAL.

19.09.23
21:02

Ако ще и астронавт да е, все тая, освен да симулира, че не може да плува.

19.09.23
22:37

Гледах малко.
Тая тъпня не вдявам, как изобщо може да се гледа...а коментирате някакви хора изпаднали до там, да участват в това ?!!!

19.09.23
22:43

Е винаги може да гледаш “На кафе” с Гала. ?

19.09.23
22:46

казано от Brown Bomber на 19.09.23, 22:43:

Същото е.

Homer Simpson

20.09.23
00:27

казано от Brown Bomber на 19.09.23, 21:02:

Ако ще и астронавт да е, все тая, освен да симулира, че не може да плува.

Seal- sea, air and land
No S for sea
Eal
Капиш????
И за мен е странно неплуването

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 20.09.23 00:28.

Homer Simpson

20.09.23
00:29

казано от Brown Bomber на 19.09.23, 22:43:

Обичам те.
Уцели неговото предаване от ма

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 20.09.23 00:29.

20.09.23
08:11

Ехе, имало форум, с кафето :)

Отивам да тренирам, след малко ще допиша.

20.09.23
10:53

казано от Homer Simpson на 19.09.23, 15:27:

Аз не съм попадал на подобен критерий, може да е свързано с обурудването, което са имали или е друга причината?

Да, ако погледнеш спецификациите на Д-6, RS-8 и RL-16, ще видиш колко могат да носят. Даже и на по-старите УП-9 и Лесник 2, въпреки че по онова време тях вече ги нямаше(имаше два Лесник-а, и една Талка, но с тях почти никой не скачаше). Сега имат нови системи и там товароносимостта е много по-голяма.

p.s.
Относно плуването мога да кажа, че се научих се на 29, а и не всеки иска и има къде...

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.09.23 10:55.

20.09.23
11:05

Аз също не мога да плувам, занимавах се като дете с учител, обаче щях да се удавя на един язовир и не плувам оттогава :)

20.09.23
11:53

Ако живееш в Бургас, плуването е важно, дори и само за безопасност. Малката я уча от 4-годишна, на умението, както и на уважение към морето.

Мнението беше редактирано от Splash на 20.09.23 11:57.

Homer Simpson

20.09.23
12:10

казано от James Hinks на 20.09.23, 10:53:

Да, ако погледнеш спецификациите на Д-6, RS-8 и RL-16, ще видиш колко могат да носят. Даже и на по-старите УП-9 и Лесник 2, въпреки че по онова време тях вече ги нямаше(имаше два Лесник-а, и една Талка, но с тях почти никой не скачаше). Сега имат нови системи и там товароносимостта е много по-голяма.

p.s.
Относно плуването мога да кажа, че се научих се на 29, а и не всеки иска и има къде...

Ама, човек, това всичко са десантни парашути.....
Този човек в момента служи.

Homer Simpson

20.09.23
12:11

казано от Splash на 20.09.23, 11:53:

Ако живееш в Бургас, плуването е важно, дори и само за безопасност. Малката я уча от 4-годишна, на умението, както и на уважение към морето.

То там ви е нужно и като завали

20.09.23
12:22

казано от Homer Simpson на 20.09.23, 12:11:

То там ви е нужно и като завали

Факт :)

20.09.23
12:32

казано от Homer Simpson на 20.09.23, 12:10:

казано от James Hinks на 20.09.23, 10:53:

p.s.

Ама, човек, това всичко са десантни парашути.....
Този човек в момента служи.

Десантни са само Д-то и РС-овете, пък и в Армията основно се използват десантни парашути ако не знаеш. Не, не служи от поне 5 години. Пък и все тая, той ми е до рамото като височина, няма как да е 100 кг...

Homer Simpson

20.09.23
12:44

Аз мислех , че е действащ.
Значи добре съм се ориентирал, че са ниски, по килограмите.
И значи всъщност нормата за ЛТ е свързана с налично обурудване, нали правилно чета?

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 20.09.23 12:50.

20.09.23
13:47

Да, от товароносимостта на парашутната система са ги определяли. Като сметнеш, че освен войник има и контейнер с оръжие, подвесна система, запасен парашут...Масата става друга, не е само личното тегло. Сега знам, че имат нови, с много по-голяма товароносимост и вероятно и изискванията са съвсем различни.

20.09.23
13:53

Това с разните изисквания ми напомня за едно момче в квартала, дето беше ниско на ръст, но  набито и постоянно тренираше с приоритет гърди и гръб. Та го коментираме с разни други момчета, а те викат, че тоя младеж много се притеснявал в казармата да не го вземат за танкист, защото е нисък и поради това се стремял да направи колкото се може по-голяма гръдна обиколка, та евентуално да не можел да мине през дупката............и поради тази причина да не го вземат за танкист:-)))))) То бая оабиколка е трябвало да стане, ама нейсе :-)

Homer Simpson

20.09.23
14:05

казано от James Hinks на 20.09.23, 13:47:

Да, от товароносимостта на парашутната система са ги определяли. Като сметнеш, че освен войник има и контейнер с оръжие, подвесна система, запасен парашут...Масата става друга, не е само личното тегло. Сега знам, че имат нови, с много по-голяма товароносимост и вероятно и изискванията са съвсем различни.

Да, има.
А аз си мислех, че в нашата армия и особенно по-специалните разклонения имат що годе някаква база, ся един добър недесантен парашут за държавна поръчка, ако ще и от Чехия да е, то не трябва да е някаква уау сума.
Ся едно е преди 30 години чадърите от брезент и друго е армия член на НАТО.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 20.09.23 14:09.

20.09.23
16:34

Не помня в предишните сезони да е имало участници с жилетки.
Дъщеря ми също плува от 4-5 годишна, тук на морето е нещо нормално. Вярно, че ако няма достъпен басейн е трудно да се научиш в река или язовир. Явно, който иска намира начин и по-добре късно, отколкото никога.

Да, рядко се срещат изчистени натурални атлети с тегло над 100кг и ръст около 170см.

Homer Simpson

20.09.23
21:46

Имаше някакви в миналите сезони , но по-невзрачни от него (стил масовка), а за мен той, какъвто и да е, влиза със сериозна заявка.
Но вчера(няколко епизода съм назад защото в Гърция не гледахме) победителя от предния сезон си им каза, всички ви бия на всичко, той е параход тоя пич и едва ли някой освен Филип може да му даде отпор.
Относно мен и плуването, баща ми ме научи да плувам, преди да започна да тренирам в езерото Панчарево, при жабите.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 20.09.23 21:47.

20.09.23
22:33

Пуснах си да го видя това плуване, то я има 100 метра, я не. Натренирани иначе на куче. Кастинга нещо издиша или критериите са като в детските книжки.

Мнението беше редактирано от Splash на 20.09.23 22:37.

20.09.23
22:50

казано от Homer Simpson на 20.09.23, 21:46:

победителя от предния сезон си им каза, всички ви бия на всичко, той е параход тоя пич и едва ли някой освен Филип може да му даде отпор.

Да, веднага щях да му отговоря, че ще го бия като циганин жена си, но те си глътнаха граматиката.

Има участници, които са големи плувци - Радостин е рекордьор на Гинес по плуване в ледени води, Ива от Варна е много сериозна плувкиня, а и други се справят добре.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 20.09.23 22:51.

Homer Simpson

21.09.23
06:53

Не знам дали си го гледал, в миналия сезон, труден е много.

21.09.23
09:35

Но в пъзелите не толкова и това му коства победата. Иначе за Гатьо - човека не може да плува, той си го каза. Но пък никой не се замисля как се чувства човек, който не може да плува, но въпреки това го прави. Дори и със жилетка, психологически натоварването е доста голямо. Та евала на човека. Не е толкова комплексен, че да победи в играта, но иначе е пич. Открит е, каквото има да каже си го казва и не е интригант.

А Андрей от трети сезон, не е просто победител, а и олимпийски състезател и те го подцениха. Затова им каза, че ще ги изяде с парцалите дори и когато не е във форма.

21.09.23
09:54

Едно е да си в лоша форма, друго е да ти виси хилавият задник, все едно не си бягал, не си скачал, не си дърпал и не си клякал от векове. Не е джедаят, за който го мислите, но има огромното преимущество да вярва в себе си. Филип и Алекса са много силни и комплексни играчи и ще го разбият.

21.09.23
10:32

казано от Svetoslav на 21.09.23, 09:35:

А Андрей от трети сезон, не е просто победител, а и олимпийски състезател и те го подцениха. Затова им каза, че ще ги изяде с парцалите дори и когато не е във форма.

Ако става въпрос за Андрей Гридин, той е професионален спортист, макар и без успехи. Занимавал се е цял живот със ски бягане, като дойде в България видя че няма пари и включи на бягане планинско и пак беше един от най-добрите. После се загуби, започна някаква друга работа, понеже нямаше пари ..
Предвид това той според мен той е имал огромно предимство пред останалите, въпреки че аз не ги гледам тези предавания, но само заради него, научих някаква информация.

Homer Simpson

21.09.23
10:39

Но в пъзелите не толкова и това му коства победата. Иначе за Гатьо - човека не може да плува, той си го каза. Но пък никой не се замисля как се чувства човек, който не може да плува, но въпреки това го прави. Дори и със жилетка, психологически натоварването е доста голямо. Та евала на човека. Не е толкова комплексен, че да победи в играта, но иначе е пич. Открит е, каквото има да каже си го казва и не е интригант.

Точно за Андрей говорех, че е труден, не за Филип

21.09.23
13:34

Ако отидат на полигона в Црънча, полосата няма да успее да я мине и до половината, а в това време Гатьо ще и прави трето минаване...Всичко е до вид на състезанието, не до форма и това какъв си бил.

Homer Simpson

21.09.23
14:26

По какви критерии го отсъди, ти гледал ли си Андрей?
Не казвам, че казаното от теб е грешно, а питам на каква база го отсъди?

21.09.23
14:54

Минавал съм полосата. Достатъчен критерий ми е, не е нужно да гледам тоя Андрей, на него му личи, че е освободен от физическо.

21.09.23
15:04

Акцентът беше другаде. В една игра, при едни елементи победител ще бъде един или друг. Тук не става въпрос дали Гатьо ще победи Андрей на едно или друго.

Но когато имаш човек победител на финал в Игри на волята и бивш олимпийски състезател, без значение дали е медалист, и го противопоставиш на някой, който дори не е минал кастингите за Игри на волята, да заложиш на новобранеца е недалновидно. Те заложиха на новобранеца и Андрей го “размаза”. Затова и накрая им каза, че ще ги бие всичките. Явно има голямо его и се жегна. Но не остави добро впечатление с тази си реплика, поне у мен.

21.09.23
20:16

Аз пак не знам за кой Андрей говорите, но по принцип всичките тези предавания са една постановка. Там се залага точно на това, кой какво шоу може да предостави на публиката. Аз не залагам, че има нещо реално там от страна на участниците. Има но е много малък процент.

21.09.23
22:19

Всички трябва да са завършили актьорско майсторство и драматургия, звучи ми твърде конспиративно.

22.09.23
11:58

казано от kaloyan на 21.09.23, 20:16:

Аз пак не знам за кой Андрей говорите, но по принцип всичките тези предавания са една постановка. Там се залага точно на това, кой какво шоу може да предостави на публиката. Аз не залагам, че има нещо реално там от страна на участниците. Има но е много малък процент.

За същия - Андрей Гридин. Има много реални неща от участниците. Но режисьорът подбира какво да се покаже от заснетото, което може доста да промени контекста.

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 22.09.23 11:59.

22.09.23
14:12

А този ли Андрей е казал “Ще ви изям с парцалите ? “

22.09.23
19:23

Билдър бях днес, раменната колкото клека ... Тежко, средно, леко и срам. Поне въртях гигантски серии и що годе не ми се искаше до умра след второто завъртане.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1