19.12.2023 г.
Добавки:
Магнезий, рибено масло, колаген, цисус, ставен комплекс на бълк, креатин.
Обобщение за деня:
Срещи от сутринта до вечерта.
Мори ме някаква адска мускулна треска на квадрицепса вече трети-четвърти ден от българския клек насам. Забелязах го още преди операцията - може и си е разтежение и да натискам прекалено много опорния крак. Ще пробвам с друго упражнение как ще е - обмислям дали да не се подложа на тръстъри с дъмбели следващата бутаща тренировка. :)
Аз не разбирам хич от плуване, но ако е този пулс който го даваш, 25-30 минути са малко. Хубаво е да минеш 45 ... Само че за плуването не са ми ясни нещата и не мога да давам акъл :) .. Пиша само на базата на пулс и време за усилие ..
казано от kaloyan на 20.12.23, 12:57:
Аз не разбирам хич от плуване, но ако е този пулс който го даваш, 25-30 минути са малко. Хубаво е да минеш 45 ... Само че за плуването не са ми ясни нещата и не мога да давам акъл :) .. Пиша само на базата на пулс и време за усилие ..
Плуването ми е раздвижване в нетренировъчните дни. Нищо съществено не очаквам да постигна с него - плувам, колкото да не е само зала.
Планирам да увелича малко обема и да плувам докъм 40 минути, но трябва да мога да се събера в час заедно със събличане, къпане и обличане, че дори и по-малко, защото пътувам до и от басейна по 10-12 минути в посока. Ако увелича до 45, никакъв шанс дао го правя през деня в работни дни.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.12.23 17:04.
20.12.2023 г.
Активност:
Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с умерено темпо) за 29:44 мин, чисто плуване 26:39.
Пулсът в първата половина на дистанцията между 130 и 140, после вдигнах над 140. По-нисък от предния път, а и субективно имах повече въздух - може би наистина съм имал последствия от ковида.
Като време слязох под 30 минути за километър, основно заради почивките, които вече почти ги няма, иначе чистото темпо не се е повишило. Ще увеличавам дистанцията, когато пулсът падне още малко и мога да я изплувам наведнъж без изобщо да спирам.
Добавки:
Обобщение за деня:
Денят върви с едни непредвидени срещи по не особено приятна тема и май няма да успея да свърша, каквото си бях планирал. Няма да ми е за пръв път.
21.12.2023 г.
Активност: Бутащи
1.1. Избутване на прав лост от лег - 5х60, 8х110, 6х115, 3х115, 4х110 кг.
1.2. Тръстъри с дъмбели - 5х10+10, 4x5х20+20 кг.
2.1. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 6х70, 2х7х70, 6x70 кг.
2.2. Разтваряне с дъмбели встрани от стоеж - 8x15+15, 3x6x15+15 кг.
3.1. Бедрено разгъване на машина - 8x110, 3х7x110 кг.
3.2. Повдигане на крака от лег - 4+4, 3x5+5 (на крак).
Разтягане.
Метнах още 5 кг отгоре на лега и ми беше напомнено, че въпреки месеците почивка, рамото и лакътят са си все така “повредени”. Все пак доста прилично.
Тръстърите леко изпитание за кръста и за обхвата на движението, но с тия кила не са проблем (освен в горната част на движението, но там причините са други).
Пулсът над 155 само на четирите серии тръстъри, останалите упражнения основно между 110 и 130.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта ми замина да показвам теча в новия апартамент на експерт от застрахователната компания. После тренирах, отскочих до офиса да си взема коледния пакет и следобед си наваксвам с работата. Пак ще останат твърде много неща за утре, което ще рече, че ще се наложи да посвърша нещо и през празниците, но ако не друго, поне няма да има кой да ме разсейва със срещи и нови проблеми.
22.12.2023 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Посветих деня на планиране на всички (или поне повечето) предвидими срещи за догодина. В такива моменти ми се иска да имах секретарка...
Чакам с нетърпение да видя какво може Copilot, интегриран в MS Teams, като ни пуснат бизнес акаунтите.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.12.23 14:13.
23.12.2023 г.
Активност: Дърпащи
1.1. Мъртва тяга - 3х60, 6х120, 5х120, 4х120, 3x120 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 10, 7, 5, 6.
2.1. Бицепсово сгъване с крив лост от стоеж - 3х6х50, 4х50 кг.
2.2. Планк - 3х60, 45 с.
3.1. Хоризонтално гребане на машина (с опрени гърди) - 4х7х70 кг.
3.2. Бедрено сгъване на машина - 3х7x70, 4х70 кг.
Залата и басейнът няма да работят на 24 и 25-ти и трябваше да избирам какво да правя днес. Избрах тяга.
Самата тренировка според очакванията - тягата не ми тежи особено, но има една неприятна прорязваща болка в гърба, която, макар и слаба, ми подсказва, че нещо може да се счупи. Ще чакам да израстне нова кост и всичко да се срастне, преди да си правя експерименти.
Добавки:
Обобщение за деня:
Изведох кучето, тренирах, а сега се подготвям психически да ходя да пазарувам предпразнично в лудницата в супермаркета.
казано от nervak на 23.12.23, 17:30:
Респект Боби!!!
А аз се чувствам като една голяма паласка с болки. Не е зле човек да си припомня, че отстрани нещата може би изглеждат различно. Благодаря!
24 и 25.12.2023 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Готвене, чистене, месене - не тача религиозните поводи, но и не отказвам малко празнично настроение и семейна топлина.
Весели празници на всички!
26.12.2023 г.
1.1. Избутване на прав лост от лег - 8х115, 4х120, 3х120, 4х115 кг.
1.2. Раменна преса с дъмбели от стоеж - 2х7х25+25, 2х5х25+25 кг.
2.1. Гоблет клек с дъмбел - 8х20, 8х30, 2х8х35 кг.
2.2. Трицепсово привеждане на скрипец - 8х40, 3х7x45 кг.
3.1. Бедрено разгъване на машина - 2х8х110, 2х7x110 кг.
3.2. Повдигане на крака от лег - 7+7, 3х6+6.
Разтягане.
Днес и 120 сложих на лега. Никакви проблеми с рамото - усещам нещо там вътре, но не ме боли.
Пробвах клек с лост на гърба на смит машина - без тежест горе-долу се сгънах, но като сложих 2х20, нещо ме пресече и се отказах. За сметка на това гоблет клекът се получи много добре като амплитуда и усещане, макар и с лекичко.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес напред-назад по задачки, следобед в мола да си купи нещо щерката.
27.12.2023 г.
Активност:
Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 35:27 мин, чисто плуване 27:50 мин. Пулсът не подмина 131, повечето дължини между 120 и 130.
Дежурният километър, макар че се чувствах уморено и никак не ми се плуваше. Ако бях плувал по-бавно, щях да потъна. За сметка на това пулсът изобщо не влезе в червената зона. Ще пазя високия пулс за залата, а в басейна леко кардио за разтоварване.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо интересно. Разправям се с дефектен бойлер и не мога да стигна до смислен разговор със сервиза на Бош още отпреди Коледа.
28.12.2023 г.
1.1. Мъртва тяга - 3х60, 2x6х120, 5х120, 3x120 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 10, 8, 6, 5.
2.1. Хоризонтално гребане на машина (с опрени гърди) - 4х7х70 кг.
2.2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 7+7х25, 2х6+6х25, 5+5х25 кг.
3.1. Бедрено сгъване на машина - 4х7x70 кг.
3.2. Планк - 70, 2х60, 45 с.
Тягата продължава да е голяма мъка. Имам усещането, че в някои фази от движението тежестта оставя изцяло на гръбнака ми. Не изпускам компресията и уж няма флексия, но чувството си е там. Трябва да снимам, за да видя в подробности какво става.
Пробвах пендлей с лост от земя, но е много, много рано за това.
Иначе нещо не се възстановявам добре - трябва да пускам по ден пълна почивка тук-там между плуването и фитнеса.
Добавки:
Обобщение за деня:
Тренировка, разни дребни ангажименти, пазаруване и денят си замина.
Изкарах и един час в “разговор” със застрахователната компания - първо ми вдигна агент, който не говореше английски. Той ме прехвърли на такъв, който говори - чаках. Този пък като му обясних за какво се обаждам, трябваше да ексалира и да ме прехвърли на старши агент. Чаках. Първият старши агент не говореше английски и ме прехвлърли на друг, който говори. Чаках. Вторият старши агент говореше криво-ляво някакъв английски - достатъчен, за да се разберем и в пъти по-добър от моя португалски, така че бях напълно щастлив за няколко секунди, докато не разбрах, че само помагал по празниците на линията за имотни застраховки, иначе се занимавал с автомобили и дори нямал достъп до системата за имоти. Човекът нарави опит да не прехвърли на старши агент, който говори английски и има представа от имотните им застраховки. Чаках. Оказа се, че такова животно няма (поне не работи днес) и ме върнаха в първи клас с препоръката да им изпратя молбата си по имейл, с което бях започнал по-рано днес... Ей така се забавлявам в Португалия с почти всичко. Швеция ми липсва много или поне щеше да ми липсва, ако имаше как да комбинирам шведската администрация и услуги с португалския климат и географско местоположение. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.12.23 19:12.
29.12.2023 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Пуснах ден почивка днес. Вместо тренировка, новогодишното пазаруване.
30.12.2023 г.
1.1. Избутване на прав лост от лег - 7х120, 6х120, 5х120, 4х120 кг.
1.2. Борчески клек - 10х40, 3х8х50 кг.
1.2. Раменна преса с дъмбели от стоеж - 3х6х25+25, 4х25+25 кг.
2.2. Кофи на машина - 3х8х80, 6x80 кг.
3.1. Бедрено разгъване на машина - 8х110, 3х7x115 кг.
3.2. Повдигане на крака от лег - 8+8, 2х7+7, 5+5.
Разтягане.
Левият лакът ме скъса от болка днес още от 60 кг на лега, а също на раменната и кофите на машина. Ако не е едно, ще е друго.
Все пак на инат седмица на 120 лежанка. Имаше сила и за поне още едно-две повторения, ако не беше лакътят. Не е зле за инвалид.
Другото според очакванията.
Борческият клек ОК, макар че повече от 50 няма как да държа с тия дискове с разширение в центъра . Но не е важно това.
От 2-ри се връщам в старата зала и ще имам възможност и да разнообразя.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес само тренировка и лека разходка.
31.12.2023 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Готвене за празника - доста стандартни неща без капка въображение този път, за сметка на това приготвени с желание и удоволствие.
Вечерта посрещнахме 2024 по странен начин по токийско време - Зозо трябваше да ляга рано, защото на 1-ви почваше работа в 4 сутринта. После отбелязахме с щерката по българско време, след което и тя си легна, а аз останах да си отворя шампанското по португалско време в 12:00.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.01.24 13:04.
Честита нова година! Много здраве, щастие и любов!
01.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Активност за деня - 6-7 км до плажа в Карквелош и обратно. Очаквахме да няма хора, а се оказахме на първомайска манифестация. Все пак извън сезона е разрешено за кучета, та успяхме да пуснем зверчето малко да потича на плиткото.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.01.24 12:39.
02.01.2024 г.
1.1. Мъртва тяга - 3х60, 6х120, 3х4х130 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 5х10, 4х10, 2х5х5 кг
2. Хоризонтално гребане на машина (с опрени гърди) - 8х80, 3х7х90 кг.
3. Бицепсово сгъване с крив лост от стоеж - 6х50, 3х5х50 кг.
4. Бедрено сгъване на машина - 3х7x60, 4х60 кг.
3.2. Планк - 80, 60, 55 с.
Обратно в старата зала. Бях забравил колко е задушно. Даже ми мина през главата да продължа да тренирам в залата на басейна, но там пък няма нищо.
Сложих още 10 кг на тягата без особени проблеми.
Хватът е отслабнал повече от всичко друго - на набиранията беше на път да се предаде.
Не знам дали е само от еднообразни тренировки, но съм възпалил яко левия лакът и ме боли вече и на дърпащите. Проблемът е, че не знам как да разнообразя, а не ми се иска много да разреждам. Май е време и за това да ходя на лекар.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо интересно - последен ден отпуска и свързаните с това мисли, че не ми се работи утре...
03.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Първи работен ден. Повечето ми колеги са в отпуска до края на седмицата, така че сравнително спокойно.
Пуснах ден почивка от физическа активност.
04.01.2023 г.
Активност:
Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 34:33 мин, чисто плуване 27:03 мин. Пулсът през повечето време под 130.
Колкото да се раздвижа. Отбелязвам си, че лакътят ме боли много дори при плуване, особено при определени движения, свързани с ротация и натискане едновременно.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта трябваше да ходя да пусна техника от гаранционния сервиз да погледне бойлера - оказа се откачен при транспорта кабел - ремонт за 20 секунди, още 5 минути тестване. Сега в понеделник отново газова инспекция и после вече не смея да се надявам, че ще имам топла вода в новия апартамент. Все така си е необитаем с теча в едната спалня, но едно по едно.
05.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо интересно
06.01.2024 г.
1.1. Избутване на прав лост от лег - 6х120, 5х120, 4х120, 5х120 кг.
1.2. Разтваряне с дъмбели встрани от стоеж - 8х18+18, 3х7х18+18 кг.
1.2. Преден клек - 8х40, 7х60, 2х6х60 кг.
2.2. Кофи на успоредка - 2х8х10, 2х6х10 кг.
3.1. Бедрено разгъване на машина (еднострнно) - 6+6х60, 2х7+7х55 кг.
3.2. Повдигане на крака от лег - 3х6+6.
Разтягане.
Престраших се за преден клек днес. Много ми е трудно, но ще става все по-добре.
Лакътят продължава да ме мъчи.
Докарали са чисто нов трибойски стенд, тежести (от тънките) и лост Eleiko. Много ме е яд, че не мога да ги ползвам за нищо смислено.
Добавки:
Обобщение за деня:
Тренировка, после излизахме на обяд семейно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.01.24 02:33.
07.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Спокойна неделя у нас.
08.01.2024 г.
1.1. Мъртва тяга - 5х130, 3х4х130 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 6х10, 2х5х10, 4х10 кг
2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 7х25+25, 2х6х25+25 кг.
3. Хоризонтално гребане на машина (с опрени гърди) - 2х7х90, 6х90 кг.
4. Бедрено сгъване на машина - 7x60, 2х6х60 кг.
3.2. Планк - 70, 60 с.
На 4-5 часа сън и с хиляди други главоболия толкова. Даже намалим малко обема - и без друго тренирам еднообразно.
Добавки:
Обобщение за деня:
Още разправии с бойлера. Инспекторът дойде, обаче пак не стана работата както трябва - когато работят заедно бойлерът и аспираторът, проветрението не е достатъчно и започва да се натрупва въглероден окис, което е меко казано опасно и недопсутимо. Сега трябва да търся сертифициран техник, който да инсталира нещо, наречено “inhibitor kit”, което да спира аспиратора, когато бойлерът работи. Знаех си аз, че трябва просто да клъцна тръбите на газта и да си сложа електрически бойлер, както направих в стария апартамент.
09.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Ходих на консултация с неврохирурга - всичко се развива нормално. Имам позволение да тренирам и да увеличавам внимателно тежестите с предупреждение да не допускам болка, за да не стане от играчка плачка. Следваща консултация - март, когато ще ме прати и на томография, за да видим как върви срастването на костите.
10.01.2023 г.
Активност:
Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 35:07 мин, чисто плуване 25:37 мин. Пулсът подмина 140 в доста дължини, повечето над 130.
Няма какво да пиша толкова - плуване половин час след хранене, полято с две бири, е тъпотия типично в мой стил. Не се удавих.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта срещи в офиса, после обядвах с колегите, за да не ми забравят физиономията съвсем и директно от там на басейна, за да хвана по-спокойния период в ранния следобед.
11.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Няколко срещи, иначе сравнително спокойно като цяло.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 13.01.24 02:20.
12.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
През нощта усетих болки в ставите, а се събудих с гадене и стомашно-чревно неразположение. През деня вдигнах и температура. Съответно не можах нито да тренирам, нито да свърша нещо смислено.
Разболявам се за втори път за два месеца, а преди не съм боледувал с години. Не знам дали е съвпадение или операцията е повлияла на имунната ми система по някакъв неразбирараем за мен начин.
13 и 14.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Температурата спадна в събота, но стомашно-чревните проблеми се задълбочиха.
В понеделник сутринта бях с 3 кг по-малко от петък. Предимно вода е и ще си ги върна, но е показателно как ме удари тая шибания, каквато и да беше.
15.01.2024 г.
1. Избутване на прав лост от лег - 7х120, 4х130, 3х130, 3х120 кг.
2. Преден клек - 3x6x70, 7х70 кг.
3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 3х5х60, 3х60 кг.
4.1. Бедрено разгъване на машина (еднострнно) - 7+7х55, 6+6х50, 7+7х50 кг.
4.2. Трицепсово привеждане на скрипец - 6х35, 2х6х30 кг.
5. Повдигане на крака от лег - 2х6+6.
Разтягане.
Положително: 130 леки на лега. В първата серия можех да направя вероятно още едно, дори две повторение, но после рязко падна силата.
Клекът много стабилен на 70 кг, без болки. Усещам вече напрежение в краката и ядрото, което е добре - значи, че кръстът няма да е най-слабото звено още дълго и ще мога да пробвам внимателно и заден клек, за да има поне някакво разнообразие.
Отрицателно: Лакътят ме боли въпреки почивката. Малко по-добре от последния път, но незначително. Рамото се обажда два-три часа след тренировката. Ще трябва да разредя лежанката и да я сменям с кофи през тренировка. Раменната също не бива да е в една тренировка с лег.
Освен това времето беше адски влажно - 18 градуса, безветрие и океанска мъгла. Сигурно удари над 90% влажността. Следобед поне гледам, че излиза ветрец, та ще се пооправи.
Бутах на новия трибойски стенд с чисто нов лост и сертифицирани тежести - баси кефа. Широка, стабилна опора за гърба, нищо не помръдва и не дрънчи, лостът като шкурка и няма мърдане от ръцете. Жалко, че вече няма как да натискам на нито едно от трибойските движения.
Добавки:
Обобщение за деня:
Като за понеделник доста добре върви. Дори имах положителен резултат от среща с човек, който ми е в топ 10 на онези, с които всячески избягвам да говоря, но периодично се налага.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.01.24 18:40.
16.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Доста натоварен ден, но нищо особено.
17.01.2024 г.
1.1. Мъртва тяга - 4х5х130 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 2х6х10, 2х5х10 кг
2.1. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 7х26+26, 2х6х26+26, 5х26+26 кг.
2.2. Силово гребане с дъмбел от земя - 2х6+6х50, 2х5+5х50 кг.
4. Бедрено сгъване на машина - 4х7x60 кг.
5. Планк - 90, 70 с.
Положително: Доста добре като цяло, особено при положение, че съм спал не повече от 4 часа. Тягата стабилна и с минимална болка (доста по-малко от предния път), прогрес и на набиранията. Престраших се и да греба с дъмбел от земя и се получи добре
Отрицателно: На гребането лакътят се обади, макар и не толкова зле, колкото преди грипа.
Добавки:
Обобщение за деня:
Натоварен ден с много срещи, няколко спешни неща изникнаха и има вероятност да ми замине уикендът.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.01.24 16:30.
18.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Доста работа, но нищо необичайно. Следобед се занимавах с техник, който инсталира някакъв инхибитор на бойлера, така че като тръгне водата през него, автоматично се изключва аспораторът, за да не пречи на вентилацията, включиелно лампата - в кухнята ще става дискотека, но е твърде късно да сменям газта с електричество. Тепърва предстои нова инспекция другата седмица (трета поред) и чак след това евентуално може да имам топла вода. Вече ще ми е обеца на ухото, ако пак ми се наложи да решавам между газ и ток.
19.01.2023 г.
Активност:
Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо в началото и умерено в края) за 33:40 мин, чисто плуване 25:15 мин. Пулсът под 130 първата половина, после малко над 140, когато увеличих темпото.
Не личи много по времето, но субективно се чувствах добре във водата.
Добавки:
Обобщение за деня:
Натоварен петък с интересни неща, обещаващи положително развитие в недалечното бъдеще.
20.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Ходихме по разни задачки, после обядвахме навън. Нищо интересно като цяло.
21.01.2024 г.
1.1. Преден клек - 2x6x80, 5х80, 4х80 кг.
1.2. Кофи - 3х8х15, 6х15 кг.
2.1. Избутване на дъмбели от наклонен лег - 8х34+34, 2х7х34+34, 6х34+34 кг.
2.2. Повдигане на дъмбели встрани от наклон - 4х7х20+20 кг.
3. Бедрено разгъване на машина (еднострнно) - 3х7+7х55, 6+6х55 кг.
4. Повдигане на крака от лег - 2х6+6.
Разтягане.
Днес реших да прескоча лежанката.
Тръгнах със зерчер клек, но още на 50 усетих, че ми е рано и минах на преден. Останалото ОК с изключение на бедрените разгъвания накрая - в последната серия нещо ме сряза в коляното.
Добавки:
Обобщение за деня:
Скучна неделя - извеждах куче, тренирах, сглобявах канапе от Икея и денят вече преваля.
22.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Напоследък понеделниците ми са толкова спокойно, че скоро може да спра да ги мразя. Но не все още.
23.01.2024 г.
1.1. Мъртва тяга - 4х5х130 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват (по-широк от раменен) - 4х5х10 кг
2.1. Гребане с едностранно натоварен лост от земя - 7+7х40, 2х6+6х40, 5+5х40 кг.
2.2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 2х6х26+26, 2х5х26+26 кг.
3. Бедрено сгъване на машина - 7x60, 3х6х65 кг.
4. Планк - 90, 60 с.
Неприятно се изненадах колко ми тежеше тягата - не заради операцията, а заради обща слабост и дори причерняване след първото повторение във всяка серия. Причината е ясна - на отрицателен баланс съм и свалям от началото на месеца насам и започва да се натрупва. Отразява се също и на теглото, макар и само с 3 кг досега.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта се наложи да ходя пеш до залатa, че ми взеха колата. Цял следобед съм вързан в безкрайна четиричасова среща, която ще се наложи да изстрадам.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.01.24 17:30.
24.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Натоварен ден без изненади. Времето е чудесно, направо нереално за януари дори за тук - втори ден поред над 20 градуса следобед, слънчево, без дъжд, вятър или влага.
25.01.2023 г.
Активност:
Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 34:33 мин, чисто плуване 25:02 мин. Пулсът в рамките на 125-132 през цялото време.
Така ще е с веднъж седмично. Но с този режим (две тренировки в залата, едно плуване през ден) усещам, че възстановяването е ОК, а болката в лакътя отшумява полека, така че засега няма да го “пипам”.
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта плувах, следобед петчасово обучение. Поне е последният ден днес от входния модул. Чакат ме още 200 часа тая година и вече се чудя за какво ми е...
26.01.2024 г.
Добавки:
Обобщение за деня:
Доста работа, някои не особено приятни разговора, но в петък мога да го преживея това.
За съжаление има по-тежки новини - Клоп си тръгва от Ливърпул в края на сезона. Рано или късно трябваше да се случи, но можеше да е след още 2-3 години. :(