Too Little, Too Late

Прескочи до:

27.01.24
18:03

27.01.2024 г.

Активност: Бутащи

1. Избутване на прав лост от лег - 2х4х130, 2х4х120 кг.
2. Преден клек - 3x6x80, 3х80 кг.
3. Раменна преса с прав лост от стоеж - 6х60, 5х60, 2х4х60 кг.
4.1. Бедрено разгъване на машина (двустранно) - 10х80, 2х8х80 кг.
4.2. Трицепсово привеждане на скрипец - 6х35, 2х8х30 кг.
5. Повдигане на крака от лег - 2х6+6.

Разтягане.

Клекът ме мъчи, лакътят ме наболява - нормалните оплаквания напоследък.

Добавки:
Магнезий, рибено масло, колаген, цисус, ставен комплекс на бълк, креатин.

Обобщение за деня:
Сутринта готвих и оправях из нас, после тренирах, а следобед ще гледам да седна някъде навън, че времето е разкошно.

29.01.24
17:18

28.01.2024 г.

Добавки:
Магнезий, рибено масло, колаген, ставен комплекс на бълк, креатин.

Обобщение за деня:
Сутринта ходих да сглобявам мебели, следобед почивка у нас и пак ми изчезна безследно уикендът.

29.01.24
17:24

29.01.2024 г.

Активност: Дърпащи

1.1. Мъртва тяга - 4х5х130 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 6х10, 3х5х10 кг
2.1. Силово гребане с дъмбел от земя - 7+7х50, 3х6+6х50 кг.
2.2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 3х6х26+26, 5х26+26 кг.
4. Бедрено сгъване на машина - 4х8x70 кг.
5. Планк - 93, 63 с.

Мъка си е тягата, но като че бавно и полека болката намалява. Освен това хватът със сигурност започна да наваксва
Лакътят ме позаболя на гребането - има една позиция, в която ме боли и при бутане, и при дърпане, макар при бутане да е значително по-зле.

Добавки:

Обобщение за деня:
Понеделник с много ангажименти. Успях да стигна до зала на магия - наложи се да си слагам аларма, за да не се замотая.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 29.01.24 17:51.

31.01.24
16:02

30.01.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Ходих до офиса и успях доста добре да съдера задна дясна врата и калник на колата на подхода към гаража, през който съм минавал 1000 пъти без проблем. Разсеях ли се, замислих ли се не знам. Жената вика “добре, че не съм го направила аз, че какво крещене щеше да падне”, а не знае какви скандали и монолози се развихриха в главата ми без външен израз.

31.01.24
17:26

Е така стават и белите за съжаление, но от това не може да се избяга. Има такива моменти .. хубавото е че това са само ламарини.

01.02.24
12:57

31.01.2024 г.

Активност:

Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 32:51 мин,  чисто плуване 25:25 мин. Пулсът малко над 130 през повечето време.

Малко орязах почивките в сравнение с предния път, иначе чистото темпо без промяна. Като сваля стабилно под 30 минути цялото това плуване (ако изобщо успея), ще мисля за увеличаване на обема. Засега караме така.

Добавки:

Обобщение за деня:
Много ангажименти през деня. “Откраднах” си малко време за плуване преди обед, като отказах една среща, в която би трябвало да съм.
Ливърпул продължават силната игра без Салах - Тиърни, за разлика от обикновено, този път определено свири в полза на Ливърпул, но и да не беше, Челси нямаха никакви шансове да си тръгнат с нещо от Анфийлд. Да видим срещу Арсенал в неделя дали ще играем така.

02.02.24
14:38

01.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Доста работа през деня, иначе нищо интересно.

02.02.24
19:23

02.02.2024 г.

1.1. Преден клек - 4x6x80 кг.
1.2. Кофи - 6х20, 2х8х20, 6х20 кг.
2.1. Избутване на дъмбели от наклонен лег - 8х34+34, 2х7х34+34, 5х34+34 кг.
2.2. Повдигане на дъмбели встрани от наклон - 4х7х20+20 кг.
3. Бедрено разгъване на машина (двустранно) - 4х10х80 кг.
4. Повдигане на крака от лег - 2х8+8.

Разтягане.

Клекът много ме измъчи, но сякаш беше с още една стъпка по-добре от предния път. Докато съм стегнат и концентриран, всичко е ОК. Оставя ли щангата, отзад ме обхваща болка - като тежка крампа. Направо се налага да се подпра и да изчкам 10-15 секунди да отмине. Не знам дали не избързвам, но съм в такова състояние на духа, че не ми пука.
Май трябва да върна наколенките SBD, колкото и да е смешно да ги слагам на 80 кг. Коленете реват на умряло още на клека, а после на бедрното разгъване става касапница.
За да кажа и нещо положително, рамото е ОК, а днес и лакътят се обади общо взето само на първата серия кофи.

Добавки:

Обобщение за деня:
Много работа и разправии като за петък.

казано от Boby_ на 02.02.24, 19:23:

02.02.2024 г.

Докато съм стегнат и концентриран, всичко е ОК. Оставя ли щангата, отзад ме обхваща болка - като тежка крампа. Направо се налага да се подпра и да изчкам 10-15 секунди да отмине. Не знам дали не избързвам, но съм в такова състояние на духа, че не ми пука.

Така бях с рамото аз. Щангата хвърчи над главата без никакъв проблем, а като си мия лицето ме подкосяваше. Иска много подготвителни и активизиращи, а след това и разтягащи. В моя случай беше по 3-5 сесии на ден докато стабилизирам позицията на лопатката и рамото. С коляното беше същата работа. Квадрицепса силен, но меките тъкани около него си искаха тяхното - активации, стабилизиращи изометрии и много разтягане.
YNWA

Мнението беше редактирано от Маданеца на 03.02.24 07:28.

05.02.24
15:35

Заредил съм се с търпение, Ефо. Колкото и да звучи клиширано, плуването много ми помага - повече за рамото, отколкото за кръста, но поне там усещам истински напредък, откакто плувам, дори да е само веднъж седмично.

03 и 04.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Събота излизах с колеги на обяд и откарахме до вечерта. На място с такава гледка и на следобедното слънчице навън бирите вървяха една след друга. После в нощта срещу неделя изобщо не можах да спя и в неделя прескочих тренировката. Вместо това ходих да изхвърлям кашони и да пооправям новия апартамент, че скоро трябва да се местим.

05.02.24
15:47

05.02.2024 г.

1.1. Мъртва тяга - 4х5х130 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 2x6x10, 2х5х10 кг
2. Бедрено сгъване на машина - 8x60, 7х65, 2x6x65 кг.
3.1. Гребане с едностранно натоварен лост от земя - 7+7х45, 3х5+5х45 кг.
3.2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 4х6х26+26 кг.
4. Планк - 100, 70 с.

Хубав, пълноценен нощен сън и веднага се почувствах по-добре в залата. Лакътят почти не се обади, гърбът е все по-добре, за рамото поне при дърпащите на практика мога да забравя.
Купих си ръкохватки Kensui, за да не завися от единственото място за набиране с неутрален хват в залата, а да мога да ползвам всеки хоризонтален лост и след първото ползване съм много доволен. Ще стигна пак и до набирането на въже някой ден, но засега ми е добре с тези.

Добавки:

Обобщение за деня:
Периодът е ужасен със страшно много неща и в служебен, и в личен план. Не е толкова количеството работа, колкото разнообразните теми, между които два смогвам да превключвам. Ще оживея, де - само се оплаквам.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.02.24 15:48.

07.02.24
20:48

06.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Ходих до офиса. Трафикът беше приемлив, но се наложи да остана следобед за двучасова среща, която можех спокойно да пропусна.

07.02.24
21:08

07.02.2024 г.

Активност:

Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 31:38 мин,  чисто плуване 25:16 мин. Пулсът малко над 130 през повечето време, над 140 в края, когато вдигнах темпото. 

Днес прилично мина. Опитах малко да вдигна темпото в края, поне като скорост, ако не и като по-малки почивки.

Добавки:

Обобщение за деня:
Няколко проекта се развиват с прекалено висока за вкуса ми скорост, въпреки че на хартия би трябвало да се отразят положително на екипа ми. За единия се опасявам да не се окаже, че сме отворили кутията на Пандора, вмесо да създадем нови възможности.

09.02.24
14:33

08 и 9.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Още два дни в офиса, макар и по различни причини. В четвъртък имах планирана среща на целия екип, после вечерта излизахме семейно да отбележим рождения ден на малката щерка (малка, малка - като се качи на токчета, се гледаме в очите, а майка ѝ е като малко дете покрай нас).
В петък закарах колата на обслужвване и пак се замъкнах до офиса, че е доста по-близо до сервиза, макар че хич не обичам в петък да ходя - създава ми усещането, че съм на работа. :D На всичко отгоре няма да успея нито до зала, нито до басейн да стигна, въпреки че ми е ден за лег и клек...

казано от Boby_ на 09.02.24, 14:33:

(малка, малка - като се качи на токчета, се гледаме в очите, а майка ѝ е като малко дете покрай нас).

И моите са така :D Един доктор викаше - тука бащата е ясен, ама майката ... :D

10.02.24
21:13

10.02.2024 г.

1. Избутване на прав лост от лег - 2х4х130, 2х4х120 кг.
2.1. Преден клек - 3x6x80, 5х80 кг.
2.2. Раменна преса с прав лост от стоеж - 6х60, 5х60, 2х4х60 кг.
3. Повдигане на крака от лег - 10+10, 7+7.
4.1. Бедрено разгъване на машина (двустранно) - 4x10х82½ кг.
4.2. Трицепсово привеждане на скрипец - 4х8х35 кг.

Разтягане.

Мумията се завръща... Днес, срам - не срам, сложих наколенките SBD за клек с 80 кг. С Rehband-а ме болят коленете (и колатералните лигаменти, и някакви връзки отпред). За лега сложих и налакътници. Следващият път мога да си взема направо цял неопрен - тук ги им навсякъде за сърфистите...

Иначе така ме мързеше и не ми се тренираше, че за една бройка да ми стане първата тренировка, която съм прекъснал по средата без контузия или друга основателна причина. Но се насилих - реших, че днес няма да ми е първият път.

Легът тежеше много. Клекът не, но е рано за повече - сигналите са много ясни и не смея да ги игнорирам.

Добавки:

Обобщение за деня:
Ходих да се оправям с новия апартамент. Нищо не е като хората там - мърлява работа на майсторите, хиляди главоболия с уж най-елементарни неща от газта през водата до интернета, а за капак едната спалня е неизползваема заради теч, който съседът отгоре отказва да оправи и отиваме на съд, където ще се влачим сигурно 2-3 години и ще платя хиляди за адвокати. Въпреки това ще го направя - всякакво търпение и толерантност към арогантното старче ми се изпариха вече.
Може би заради това и тренировката ми почти се провали.

11.02.24
08:18

Португалия май в някои отношения е леко бананова :) .. Как така ще откаже при положение че те наводнява ...  С тези съдилища май накрая ще ти излезе по безболезнено да си му предложил ти да го оправиш за твоя сметка ..  ии .... После да го съдиш за сумата :)

11.02.24
11:10

А раменната ,как я усещаш като натоварване в пояса?
Стареца ако бъде сритан в кокалчетата по тъмно...ще си смени мнението бързо.

11.02.24
12:35

По Коледа получих писмо в пощенската кутия с известие за неплатени тол такси от магистрали в Португалия отпреди 3 години. От 20 с лихвата вече бяха 45, логнах се указания сайт и вече бяха 50 Евро и ме заплашват, че скоро ще се удвоят. Досега не знаех за тях и ги платих, че като нищо скоро щяха да станат 100 и да ги минат. След седмица (клеймото беше старо и явно вече го бяха изпратили) получих и ново физическо писмо с обновената дължима сума от 50, която вече бях погасил. Не си поплюват хич, интересното беше, че писмото идва от Швеция, оператор е UK компания, а таксите са за Португалия и като решат да си търсят просрочените задължения няма мърдане.

12.02.24
12:05

казано от kaloyan на 11.02.24, 08:18:

Португалия май в някои отношения е леко бананова :) .. Как така ще откаже при положение че те наводнява ...  С тези съдилища май накрая ще ти излезе по безболезнено да си му предложил ти да го оправиш за твоя сметка ..  ии .... После да го съдиш за сумата :)

Не мога да оправя нищо - балконът е частен и съседът отказва достъп.
Не бих нарекъл Португалия бананова република - тежка и бавна бюрокрация, но все пак работи. Трудното е да се задейства.
Ще се “забавлявам” с това известно време, но има доста добри изгледи да се случат нещата.

казано от nervak на 11.02.24, 11:10:

А раменната ,как я усещаш като натоварване в пояса?
Стареца ако бъде сритан в кокалчетата по тъмно...ще си смени мнението бързо.

Раменната е ОК за пояса - никакви оплаквания от нея.
А тия неща със сплашване по тъмно не минават тука. Каквато и да е държавата, е правова и органите работят. За такова нещо не ти мърда криминално дело. Да не говорим, че не бих го направил, дори и да имаше изгледи за успех.

казано от Brown Bomber на 11.02.24, 12:35:

Не си поплюват хич, интересното беше, че писмото идва от Швеция, оператор е UK компания, а таксите са за Португалия и като решат да си търсят просрочените задължения няма мърдане.

Да, достатъчно ефективни са, след като се задействат. Проблемът е преди това. :) А и си сътрудничат добре с останалите държави от ЕС, за разлика от нашите хрантутници в държавната администрация.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.02.24 12:06.

13.02.24
02:18

12.02.2024 г.

1.1. Мъртва тяга - 5х130, 3х5х140 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 7х10, 6х10, 2х5х10 кг
2.1. Силово гребане с дъмбел от земя - 7+7х50, 3х6+6х50 кг.
2.2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 4х6х26+26 кг.
4. Планк - 120, 70 с.
5. Бедрено сгъване на машина - 4х8x70 кг.

Днес сложих още 10 кг на тягата. Избързах, както обикновено и вечерта доста ме боли. Освен това вече ми тежи не само заради операцията. От друга страна как ще се възстановявам, ако не добавям по малко тежест.
Останалото рутинно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Малко срещи, но доста други ангажименти, включително и почти час на телефона със застрахователите, за да запазя време за оглед на колата.

14.02.24
13:19

13.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Беше почивен ден в Португалия и ходих да монтирам някои дреболии в новия апартамент.

14.02.24
17:03

14.02.2024 г.

Активност:

Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 30:31 мин,  чисто плуване 25:36 мин. Пулсът доста висок, особено в края.

Имах усещането, че поддържам доста високо темпо, а накрая чистото време за плуване по-бавно от предния път... Все пак се чувствах доста добре във водата, а времето за почивка и раздишване вече е под 5 минути. Има време, докато е съвсем без спиране, но не бързам за никъде.

Добавки:

Обобщение за деня:
Пффффф.... Поне плувах.

16.02.24
16:20

15.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Успях да си освободя малко време за четене и мислене - лукс, който рядко ми се удава да си позволя.

16.02.24
16:46

16.02.2024 г.

1. Избутване на прав лост от лег - 3х130, 4х125, 5х120, 4х120 кг.
2.1. Преден клек - 8x80, 5х90, 4х90, 5х90 кг.
2.2. Кофи на успоредка - 6х20, 8х20, 2х6х20 кг.
3.1. Бедрено разгъване на машина (двустранно) - 4x10х82½ кг.
3.2. Трицепсово привеждане на скрипец с въженце - 8х30, 3х6х30 кг.
4.1. Разтваряне с дъмбели встрани от стоеж - 2х7х20+20 кг.
4.2. Повдигане на крака от лег - 2х7+7.

Разтягане.

Нещо се препънах на лежанката - сериозна крачка назад в последните няколко тренировки, без да имам някаква контузия, която да ме спира (рамото се държи прилично,  а лакътят ме боли, но не повече от обикновено и е все така от години вече на приливи и отливи). Може би съм орязал малко повече калориите в последните дни.

На клека 80 летяха - не ги усещам изобщо нито на краката, нито на ядрото. Сложих 90 - и те не ми тежаха много, но от задържането на компресия ли или от самата тежест като оставя щангата, ми трябват 30 секунди да се свестя - в момента, в който се отпусна, усещам нещо като болка от крампа, която минава през целия кръст, но отшумява твърде бързо, за да е крампа. Няма нищо общо с болката от прещипан нерв, която познавам добре, затова си позволявам да продължавам така. По-скоро е нещо, свързано със зарастване/срастване на костта и околната тъкан и се надявам все до няколко месеца да намалее и отшуми.

Добавки:

Обобщение за деня:
Сутринта ходих до другия край на града през целия трафик и през моста над Тежу, за да ми направят оценка на щетата. Ще “олекна” с 500 евро, но такава ми е стиснатата застраховка - да съм мислил навреме. Плащам по-малко годишно, но си поемам първите 500 евро от всяка щета, а застрахователят плаща нагоре. Каквото-такова. Поне ще я оправят само за 3 дни в края на март и няма никакви сериозни поражения, освен боята.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 16.02.24 19:07.

16.02.24
18:46

Боби,не съм те виждал с 60 на кофите,как се държи кръста на това  разтежение?

16.02.24
19:07

казано от nervak на 16.02.24, 18:46:

Боби,не съм те виждал с 60 на кофите,как се държи кръста на това  разтежение?

Грешка, грешка - 20 кг са, не са 60! :) За кръста не знам, но на 60 рамото ще се разхвърчи из залата.

16.02.24
22:46

Питах защото според няколко души,част от проблемите ми с кръста са и от тежестите,които му окачам при кофите.

17.02.24
02:14

казано от nervak на 16.02.24, 22:46:

Питах защото според няколко души,част от проблемите ми с кръста са и от тежестите,които му окачам при кофите.

Не съм усещал проблем (освен в периода, когато всичко беше проблем, включително и сядането на тоалетна чиния, но той не се брои), но и никога не съм слагал колкото теб на кофи. Доколкото си спомням, максът ми е 50 за няколко повторения.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.02.24 02:15.

19.02.24
01:12

17.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Започнахме с приготвянето за местене - по-голямата част от деня преглеждах и сортирах стари документи и електроника.

19.02.24
01:18

18.02.2024 г.

1.1. Мъртва тяга - 4х5х140 кг.
1.2. Набиране с неутрален хват - 8х10, 6х10, 2х5х10 кг
2.1. Гребане с трап-бар от земя - 4х5х95 кг.
2.2. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж в надхват - 4х5х40 кг.
4. Планк - 120, 60 с.
5. Бедрено сгъване на машина - 7х65, 3х6x65 кг.

Тягата ми тежи вече осезаемо както на кръста, така и на краката и хвата. Засега се въздържам да слагам магнезий, въпреки че скоро ще ми се наложи. 
Другата седмица вероятно ще се наложи да разредя тренировките - имам обучение цял следобед пет дни поред и трябва да наместя всичко друго в останалото време.

Добавки:

Обобщение за деня:
Мъкнахме малко багаж, после тренирах, обядвахме, дълга разходка с кучето и неделята заминала.

20.02.24
20:14

19 и 20.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Седмицата започва тежко - сутрин нормалната ми работа, следобед 4 часово обучение (програма за развитие на лидери или какъвто там друг етикет искат да му сложат - училище си е), после вечер довършване на изостанали неща и така пет дни поред. Утре съм си заделил време за плуване или зала (още не съм решил, но май клоня към плуване) - да видим дали ще се получи.

21.02.24
10:58

казано от Boby_ на 16.02.24, 16:46:

Сложих 90 - и те не ми тежаха много, но от задържането на компресия ли или от самата тежест като оставя щангата, ми трябват 30 секунди да се свестя - в момента, в който се отпусна, усещам нещо като болка от крампа, която минава през целия кръст, но отшумява твърде бързо, за да е крампа. Няма нищо общо с болката от прещипан нерв, която познавам добре, затова си позволявам да продължавам така. По-скоро е нещо, свързано със зарастване/срастване на костта и околната тъкан и се надявам все до няколко месеца да намалее и отшуми.

100% е от зарастването и колкото повече се движиш, но внимателно, толкова по-добре.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.02.24 10:59.

21.02.24
15:08

казано от James Hinks на 21.02.24, 10:58:

100% е от зарастването и колкото повече се движиш, но внимателно, толкова по-добре.

По-внимателно от това трудно мога да се движа - при толкова неща за пазене и движения за избягване няма как да не съм внимателен.
За количеството дори това, което правя сега, ми идва в повече в ежедневието, но съм наясно, че едва покрива санитарния минимум.

21.02.2024 г.

Активност: Раздвижване

1.1. Тръстъри с пудовки - 4х6х24+24 кг.
1.2. Кофи на успоредка - 7х20, 8х20, 2х6х20 кг
3.  Изхвърляне с пудовка от земя - 2+2х32, 4+4х24, 3+3х24 кг.

По план трябваше да плувам, но на 4 часа сън реших, че никак не ми се мокри и отидох само да се раздвижа в залата.

Добавки:

Обобщение за деня:
Седмицата продължава, както започна.

23.02.24
19:05

22 и 23.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Безкрайна, безкрайна седмица! Сутрин всичко, компресирано в само няколко часа, четири часа всеки следобед, после доработване на изостаналите неща. Много полезна и интересна програма за развитие, но се радвам, че първият модул свърши. В петък надвечер вече мога само да мисля как да се измъкна и къде да седна да пия една, две или повече бири.
Днес имах някаква възможност да отида да плувам по обяд, но реших, че не искам да оставям някои неща за уикенда и останах на компютъра.

25.02.24
11:32

24.02.2024 г.

1. Избутване на прав лост от лег - 5х130, 2х4х130, 5х120 кг.
2.1. Преден клек - 3х5х90 кг.
2.2. Раменна преса с пудовки от стоеж с редуване на ръцете - 3х5х26+26 кг.
3. Повдигане на крака от лег - 10+10, 7+7.
4.1. Бедрено разгъване на машина (двустранно) - 6х60, 2х6x55 кг.
4.2. Трицепсово привеждане на скрипец - 8х35, 2х6х35 кг.

Разтягане.

Лежанката летеше и май това е единственото положително за тази тренировка.
Наболяваше ме в областта на опашката още от вечерта, а при клека болката се изостри леко и затова намалих сериите. Мога да кажа, че при раменната преса беше дори по-зле. Тъпото е, че болката е твърде ниско, за да е свързана с операцията и вероятно е нещо на долното ниво.

Добавки:

Обобщение за деня:
Уикендът си върви скучно. Най-вече планираме местенето и започваме да си скубем косите...

26.02.24
15:53

25.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Нищо интересн, освен финала за купата на лигата. Второстепенен трофей или не, децата го спечелиха!
А Диема отново блеснаха с професинализъм.

26.02.24
15:59

26.02.2024 г.

Активност:

Плуване в 25-метров басейн: 1000 метра (20 дължини кроул, 20 бруст с бавно темпо) за 34:12 мин,  чисто плуване 25:26 мин. Пулсът не мога да видя колко е бил - нещо апът на swim.com отказва да се синхронизира с чаовника.

Доста почивки, но не съм си давал зор изобщо. Последното плуване е било пред 12 дни - няма как да напредвам, приемам го като раздвижване.

Добавки:

Обобщение за деня:
Започва още една тегава седмица.

29.02.24
16:53

27 и 28.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Два пълни дни загубено време в безполезна среща.

29.02.24
16:57

29.02.2024 г.

Добавки:

Обобщение за деня:
Нощес почти не спах. Преди обед отидох до залата, направих по една серия тяга и набирания, разтоварих си щангата и с тръгнах. Рядко ми се е сучвало да го правя, но в момента са ми други приоритетите, а и не се чувствах добре физически от недоспиване (а май и пих малко повече снощи).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1