Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:
Homer Simpson

05.03.25
23:04

Пич, ти питаше, кат видиш мечка и тялото ти се било подготвяло за стреса и как горяло калории.

Homer Simpson

05.03.25
23:04

.

05.03.25
23:06

Не, ти питаше защо се изпотяваш като ядеш люто и защо се изпотяваш като видиш мечка и аз ти обясних.

05.03.25
23:29

Тъпо е стари членове на форума така да се дрънкате, ама покрай приказките за горене се сетих за това, колко вече хората влизат в детайли (няма общо с вас). Та се сещам за един клип на Белчо Христов дето разправяше за био хакове с храненето и как например когато чакал да дойде стока за разтоварване в офиса щял да зареди предварително с повече въглехидрат, та да обезпечи енергийните нужди 🤣 Все едно дори гладен не можеш да натовариш/разтовариш някакви кашони.

05.03.25
23:38

Абсолютна простотия е, разбира се. Ако бяхме в кръчма щеше иначе да се разберем. Или просто да си тръгна, ама в интернета няма как. Даже не мога да го блокирам като във фейсбука. Реално всеки обикновен олигофрен може да влезе тука, да спами тъпизми колкото си иска и да одриска целия форум. А какво да говорим за специалните.

Homer Simpson

06.03.25
03:11

Крачма, еееееее да беше, но не би.
Препратих специално подбрани извадки от разговора ни на група жени в менопауза, казаха че съм ти липсвал и с това си поведение изразяваш непреглътната тъга по мен.
Опитах и с други източници на мъдрост, но никой не разпозна поведението ти и не му откри обосновка.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 06.03.25 04:11.

06.03.25
08:07

Бил питал жени за да разбере мъжкото поведение. И пита що съм му викал женчо.

Homer Simpson

06.03.25
08:44

казано от Димо на 06.03.25, 08:07:

Бил питал жени за да разбере мъжкото поведение. И пита що съм му викал женчо.

Ми, Димо, както написах, други не разпознават поведението ти и опрях до тях.
Знаеш, отчаяните ситуации, изискват отчаяни мерки.
Добро утро на теб, мятай се на колелото и изгори тея 4000 калории.
Спорен ден.
Ти викаш, твоето поведение мъжко, а?
Попитай произволен човек, от тук, от твоето обкръжение, от улицата, на гарата даже, някой ако оправдае изнасянето на инфо от личен разговор , в обществена среда, тогава ще те възприема като мъж.
Дотогава си.....виж по-горе-пернишкия университет, така се казваше.
😆😆😆

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 06.03.25 08:50.

06.03.25
09:07

Питал тоя, питал оня, какво ще каже съвета на жените. Ти свое мнение нямаш ли си? Големия мъж, постоянно търси валидация.

Добре поне - надявам се - че сега ще спреш да ми пращаш на мен някакви твои разговори с други хора да ти ги тълкувам. Че и се сърдиш като ти кажа когато си кривия.

Homer Simpson

06.03.25
09:23

Чак мен загуби с тея глупости, а аз обичам такива неща

06.03.25
10:30

Отлично ме устройва. Отивай да си тъпак някъде другаде.

Homer Simpson

06.03.25
10:36

казано от Димо на 06.03.25, 10:30:

Отлично ме устройва. Отивай да си тъпак някъде другаде.

🤝

06.03.25
12:23

Димо, а ти обърнал ли си внимание, че от теб по праведен и по знаещ човек няма  ? :) .. Всеки един разговор с теб завършва по един и същ начин. :) Не е лошо малко да направиш корекции спрямо себе си :) защото това което пишеш за другите, важи и в една немалка степен и за теб .. То това е и най-забавното :)

06.03.25
13:27

Това е твоето мнение.

Аз и Васко го питах - колко пъти отидох аз да му давам непоискани акъли какво да прави с тренировките и генерално с живота си и да настоявам той да си промени вижданията. Той поне честно си каза “Никога”. Същия въпрос мога да ти го задам и на теб - кога дойдох първи в твоя дневник и почнах да ти критикувам мнението или начина на живот?

С какво самочувствие или на базата на коя компетенция той или в случая ти идвате и се опитвате да ме поучавате без да предлагате база за конструктивен спор или изобщо неверни твърдения. Как се отговаря снислено на реплики от сорта на “той Димо като види мечка и отслабва” и “ти си кауза педута” (така се пише - слято - Васко). Или пък на твоето твърдение: “Ти все най-много знаеш”. За кое? “Все така става.” Не, не става все така. От 10 години пиша тук и само с трима съм стигал до обиди и профанизми.

Първия беше един толуп някъде от Хасково ли откъде беше, забравил съм му името. Онзи се караше и обиждаше с поне още 10 души от форума редовно преди аз да му тегля путките майни.

Втория беше Киро кафевия. Самия ти каза за него “Ма той е малко по-особен характер” Все кисел, все кусури намира, все някой с нещо го дразни и се чувства длъжен да ни даде да разберем за фрустрацията му. С кой не се е карал още? Поне с Васко имаха подобен публичен разрив, ред сополи, ред клетви беше.

И третия е Васко Барта. На него му хлопа дъската и не е гушкан достатъчно като малък според мен. Привързва се бързо и силно и после намира причина и начин да се изпокара с всеки. Васко има поне 10 изтрити дневника, колко публични нервни срива, редактира си всяко второ мнение, щото устата му изпреварва мисълта, с кой ли и той не се изпокара зверски (поне на мен за няколко ми е ревал, докато не съм бил активен във форума не знам с кой още).

Възможно ли е според теб поне да допуснеш вероятността че стигам до грубости с все отявлени социопати дето идват да ми навират мнението си в носа след като съм опитал няколко пъти културно да ги отсвиря. Или пак аз най-много знам?

Homer Simpson

06.03.25
13:43

Аз се явих само да кажа, че за десет години едно кило не свали.
Пък ти рече, че съм прос и евтин и така, нали ти казах, не съм мъдър аз и удвоявам.
Но доста от нещата за мен са верни, по-бърза ми е устата(в случая пръстите, от мисълта).
Но това не ме прави просТ.
А за десет години ако не свалиш и едно кило, значи е кауза-заеби, това така ли се пише???
А че вземам нещата навътре е вярно.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 06.03.25 13:45.

06.03.25
13:53

Аз не казвам че си лош човек, даже напротив, аз с лоши хора никога не съм се сприятелявал. Просто си прекалено емоционален и не си много емоционално интелигентен. По народному казано - прост си и не се усещаш.

Твърденията ти просто не са верни. Свалих почти 30 кила откакто съм тук и си подобрих силовите показатели на основните движения между 2 и 3 пъти. Дори спечелих не помня вече второ ли трето ли място на плочки чалънджа. Дори сега пак откато се ошишках последно съм свалил 13 кила.

06.03.25
14:50

Ами и ти си прав за себе си :) ..

06.03.25
15:08

казано от kaloyan на 06.03.25, 14:50:

Ами и ти си прав за себе си :) ..

Много мразя такива никакви йезуитски заключения. Все едно “абе не си прав според мен, ама кво да ти обяснявам” Давай, обясни ми, или поне на себе си обясни?

Зададох ти няколко конкретни сравнително лесни въпроса.

“С какво самочувствие или на базата на коя компетенция той или в случая ти идвате и се опитвате да ме поучавате без да предлагате база за конструктивен спор или изобщо неверни твърдения. Как се отговаря снислено на реплики от сорта на “той Димо като види мечка и отслабва” и “ти си кауза педута” (така се пише - слято - Васко). Или пък на твоето твърдение: “Ти все най-много знаеш”. За кое? “Все така става.” Не, не става все така. От 10 години пиша тук и само с трима съм стигал до обиди и профанизми.”

Сега трябва да се извинявам че съм умен и имам познания ли? Или че когато си имам мнение мога да си го обоснова и защитя и отказвам да си го променя докато не ми се предоставят валидни агрументи само защото на някой си му се иска така да стане?

Имаше един виц:

- “Аз знам, че нищо не знам” - Сократ
- “Знаещият не е всезнаещ. Всезнаещият не е знаещ.” - Лао Дзъ
- “Н’дей много зна” - баба ми

Да, ама аз не съм ти внуче и ти не си баба ми, ОК? Редно е да казваш неща по същество, не да излизаш с пиниза “койразбралразбрал” сякаш има нещо за разбиране. Аз ше ви покажа, ама не ся, че имам малко работа.

06.03.25
15:58

казано от Димо на 06.03.25, 15:08:

-AI да не умува много - Карлос Насар :-)

Сещам се за една от предните ми местоработи. Та на едно обществено обсъждане за цените на ток ли бе, на парно ли бе, присъстваше един човек, който все пускаше жалби срещу общини и всевъзможни държавни органи. Та изправи се той по време на общественото обсъждане и вика на председателя /лека му пръст/ на ДКЕВР тогава:
- Професор Шушулов, вие съсипахте енергетиката в България;
-С какво бе Георги съм я съсипал;
- Вие много добре знаете за какво говоря.
И хората и журналистите започват да се оглеждат, да мислят и си викат....ахааа, тук има нещо.
:-)))))))))))

Мнението беше редактирано от D_M на 06.03.25 16:00.

06.03.25
16:05

Същата работа :)

06.03.25
16:32

Мога да ти кажа много неща, но не ми е работа. :) , понеже ми е ясно как ще завърши всичко... Обикновено и по отговорите, веднага може да се разбере какво ще последва. От време на време просто пиша, да видя дали нещо се е променило. :) Чисто любопитство.

Но нека наистина се концентрираме върху конкретните спортни и здравословни цели, така е най-добре. Нещо което обединява хората тук.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 06.03.25 16:34.

06.03.25
17:17

казано от kaloyan на 06.03.25, 16:32:

Нещо което обединява хората тук.

Обединявало ги. Аз в началото като прочетох ББ тийм, викам БодиБилдинг тийм. Очаквах постоянни снимки с разни пози, кой какви проценти мазнини е свалил, как е направил на 51 см. ръце на ръст 180 см. и тегло 95 кг., изкарал ли е косите мускули, как ги е тренирал, как му се отразява Хеви Дюти на Менцер и все такива неща. А то разни клекове по над 250 кг., тяги около 300 и обръщания и преси с две пудовки от по 48-50 кг.
:-))))))))))

06.03.25
17:21

казано от D_M на 06.03.25, 15:58:

казано от Димо на 06.03.25, 15:08:

-AI да не умува много - Карлос Насар :-)

Сещам се за една от предните ми местоработи. Та на едно обществено обсъждане за цените на ток ли бе, на парно ли бе, присъстваше един човек, който все пускаше жалби срещу общини и всевъзможни държавни органи. Та изправи се той по време на общественото обсъждане и вика на председателя /лека му пръст/ на ДКЕВР тогава:
- Професор Шушулов, вие съсипахте енергетиката в България;
-С какво бе Георги съм я съсипал;
- Вие много добре знаете за какво говоря.
И хората и журналистите започват да се оглеждат, да мислят и си викат....ахааа, тук има нещо.
:-)))))))))))

Тоя човек пишеше и тук, във форума :)
Голям мозък и все още ми е приятел!

Мнението беше редактирано от James Hinks на 06.03.25 17:22.

06.03.25
17:31

казано от James Hinks на 06.03.25, 17:21:

Тоя човек пишеше и тук, във форума :)
Голям мозък и все още ми е приятел!

Кой това, Георги ли. Сигурно съвпадение на имена и действия с разните жалби.
Но де да знам. По спомен се казваше Георги Николов /99% за фамилията, но може и да бъркам/ и в един момент ходеше с  една каубойска шапка.

06.03.25
17:32

Не е Георги, явно е съвпадение, същата ситуация я имаше и с него, но явно наистина е съвпадение...

06.03.25
17:47

казано от James Hinks на 06.03.25, 17:32:

Не е Георги, явно е съвпадение, същата ситуация я имаше и с него, но явно наистина е съвпадение...

И аз се зачудих, тъй като лично не познавам нито него, нито теб, но някак усещам, че не човек който може да е в кръга ти. Ама ич. Пък и това беше окол 2009-2010 г., когато работех в тази сфера.
Това е като човекът, на когото играещите на двора деца му пречат, съседите постояно му вдигат шум, най-много говори и претендира на общите събрания на етажната собственост, в магазина е скъпо, държавата е виновна за всичко и т.н.:-)

06.03.25
18:45

казано от Димо на 06.03.25, 13:27:

Втория беше Киро кафевия. Самия ти каза за него “Ма той е малко по-особен характер” Все кисел, все кусури намира, все някой с нещо го дразни и се чувства длъжен да ни даде да разберем за фрустрацията му. С кой не се е карал още? Поне с Васко имаха подобен публичен разрив, ред сополи, ред клетви беше.

Ще излезе, че съм се карал с двама души: Димо - менсата и Васко - барта. С кой друг съм се карал, нека вдигне ръка (и да си я завре отзад 😄).

Васко беше решил, че съм някакъв скинър, който жена му го издържала и като разбра, че е в грешка и ме бърка с друг спря да ме мрази.

06.03.25
19:36

казано от Brown Bomber на 06.03.25, 18:45:

Ще излезе, че съм се карал с двама души: Димо - менсата и Васко - барта. С кой друг съм се карал, нека вдигне ръка (и да си я завре отзад 😄).

Васко беше решил, че съм някакъв скинър, който жена му го издържала и като разбра, че е в грешка и ме бърка с друг спря да ме мрази.

Хахахха :))) мислех си че ще прескочиш. Ама сега ще стане кръстосан огън. Как беше, първо се бием с враговете, после помежду си и накрая с който остане :)

Homer Simpson

06.03.25
20:32

Да, помислих, че си Киро Павето от Дианабад, наистина бях убеден, че си ти.

Homer Simpson

06.03.25
20:43

Всъщност, да ви кажа от тук нямам период, в който да не съм бил и в добри и в лоши отношения с всеки от тук.
От Гого, до Точката и от Сашо до Нервака, само Боби някак никога не се подхлъзна по емоционалната ми нестабилност, даже и до миналата година като почне снукъра и разменяме по някой коментар.
Но пак да отбележа, емоционално нестабилен, не е прост, нито слаб нито глупав.
Аз съм най-дисциплинирания и последователния човек, който познавам в живота си, но тук някак всяка дума може да ме разклати и тогава пак ставам на седем години във втори клас и някой ми зема парите за закуска.
Димо, извинявай за вчера, не ми беше нито приятно, нито цел.
Още когато не можех да пиша много добре , ти и Гого бяхте първите, които видяхте смисъл от общуване с мен.
Извини ме!!!

06.03.25
20:43

Ясно, че сме много прости и да ти лапаме кура, само това с обиждането на Димчо Дебелянов не го разбрах 😄.

06.03.25
20:59

Според мен Барт се правеше на Катон Стари и завършваше всяко изявление с “Димо е дебел”, но така, че да мине през цензората. Явно още е със спомените от времето, когато имаше такава.

06.03.25
21:24

В последно време изгубих вкус към форумни интриги и сапунени опери, даже почти не чета. :)
Ама днес викам да погледна и виждам, че даже сте ме споменали по име. Чувствам се поласкан! :)

06.03.25
21:26

Супер киселяк си, не се прави, би трябвало да си го знаеш.

казано от Brown Bomber на 06.03.25, 20:43:

само това с обиждането на Димчо Дебелянов не го разбрах 😄.

Любо е прав, аз мислех че е очевидно, поне за който се казва Димо и е бил дебел като малък, в училище съм го чувал. Аз пък да не остана по-назад качих Азис, който преди “беше само Васко Педераста.” Пълни простотии.

Васе, сори пич, може и неправилно да съм изтълкувал ситуацията.

И за мен е напълно непонятно какво имаме да делим тук и не съм дошъл да се дървя с никого и не ми е приятно когато се получи така.

Мнението беше редактирано от Димо на 06.03.25 21:41.

06.03.25
21:34

Днес храната 1750 ккал от свински езици и сърца, зеле, кафриол и десерт с ягоди и мляко.

Движението час и нещо с колелото по разбитите тротоари из града.

06.03.25
21:39

Нещо обърках с цитатите.

Мнението беше редактирано от Димо на 06.03.25 21:41.

06.03.25
22:11

Сега остава Азис и Димчо Дебелянов да се прегърнат, целунат, а може и да се опънат 😁 или друго тяхно извращение.

06.03.25
22:23

казано от Brown Bomber на 06.03.25, 22:11:

Сега остава Азис и Димчо Дебелянов да се прегърнат, целунат, а може и да се опънат 😁 или друго тяхно извращение.

Камилчето разбра смешката най-накрая.

06.03.25
22:47

Много си забавен да знаеш и много умен преди всичко.

Homer Simpson

07.03.25
05:56

В духа на Азис и Дебелянов, само да кажа, Дима че където писа, че си останал втори, аз го спечелих.
От 109, до 79 за половин година, работейки в кухня.
Това да печеш хляб и да бъркаш тирамису и да ядеш годжи бери и чия месеци наред е като да се давиш и да има акваланг до теб и да си викаш, още малко ще изкарам.

Ако искаш, отдавна го говорим, но може една пътека тази година, не за върха, а състезание в състезанието?
😉
Ще те бия на всичко, не защото съм по-добър, а защото съм по-куче, за мен винаги е имало само една посока.

Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 07.03.25 06:10.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1